E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Πέρνα για καφεδάκι. Έχω 2-3 καινούρια υγρά για να δοκιμάσεις, καθώς και μία καινούρια βάση που μου έχει πάρει τα μυαλά το τελευταίο διάστημα. :music-smiley-005:

Βέβαια, μπορεί και να μην σου αρέσει που "μελίζει", έχεις πολύ περίεργα γούστα στα υγρά... :BDGBGDB55:

Α, και ξέχασα είναι 100% VG και τρομερά παχύρευστη, ότι πρέπει για φοβερά ντουμάνια στην Ατλαντίδα σου... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Nα αγορασεις ζουρλομανδυα. :flipout:

Συμφωνώ απόλυτα!
Βρε κάγκουρες, μία βλακεία να γίνει, δεν θα κάψετε τα χείλη σας, θα ανατινάξετε το κεφάλι σας!
70W και 140 W σε τόσο μικρό χώρο;

Απάντηση: Re: E - smoke...

Βρε, πάνε κάνε κανά γύρο στην St. Andrews που μας έβαλες τους δονητές σε παρέλαση!!:flipout:

Έλεγα κι εγώ, δεν θα πεταχτεί σαν την ........... ο Χασοδίκης εκεί που δεν τον σπέρνουν;! :flipout:

Αν σου φαινονται αυτα dildo καλυτερα εγω και ο Pstelios να μην ανεβασουμε φωτο... :-D :-D :-D

Εχμμμμ, το σετάκι Seven22 & 26550 Kayfun δεν το λες και "μικρούλι" στα 21 εκατοστά μήκος, 3 εκ. πάχος και πάνω από μισό κιλό βάρος. :antlers:

Seven22ampKayfun26650_zpsptzttthk.jpg

Αλλά κι αν το Seven22 σου φαίνεται "μικρούλι", τι λες για το e-Huge που είχα πριν κανένα χρόνο, με τον σωλήνα επέκτασης και τις δύο 26650 μπαταρίες; Στα 31 εκατοστά μήκος, 3,1 εκατοστά πάχος και πάνω από 750 γραμμάρια βάρος με τον 26650 Kayfun. :a0210:

e-Huge_8_zpstepq2e5x.jpg

Αν σου φαίνεται κι αυτό "μικρό", τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά... :flipout:

Βρε, πάνε κάνε κανά γύρο στην St. Andrews που μας έβαλες τους δονητές σε παρέλαση!!:flipout:

Ο χατζ μπηκε να διαβασει το νημα ηλ. τσιγαρου.
Τωρα τα εχω δει (σχεδον) ολα.

Βογιατζερ θα περασω για καφε και αυτη τη φορα θα φερω και μπουκαλακια αδεια μαζι μου. Αν μου αρεσει κατι να στο βουτηξω. :banane:
(Ολα τα περιεργα και παραξενα υγρα που πας και τα βρισκεις καθε φορα)

Πρέπει να κανονίσουμε μία συνάντηση κάποια στιγμή... :p

Ειδικα εσυ αν κατσεις με τον Πανο, σας κοβω για τουλαχιστον 15 ωρες να κανετε ανταλλαγες υγρων. :flipout:
(οκ αυτο ακουστηκε προστυχο) :rofl:

Μιας και αλλα μελη εχουν αποκτησει πολυ ωραιες συσκευες αν κανονιζατε μια συναντηση θα ειχε ενδιαφερον.
Παντως ο Πανος απο οσο γνωριζω εχει πορωθει πολυ ασχημα με το τσιγαρο.

Συσκευες που αυξανονται και πληθυνονται συνεχως (μονο μπαζουκα δεν εχει παρει ακομα)
Τα υγρα τα ψαχνει παρα πολυ και παει και ανακαλυπτει ολο κατι παραξενες γευσεις.

Καποιος του εδωσε καταρα να φαει ολα τα λεφτα του στα ηλ.τσιγαρα και επιασε. :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ειδικα εσυ αν κατσεις με τον Πανο, σας κοβω για τουλαχιστον 15 ωρες να κανετε ανταλλαγες υγρων. :flipout:
(οκ αυτο ακουστηκε προστυχο) :rofl:

Άπαπαααα! Θα ξεζουμιστούμε!
:flipout::flipout::flipout:

Σήμερα δοκίμασα και κάτι περίεργα γαλλικά... Mozart, Beethoven, κλπ κλπ. :p

Παντως ο Πανος απο οσο γνωριζω εχει πορωθει πολυ ασχημα με το τσιγαρο.

