E - smoke...

Tα αναφέρω γιατί ιδίως η αυξομείωση της τάσης, μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της νικοτίνης αλλά ταυτόχρονα στη διατήρηση του χτυπήματος. Οπότε είναι ίσως μια έξτρα βοήθεια σττο κόψιμο... :)

Απάντηση: Re: E - smoke...

Αυτό βέβαια ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Αν ήμουν στο ξεκίνημα ίσως το δοκίμαζα αλλά τώρα που σιγά σιγά πάω προς ολική κατάργηση λέω να περαμείνω στο Ovale. Σας ευχαριστώ πολύ :a0210:

Και η δικη μου γνωμη ειναι να μην αγοραζει καποιος πολλα "μηχανακια" γιατι θα λυπαται να το κοψει μετα.
Αν δυσκολευεσαι βεβαια να μειωσεις την νικοτινη, τοτε ισως χρειαστει να παρεις ενα τετοιο τσιγαρο.

Ενας καλος τροπος να μειωσεις την νικοτινη παντως ειναι, σε περιπτωση κρυολογηματος, πονολαιμου οταν δεν μπορεις να ατμισεις (τουλαχιστον ετσι εκανα εγω) ή ατμιζεις πολυ λιγοτερο απο πριν.
Σε αυτες τις περιπτωσεις ειχα ενα μπουκαλακι με μηδενικη, για να ψιλοατμιζω.
Μετα απο 2 μερες οταν περνουσε ο πονολαιμος, τοτε αν εκανα πχ 9mg, την κατεβαζα στα 6mg και λογω των 2 ημερων αποχη, μου ηταν μια χαρα

Last edited:
Εγώ μετά από 3 περίπου χρόνια συνεχές άτμισμα και 5 με διακοπές το έχω κάνει τρόπο ζωής αλλά και χόμπι :)
Δεν σκοπεύω να το κόψω και παίζω με τα μηχανήματα.
Άσε που τα hi end εδώ κοστίζουν όσο 2 μέτρα καλό καλώδιο :D

Πάντως εγώ δεν μπορώ να πω ότι είδα τραγική βελτίωση στην υγεία μου, αντικαθιστώντας το κανονικό τσιγάρο με το ηλεκτρονικό...
Και κάνω μόνο το ηλεκτρονικό εδώ και 2 χρόνια περίπου. Ίσως να λαχανιάζω λιγότερο, όμως εξακολουθώ να έχω φλέμματα.
Όσους γιατρούς έχω ρωτήσει για το θέμα κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς προβλήματα προκαλεί, γιατί είναι ένα καινούργιο προϊόν...
Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι ας πει την άποψή του.

Σίγουρα όμως το ηλεκτρονικό είναι ο καλύτερος τρόπος για κόψιμο!

Ίσως να σε πειράζει η βάση, πολλοί έχουν δυσανεξία στην pg ή στην vg, "παίξε" με τις αναλογίες και βλέπεις.,

Υπερπαραγωγη Σωκρατη...

Εδωσα 7 ευρω για ενα Aspire BDC, 2 για εναν ατμοποιητη (αλλαγη καθε 1 μηνα περιπου), ειχα και 2 μπαταριες απο προηγουμενη αποτυχημενη προσπαθεια, και ειμαι τωρα και 4μιση μηνες ακαπνος...

"κερδος" σε χρημα περι τα 90 ευρω τον μηνα (πετρελαια για 1900+ χλμ :p τον μηνα)
Μπορείς να δώσεις link?

Last edited:
Links για αγορά εντός ελλάδας...

http://www.replacesmoke.com/aspire-bdc-ce5-by-eigate-detail.html

http://www.replacesmoke.com/aspire-bdc-5-pcs-coils-by-eigate-detail.html

Κεφαλές κατ εμε πάντα στα 1.8Ω εαν είναι να χρησιμοποιηθεί ο ατμοποιητής σε απλή ego μπαταρία.

Το κατάστημα είναι ενδεικτικό. Άπειρα καταστήματα φέρνουν αυτούς τους ατμοποιητές.

Λοιπόν,παρήγγειλα συμπληρωματικά τα παρακάτω:
2 κουτιά Aspire BDC 5 pcs coils by Eigate από εδώ:http://www.replacesmoke.com/index.p...art_category_id=155&virtuemart_product_id=984
4 Aspire BDC CE5 από εδώ:
http://www.replacesmoke.com/index.p...art_category_id=155&virtuemart_product_id=982
2 Vision Spinner Style 1300mAh Variable Voltage Battery
από εδώ:http://www.fasttech.com/product/1637502
Έχω και 2 μπουκάλια των 30ml,Halo Torque56 με 18mg νικοτίνη και ο Θεός βοηθός.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι οι Aspire BDC CE5 έχουν την ίδια τιμή στην Ελλάδα και στο ebay,σε αντίθεση με τις μπαταρίες Vision που έχουν σχεδόν την μισή τιμή έξω.

