Το άδειασα και το γέμισα με bebeca που έχει κι αυτό έντονη γεύση.Σιγά-σιγά φεύγει.Πάντως το ντουμάνι που εχει το Justfog δεν το έχει κανένας από τους ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει 3 χρόνια τώρα.
Ωχ, ωχ Σωκράτη μου!! Προβλέπω τάχιστα παρέμβαση Βόγιατζεροτζιμινιέρας!!
Θα χαθούμε μέσα στους ατμούς!!
Βασικα και εμεις μειναμε εκπληκτοι με σενα οτι θα εμενες τελικα στο Η.Τ.Καλώς τον συνάδελφο νέοπα!!
Εμένα την πρώτη εβδομάδα μου είχε έρθει για να πω την αμαρτία μου, αλλά, άντεξα. Βέβαια, έπαιζα με χαμηλή νικοτίνη (6άρα).
χα χα εγω αρχισα με 18 αρα και δεν θελω καθολου κανονικο τσιγαρο.Καλώς τον συνάδελφο νέοπα!!:
Εμένα την πρώτη εβδομάδα μου είχε έρθει για να πω την αμαρτία μου, αλλά, άντεξα. Βέβαια, έπαιζα με χαμηλή νικοτίνη (6άρα).
3η μερα σημερα με ηλεκτρονικο τσιγαρο και η επιθυμια για κονονικο ανυπαρκτη.
Εχω ενα halcyon haze, Sergeant Vapour το οποιο μου αρεσε στην περιγραφή αλλα τελικά δεν μου άρεσε καθόλου στην πράξη... οποιος το θέλει και ειναι κοντά στα μερη το χαρίζω, pm me, ειναι σχεδον γεμάτο.
Ωραίος!
Αν περάσεις την εβδομάδα, όχι μόνο δεν θα σε ενδιαφέρει το τσιγάρο, αλλά θα σε ενοχλεί κιόλλας! :smile:
Ω ρε Σάκη, αυτό ακούγεται καταπληκτικό υγρό!
Σίγουρα θέλω να το δοκιμάσω!
Αν το δώσεις αλλού, κράτα μερικές σταγόνες να στάξω στον dripper όταν βρεθούμε.![]()
Χαχαχά, όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι στο αμερικάνικο φόρουμ, οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες στην Αμερική "λαδώνουν" ασύστολα την FDA και τις αμερικάνικες κυβερνήσεις εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ από την βιομηχανία του η.τ. δεν παίρνουν ούτε δολάριο...![]()

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.