E - smoke...

Μεταξύ subtank και kayfun τώρα ναι, με το ίδιο. Τι σημασία όμως μπορεί να έχει το υγρό; (άλλαξα πρόσφατα από bebeca σε hexocell)

Υγρό απο υγρό, διαφέρει(πέραν του αρώματος)... Μπορεί να μην αντέχεις την πολλή PG, ή την παραπάνω νικοτίνη (πιθανόν λάθος δοσολογία). Η ακόμα και το άρωμα να σε λιγώνει και να σε χαλάει... Η ποιότητα της βάσης επίσης μετράει... Πιθανή αλλοίωση του υγρού λόγω συνθηκών αποθήκευσης ...

Πολύ σωστά τα λες Bios . αλλά δοκιμάζοντας ξανά με ένα ξεθυμασμένο bebeca που είχα... τα ίδια!!! Δεν γίνεται,, κάποια μλκια έχω κάνει :) .

Ένα mini update... με το bellcap. Ενώ είναι πανέμορφο, έχει κοντή καμινάδα? και πρέπει να έχεις κάτι να κλείνεις την τρύπα που μπαίνει το driptip για να το φουλάρεις (δεν το μέτρησα αλλά παίρνει ~3 ml). Το είχα δει εξ' αρχής οπότε όταν με βολεύει το χρησιμοποιώ!

Τέλος, είχα θέμα με το driptipάκι το οποίο ζεσταινόταν πολύ και μ' ενοχλούσε. Αγόρασα ένα από ατσάλι και teflon και ησύχασα... Εξαιρετικό!

Μόλις ξεπεράσω τη φοβία μου με τον kayfun θα επανέλθω για να εξιχνιάσω το μυστήριο....

Attachments

• 11319641373_ac9a3482e8_k.jpg
    11319641373_ac9a3482e8_k.jpg
    150.3 KB · Views: 148
Από εχθές παίζω με έναν phenomenon...
Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι τύποι, αλλά η γεύση είναι αλλού!
Βέβαια, εκτός από πιο έντονη, είναι και διαφορετική από του kayfun!

Τα δύο προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα:
Το πάνω μέρος του που πρέπει να βγάλεις για να τον γεμίσεις παραείναι σφιχτό.
Και που έβρεξα τα orings με υγρό, δεν καταλαβαίνει...

To δεύτερο έχει να κάνει με την υπερχείλιση μετά το γέμισμα.
Σταγόνες μεν, σπαστικό δε.
Και που κλείνω τις τρύπες από κάτω, δεν χαμπαριάζει... :(

Απάντηση: Re: E - smoke...

Από εχθές παίζω με έναν phenomenon...
Δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι τύποι, αλλά η γεύση είναι αλλού!
Βέβαια, εκτός από πιο έντονη, είναι και διαφορετική από του kayfun!

Τα δύο προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ως τώρα:
Το πάνω μέρος του που πρέπει να βγάλεις για να τον γεμίσεις παραείναι σφιχτό.
Και που έβρεξα τα orings με υγρό, δεν καταλαβαίνει...

To δεύτερο έχει να κάνει με την υπερχείλιση μετά το γέμισμα.
Σταγόνες μεν, σπαστικό δε.
Και που κλείνω τις τρύπες από κάτω, δεν χαμπαριάζει... :(

Το πρώτο πρόβλημα με τον καιρό θα το ξεπεράσεις. Μέχρι να τον μάθεις είναι.
Το δεύτερο πρόβλημα θα το ξεπεράσεις μόλις μάθεις να τον στήνεις.

Δες τις φώτο τι πρέπει περίπου να κάνεις.
CD943BCB-02B0-46A2-B16D-72B4281B3833_zpsspmooaop.jpg

DA0EC716-1835-4EA5-892C-63AD66EE5657_zpsamalfvbe.jpg

14B35212-2DDF-4CEC-B613-FDEA116FDC17_zpshh6ryyos.jpg

89D97165-1D39-403F-82E7-9B0F7221FD9D_zpsauu2yyft.jpg

10906497_10152882366270675_1008577453140500048_n.jpg

Για το πρώτο σκέφτομαι να το φάω με λίγο γυαλοχάρτισμα...
Για το δεύτερο, έτσι το έχω στήσει...
Δεν έχω θέμα γενικά, μόνο κάποιες σταγόνες όταν το γεμίζω και μόνο.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Για το πρώτο σκέφτομαι να το φάω με λίγο γυαλοχάρτισμα...

