E - smoke...

Ριξε λιγη μεντα...θα παγωνει με οτι το συνδιασεις.
Τωρα...τζατζικια, ψητα κοτοπουλα, αν βγουν οπως η...κοκα κολα αστα καλυτερα.

Βεβαια αν βρειτε καμια πετυχημενη γευση σε κοτοπουλα κοψιδια και γενικα οτι εχει χοληστερινη, σφυρατε και κατα δω.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παλληκάρια, ότι και να κάνετε αποφύγετε τους μέγιστους απατεώνες που ακούνε στο όνομα gearbest.com.

Θα αναφερθούν όλα αναλυτικά, ωστόσο, μείνετε μακρυά...απλά, κλέφτες.

Γιατί το γράφεις?

Είχα ψωνίσει πέρυσι ένα android box χωρίς πρόβλημα πάντως.

Αγόρασα από ecig.gr το joy-tech vtc mini με 58 ευρώ και μαζί με την lg hg2 3000MhA από μαγαζί της Θεσσαλονίκης παρακαλώ στον Εύοσμο με 8 ευρώ έχω πολύ καλό αποτέλεσμα με το kayfun lite plus με ρύθμιση watts. Πολύ σταθερά ρεύματα, πολύ ωραία οθόνη , έχει usb που παίρνει αναβαθμίσεις πολύ καλό στο χέρι γενικά με 66 ευρώ αποτέλεσμα καλύτερο από το provari το παλιό των +200 ευρώ.

Ποιο μαγαζι ειναι μαστορα αυτο?ειναι πολυ καλη τιμη

Αν ρωτάς για την μπαταρία teomav.gr ο τύπος με φίλτρα νερού κυρίως ασχολείται και λίγο με φακούς αλλά έχει όπως ισχυρίζεται την χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα σε αυτή την μπαταρία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ήσουν τυχερός. Οι άνθρωποι είναι καρα-απατεώνες. Θα τα γράψουμε όλα...κάτσε να ξεμπερδέψουμε.

Στο myphone βλέπω παράπονα στο νήμα τους για μεγάλες καθυστερήσεις 15 μέρες να στείλουν tracking number για αλλά λινκ που δεν δουλεύουν κλπ....
για μένα από Κίνα μεριά vickmall το πιο αξιόπιστο και γρήγορο.

Last edited:
Τωρα γιατι μου κανεις χαλαστρα. ?
Προσπαθω να πουλησει ο βογιατζερ ολα του τα mod και να του τα παρω για ψιχουλα.

Θα περιμένεις πολύ. Τώρα που κατάφερα να μεταφέρω κι εγώ επιτέλους χρήματα στο balance του paypal, με βλέπω να ψωνίζω το μισό fasttech... :BDGBGDB55:

Χαχαχά, μου φαίνεται ότι είσαι ο μοναδικός ατμιστής σε ολόκληρο το avclub, που αφήνεις ακόμα, πώς ακριβώς να το πω τώρα, να... "σου θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα... :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Θα περιμένεις πολύ. Τώρα που κατάφερα να μεταφέρω κι εγώ επιτέλους χρήματα στο balance του paypal, με βλέπω να ψωνίζω το μισό fasttech... :BDGBGDB55:

Χαχαχά, μου φαίνεται ότι είσαι ο μοναδικός ατμιστής σε ολόκληρο το avclub, που αφήνεις ακόμα, πώς ακριβώς να το πω τώρα, να... "σου θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα... :flipout: :flipout: :flipout:

Ναι άλλα τουλάχιστον αγοράζει την version που του πουλάνε...άσε που τους φέρνει και το μοντάκι στο κεφάλι αν δεν δουλεύει..λέω εγώ τώρα.. :violent-smiley-030:

Εδώ και μερικές μέρες μου έχει έρθει το SnowWolf 200W από το Gearbest. Το μοντ μπορεί να παίξει μέχρι και 200W σε Kanthal ατμοποιητή και μέχρι 70W σε Temperature Control (Ni-200) ατμοποιητή. Βαρύ και επιβλητικό, είναι καθαρόαιμο "αντρικό εργαλείο" και ξεχειλίζει από τεστοστερόνη! :2thumb22sup:

Δυστυχώς, μου έτυχε ελαττωματικό κομμάτι που είναι σχεδόν μόνιμα κολημμένο σε TC mode, δηλαδή το μοντ "νομίζει" σχεδόν συνέχεια ότι φοράει ατμοποιητή με σύρμα Ni-200.

