Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Οταν το γυρισα απο τσιγαρο σε ηλεκτρονικο δεν πηρα κιλα. Μολις εκοψα το ηλεκτρονικο γ*******κα. Βεβαια το καλοκαιρι υποφερω παντα απο παγωτο - mania ε φετος το ξεφτιλισα. 6 κιλακια τους πρωτους δυο μηνες, τον τριτο σταθερος γιατι γυμναζομουν (7 λεπτα μπανιο την ημεραΚι εγώ εξ´αιτίας κάτι κρίσεων πανικού και μιας καταθλιψούλας,εδώ και 1 μήνα περίπου κατρακύλησα στο κωλοτσίγαρο.
edit
Τωρα που κοίταξα τον μετρητή που εμφανίζεται κάτω από τα μηνύματά μου,είδα ότι ήμουν 8 μήνες χωρίς τσιγάρο(άντε 1-2 την ημέρα).
Είμαι πολύ μ@@@ς τελικά...
Το μόνο καλό είναι ότι έχω χάσει 9 κιλά.
Αλήθεια,όσοι ατμίζετε,έχετε πάρει κιλά?
Σ' ευχαριστώ πολύ. Άντε να μπαίνω στο νόημα γιατί με το κτ το είχα παρακάνει. Υπήρχαν ημέρες που δεν μπορούσα να σηκωθώ το πρωί από το κρεβάτι.1) Κανενα θεμα δεν υπαρχει με το ανακατεμα, μην το σκεφτεσαι καθολου. Το μονο προβλημα ειναι οτι μπορει οι γευσεις να μην "ταιριαξουν" και να αποκτησεις υγρο με γευση "ιδρωμενης καλτσας". Μπορει βεβαια και αυτο που θα βγει να σου αρεσει.
Αδειασε απλα τον ατμο απο το υγρο που εχεις και βαλε το αλλο (αλλη γευση), στην αρχη θα εχεις την παλια και σταδιακα θα ερθει η καινουρια.
Μια χαρα επισης μπορεις να πλενεις τον ατμο με νερο, απλα θα πρεπει να περιμενεις να στεγνωσει καλα πριν το ξαναχρησιμοποιησεις.
2)Απλος νομος του Ohm
V=IR
Σε δεδομενη αντισταση (αυτη του ατμο) οσο αυξανεις τα βολτ αυξανονται και τα Ampere, "δυνατοτερη" καυση, ισχυροτερο αισθημα "χτυπηματος" (throat hit).
Με την ρυθμιση των W κανεις ακριβως το ιδιο (μιας και P(W) = V(V) × I(A)), απλα οταν θα αλλαξεις αντισταση (μεγαλυτερη ή μικροτερη) το eVic θα προσπαθησει να κρατησει τα ιδια Watt οποτε θα ρυθμισει μονο του αντιστοιχα το βολταζ.
3) Ειναι απλα ατμος, δεν παρουσιαζει κανενα κινδυνο, υπαρχουν μελετες απο εναν Ελληνα γιατρο μαλιστα, καρδιολογο στο Ωνασειο, με αρκετα δημοσιευμενα papers. Λεγεται Κωσταντινος Φαρσαλινος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.