Αν το κάνεις θα το αχρηστεύσεις.

Δεν έχω θέμα γενικά, μόνο κάποιες σταγόνες όταν το γεμίζω και μόνο.

Όταν τον γεμίζεις και του βάζεις το μεταλλικό καπάκι να τον έχεις πλαγιασμένο. Και εντελώς κλειστά τα υγρά.

Τι πας και μπλέκεις με τέτοιες .......μ@λ@κιες?????:slapface:

Το διαφανές bellcap τελικά είναι πολύ καλύτερο...
Φτάνει να μη σου ξεφύγει όπως το ανοίγεις και λούσεις τον διπλανό σου.

Το έχω ρε παιδί μου τελικά.
Ο ένας θέλει κατσαβίδι για να γεμίσει, ο άλλος ταχυδακτυλουργικά.
Δεν καθόμουν σε κανέναν ego-t να ησυχάσω;

Παίδες ξαναέστησα τον kayfun... Με 0.35 σύρμα , 5 σπείρες (βγήκε χαμηλή αντίσταση / 0.7Ω στα 18 W ) ΚΑΙ fiber freaks... Σκοτώνει!!!! Μάλλον την έκανε το βαμβάκι. ή η απειρία μου να το σετάρω σωστά! Sub-ohm στον kayfun...:flipout: cool...

Κάποιο χύμα σε σακουλάκι που μου πούλησαν για οργανικό...

Αυτό που είναι σε τετραγωνάκια;
Πολύ βαμβακίλα βρε παιδί μου...
Αν δοκιμάσεις το fiber freaks δεν υπάρχει γυρισμός!

Ναι, μάλλον αυτά. 4 τετράγωνα. Μέχρι στιγμής ΠΟΛΥ καλό το fiber freaks... ; Άσε που ένιωθα ηλίθιος που δεν κατάφερνα να στήσω (όπως έκανα στην αρχή) τον kayfun.

Εδώ και μερικές μέρες μου έχει έρθει το SnowWolf 200W από το Gearbest. Το μοντ μπορεί να παίξει μέχρι και 200W σε Kanthal ατμοποιητή και μέχρι 70W σε Temperature Control (Ni-200) ατμοποιητή. Βαρύ και επιβλητικό, είναι καθαρόαιμο "αντρικό εργαλείο" και ξεχειλίζει από τεστοστερόνη! :2thumb22sup:

Δυστυχώς, μου έτυχε ελαττωματικό κομμάτι που είναι σχεδόν μόνιμα κολημμένο σε TC mode, δηλαδή το μοντ "νομίζει" σχεδόν συνέχεια ότι φοράει ατμοποιητή με σύρμα Ni-200. Μόνο με τις νέες 0,5Ω κεφαλές για τις Ατλαντίδες 1 & 2 το SnowWolf ξεκολλάει και πηγαίνει σε καθαρόαιμο wattage mode, σβήνοντας από την οθόνη την ένδειξη θερμοκρασίας και αποδίδοντας εξαιρετικό άτμισμα, σκέτο βελούδο στα 40-50W. Μία και μόνη φορά μου ξεκόλλησε επίσης και με τον Subtank με την κεφαλή των 0,5Ω στα 25W, αποδίδοντας επίσης εξαιρετικά.

Με έλεγχο θερμοκρασίας τώρα, το μοντάκι μου έδωσε εξαιρετικό άτμισμα με τις ολόφρεσκες κεφαλές της Vape Only για τις Ατλαντίδες 1 & 2 που μπορούν να παίξουν μέχρι και 70-80W (!), ναι καλά διαβάζετε. :flipout:

Πρώτα δοκίμασα τις νέες κεφαλές στην Ατλαντίδα 2 και ρυθμίσεις στους 300-310C και το μοντ να ανεβάζει στιγμιαία μέχρι και 70W. Μετά από 9ml κατανάλωση, έβγαλα την κεφαλή και την έβαλα σε Ατλαντίδα 1 με το μεγάλο τανκ των 5ml, και λίγο πιο "ήπιες' ρυθμίσεις στους 290-300C και τα βατ ρυθμισμένα στα 60W. Υγρό δοκιμής το Honey Brew του Danlucas και νικοτίνη από 3 έως και 6mg.