SnowWolfampAtlantis_V1_zpsz4ndy2ay.jpg

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ;1057423486[B said:
]Έτσι ήρθε το ρημάδι με το πρόβλημα[/B], από την πρώτη μέρα. Τόσο άτυχος είμαι. Έχω δει καμιά 30-40αριά βίντεο και review από το SnowWolf, κανένα δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που έχει το δικό μου. :shot:

Αυτές είναι οι φωτό που έστειλα στο Gearbest, προσπαθώντας να τους εξηγήσω το πρόβλημα. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει να μου κάνουν refund, έχω μεγάλο έρωτα με το συγκεκριμένο μοντάκι, το μόνο που θα ήθελα είναι να μου το αντικαταστήσουν με ένα άλλο που να δουλεύει σωστά.

Εδώ πρώτα με τον μεγάλο Subtank με μαύρα εσώρ...., εεεε, μαύρα o-rings ήθελα να πώ. :flipout:

Ενώ τον διαβάζει τέλεια...

SnowWolfampSubtank_1_zpsixfpfhqa.jpg

...όταν πατάς το fire, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος!

SnowWolfampSubtank_2_zpsab6m9xtf.jpg

Κι εδώ με τον ένα μου Kayfun Lite Plus, στημένο στα 1,1Ω πάντα σε Kanthal. Κι εδώ τον διαβάζει τέλεια μεν σαν αντίσταση...

SnowWolfampKayfun_Lite_plus_1_zpscsgmfqhe.jpg

...και πάλι όταν πατάς το fire, γίνεται το έλα να δεις. Ο Kayfun κάνει φοβερά σκασίματα και είναι έτοιμος να εκραγεί!

SnowWolfampKayfun_Lite_plus_2_zpsezo3v6lw.jpg

Σοβαρέψου Νίκο.

Φαντάζομαι ότι ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά, τουλάχιστον... :flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Στο myphone βλέπω παράπονα στο νήμα τους για μεγάλες καθυστερήσεις 15 μέρες να στείλουν tracking number για αλλά λινκ που δεν δουλεύουν κλπ....
για μένα από Κίνα μεριά vickmall το πιο αξιόπιστο και γρήγορο.

Οι καθυστερήσεις είναι πταίσματα και ανάξια αναφοράς. Δεν θα χαρακτήριζα κάποιους με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς για απλές καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε 1002 λόγους.

Αιφνιδιως μου χαλασε το mod και εσυ ηθελες να παραγγειλω απο κινα καινουργιο με οτι αυτο συνεπαγεται απο χρονους. ?
Αν θυμασαι προσπαθησα να βρω ενα δανεικο, μεχρι να γινει η παραγγελια νεου απο εξω αλλα ατυχησα.
Τι αλλη επιλογη ειχα για να εχω ακαριαια mod να ατμισω. ?
Ξεχασα...πρεπει να ειμαι και ο μονος στο avclub που δεν εχει στο συρταρι του 5-6 mods να βρισκονται για την κακια στιγμη.

Αν συνυπολογισουμε οτι αυτο το mod που πηρα ειναι και το πρωτο απο ελληνικο καταστημα, δεν ειναι λιγο βαρυς ο χαρακτηρισμος σου. ?
Δεν εχεις αδικο οταν λες οτι καλο ειναι σε ανυποπτο χρονο να εχουμε αγορασει ενα mod και ενα ατμοποιητη καβατζα απο εξω φθηνα, ωστε να εχουμε και μια ρεζερβα.

Αλλα απο το "επρεπε να εχεις καβατζα" μεχρι το "σου αρεσει να σου θωπευουν τον ποπο".... μια πραγματικοτητα δρομος.

