Απάντηση: Re: E - smoke...
Μα...δεν έχω αυτοκίνητο..

Δεν υπάρχει λόγος να τον πάω πουθενά διότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι σχεδιασμένος να δουλεύει έτσι και να γέρνει, δηλαδή γνωρίζω πολύ καλά ότι απλά θα ταλαιπωρηθώ...
Αφού ρε Νίκο, παίρνεις πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτήσεις κανέναν, τρίψου τον τώρα!
Αφού και ο ντρίπερ της Ατμομηχανής είναι για τα μπάζα, τόσα στησίματα του έκανα, με μονή, με διπλή αντίσταση, τίποτα, δίνει γεύση για τα πανηγύρια. :grandpa:
Στο μεταξύ, το επόμενο βήμα θα είναι πια να φτιάχνω τα υγρά σε 200κιλα βαρέλια!
Ορίστε, ένα ολόκληρο λίτρο The Milky Way και Granny's Vanille Custard, παραγγελιά για τον Χασοδίκη και τον Τεγκονίκο. Προσέξτε τη διαφορά στο χρώμα ανάμεσα στα δύο υγρά, χθες που έφτιαξα το The Milky Way, είχε σχεδόν το ίδιο χρώμα με το Granny's Vanille Custard, αλλά βλέπετε πόσο σκούρυνε μετά από μία μόλις μέρα ωρίμανσης στο ντουλάπι.
Πρώτη φορά έφτιαξα τέτοιες ποσότητες σε μισόκιλα βαζάκια από μαρμελάδα, τα οποία αποδεικνύονται απλά
καταπληκτικά στο να φτιάχνεις υγρά. Επειδή έχουν τεράστιο στόμιο, σου επιτρέπουν να ρίχνεις όπως θέλεις με τη σύριγα τις βάσεις, και τα αρώματα με τα σταγονόμετρα, ενώ σου επιτρέπουν να κάνεις πολύ καλύτερο ανακάτεμα από ότι τα 100μελα πλαστικά μπουκαλάκια των βάσεων. Χθες που έφτιαχνα το The Milky Way, η θεσπέσια μυρωδιά του έφτασε από το μικρό δωματιάκι που έχω το γραφείο μου, μέχρι τη κουζίνα που ήταν η γυναίκα μου, που ήρθε και μου είπε:
"Φοβερή μυρωδιά βγάζει αυτό το υγρό!" :music-smiley-005: