E - smoke...

Σιγουρα ειναι χειροτερα απο το να εισπνενεις σκετο αερα αλλα τρις καλυτερα απο τσιγαρο,τωρα το καρκινογονο εστω και να στο πε πνευμονολογος, μου φαινεται καπως αυθαιρετο γιατι δεν υπαρχει επαρκης μελετη-ερευνα που να το αποδυκνυει αυτο,εχω ακουσει να λεει γιατρος σε γυμναζομενο που επαιρνε πρωτεινη σε σκονη ,κοψε την σκονη πρωτεινη και πινε πορτοκαλαδες για να παιρνεις πρωτεινες..:slapface:.
ο lite παντως ειναι λιγα κομματια πανευκολος,ιδανικος για αρχαριο...
εγω προς το παρον θελω να αποεξαρτηθω απο νικοτινη ατμιζω 12αρα το επομενο σταδιο ειναι 6αρα και στο τελος φλορεξ 0 δηλαδη..

Ούτε κι αυτό όμως το ξέρουμε. Το πόσο καλύτερο είναι απ' το τσιγάρο εννοώ (ΑΝ είναι)...
Σε μένα όπως είπα πριν δεν μου έκανε κάτι.. Ακόμα λαχανιάζω κ βγάζω φλέμματα...
Ειλικρινά δεν είδα καμία διαφορά (στο γυμναστήριο, κλπ)!
Τα πνευμόνια σωστά λες είναι μόνο για να αναπνέουν σκέτο αέρα.
Τα προϊοντα ατμίσματος είναι πολύ καινούργια κ δεν ξέρουμε ακόμα τι προκαλούν.
Εμείς που τα χρησιμοποιούμε γινόμαστε κάποιου είδους πειραματόζωα..

Πάντως ναι η νικοτίνη προκαλεί τον εθισμό και δεν είναι βλαβερή.
Αν τη μηδενίσεις το μόνο που σου μένει να 'σκοτώσεις' είναι το βλαβερό κομμάτι.
Σου το εύχομαι πραγματικά! Όσο ρίχνεις τη νικοτίνη τόσο περισσότερο θέλεις να ρουφάς...

ειναι μερικα πραγματα που ειναι ξεκαθαρα με την καυση εξαγωγονται ολα τα καρκινογονα δηλητηρια,στο ατμισμα δεν υπαρχει καυση το λεει και η λεξη,μια μπριζολα στα καρβουνα ειναι βλαβερη σαν να χεις κανει μαζεμενα εκατονταδες τσιγαρα,αυτο που ελεγχεται πιο πολυ στο ατμισμα ειναι τα αρωματα και οι ακραιες τεχνικες τυπου subohm κλπ...
ευχαριστω για τις ευχες κατεβηκα στα 12 απο τα 18 με την δευτερη προσπαθεια αλλα δεν εχω ανεβει σε ποσοτητα,ατμιζω γυρω στα 7 ml και μερικες μερες λιγοτερο..
οτι ειμαστε πειραματοζωα ειμαστε,τωρα για τις διαφορες που λες ,μην ξεχνας οτι για να καθαρισουν τα πνευμονια εντελως μπορει να παρει ακομα και 20 χρονια ,αναλογα με το ποσο καπνιζες πριν,οι διαφορες ερχονται λιγο λιγο και αργα και ισως να μην τις αντιλαμβανεσαι

Εγώ ύστερα από 6 χρόνια έχω δει τεράστιες διαφορές, παρ'όλα αυτά αν δεν κουνιομουν καθόλου ή ήμουν υπέρβαρος υποθέτω ότι θα έβλεπα μικρότερες διαφορές.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν σταματήσει οι επίμονοι βήχες το Χειμώνα, η μύτη μου παρ'όλο το διάφραγμα δεν βουλωνει και σαν μπόνους το πρωί ξυπνάω "υπερήφανος" (λογικά καλύτερη κυκλοφορία του αίματος )

Απάντηση: Re: E - smoke...

O πατέρας μιας γειτόνισσας έκοψε το κάπνισμα λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά και σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε διπλός. Ο γιατρός του σύστησε να ξαναρχίσει το κάπνισμα, αλλοιώς πεθαίνει... :))

Ευχαριστώ, τους βλέπω τώρα..
Πολύ μανούρα μου φαίνονται, 1002 εξαρτήματα έχουν
...
Προσπαθώ όταν χαρμανιάζω τελείως να τραβάω 2-3 τζούρες ίσα να φύγει αυτή η λαχτάρα...