Αιφνιδιως μου χαλασε το mod και εσυ ηθελες να παραγγειλω απο κινα καινουργιο με οτι αυτο συνεπαγεται απο χρονους. ?
Αν θυμασαι προσπαθησα να βρω ενα δανεικο, μεχρι να γινει η παραγγελια νεου απο εξω αλλα ατυχησα.
Τι αλλη επιλογη ειχα για να εχω ακαριαια mod να ατμισω. ?
Ξεχασα...πρεπει να ειμαι και ο μονος στο avclub που δεν εχει στο συρταρι του 5-6 mods να βρισκονται για την κακια στιγμη.

Αν συνυπολογισουμε οτι αυτο το mod που πηρα ειναι και το πρωτο απο ελληνικο καταστημα, δεν ειναι λιγο βαρυς ο χαρακτηρισμος σου. ?
Δεν εχεις αδικο οταν λες οτι καλο ειναι σε ανυποπτο χρονο να εχουμε αγορασει ενα mod και ενα ατμοποιητη καβατζα απο εξω φθηνα, ωστε να εχουμε και μια ρεζερβα.

Αλλα απο το "επρεπε να εχεις καβατζα" μεχρι το "σου αρεσει να σου θωπευουν τον ποπο".... μια πραγματικοτητα δρομος.

Μην δίνεις σημασία Γιάννη μου στην τρελοκοτσιδού!! Προχθές έκανε την δήλωση της χρονιάς!!

- Ρε χασοδίκη, τι γίνεται με 'κεινο το μοντ που έχω παραγγείλει?
- Πες τα στους Κινέζους που αργούνε..

- Ε, άντε, γιατί δεν έχω μοντ να ατμίσω!!

:flipout::flipout::flipout:

Η τακτική του gearbest είναι απλή και κλασική στον κόσμο των επαγγελματιών απατεώνων. Μας μένει ή αγοράζουμε προσφορά (ελαττωματικά κ.τ.λ) το Χ προιόν που ήδη στην αγορά έχει αντικατασταθεί από το Ψ. Βάζουμε μια πολλή ωραία τιμούλα 20-30% κάτω από όσο πουλάει όλη η υφήλιος το Ψ προιόν με σαφέστατη περιγραφή ότι πρόκειται για το Ψ και όχι το Χ και αρχίζουμε να παίρνουμε παραγγελίες. Προσθέτουμε και ένα ψέμα ότι το προϊόν υπάρχει στην Ευρωπαική αποθήκη (για τους Ευρωπαίους) και στην Αμερικάνικη (για τους Αμερικάνους) και κάνει ακόμη πιο δέλεαρ το όλο σκηνικό.
Οταν ο πελάτης βρεί το Ψ προιόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς και μάλιστα από ευρωπαική αποθήκη (χωρίς δασμούς, γρήγορη παραλαβή) προβαίνει κατευθείαν σε παραγγελία.
Εκεί την πάτησε.
Πρώτο σοκ, το προιόν εξαντλήθηκε από την Ευρωπαική (Αμερικάνικη, δεν έχει σημασία) αποθήκη και θα σας το στείλουμε από Κίνα. Εντάξει, το καταπίνεις. Παραλαμβάνεις όμως μετά από 1 μήνα όχι το Ψ προιόν που έχεις παραγγείλει και περιμένεις άλλα το Χ. Εκεί κάπου αρχίζει ο Γολγοθάς σου.
Μα δεν παρήγγειλα αυτό τους λες, οκ στείλτο πίσω σου λένε. Οι μισοί θα πουν δεν βαριέσαι, που να πληρώνω 10 ευρώ μεταφορικά να στέλνω πίσω το ψιψίνι που έχει κόστος 30-50 ευρώ (και να περιμένω και 2 μήνες πήγαινε-έλα να παραλάβω το άλλο), ας το κρατήσω και ας είναι η προηγούμενη έκδοση ή λίγο χτυπημένο ή λίγο ελαττωματικό ή το ανοίγω και το φτιάχνω μόνος μου, κ.τ.λ. Σε αυτή τη περίπτωση το gearbest ξεφορτώθηκε την μισή του σαβούρα έτσι απλά και εύκολα.
Οι άλλοι μισοί το στέλνουν, ανοίγουν και ένα case στο paypal και ξεκινάνε το ταξίδι.
Για να μην μακρηγορώ, μετά από περίπου 2 με 3 μήνες που θα πάρουν τα χρήματα τους από το paypal με claim θα έχουν περάσει όλα τα στάδια. Τα στάδια είναι 1) σου ζητάνε άλλα 30-40% για να σου στείλουν το νέο προιόν (αυτό που υποτίθεται σου είχαν πουλήσει εξ αρχής!!), αρνείσαι φυσικά. 2) Σου προτείνουν να σου πιστώσουν τα χρήματα σου στο ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι ώστε να ψωνίσεις από αυτούς άλλο προιόν, εδώ γελάμε. 3)αρνούνται οριστικά τελικά μετά από μακράν διαπραγμάτευση την επιστροφή των χρημάτων σου και εσύ ξεκινάς διαδικασίες claim στο paypal αφού φυσικά έχεις χάσει χρόνο.