Κόντεψα να βγάλω ντουμάνια ακόμα και από τα αυτιά, αλλά το πιο τρελό παιδιά είναι η απίστευτη κατανάλωση υγρού, τραβάς τζούρα στα 60-70W και βλέπεις τη στάθμη του υγρού στις Ατλαντίδες να κατεβαίνει! :speechless-smiley-0

SnowWolfampAtlantis_V1_zpsz4ndy2ay.jpg

Δυστυχώς, μου έτυχε ελαττωματικό κομμάτι που είναι σχεδόν μόνιμα κολημμένο σε TC mode, δηλαδή το μοντ "νομίζει" σχεδόν συνέχεια ότι φοράει ατμοποιητή με σύρμα Ni-200.

Σου έτυχε ή το έκανες ελαττωματικό??? ρωτάω γιατι έτυχε να δω και κακοποιημένες ατλαντιδες..........:BDGBGDB55:

Έτσι ήρθε το ρημάδι με το πρόβλημα, από την πρώτη μέρα. Τόσο άτυχος είμαι. Έχω δει καμιά 30-40αριά βίντεο και review από το SnowWolf, κανένα δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που έχει το δικό μου. :shot:

Αυτές είναι οι φωτό που έστειλα στο Gearbest, προσπαθώντας να τους εξηγήσω το πρόβλημα. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει να μου κάνουν refund, έχω μεγάλο έρωτα με το συγκεκριμένο μοντάκι, το μόνο που θα ήθελα είναι να μου το αντικαταστήσουν με ένα άλλο που να δουλεύει σωστά.

Εδώ πρώτα με τον μεγάλο Subtank με μαύρα εσώρ...., εεεε, μαύρα o-rings ήθελα να πώ. :flipout:

Ενώ τον διαβάζει τέλεια...

SnowWolfampSubtank_1_zpsixfpfhqa.jpg

...όταν πατάς το fire, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος!

SnowWolfampSubtank_2_zpsab6m9xtf.jpg

Κι εδώ με τον ένα μου Kayfun Lite Plus, στημένο στα 1,1Ω πάντα σε Kanthal. Κι εδώ τον διαβάζει τέλεια μεν σαν αντίσταση...

SnowWolfampKayfun_Lite_plus_1_zpscsgmfqhe.jpg

...και πάλι όταν πατάς το fire, γίνεται το έλα να δεις. Ο Kayfun κάνει φοβερά σκασίματα και είναι έτοιμος να εκραγεί!

SnowWolfampKayfun_Lite_plus_2_zpsezo3v6lw.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Κόντεψα να βγάλω ντουμάνια ακόμα και από τα αυτιά, αλλά το πιο τρελό παιδιά είναι η απίστευτη κατανάλωση υγρού, τραβάς τζούρα στα 60-70W και βλέπεις τη στάθμη του υγρού στις Ατλαντίδες να κατεβαίνει! :speechless-smiley-0

Εμ τι περίμενες;
Εδώ, πάνω από τα 20W παίζεις και πρέπει να γεμίζεις το tank 2-3 φορές την ημέρα.
Στα 70w πρέπει να βρεις ατμο με δίλυτρο tank για να βγει η μέρα σου! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Στα 70w πρέπει να βρεις ατμο με δίλυτρο tank για να βγει η μέρα σου! :flipout:

Δηλαδή στα 140W που παίζει ο Smok TFV4 που περιμένω να μου έρθει, τι θα πρέπει να κάνω βρε παιδιά;! :BDGBGDB55:

Να ζητήσω μήπως από τον Danlucas απευθείας σύνδεση με κανένα 200κιλο βαρέλι με υγρό;! :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δηλαδή στα 140W που παίζει ο Smok TFV4 που περιμένω να μου έρθει, τι θα πρέπει να κάνω βρε παιδιά;! :BDGBGDB55:

Nα αγορασεις ζουρλομανδυα. :flipout:
Καταλαβα...παλι απο κει θα ερθω. Αυτος ο snowWOLF ταιριαζει ωραια με το nick μου. :coool: