E - smoke...

Mια χαρά είναι αυτές. Τα περισσότερα καταστήματα "Ε-smoking" αυτές δίνουν.
  • High Drain- 20A constant current, 35A pulse current load.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλά για 2-3 δευτερόλεπτα που διαρκεί ή τζουρα ίσως αντέξουν, αλλά το ρισκαρεις???

Όχι βέβαια δεν το ρισκάρεις! Αύριο πάω για νέα μπαταρία
...και υγρά γιατί αυτά που πήρα θα σιχαθώ το ΗΤ!!!

εγώ πήρα μια MXJO IMR18650 απο τη nobacco (δεν ειχα και το κατάστημα ειναι κοντά μου) και ειναι μια χαρα...12 . Θα δω και τις LG/Samsung ομως.

Το πιο βασικό ειναι ειναι η μπαταρία να ειναι ασφαλούς χημείας (IMR) ,αφού ειναι πολύ πιο ανθεκτικές στην κακομεταχείρηση (ρευματα, θερμοκρασία) και μειώνουν παρα πολύ τον κίνδυνο ανατίναξης στα μοντάκια.

Καλά μου έπιασαν τον κώλο :furious3:!!!!! Είχε μόνο την κίτρινη LG 2500mAh.

Μια πήρα και με τα χίλια ζόρια μου την έδωσε 13 (από 15).

Από υγρά δοκίμασα αρκετά αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Bebeca (6mg), πήρα δύο 30άρια.

(Sent from S7 edge)

εγώ πήρα μια MXJO IMR18650 απο τη nobacco (δεν ειχα και το κατάστημα ειναι κοντά μου) και ειναι μια χαρα...12 . Θα δω και τις LG/Samsung ομως.

Το πιο βασικό ειναι ειναι η μπαταρία να ειναι ασφαλούς χημείας (IMR) ,αφού ειναι πολύ πιο ανθεκτικές στην κακομεταχείρηση (ρευματα, θερμοκρασία) και μειώνουν παρα πολύ τον κίνδυνο ανατίναξης στα μοντάκια.

Αυτή είναι για 20-35Α. Μία χαρά για ΗΤ

Καλά μου έπιασαν τον κώλο :furious3:!!!!! Είχε μόνο την κίτρινη LG 2500mAh.

Μια πήρα και με τα χίλια ζόρια μου την έδωσε 13 (από 15).

Από υγρά δοκίμασα αρκετά αλλά αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το Bebeca (6mg), πήρα δύο 30άρια.

(Sent from S7 edge)

Σου έδειξα ποια μπαταρια να προτιμήσεις αλλα δεν με άκουσες. Αν είσαι καλό παιδί θα σου δώσω συνταγή για να φτιάξεις την bebeca μόνος σου και καλύτερη.

Σου έδειξα ποια μπαταρια να προτιμήσεις αλλα δεν με άκουσες.

Την ήθελα άμεσα βρε για αυτό προτίμησα ντόπιο μαγαζί -bye-

Αν είσαι καλό παιδί θα σου δώσω συνταγή για να φτιάξεις την bebeca μόνος σου και καλύτερη.
Είναι εύκολο αυτό ? :confused:

Αν είσαι καλό παιδί θα σου δώσω συνταγή για να φτιάξεις την bebeca μόνος σου και καλύτερη.

Δεν την λες και σε μας που ειμαστε καλα παιδια και τρωμε ολο το φαι μας; :laugh:

Παρέλαβα από Yaeliq τα 4 δοκιμαστικά υγρά.
Το Bazooka Bubble Gum το άφησα μόνο 3 ημέρες κλειστό και 1 ημέρα ανοιχτό γιατί δεν είχα την υπομονή να περιμένω.
Για όσους ατμίζουν γλυκά υγρά,είναι σκέτη πιπίλα.
Παρήγγειλα 5 μπουκάλια των 100ml το καθένα με 11$ το μπουκάλι + 10$ ταχυδρομικά.

Λοιπόν μόλις έμαθα πως γίνονται η πνευμονικές τζούρες. :laugh:

Πολύ καλές και σταμάτησε η επιθυμία μου για κανονικό τσιγάρο (ναι κάνω συνδυασμό κ τον δύο).

Το μόνο μειονέκτημα που θα μπορούσα να πω είναι ότι νιώθω να μου κουράζουν τον οργανισμό!!!

(Sent from S7 edge)

Δηλαδή μέχρι τώρα πως άτμιζες ? Με μαγουλάτες το προσπαθούσες ? :)
H κούραση που αισθάνεσαι είναι προσωρινή. Μερικές μέρες μέχρι να συνηθίσεις. Μέχρι τώρα τα πνευμόνια σου δεν χρειάστηκε να καταβάλουν δύναμη ωστε να εισπνεύσουν.

Αν δεν σου κάνει κόπο, βάλε και την συνταγή που είπες παραπάνω - και PM δεχόμαστε.