Kαλύτερα να μείνεις σε αυτά που έχεις συνηθίσει.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Παίδες ή μόνη λύση είναι κόψιμο μαχαίρι σε όλα!
Θα δαγκώνετε λαμαρίνες τις πρώτες 1-2 βδομάδες αλλά μετά συνηθίζετε..
Εγώ δεν τα κατάφερα! Φαντάζομαι ούτε κι εσείς (αν το δοκιμάσατε)...

Kαλύτερα να μείνεις σε αυτά που έχεις συνηθίσει.
+1
αν έχεις κι εσύ να μου προτείνεις κάτι σε αυτό που ζήτησα πριν (στυλ bdc) θα σου ήμουν υποχρεωμένος...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Παίδες ή μόνη λύση είναι κόψιμο μαχαίρι σε όλα!
Θα δαγκώνετε λαμαρίνες τις πρώτες 1-2 βδομάδες αλλά μετά συνηθίζετε..
Εγώ δεν τα κατάφερα! Φαντάζομαι ούτε κι εσείς (αν το δοκιμάσατε)...

+1
αν έχεις κι εσύ να μου προτείνεις κάτι σε αυτό που ζήτησα πριν (στυλ bdc) θα σου ήμουν υποχρεωμένος...

Δυό φορές στο πολύ μακρινό παρελθόν που είπα να δοκιμάσω να το κόψω, ξέμενα απο λαμαρίνες στην 2η-3η μέρα... Ασε που δεν τις συνήθισα ποτέ... Ηταν μαρτύριο... για τους άλλους δηλαδή, στο σπίτι και στην δουλειά... "Ξανάρχισε το ρε το γαμ@#$νο, μας έχεις σπάσει τ'αρ#$%&α όλη μέρα..." κλπ

Δεν έχω ιδέα απο αυτά τα στυλ bdc που λες.... Κατευθείαν στα σκληρά και στις σύριγγες έπεσα απο την 1η μέρα....

Πηρα το 50αρι istick για τις εξοδους επειδη ειναι πιο ελαφρυ ,πιο μαζεμενο απο το ipv mini που ειχα και εχει μεγαλη αυτονομια,αλλα ειναι μαπα το καρπουζι,αλλοπροσαλλο στην εξοδο ρευματος ,πρεπει να πατας το κουμπι με δυναμη κλπ,αν το παιρνα με ελληνικη τιμη θα εκλαιγα πιο πολυ,να ναι καλα η gearbest που το πηρα με 40,μην μου πει κανενας για οριτζιναλε,μια χαρα οριτζιναλε ειναι με σκρατσακι με αριθμο προιοντος .
Χιλιες φορες ipv mini,σταθερο μεχρι τελικης πτωσης της μπαταριας,φοβερο τσιπακι γι αυτην την κατηγορια τιμης,μαλλον θα αρχιζω να το βγαζω και εξω ,με μια μπαταρια στην τσεπη μια χαρα αυτονομια θα χει.

djx33, παιδευεσαι πολύ.
Πάρε ενα istick 30watt και ένα μινι ναυτίλο να ξεμπερδευεις:
https://www.fasttech.com/products/0/10009821/1861800-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer
https://www.fasttech.com/products/0/10011027/2305003-authentic-eleaf-istick-30w-2200mah-variable

Παρε και 2-3 κουτια αντιστασεις:
https://www.fasttech.com/products/3...uthentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

και εισαι έτοιμος.
Αν δεις ότι το γουσταρεις το άτμισμα η σου πάρει χρόνο, για να ριξεις το κοστος πάρε εναν Kayfun lite +, κανε εσυ τις αντιστασεις με κοστος 10 λεπτα το πολύ και εισαι άρχοντας.

μου ηρθε απο fasttech ενας GS-Air και 10 αντιστάσεις και καλα original.

επειδή εχω και εναν original, μπορώ με σιγουριά να σας πω οτι ΔΕΝ ειναι original οι του fasttech. Ειναι μια καλή προς μέτρια αντιγραφή.

Δεν θα ξαναμπώ στην διαδικασία με τις κινεζιές. Τα πληρώνω κατι παραπάνω και τα αγοράζω απο εδώ.

