E - smoke...

Πλύσιμο με ζεστό νερό.
Αν δεν βγαίνει, τον αφήνεις στο ξύδι για λίγες ώρες και μετά βράζεις τα μεταλλικά μέρη του.
Την αντίσταση δεν την γλυτώνεις εύκολα. Απλά κάνεις υπομονή να φύγει η μυρωδιά αν δεν θέλεις να την πετάξεις. :smile:

Το άδειασα και το γέμισα με bebeca που έχει κι αυτό έντονη γεύση.Σιγά-σιγά φεύγει.Πάντως το ντουμάνι που εχει το Justfog δεν το έχει κανένας από τους ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει 3 χρόνια τώρα.

Το άδειασα και το γέμισα με bebeca που έχει κι αυτό έντονη γεύση.Σιγά-σιγά φεύγει.Πάντως το ντουμάνι που εχει το Justfog δεν το έχει κανένας από τους ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει 3 χρόνια τώρα.

Σε εσωσε το: " που ΕΧΩ δοκιμασει.." :laugh:
Ωχ, ωχ Σωκράτη μου!! Προβλέπω τάχιστα παρέμβαση Βόγιατζεροτζιμινιέρας!!:D

Θα χαθούμε μέσα στους ατμούς!!

Θα σκασει το voyager με τον TFV4 και θα γινει χαμος. :rofl:

3η μερα σημερα με ηλεκτρονικο τσιγαρο και η επιθυμια για κονονικο ανυπαρκτη.

Καλώς τον συνάδελφο νέοπα!!:D

Εμένα την πρώτη εβδομάδα μου είχε έρθει για να πω την αμαρτία μου, αλλά, άντεξα. Βέβαια, έπαιζα με χαμηλή νικοτίνη (6άρα).

Καλώς τον συνάδελφο νέοπα!!:D

Εμένα την πρώτη εβδομάδα μου είχε έρθει για να πω την αμαρτία μου, αλλά, άντεξα. Βέβαια, έπαιζα με χαμηλή νικοτίνη (6άρα).
Βασικα και εμεις μειναμε εκπληκτοι με σενα οτι θα εμενες τελικα στο Η.Τ.
Ετσι οπως ρουφας, θες αλφαδο-λαστιχο και κομπρεσερ αερα να σπρωχνει κι ολας.
Τωρα αν σου πω οτι εισαι το ιδανικο πειραματοζωο του βογιατζακη και κανει μεγαλα σχεδια για σενα προς επικειμενη αναβαθμιση, τι θα πεις. ?
Ηδη μελετα συστημα για σενα με 5ενταπλα ντουμανια και εισαγωγες αερα απο οσο εχεις.
Με αυτο θα μεινεις 100% ικανοποιημενος λεει.

Απο το entry level θα σε παει κατευθειαν στο hi end, ηταν τα ακριβη λογια του.

Καλώς τον συνάδελφο νέοπα!!:

χα χα εγω αρχισα με 18 αρα και δεν θελω καθολου κανονικο τσιγαρο.

Εχω ενα halcyon haze, Sergeant Vapour το οποιο μου αρεσε στην περιγραφή αλλα τελικά δεν μου άρεσε καθόλου στην πράξη... οποιος το θέλει και ειναι κοντά στα μερη το χαρίζω, pm me, ειναι σχεδον γεμάτο.

3η μερα σημερα με ηλεκτρονικο τσιγαρο και η επιθυμια για κονονικο ανυπαρκτη.

Ωραίος!
Αν περάσεις την εβδομάδα, όχι μόνο δεν θα σε ενδιαφέρει το τσιγάρο, αλλά θα σε ενοχλεί κιόλλας! :smile:

Εχω ενα halcyon haze, Sergeant Vapour το οποιο μου αρεσε στην περιγραφή αλλα τελικά δεν μου άρεσε καθόλου στην πράξη... οποιος το θέλει και ειναι κοντά στα μερη το χαρίζω, pm me, ειναι σχεδον γεμάτο.

Ω ρε Σάκη, αυτό ακούγεται καταπληκτικό υγρό!
Σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω!
Αν το δώσεις αλλού, κράτα μερικές σταγόνες να στάξω στον dripper όταν βρεθούμε. :p

Ωραίος!
Αν περάσεις την εβδομάδα, όχι μόνο δεν θα σε ενδιαφέρει το τσιγάρο, αλλά θα σε ενοχλεί κιόλλας! :smile:

Ω ρε Σάκη, αυτό ακούγεται καταπληκτικό υγρό!
Σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω!
Αν το δώσεις αλλού, κράτα μερικές σταγόνες να στάξω στον dripper όταν βρεθούμε. :p

δεν το εχει ζητησει κανεις, οποτε στο κρατάω ολοκληρο βρε!

