Απάντηση: Re: E - smoke...
Παντως ο Πανος απο οσο γνωριζω εχει πορωθει πολυ ασχημα με το τσιγαρο.
Συσκευες που αυξανονται και πληθυνονται συνεχως (μονο μπαζουκα δεν εχει παρει ακομα)
Τα υγρα τα ψαχνει παρα πολυ και παει και ανακαλυπτει ολο κατι παραξενες γευσεις.
Καποιος του εδωσε καταρα να φαει ολα τα λεφτα του στα ηλ.τσιγαρα και επιασε. :Banane0:
Αφού δεν σε αφήνουν να αγιάσεις οι Κινέζοι Γιάννη μου!
Πες μου τώρα ειλικρινά, πώς να αντισταθεί κάποιος σε ένα προιόν σαν τον Smok TFV4, όταν του αρέσουν τα πολλά βατ και τα τρελά ντουμάνια;! Δες τις φωτό. Καταρχήν είναι κούκλος, και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα.
Δες κατασκευή της τριπλής κεφαλής των 0,2Ω. Τρεις αντιστάσεις σε τρεις διαφορετικούς σωλήνες!
Και δες εδώ τη σύγκριση σε μέγεθος της τριπλής κεφαλής του TFV4 των 0,2Ω που παίζει από 40W έως 130W σε σχέση με μία κεφαλή της Ατλαντίδας. Χαχαχά, σαν να βλέπεις τον μποντιμπιλντερά μπαμπά με το παιδάκι του!
Ο TFV4 είναι υβριδικός σαν τον Subtank, δηλαδή δέχεται τις έτοιμες κεφαλές των 0,15Ω και 0,2Ω αλλά έχει και επισκευάσιμη κεφαλή για να τον στήνει ο χρήστης όπως γουστάρει. Δες εδώ με τι λεπτομέρεια είναι φτιαγμένη η επισκευάσιμη κεφαλή. Οι αντιστάσεις έρχονται έτοιμες στριμμένες και με τα άκρα τους λυγισμένα με τέτοιο τρόπο, που το μόνο που κάνεις, είναι να περάσεις τις άκρες στις δύο τρύπες και να σφίξεις τις βίδες. Περνάς το βαμβάκι σου κι είσαι έτοιμος! :cool4:
Και τέλος δες εδώ τη σύγκριση ανάμεσα στην επισκευάσιμη κεφαλή του TFV4 (αριστερά), την κεφαλή με τριπλή αντίσταση των 0,2Ω (κέντρο), με μία κεφαλή της Ατλαντίδας. Σαν να συγκρίνεις σκα.... με πάστες!
Να πω τα υπόλοιπα καλούδια του TFV4; Γέμισμα υγρού από το πάνω μέρος, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή ξεβίδωμα από το mod, 5 ολόκληρα ml χωρητικότητα, τετραπλή έτοιμη κεφαλή στα 0,15Ω που παίζει από 40W έως
140W. Αυτό το κτήνος φαίνεται να είναι ο βασιλιάς του
super subohm, και θα κάνει τις Ατλαντίδες, Subtank, Delta II κτλ., να μοιάζουν με απλούς Καϊφούν!
Θα μου πεις τώρα, μα καλά ρε φίλε, πως μπορείς να ξέρεις αν αυτό το κτήνος θα ατμίζει καλά ή όχι; Δεν το ξέρεις σίγουρα μεν, αλλά είναι μερικά προϊόντα Γιάννη μου, που φωνάζουν από μακριά ότι είναι πρωτοπόρα και ανοίγουν τον δρόμο για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Δύο reviewers δηλώνουν ήδη κατενθουσιασμένοι με τον TFV4.
Ευτυχώς, πρόλαβα και τον παράγγειλα από γαλλικό site, μία μόλις μέρα πριν μας κλείσουν το paypal... :BDGBGDB55: