E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ε τι; Θα φτιάξεις ένα λίτρο βάση να έχεις και δεν θα σου περισσέψει ούτε ml. :p

Αυτή τη στιγμή μαγειρεύω 800ml σε υγρά και έχω άλλα δυόμιση λίτρα σε σκέτη βάση (ενάμιση λίτρο 5άρα και ένα λίτρο μηδενική μήπως και μου τη βαρέσει να κατέβω).
Α, και καμιά 150άρα ml σε αρώματα.

Πλησιάζει Σαββατοκύριακο. Μην ξεμείνουμε! :flipout:

Απ'ότι βλέπω στις τιμές που δίνουν τα ατμομάγαζα, (πχ. η 6αρα ίδια τιμή με την 18αρα κλπ), συμφέρει να παίρνεις την πιό δυνατή που υπάρχει διαθέσιμη και να την αδυνατίζεις με μηδενική στο σπίτι.

Ελατε ρε παιδια. Του ζητησα να κοιταξει κατι στον προβολεα μου και μου ζητησε πρωτα να του βγαλω την συνταγη.
Βρισκομουν σε απογνωση. :mad:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Απ'ότι βλέπω στις τιμές που δίνουν τα ατμομάγαζα, (πχ. η 6αρα ίδια τιμή με την 18αρα κλπ), συμφέρει να παίρνεις την πιό δυνατή που υπάρχει διαθέσιμη και να την αδυνατίζεις με μηδενική στο σπίτι.

ναι, έτσι συμφέρει..

Χαχαχά, κατουρήθηκα από τα γέλια παιδιά. Άλλος ένας καθυστερημένος Αμερικανός στο Κεντάκι, με δείκτη ευφυΐας κουνουπιδιού, βάζει μια μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στη τσέπη του μαζί με άλλα μεταλλικά αντικείμενα, κλειδιά κτλ., με αποτέλεσμα να πάρουν κανονικά φωτιά τα μπατζάκια του!... :flipout: :flipout: :flipout:

https://www.youtube.com/watch?v=ACY...QabkcQo_tV7NYXsnfKdA9N9J4Xdulls8X14QW0h7AR3fQ

Υποτίθεται ότι αν βραχυκυκλώσουν οι IMR, βγάζουν αέρια και υγρά και πεθαίνουν.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η μπαταρία που έβαλε στην τσέπη του ήταν για "ηλεκτρονικό τσιγάρο" και όχι π.χ. για φακό, για κινητό (που ακόμη παίρνουν Lion), ή για οτιδήποτε άλλο. :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

πολύ κακή σκηνοθεσία όντως...

Γιατί βρε;
Εδώ η "κάμερα ασφαλείας" τον ακολούθησε και έξω που του έσβηναν τη φωτιά!

Μπα, δεν μου φαίνεται καθόλου στημένο το βίντεο Γιάννη. Αν δεις από άλλο link το βίντεο, και κάνεις pause στο 15ο δευτερόλεπτο, θα δεις ότι μία σκέτη μπαταρία, που μοιάζει να είναι μια τυπική 18650, αν διακρίνω καλά το μέγεθός της, πέφτει φλεγόμενη από την τσέπη του και κυλάει στο πάτωμα του καταστήματος, στο σημείο που έχω κυκλώσει με κόκκινο.

Batt_explosion_zpscsy0njf5.jpg

Οι λαδωμένοι όμως από τις καπνοβιομηχανίες δημοσιογράφοι του CBS, τι έσπευσαν να αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους; Ότι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στη τσέπη κάποιου, προκαλώντας του εγκαύματα δεύτερου βαθμού, ενώ στο βίντεο φαίνεται μία σκέτη μπαταρία, πιθανόν 18650, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οπουδήποτε αλλού εκτός από η.τ., δηλαδή σε φακούς, τηλεκατευθυνόμενα κτλ., να πέφτει φλεγόμενη από την τσέπη κάποιου πανηλίθιου... :flipout:

https://www.youtube.com/watch?v=PfkcDnZy6ok

Γενικά πάντως φαίνεται νευρικός...
Σαν να την έκλεψε ένα πράγμα και την έχωσε στην τσέπη του.

Βρε Πουαρό!!!:D

Ποια 18650 και ποια μπαταρία? Δηλαδή, θέλεις να μου πεις...ότι σε αυτό το βίντεο της μαύρης συμφοράς, από απόσταση 1.000.000 μέτρα, διακρίνεις έναν ηλίθιο που αγοράζει κάτι και το βάζει στην τσέπη, το οποίο εκρήγνυται σε 10'' και μου λες κιόλας τον τύπο της μπαταρίας! Ήταν Samsung ή LG η μπαταρία?:flipout:

Κατά τα λοιπά, σε μάραναν οι κινηματογραφιστές των ΧΧΧ που δεν ξέρουν να τραβάνε 4Κ!!!:flipout::D

Όχι στημένο είναι, καρακαραστημένο του κερατά είναι!!!

Άλλος ένας πανηλίθιος καθυστερημένος Αμερικανός κλεφτάκος... :flipout:

Χασοδίκη, ο καθένας μας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τύπος αδειάζει τις τσέπες του, και πουθενά δεν φαίνεται κάποιος ατμοποιητής που να έχει σχέση με η.τ. Εγώ απλά διακρίνω μία μάλλον 18650 μπαταρία να φλέγεται, τίποτα περισσότερο.