Last edited:
Καλά, το πόσο spinner είναι οι spinner του fasttech είναι υπό συζήτηση, εδώ ξυραφάκια πήρα και σφάχτηκα, γενικά πουλάει μαϊμούδες και στο η.τ.

Σίγουρα οι spinner του φαςτεκ δε θα... σπινάρουν για πολύ.

Άσε που θα σου έρθουν σε κανα μήνα...

Last edited:
Σίγουρα οι spinner του φαςτεκ δε θα... σπινάρουν για πολύ.

Άσε που θα σου έρθουν σε κανα μήνα...
Εχεις πάρει από εκεί?
Ρωτάω γιατί και κατά το ήμισυ να spinnaroun-αν είναι μαιμού-πάλι καλά θα είναι αφού τις πουλάει στο 1/3 της τιμής που πουλιούνται εδώ.

Βρε συ Στέλιο,τι σόι ξυραφάκια ήταν αυτά που τα πήρες από την Κίνα?

Έχω πάρει δυο μπαταριοθήκες χωρίς όμως ηλεκτρονικά μέρη. Όπως το θέτεις, ισχύει συνήθως το ότι πληρώνεις παίρνεις. Μακάρι να σου κάτςουν καλά κομμάτια. Οι ego μπαταρίες (vv ή όχι) είναι από τα είδη του ηλεκτρονικού τσιγάρου που έχουν χιλιοαντιγραφεί από πολλά αμφιβόλου ποιότητας εργοστάσια, οπότε έχει ρίσκο...

Έτσι είναι,αλλά όταν ξεκίνησα το ΗΤ,είχα δοκιμασει nobacco αλλά και Ovale.Και των δύο εταιρειών οι μπαταρίες ήταν για κλάματα.Άλλη μου κρατούσε μία εβδομάδα,άλλη ένα μήνα κτλ.
Στάνταρ απόδοση και διάρκεια δεν βρήκα αφού όλες φτιάχνονται στην Κίνα,οπότε...

Πήρα fusion proglide power, 20 η οκτάδα, το 1/3 της τιμής, πιο καλά ξυριζεσαι με γυαλί από μπουκάλι μπύρας :p

Πήρα fusion proglide power, 20 η οκτάδα, το 1/3 της τιμής, πιο καλά ξυριζεσαι με γυαλί από μπουκάλι μπύρας :p
Δοκίμασε τα χρώματος λαχανί ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ξυραφάκια της Gillette και θα με θυμηθείς.Μάλιστα αυτή την περίοδο κυκλοφορούν σε συσκευασία 4 και άλλα 4 δώρο.
Ξυρίζουν εξαιρετικά και δεν ερεθίζουν καθόλου το δέρμα.(δεν κάνω πλάκα).

Μετά από ένα... διάλειμμα για τσιγάρο είπα να ξαναδοκιμάσω.
Με ένα istick της eleaf και τον gladius της innokin.

Συνεχίζει, ή το άρχισε κανείς; :smile:

Και γω ξαναρχισα πριν δυο μηνες μετα απο ενα χρονο αποχης.Πολλα αλλαξαν απο τοτε με 25 ευρω πηρα απο Κινα το istick με πολλη αυτονομια και ρευματα,και πολυ μικρο οχι οι κουμουτσες που ειχαμε τοτε,με εναν δελτα 16,βαραει καλα και γευστικα πολυ καλυτερα απο τοτε με κατι vivi nova,θα δοκιμασω και καουφουνη κλωναρι..με τριμπεκα και νουτακο για αρχη που μαστε σιγουροι..

Αυτό μου έκανε εντύπωση και εμένα...
Χτύπημα και ντουμάνι που παλιά το έπαιρνες από κάτι ναργιλέδες, πλέον το παίρνεις από κάτι πιτσιρίκια.

Δοκίμασα και το bebeca σήμερα για πιο φτηνό και είναι μια χαρά.
Το tribeca φυσικά είναι κλασσική αξία.

Διαβαζω κατι μοντακια με 150 βατ 200 ,ειπαμε οχι και ετσι,απιστευτο το στικακι μονο του μειονεκτημα οτι δεν αλλαζει η μπαταρια μολις τα φτυσει θα τιμησω καποιο μικρο που αλλαζει π.χ ipv mini..