Συσκευες που αυξανονται και πληθυνονται συνεχως (μονο μπαζουκα δεν εχει παρει ακομα)
Τα υγρα τα ψαχνει παρα πολυ και παει και ανακαλυπτει ολο κατι παραξενες γευσεις.

Καποιος του εδωσε καταρα να φαει ολα τα λεφτα του στα ηλ.τσιγαρα και επιασε. :Banane0:

Αφού δεν σε αφήνουν να αγιάσεις οι Κινέζοι Γιάννη μου! :flipout:

Πες μου τώρα ειλικρινά, πώς να αντισταθεί κάποιος σε ένα προιόν σαν τον Smok TFV4, όταν του αρέσουν τα πολλά βατ και τα τρελά ντουμάνια;! Δες τις φωτό. Καταρχήν είναι κούκλος, και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα.

TFV4_2_zpsylkg2jzq.jpg

Δες κατασκευή της τριπλής κεφαλής των 0,2Ω. Τρεις αντιστάσεις σε τρεις διαφορετικούς σωλήνες!

TF-T3_coil_1_zpsbqtqxa9v.jpg

Και δες εδώ τη σύγκριση σε μέγεθος της τριπλής κεφαλής του TFV4 των 0,2Ω που παίζει από 40W έως 130W σε σχέση με μία κεφαλή της Ατλαντίδας. Χαχαχά, σαν να βλέπεις τον μποντιμπιλντερά μπαμπά με το παιδάκι του! :flipout:

TF-T3_coil_vsAtlantis_coil_zpsphcxhbal.jpg

Ο TFV4 είναι υβριδικός σαν τον Subtank, δηλαδή δέχεται τις έτοιμες κεφαλές των 0,15Ω και 0,2Ω αλλά έχει και επισκευάσιμη κεφαλή για να τον στήνει ο χρήστης όπως γουστάρει. Δες εδώ με τι λεπτομέρεια είναι φτιαγμένη η επισκευάσιμη κεφαλή. Οι αντιστάσεις έρχονται έτοιμες στριμμένες και με τα άκρα τους λυγισμένα με τέτοιο τρόπο, που το μόνο που κάνεις, είναι να περάσεις τις άκρες στις δύο τρύπες και να σφίξεις τις βίδες. Περνάς το βαμβάκι σου κι είσαι έτοιμος! :cool4:

TFV4_rba_1_zpsgruqd1jx.jpg

Και τέλος δες εδώ τη σύγκριση ανάμεσα στην επισκευάσιμη κεφαλή του TFV4 (αριστερά), την κεφαλή με τριπλή αντίσταση των 0,2Ω (κέντρο), με μία κεφαλή της Ατλαντίδας. Σαν να συγκρίνεις σκα.... με πάστες! :flipout:

TFV4_rba_2_zps2tpuik6b.jpg

Να πω τα υπόλοιπα καλούδια του TFV4; Γέμισμα υγρού από το πάνω μέρος, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή ξεβίδωμα από το mod, 5 ολόκληρα ml χωρητικότητα, τετραπλή έτοιμη κεφαλή στα 0,15Ω που παίζει από 40W έως 140W. Αυτό το κτήνος φαίνεται να είναι ο βασιλιάς του super subohm, και θα κάνει τις Ατλαντίδες, Subtank, Delta II κτλ., να μοιάζουν με απλούς Καϊφούν! :flipout:

Θα μου πεις τώρα, μα καλά ρε φίλε, πως μπορείς να ξέρεις αν αυτό το κτήνος θα ατμίζει καλά ή όχι; Δεν το ξέρεις σίγουρα μεν, αλλά είναι μερικά προϊόντα Γιάννη μου, που φωνάζουν από μακριά ότι είναι πρωτοπόρα και ανοίγουν τον δρόμο για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Δύο reviewers δηλώνουν ήδη κατενθουσιασμένοι με τον TFV4.

Ευτυχώς, πρόλαβα και τον παράγγειλα από γαλλικό site, μία μόλις μέρα πριν μας κλείσουν το paypal... :BDGBGDB55:

Οπως βλέπω να πηγαίνει το πράγμα, τελικά το "ατμισμα" κατω απο τέτοιες κατασκευές ισως δεν ειναι τελικά τόσο ακίνδυνο οσο πλασαρίστηκε. Τεράστιες ποσότητες ατμού = αυξημένη εισπνοή προπυλενικης γλυκόλης, νικοτίνης και αμφίβολων αρωματικών ουσιών. Παν μέτρον άριστον θα έλεγα...

Παν μέτρον άριστον θα έλεγα...