Γιάννη μου, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής αποφόρτισης, για να λέμε την αλήθεια, είναι εν δυνάμει μικρές βόμβες, που όμως αν τους φέρεσαι με τον δέοντα σεβασμό και τηρείς όλους τους κανόνες ασφαλείας, τις χρησιμοποιείς με πολύ μεγάλη ασφάλεια...

Καλα, το πως εχει συνδεθει το θεμα με εκριξεις μπαταριων με το ηλεκτρονικο τσιγαρο, ειναι τουλαχιστον αστειο.

ακριβώς...ή σαν αν περιμένει από στιγμή σε στιγμή να εκραγεί ώστε να φύγει έξω από τον μαγαζί που τον περιμένει η δεύτερη κάμερα και ο πυροσβεστήρας.. :grinning-smiley-043

Το χειρότερο που έχει συμβεί σε γνωστό μου τις παλιές εποχές iatty/ggts, ήταν ότι του ξεκλείδωσε το mod (δεν είμαι 100% σίγουρος ποιο mod είχε), και ξεκίνησε να παίζει μόνο του στην τσέπη του μπουφάν του. Τα πλαστικά του Iatty έλιωσαν και ευτυχώς το πήρε χαμπάρι γρήγορα και σταμάτησε, αλλιώς κανείς δεν ξέρει τι θα είχε γίνει με την 18650.

Άλλος ένας πανηλίθιος καθυστερημένος Αμερικανός κλεφτάκος... :flipout:

Χασοδίκη, ο καθένας μας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τύπος αδειάζει τις τσέπες του, και πουθενά δεν φαίνεται κάποιος ατμοποιητής που να έχει σχέση με η.τ. Εγώ απλά διακρίνω μία μάλλον 18650 μπαταρία να φλέγεται, τίποτα περισσότερο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τύπος βάζει κάτι στην τσέπη, το οποίο δεν γνωρίζουμε τι είναι από το βίντεο, το οποίο εκρήγνυται για λόγους που πάλι δεν γνωρίζουμε....και έχεις το θράσος να με αποκαλείς χασοδίκη????:flipout:

Φέρε βρε Κούγια μου αυτή την υπόθεση στο ακροατήριο βασιζόμενος σε αυτό το άθλιο βίντεο, και αν την κερδίσεις, θα σου πάρω 10 νέα γκουμουτσομοντάκια από αυτά που σου αρέσουν!!!:D

Να σας ρωτήσω ρε παλικάρια, διάβασα σε προηγούμενα ποστ οτι ξαναβρήκατε τις ανάσες σας κλπ κλπ
Στην όσφρηση και στην γεύση είδατε διαφορά?
Το γουστάρω πολύ το στριφτό μου το τσιγαράκι αλλά βλέπω οτι πλέον παραγίνεται το κακό μιας και δεν είμαι 20 χρονών .
Κι αν η ιδέα του ηλ.τσιγάρου δεν μου πολυκάθεται καλά, αρχίζω όμως να το σκέφτομαι πιο σοβαρά..

Πριν ξεκινήσω το ΗΤ, ο καπνός δεν μου μύριζε ιδιαίτερα και ας κάπνιζε ο άλλος δίπλα μου.
Κάτι μήνες αργότερα μύριζα το τσιγάρο με το που άναβε οπουδήποτε στο σπίτι.
Πλέον, είμαι στο δρόμο και καταλαβαίνω ότι στρίβει κάποιος με αναμμένο τσιγάρο την επόμενη γωνία.

Να συζητήσω για φαγητά που έχουν αρχίσει να χαλάνε και επειδή δεν μυρίζουν έντονα ακόμη, οι καπνιστές δεν το καταλαβαίνουν και τα τρώνε; :p

κοίταξε, εγώ σαν νέος ατμιστής (3 μήνες) θα σου πω τα εξής. Γεύση δεν έχω δει μεγάλη διαφορά, όσφρηση τεράστια (έρχονται φίλοι καμιά φορά σπίτι και καπνίζουν και έχω τα πορτοπαράθυρα ανοιχτά 2-3 μέρες για να ξεμυρίσει, άσε μου μυρίζω τα λουλούδια της γειτόνισσας όταν βγαίνω μπαλκόνι ).
Οι σημαντικότερες διαφορές που είδα όμως είναι η καλύτερη διάθεση, περισσότερη ενέργεια, καλύτερος ύπνος, συγκέντρωση και σκέψη σε άλλα επίπεδα, λιγότερη κούραση, καμία μορφή δύσπνοιας ή ενόχλησης (που είχα σχεδόν κάθε βράδυ όταν κάπνιζα..), μηδέν κακοσμία (όταν κάπνιζα ξύπναγα το πρωί και ήταν σαν να είχα καταπιεί υπόνομο), περισσότερος χρόνος, η μέρα απέκτησε 48 ώρες (έτσι μου φαίνεται) και φυσικά...σεξουαλική απογείωση :grinning-smiley-043
φτάνουν αυτά ή να συνεχίσω?