E - smoke...

Τιν τούτο;
Ξεβίδωσέ τον και πρόσεξε τις βόλτες όταν θα τον βιδώσεις.
Εκτός αν τις έχεις καταστρέψει με το βίδωμα που έκανες.
Δεν παίζει να βιδώνει έτσι στραβά.

και όμως παίζει...είναι ο σχεδιασμός του έτσι. το πάνω μέρος βιδώνει εσωτερικά πάνω στην κεφαλή και η κεφαλή στηρίζεται στον ατμοποιητή μόνο από ένα πυράκι σε ένα της σημείο. Ετσι αν ασκήσεις δύναμη ανασηκώνεται απο την μεριά που δεν έχει πιράκι (υπόψιν στέκεται στον αέρα για να περνάει υγρό από κάτω της) και γέρνει όλο το σύστημα...άστο..σχεδιαστικά παίρνει άριστα σου λέω...

Δηλαδή αν δεν κάτσει καλά το πυράκι πετάγεται στο μάτι σου όλο το πακέτο;
Εγώ το τζάμι βλέπω να έχει κάτσει στραβά.
Και προφανώς από εκεί παίρνει αέρα και δακρύζει.

Σημερα που έφευγα με το καράβι για Σύρο, χάζευα το Παναγία της Τήνου. Ετσι όπως το έβλεπα που ειχε πάρει κλιση, προσπαθούσα να βρω τι μου θυμίζει. Τελικα μου θύμιζε τον Alfa του tegonik. Τα ίδια σαπάκια ειναι, γι αυτό εχουν και τα δυο πάρει κλιση.:BDGBGDB55:

ε όχι και σαπάκι ο alpha μου ρε!!φοβερός ατμοποιητής σου λέω ρε.....

...για το ράφι :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδή αν δεν κάτσει καλά το πυράκι πετάγεται στο μάτι σου όλο το πακέτο;
Εγώ το τζάμι βλέπω να έχει κάτσει στραβά.
Και προφανώς από εκεί παίρνει αέρα και δακρύζει.

είναι πολύ περίεργη κατασκευή, το τζαμάκι έχει κάτσει μια χαρά (κάθεται με τσιμούχες πάνω στην κεφαλή, πουθενά αλλού), γέρνει η κεφαλή στην ουσία (η οποία κρατιέται μονάχα από ένα χαλαρό πυράκι από την μια μεριά) συμπαρασύροντας μαζί το τζαμάκι και φυσικά το πάνω μέρος που βιδώνει στην κεφαλή. Η κεφαλή είναι σχεδιασμένη (που λέει ο λόγος δηλαδή) όσο βιδώνεις το πάνω μέρος τόσο αυτή να σηκώνεται ώστε να περνάει υγρό από κάτω της...

Seriously...
Έδωσες πολλά λεφτά για να πάνε στο ράφι.
Μία βόλτα από την Atmomixani πιστεύω θα σε καλύψει.
Είναι στη Νέα Ιωνία, αρκετά κοντά στο σταθμό του τρένου, αν δεν θέλεις να τρέχεις με το αυτοκίνητο.

Μα...δεν έχω αυτοκίνητο.. :grinning-smiley-043
Δεν υπάρχει λόγος να τον πάω πουθενά διότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι σχεδιασμένος να δουλεύει έτσι και να γέρνει, δηλαδή γνωρίζω πολύ καλά ότι απλά θα ταλαιπωρηθώ...

Είναι σχεδιασμένος να έχει διαρροές;
Μπορεί απλά να θέλει κάποιο "κόλπο" στο στήσιμο.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μα...δεν έχω αυτοκίνητο.. :grinning-smiley-043
Δεν υπάρχει λόγος να τον πάω πουθενά διότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι σχεδιασμένος να δουλεύει έτσι και να γέρνει, δηλαδή γνωρίζω πολύ καλά ότι απλά θα ταλαιπωρηθώ...

Αφού ρε Νίκο, παίρνεις πρωτοβουλίες χωρίς να ρωτήσεις κανέναν, τρίψου τον τώρα! :flipout:

Αφού και ο ντρίπερ της Ατμομηχανής είναι για τα μπάζα, τόσα στησίματα του έκανα, με μονή, με διπλή αντίσταση, τίποτα, δίνει γεύση για τα πανηγύρια. :grandpa:

Στο μεταξύ, το επόμενο βήμα θα είναι πια να φτιάχνω τα υγρά σε 200κιλα βαρέλια! :flipout:

Ορίστε, ένα ολόκληρο λίτρο The Milky Way και Granny's Vanille Custard, παραγγελιά για τον Χασοδίκη και τον Τεγκονίκο. Προσέξτε τη διαφορά στο χρώμα ανάμεσα στα δύο υγρά, χθες που έφτιαξα το The Milky Way, είχε σχεδόν το ίδιο χρώμα με το Granny's Vanille Custard, αλλά βλέπετε πόσο σκούρυνε μετά από μία μόλις μέρα ωρίμανσης στο ντουλάπι.