Εμ... Εγώ τους τα λέω. Το μαμήσαμε και ψόφησε. :p
Στα 12W ανέβηκα τώρα που κατέβηκα σε νικοτίνη...
Και πάλι, σιγά σιγά θα κατέβω στα 8.5 μόλις το συνηθίσω.
IMHO την καλύτερη γεύση την παίρνω με αντιστάσεις 1.4 με 1.6Ω και στα 8.5 με 9W.

Εμ... Εγώ τους τα λέω. Το μαμήσαμε και ψόφησε. :p
Στα 12W ανέβηκα τώρα που κατέβηκα σε νικοτίνη...
Και πάλι, σιγά σιγά θα κατέβω στα 8.5 μόλις το συνηθίσω.
IMHO την καλύτερη γεύση την παίρνω με αντιστάσεις 1.4 με 1.6Ω και στα 8.5 με 9W.

μου δίνεις αλλο ενα λόγο να κρατήσω τον gs-air ...1.6Ω dual coils στα 10-12watt πανω στο 30αρι istick ...απλα τέλειος και φτηνός. Συμφωνώ απόλυτα και δεν εχω βρει μεχρι τώρα καποιον λόγο να τον αλλάξω!

Για μένα, 1,2Ω στα 10W είναι η χρυσή τομή που έχω βρει. Βέβαια τώρα στο istick50 έχω diy 0.6Ω στα 10W (2,4V δείχνει) και είναι καταπληκτικό - 1sec καθυστέρηση, αρκετό ντουμάνι (σε 50-50) για τζούρα 4άρα, Αλλά μάλλον θα μείνω σε πάνω απο το 1Ω,

μου δίνεις αλλο ενα λόγο να κρατήσω τον gs-air ...1.6Ω dual coils στα 10-12watt πανω στο 30αρι istick ...απλα τέλειος και φτηνός. Συμφωνώ απόλυτα και δεν εχω βρει μεχρι τώρα καποιον λόγο να τον αλλάξω!

Θα πρεπει καποια στιγμη να βρεθούμε και να σου δωσω να δοκιμάσεις απο σοβαρό εργαλείο. Μετα θα εχεις βρει όσους λόγους θέλεις.

Πάνο, στα 'χω πει 1000000000 φορές!! Σταμάτα να πετάς τα λεφτά σου σε μπούρδες και μάθε τις μαγικές λέξεις!!:flipout::flipout:

0.50'' - 1.30''

Άιντε πάλι, με τον Χασοδίκη να πετάγεται σαν την... πορδή! :flipout:

Πρέπει να έχεις άποψη για τα πάντα Γιάννη μου; Αφού από η.τ. γνωρίζεις όσα και η προγιαγιά μου περί διαστημικής τεχνολογίας! :slapface:

Παιδιά, για δείτε εδώ ντουμάνι που βγάζει ο τύπος από το σετάκι των ονείρων μου. Το SnowWolf 200W και τον Smok TFV4. Εντελώς χαλαρά, και μόλις στα 80 βατάκια, με την τριπλή κεφαλή των 0,2Ω. Φανταστείτε τώρα τι θα γίνεται στα 120-130W! :flipout:

TFV4_cloud_zps2qsaelod.jpg

Για να μην παρεξηγηθώ κιόλας παιδιά, το subohm και πολύ περισσότερο το super subohm, δεν απευθύνεται σε όλους, παρά σε μία ελάχιστη μειοψηφία της κοινότητας των ατμιστών, δεν θα έλεγα παραπάνω από το 1-2% των Ελλήνων ατμιστών, πολύ περισσότερο όμως των Αμερικανών ατμιστών, θα έλεγα στη τύχη ένα ποσοστό κάπου στο 10-15%.

Θα μπορούσα να παραλληλίσω το subohm με το κάπνισμα ενός εξαιρετικού κουβανέζικου πούρου, δεν είναι για όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες, κυρίως είναι για τις ιδιαίτερες στιγμές, για χαλάρωση με ένα καλό ποτάκι, μετά από ένα πολύ καλό γεύμα, μετά από ένα πολύ καλό κρε........., καταλαβαίνετε τι εννοώ! :p

Μα με αυτό, ελάχιστη νικοτίνη να βάλεις θα πέσεις τα ανάσκελα...
Δεν συζητάω για το άρωμα που θα σε μπουκώσει τελείως.
Στα 1.4 με 1.6 και αν πάρω υγρό εμπορίου το διαλύω στα 1/3 με βάση...

Σε subohm έχω στήσει μόνο τον dripper για να χαλάει γρήγορα τα υγρά που του βάζω. :p
Και αυτό, κάπου στο 0.6Ω.