Αποτέλεσμα?Οι επαγγελματίες απατεώνες έχουν κρατήσει τα χρήματα σου 3 μήνες σαν μικρό δάνειο ώστε να κινείται η επιχείρηση τους, εσύ παίρνεις τα χρήματα σου πίσω μετά από 3 μήνες έχοντας πληρώσει και 10 ευρώ μεταφορικά (και έχοντας δώσει και μεροκάματο στο paypal με την τρελή ισοτιμία του) για να πάει πίσω το ελαττωματικό/παλιό/λάθος προιόν και το γαμώτο είναι ότι έχεις δώσει και άλλα τόσα αφού το έχεις ψωνίσει από άλλο μαγαζί διότι το χρειαζόσουν.

Πως συνεχίζουν και πουλάνε θα μου πεις αυτοί οι επαγγελματίες απατεώνες?
Οι μισοί που δεν θα γυρίσουν πίσω το προιόν δεν θα ασχοληθούν να δυσφημίσουν το gearbest, είναι περιστασιακοί αγοραστές ή άσχετοι ή δεν γνωρίζουν τι ψώνισαν και στο άσχετο θα πουν και ένα "εντάξει μωρέ, όλα οκ, προιον μου ήρθε πάντως".
Επίσης θετικά σχόλια θα ακούσεις και από αυτούς που έτυχε να αγοράσουν normal προιόντα που δεν τα είχαν σε β διαλογής, προβληματικά, χαλασμένα ή από επιστροφές . Ετσι με ένα feedback 50/50 περίπου αυτό το μαγαζί συνεχίζει και δουλεύει αποσκοπώντας σε νέα θύματα καθημερινά. (χαρακτηριστική είναι η ψηφοφορία στο myphone για το gearbest που θετικά ψηφίζει το 56% και αρνητικά το 44%)

Μα καλά το paypal γιατί δεν τους πετάει έξω θα πει κάποιος?Μα για το paypal αποτελεί έναν από τους καλύτερους πελάτες γατάκια... :grinning-smiley-043

Έκανα και εγώ τη δοκιμή μου από fasttech...
Μπαταρίες, το koopor mini, ένα τσαντάκι και κάτι ανταλλακτικά για τον kayfun.
Για το τσαντάκι δεν έχω να πω κάτι.
Αλλά μπαταρίες και koopor φαίνονται σαν β διαλογής.
Το fire button του koopor κάνει σαν κουδουνίστρα.
Στις μπαταρίες ο πόλος είναι τοποθετημένος άκεντρα.

Ok, I can live with it... Αλλά νομίζω ότι κάπως έτσι εξηγείται η διαφορά τιμής με τα καταστήματα.

Μα και συ koopor πήρες?Χάθηκα τόσα ποιοτικά μοντάκια?:p
Το κορυφαίο VFM πάντως για εμένα, από εταιρία που είναι κολοσσός μπροστά στις οικογενειακές βιοτεχνιούλες που κατασκευάζουν mod είναι αυτό

Το καλύτερο είναι ότι αν τύχει και μπεις στο παλιοsite τους, μετά θα τους βλέπεις μονίμως μπροστά σου ό,τι και να ανοίγεις. Ε, φυσικά...τα φράγκα στην διαφήμιση και μετά δαγκώνουμε όποιον βρούμε. Βρε ουστ...