Πρώτη φορά έφτιαξα τέτοιες ποσότητες σε μισόκιλα βαζάκια από μαρμελάδα, τα οποία αποδεικνύονται απλά καταπληκτικά στο να φτιάχνεις υγρά. Επειδή έχουν τεράστιο στόμιο, σου επιτρέπουν να ρίχνεις όπως θέλεις με τη σύριγα τις βάσεις, και τα αρώματα με τα σταγονόμετρα, ενώ σου επιτρέπουν να κάνεις πολύ καλύτερο ανακάτεμα από ότι τα 100μελα πλαστικά μπουκαλάκια των βάσεων. Χθες που έφτιαχνα το The Milky Way, η θεσπέσια μυρωδιά του έφτασε από το μικρό δωματιάκι που έχω το γραφείο μου, μέχρι τη κουζίνα που ήταν η γυναίκα μου, που ήρθε και μου είπε: "Φοβερή μυρωδιά βγάζει αυτό το υγρό!" :music-smiley-005:

1000ml_Milky_wayampVanille_Custard_zpszlejftj3.jpg

Απάντηση: Re: E - smoke...

...Πρώτη φορά έφτιαξα τέτοιες ποσότητες σε μισόκιλα βαζάκια από μαρμελάδα, τα οποία αποδεικνύονται απλά καταπληκτικά στο να φτιάχνεις υγρά. Επειδή έχουν τεράστιο στόμιο, σου επιτρέπουν να ρίχνεις όπως θέλεις με τη σύριγα τις βάσεις, και τα αρώματα με τα σταγονόμετρα, ενώ σου επιτρέπουν να κάνεις πολύ καλύτερο ανακάτεμα από ότι τα 100μελα πλαστικά μπουκαλάκια των βάσεων....

Εχω απορία... Δηλαδή μέχρι τώρα πως έφτιαχνες υγρά χωρίς βαζάκια ?

Φυσικά δεν βολεύουν. Μπορεί να τα γεμίσει κανείς με χωνί ή με σύριγγα, αλλά δεν μπορεί να πάρει υγρό απο αυτά - ακόμα και η σύριγγα, συνήθως δεν χωράει να περάσει απο το στόμιο.
Εγώ είχα βρεί και πάρει απο σουπερμάρκετ, για 1-1.5 ευρώ, 50ml και 100ml, ευρυστόμια και κοντά, γυάλινα βαζάκια με σάλτσες (το τερπνόν μετα του οφελίμου). Είναι έντελώς διαφανή βέβαια, αλλά ούτως ή άλλως μπαίνουν σε σκοτεινό ντουλάπι.

Αν ήταν επισκευάσιμη η φυτιλαντίσταση Σωκράτη, θα έμπαινα στην λίστα. Μπράβο όμως για την κίνηση προσφοράς.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παρέλαβα σήμερα τα παρακάτω και τα...χαρίζω αφού δεν με βόλεψαν καθόλου.
https://www.fasttech.com/p/3755800
https://www.fasttech.com/p/3557100
Τα links σε Chrome δεν φορτώνουν εικόνα.Σε Firefox όλα είναι μια χαρά.

τι??????τα θέλω!!στα αγοράζω και σου δίνω και μπόνους έναν alpha!!ωρε φίλε μούρλια είναι!!:eating:

πες μου ότι παίρνουν και χρυσές αντιστάσεις..

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Τι δεν σε βόλεψε ακριβώς;
Δοκίμασέ τα με κανονικές αντιστάσεις πρώτα.
Καταρχήν τους δοκίμασα με τις αντιστάσεις που είχαν μεσα (0,4 ohm).
O μεν TRITON Styled,έβγαζε και γαμω τις γεύσεις και ντουμάνι αλλά....όλο το υγρό που είχε μέσα,χύθηκε από το πάνω μέρος του ατμοποιητή,ο δε Arctic Styled,δεν είχε διαρροές αλλά δεν είχε ντουμάνι.
Επειδή γενικα´είμαι τύπος που εύκολα βαριέται,είπα να τους χαρίσω.
Tegonik,έλα πάρτους,δες αν σου κάνουν και μετά κάνε ότι δωρεά θες.:ernaehrung004:

btw,ο τρίτος που παρέλαβα είναι αυτός:
https://www.fasttech.com/p/2126100
Τον βάζω στο iStick και μου βγάζει μνμ "Νο atomizer"...

Last edited:

τι??????τα θέλω!!στα αγοράζω και σου δίνω και μπόνους έναν alpha!!ωρε φίλε μούρλια είναι!!:eating:

πες μου ότι παίρνουν και χρυσές αντιστάσεις..

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Ο χρυσός Τρίτωνας θα ταιριάζει γάντι στον χρυσό σου Χιονόλυκο Νίκο. :flipout:

Όσο για χρυσές αντιστάσεις, εδώ είσαι.

Για να συμπληρωθεί το καρέ, μην ξεχάσεις το χρυσό κομπολόι καθώς και το ολόχρυσο 45άρι... :flipout:

Μιας και μιλάτε για ατμοποιητες με ανταλλακτικές κεφαλές, το νεο μου απόκτημα ειναι ο puro (τον βρίσκεις μόνο μέσω λίστας), προς το παρον παίζει μόνο με τις κεφαλές triton (0,5Ω κλαπτον & 1,8Ω) αλλα και με τις ccell 0,9Ω απο vaporesso.
Για τα γούστα μου οι ccell ειναι καλύτερες (με την κλαπτον πιστιλαει παρά πολύ, ενώ η 1,8 ειναι πολύ σφιχτή).

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    141.6 KB · Views: 110