Μιας και πηρε ξανα μπροστα το θεμα, να σας πω την περιπτωση μου που ισως βοηθησει καποιον απιστο να ξεκινησει το ηλεκτρονικο.
Το ξεκινησα πριν 3 χρονια, οχι με σκοπο να κοψω το τσιγαρο, αλλα επειδη εγινα μπαμπας, είπα να κάνω το ηλεκτρονικο στο σπιτι γιατι βαριομουν να βγαινω στο μπαλκονι και να πλενω τα χερια μου καθε λιγο και λιγακι για να πιασω το μωρο.
Το πρωι στην δουλεια θα εκανα κανονικα τσιγαρο.
Χωρις ζορι, σταματησα να κανω τσιγαρο γιατι αρχισε να μου μυριζει ασχημα, οποτε καθιερωσα το ηλεκτρονικο όλη μερα.
Στην αρχη εκανα 16mg pg και μετα στο 3μηνο το γυρισα σε vg. Καθε 3 μηνες περιπου μειωνα και 3mg νικοτινη.
Μη φοβαστε να την μειωσετε. Μπορει τις πρωτες μερες να σας φανει οτι κανετε αερα, αλλα στην 3η με 4η μέρα θα έχετε το ίδιο χτυπημα με πριν.
Ακομα πιο ευκολο να την μειωσετε ειναι μετα απο κρυωμα, όπου ο λαιμος ειναι ευαισθητος.
Όσο κατεβαινα σε νικοτινη (3mg), εκει ηθελα modακια με πολυ ντουμανι για να μου δωσουν ικανοποιητικο χτυπημα.
Το τελευταιο 4μηνο εκανα μηδενικη vg και ναι, ειχα κανονικο χτυπημα.
Ο λόγος που συνεχιζα να κανω μηδενικη, ηταν καθαρα από θεμα συνηθειας.
Ειχα αποτοξινωθει πλεον και απλα ατμιζα ετσι για να ατμισω.
Μεχρι πριν 1 χρονο που ξεχασα να το παρω στη δουλεια και απο τοτε δεν ξαναεκανα.
Ειμαι τωρα 1 χρονο χωρις τσιγαρο και το βασικο ειναι οτι δεν εκανα καμια ιδιαιτερη προσπαθεια να το κοψω.
Τα μηχανακια τα κραταω ακομα βεβαια, γιατι δεν ξερω αν φαω καμια φρικη αυριο-μεθαυριο. χεχε
Το αστειο ειναι παντως, οτι νιωθω σαν να μην καπνισα ποτε μου.
Τοσο μακρινο μου κανει.
Το ιδιο ακριβως εκαναν και 2 φιλοι μου, εκ των οποιων, ο ένας ηταν μανιωδης καπνιστης.
Δεν υπήρχε περιπτωση να ανοιξει τα ματια του απο το κρεβατι, πριν βάλει τσιγαρο στο στομα του.
Ετσι ξυπνουσε !!!
Καλη συνεχεια και να εχετε το αποτελεσμα που θελετε