Σαφως προτείνω να μεταβεις άμεσα σε επισκευασιμο (kayfun lite+). Θα πάρεις ίδια ποιοτητα ατμίσματος, με εξωφρενικα χαμηλότερο κόστος αναλώσιμων.
Το βασικο όμως ειναι αυτο που κανεις να το χαίρεσαι, να μην ταλαιπωρείσαι, και να μην δίνεις και συνεχεια φραγκα.
Δες και στο e-kapnisma τι θα σου πουν και πιο έμπειροι.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Πηρα το 50αρι istick για τις εξοδους επειδη ειναι πιο ελαφρυ ,πιο μαζεμενο απο το ipv mini που ειχα και εχει μεγαλη αυτονομια,αλλα ειναι μαπα το καρπουζι,αλλοπροσαλλο στην εξοδο ρευματος ,πρεπει να πατας το κουμπι με δυναμη κλπ,αν το παιρνα με ελληνικη τιμη θα εκλαιγα πιο πολυ,να ναι καλα η gearbest που το πηρα με 40,μην μου πει κανενας για οριτζιναλε,μια χαρα οριτζιναλε ειναι με σκρατσακι με αριθμο προιοντος .
Χιλιες φορες ipv mini,σταθερο μεχρι τελικης πτωσης της μπαταριας,φοβερο τσιπακι γι αυτην την κατηγορια τιμης,μαλλον θα αρχιζω να το βγαζω και εξω ,με μια μπαταρια στην τσεπη μια χαρα αυτονομια θα χει.

Θα έπεσες στην περίπτωση. Εγώ δεν συνάντησα τέτοιο πρόβλημα (κι εχει φάει και 2 τούμπες απο τραπέζι). Αν είναι να το εγκαταλείψεις, άνοιξέ το και δες μήπως μπορείς να το φτιάξεις.

Δεν νομιζω να εχει προβλημα απλα οταν το συγκρινεις με ενα καλο τσιπακι καταλαβαινεις οτι ειναι μαπα το 50αρι αλλα θα δοκιμασω και καποιο αλλο να σιγουρευτω,εαν εχεις μονο αυτο, ισως να μην το καταλαβεις ποτε,για το κουμπι επισης πολλοι χρηστες διαμαρτυρονται στο νετ..

Στο δικό μου, το κουμπί πατιέται με τόση δύναμη, μια ιδέα μεγαλύτερη απ'όση χρειάζεται το πλήκτρο ενός τηλεφώνου ή ενός καλού πληκτρολογίου μεμβράνης. Εχει διαδρομή 1mm. Αν το στηρίξω στο πλάι με το βάρος του, δεν πατιέται. Απο την άλλη, δεν ξέρω καθόλου πως είναι η αίσθηση του ipv button...
Στα 2 μηχανικά που έχω, λόγω ελατηρίου, η δύναμη που χρειάζεται είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Στο δικο μου istick 50w η αίσθηση του fire ειναι άψογη, όπως και των δυο μικρων στην πρόσοψη. Σχεδόν όπως το 30άρι αλλα με καλύτερη αίσθηση. Πολύ καλή κατασκευη και μεσα που το άνοιξα, προσεγμένο και τακτοποιημενο.
Αν δούλευε και δεν ηταν άχρηστο απο την πρωτη στιγμή, θα ηταν τέλειο.

Ολα τελεια ειναι μεχρι να
παρεις κατι καλυτερο,το συγκρινεις με υποδιαιστερο της ιδιας εταιριας,αν τυχει και βρεθει καποιος με ipv δοκιμασετο και θα με θυμηθεις,εγω εχω απο παλια evic,μετα πηγα στο istick 20αρι,μετα ipv και τελος 50,εχω δοκιμασει προβαρι και πολλα αλλα..το κουμπι ειναι το λιγοτερο ,μπορει να φταιει και η δερματινη θηκη που του χω φορεσει και να δυσκολευει λιγο το πατημα,ομως οταν αμιζω απλα βαζω το 50αρι στην ακρη..και το ipv βεβαια εχει μειονεκτηματα ειναι βαρυ κουμουτσα σε σχεση με το 50αρι,και λενε οτι φευγει ευκολα το χρωμα του,με αυτο ξεμπερδεψα βαζοντας του αυτοκολλητο βινυλιου...

Ρε παιδιά κάτι τρέχει με τον kayfun light+. Όταν φτάνει κάπου στη μέση του τανκ κάνει υπερχείλιση. Μετά αφού πέσει κάτω από κάποιο όριο όλα καλά. Έχω βγάλει εντελώς τη βίδα ρύθμισης του αέρα, αλλά και πριν τα ίδια έκανε. Καμμιά ιδέα; Τι μπορεί να παίζει;

Να έχει στραβοβιδώσει το πλαστικό κομμάτι;
Την βίδα γιατί την έβγαλες;
Αφού δεν έχει διαφορά αν την έχεις τελείως ανοιχτή...