Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Βρε, τι είναι τούτοι? Ούτε μια παραγγελιά νερού δεν μπορούν παγώσουν...με βλέπω να ξαναξεκινάω κάπνισμα!!
Παλληκάρια, ότι και να κάνετε αποφύγετε τους μέγιστους απατεώνες που ακούνε στο όνομα gearbest.com.
Θα αναφερθούν όλα αναλυτικά, ωστόσο, μείνετε μακρυά...απλά, κλέφτες.
Γιατί το γράφεις?
Είχα ψωνίσει πέρυσι ένα android box χωρίς πρόβλημα πάντως.
Ποιο μαγαζι ειναι μαστορα αυτο?ειναι πολυ καλη τιμη
Ήσουν τυχερός. Οι άνθρωποι είναι καρα-απατεώνες. Θα τα γράψουμε όλα...κάτσε να ξεμπερδέψουμε.
Τωρα γιατι μου κανεις χαλαστρα. ?
Προσπαθω να πουλησει ο βογιατζερ ολα του τα mod και να του τα παρω για ψιχουλα.![]()
Θα περιμένεις πολύ. Τώρα που κατάφερα να μεταφέρω κι εγώ επιτέλους χρήματα στο balance του paypal, με βλέπω να ψωνίζω το μισό fasttech... :BDGBGDB55:
Χαχαχά, μου φαίνεται ότι είσαι ο μοναδικός ατμιστής σε ολόκληρο το avclub, που αφήνεις ακόμα, πώς ακριβώς να το πω τώρα, να... "σου θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα...![]()
![]()
![]()
Εδώ και μερικές μέρες μου έχει έρθει το SnowWolf 200W από το Gearbest. Το μοντ μπορεί να παίξει μέχρι και 200W σε Kanthal ατμοποιητή και μέχρι 70W σε Temperature Control (Ni-200) ατμοποιητή. Βαρύ και επιβλητικό, είναι καθαρόαιμο "αντρικό εργαλείο" και ξεχειλίζει από τεστοστερόνη! :2thumb22sup:
Δυστυχώς, μου έτυχε ελαττωματικό κομμάτι που είναι σχεδόν μόνιμα κολημμένο σε TC mode, δηλαδή το μοντ "νομίζει" σχεδόν συνέχεια ότι φοράει ατμοποιητή με σύρμα Ni-200.
![]()
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ;1057423486[B said:]Έτσι ήρθε το ρημάδι με το πρόβλημα[/B], από την πρώτη μέρα. Τόσο άτυχος είμαι. Έχω δει καμιά 30-40αριά βίντεο και review από το SnowWolf, κανένα δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που έχει το δικό μου. :shot:
Αυτές είναι οι φωτό που έστειλα στο Gearbest, προσπαθώντας να τους εξηγήσω το πρόβλημα. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει να μου κάνουν refund, έχω μεγάλο έρωτα με το συγκεκριμένο μοντάκι, το μόνο που θα ήθελα είναι να μου το αντικαταστήσουν με ένα άλλο που να δουλεύει σωστά.
Εδώ πρώτα με τον μεγάλο Subtank με μαύρα εσώρ...., εεεε, μαύρα o-rings ήθελα να πώ.
Ενώ τον διαβάζει τέλεια...
![]()
...όταν πατάς το fire, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος!
![]()
Κι εδώ με τον ένα μου Kayfun Lite Plus, στημένο στα 1,1Ω πάντα σε Kanthal. Κι εδώ τον διαβάζει τέλεια μεν σαν αντίσταση...
![]()
...και πάλι όταν πατάς το fire, γίνεται το έλα να δεις. Ο Kayfun κάνει φοβερά σκασίματα και είναι έτοιμος να εκραγεί!
![]()
Στο myphone βλέπω παράπονα στο νήμα τους για μεγάλες καθυστερήσεις 15 μέρες να στείλουν tracking number για αλλά λινκ που δεν δουλεύουν κλπ....
για μένα από Κίνα μεριά vickmall το πιο αξιόπιστο και γρήγορο.
Χαχαχά, μου φαίνεται ότι είσαι ο μοναδικός ατμιστής σε ολόκληρο το avclub, που αφήνεις ακόμα, πώς ακριβώς να το πω τώρα, να... "σου θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα...![]()
![]()
![]()
Αιφνιδιως μου χαλασε το mod και εσυ ηθελες να παραγγειλω απο κινα καινουργιο με οτι αυτο συνεπαγεται απο χρονους. ?
Αν θυμασαι προσπαθησα να βρω ενα δανεικο, μεχρι να γινει η παραγγελια νεου απο εξω αλλα ατυχησα.
Τι αλλη επιλογη ειχα για να εχω ακαριαια mod να ατμισω. ?
Ξεχασα...πρεπει να ειμαι και ο μονος στο avclub που δεν εχει στο συρταρι του 5-6 mods να βρισκονται για την κακια στιγμη.
Αν συνυπολογισουμε οτι αυτο το mod που πηρα ειναι και το πρωτο απο ελληνικο καταστημα, δεν ειναι λιγο βαρυς ο χαρακτηρισμος σου. ?
Δεν εχεις αδικο οταν λες οτι καλο ειναι σε ανυποπτο χρονο να εχουμε αγορασει ενα mod και ενα ατμοποιητη καβατζα απο εξω φθηνα, ωστε να εχουμε και μια ρεζερβα.
Αλλα απο το "επρεπε να εχεις καβατζα" μεχρι το "σου αρεσει να σου θωπευουν τον ποπο".... μια πραγματικοτητα δρομος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.