Φαίνεται ότι έχουμε πραγματική κοσμογονία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Στο μεγαλύτερο αμερικάνικο φόρουμ για το η.τ., το e-cigarette-forum, και πιθανότατα το μεγαλύτερο του κόσμου, με 233.000 εγγεγραμμένα μέλη παρακαλώ, οπότε φαντάζεστε πόσα εκατομμύρια κόσμος το διαβάζει από όλο τον πλανήτη, έχει ανοίξει ένα θέμα από χτες που έχει κάνει τους Αμερικάνους ατμιστές να χάσουν τον ύπνο τους. :7SFGSFG:

Η Αμερικάνικη υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων (FDA) ετοίμασε την έκθεσή της για τους περιορισμούς στις πωλήσεις που πρέπει να επιβληθούν σε όλα τα προϊόντα καπνού, και μέσα σε αυτά έχει συμπεριλάβει και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα επειδή εμπεριέχουν ή ενδέχεται να εμπεριέχουν νικοτίνη. Δεν έχω μπορέσει να βγάλω ακόμα άκρη, άλλωστε ούτε οι ίδιοι οι Αμερικάνοι δεν είναι ακόμα εντελώς σίγουροι, αλλά φαίνεται να πιστεύουν ότι εάν επιβληθούν όλοι αυτοί οι περιοριστικοί κανονισμοί, ένα ποσοστό από 99% έως 99,9% όλων των προϊόντων που σχετίζονται με το η.τ. και κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αμερικάνικη αγορά, αυτόματα θα τεθούν εκτός αγοράς, θα είναι παράνομο να πωλούνται με λίγα λόγια!!! :bang:

Κι αν μου πείτε, και τι μας νοιάζει εμάς για το τι κάνουν οι Αμερικάνοι, σκεφτείτε μόνο ότι η αμερικάνικη αγορά η.τ. είναι μακράν η μεγαλύτερη του κόσμου, και αυτή που κινεί ουσιαστικά τις εξελίξεις στον χώρο με την τεράστια ζήτηση για νέες συσκευές που δημιουργεί. Αφήστε που η ιστορία μας έχει δείξει ότι στα περισσότερα θέματα, αυτό που γίνεται κανόνας στην Αμερική, αργά ή γρήγορα μεταπηδά και στην Ευρώπη.

Για όσους θέλετε να μάθετε περισσότερα, το θέμα είναι αυτό.

Να η έκθεση της FDA απο τον Απρίλιο του 2014. Δεν βλέπω κάτι δραματικό...

http://ecigarettereviewed.com/fda-proposes-deeming-regulations-for-e-cigarettes

" E-cigarettes cannot be sold to minors (aged under 18).
Pre-approval or substantial equivalence determinations (equivalent to a product marketed in the US before February 15th, 2007) must be provided for all new e-cigarette products and all existing products.
Free samples of e-cigarette products will be banned.
Health warnings must be displayed stating that nicotine is an addictive drug.
Full ingredients listing and reporting of harmful and potentially harmful constituents required.
Companies are only allowed to make direct or implied claims of reduced risk if the FDA agrees that scientific evidence supports the claim (to clarify, the FDA is currently unsure whether e-cigarettes are safer than tobacco cigarettes), and that marketing of the product would be beneficial to public health as a whole.
Vending machines selling e-cigs (or other tobacco products) can only be placed in locations where youths aren’t permitted.
No ban on flavorings.
No ban on advertising.
No ban on online sales (to adults).
Following 75 day public comment period, the final rule will be published and age restrictions will come into effect 30 days later. Other requirements (such as health warnings) will not come into effect until two years after final publication of the rule.
Companies will have two years from the final publication of the rules to submit substantial equivalence or premarket approval applications, and products can remain on the market at least until the applications have been responded to.
The regulation is generally open-ended, meaning further rules (such as restrictions on flavors, for example) could be introduced in the future as separate measures."

Όλη η ιστορία φίλε BIOS, νομίζω ότι βρίσκεται στην δεύτερη αράδα της έκθεσης. Γράφουν στο αμερικάνικο φόρουμ, ότι για να μπορέσει ένα προϊόν να πάρει αυτή την έγκριση που απαιτείται, πρέπει να ξοδέψει εκατοντάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια δολάρια σε έρευνες και αναλύσεις. Οπότε είναι απολύτως λογικό, ότι όλα τα δεκάδες χιλιάδες προϊόντα που προέρχονται κυρίως από την Κίνα, δηλαδή μοντάκια και ατμοποιητές, καθώς και τα έτοιμα υγρά και αρώματα που κατασκευάζονται στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη, δεν θα είναι ικανά να διαθέσουν αυτά τα ποσά και θα αναγκαστούν ή να αποσυρθούν από την νόμιμη αμερικάνικη αγορά εντελώς ή να περάσουν στην μαύρη αγορά.

Αν ρίξεις μια ματιά στο θέμα, θα δεις ότι εμπλέκονται όλη η συντονιστική ομάδα του φόρουμ καθώς και πολλά από τα πολύ παλιά και έμπειρα μέλη, και όλοι φαίνεται να συμφωνούν ότι η έκθεση της FDA αποτελεί ουσιαστικά την ταφόπλακα του η.τ. στην αμερικάνικη αγορά. Εξάλλου, η ξεκάθαρα εχθρική και μεροληπτική στάση της FDA απέναντι στη βιομηχανία του η.τ. γενικότερα, νομίζω ότι βγάζει μάτι στην πέμπτη παράγραφο, όπου ισχυρίζεται ότι "δεν είναι σίγουρη αυτή τη χρονική στιγμή για το εάν η χρήση του η.τ. είναι ασφαλέστερη από το κανονικό τσιγάρο"! :slapface:

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που υπάρχουν πολλές ιατρικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι επικίνδυνες και τοξικές ουσίες, ανιχνεύονται στο η.τ. σε πολύ μικρότερο ή ελάχιστο βαθμό σε σύγκριση με το κανονικό τσιγάρο, όπως η έρευνα του κυρίου Φαρσαλινού, που θεωρείται από τους πρωτοπόρους παγκοσμίως στις έρευνες και μετρήσεις του η.τ.

Χαχαχά, όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι στο αμερικάνικο φόρουμ, οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες στην Αμερική "λαδώνουν" ασύστολα την FDA και τις αμερικάνικες κυβερνήσεις εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ από την βιομηχανία του η.τ. δεν παίρνουν ούτε δολάριο... :flipout:

Χαχαχά, όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι στο αμερικάνικο φόρουμ, οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες στην Αμερική "λαδώνουν" ασύστολα την FDA και τις αμερικάνικες κυβερνήσεις εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ από την βιομηχανία του η.τ. δεν παίρνουν ούτε δολάριο... :flipout:

Ξέχασέ τα αυτά!! Αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά στα Στέιτς...Νίκοοοοοοοοοοοοο, πες του!! Αυτός ο κακοήθης λέει παλιόλογα για τα Αμερικανά!!:Banane0:

Και τι μας νοιαζει εμας. Ετσι κι αλλιως οι κινεζοι ηταν οι πρωτοποροι κατασκευαστες, δεν περιμεναν την τεχνολογια της nasa.
Λες και αγοραζουμε mods αμερικανικα με 300 ευρω.

Οσον αφορα τα υγρα... σιγα, και καποτε στις πρωτες γενιες οτι βρισκαμε ατμιζαμε. Και να απαγορευσουν τα υγρα ή την νικοτινη τους, παντα θα υπαρχουν οι κατασκευαστες οπου θα μπορουν να προμηθευτουν φαρμακευτικη νικοτινη, βαση και αρωματα.

Και μην μου πει κανεις οτι τα ετοιμα ειναι αλλης κλασης.
Ειδαμε και την cola του τζιμισκε. Κανονικο teza.

Το μεγάλο πρόβλημα θα το έχουν οι εταιρίες με τα έτοιμα υγρα, και οι πελάτες τους.
Τα βασικά συστατικά για την δημιουργία υγρού, υπήρχαν πολύ πριν την εκμετάλλευσή τους από τις εταιρίες κατασκευής υγρών για άτμισμα.
Μεχρι να βρεθεί κάποιος τρόπος, αν βρεθεί, να μπορεί κάποιος να αγοράζει έτοιμο υγρό, θα έχουμε home made υγρά. Κάντε σεμινάρια όσοι δεν έχετε ασχοληθεί. :computer:
VG, PG, αρώματα - γεύσεις, φαρμακευτική νικοτίνη, θα υπάρχουν κανονικά, δεν νομίζω να τα απαγορεύσουν αυτά, δεν προορίζονταν ποτε για ατμοποίηση.
Οσο για τα μοντάκια, τους ατμοποιητές και λοιπά, η Κίνα δεν θα φύγει από εκεί.
Πάντως η κατάσταση που υπάρχει σήμερα, ειναι χαοτική. Ο καθένας εμφιαλώνει υγρα όπως θέλει , με ότι θέλει, όπου θέλει, και κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά.
Έρχονται ενδιαφέρουσες μερες ΚΑΙ για το άτμισμα.
Ζούμε σε ζηλευτή περίοδο.