Το νέο απόκτημα του Νίκου (Tegonik), ευγενική χορηγία του Χασοδίκη!
Εγώ ανέλαβα το οργανωτικό τμήμα του όλου εγχειρήματος, τις παραγγελίες από το εξωτερικό, τη προετοιμασία στα δύο ξύλινα-κουτιά θήκες για τα δώρα, καθώς και το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων για να τελειοποιηθεί το μοντάκι.
Το κουτί είναι το μοντέλο
Caguama του Ιταλού Floris Delfino. Απλά υπέροχο, και με απίστευτη λεπτομέρεια και ακρίβεια στις τρύπες, στα ανοίγματα, όπως και στις πατούρες για την υποδοχή των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Η πλακέτα είναι
φυσικά η DNA200, τι άλλο θα μπορούσε να είναι άλλωστε, και το setup είναι με δύο 18650 μπαταρίες.
Το βερνίκωμα και λουστράρισμα στο μοντάκι καθώς και στο κουτί-θήκη ανέλαβε η φίλτατη Αγάπη (karmen1983), κάνοντας για μία ακόμη φορά εξαιρετική δουλειά, ο σεβασμός και η απέραντη εκτίμηση για τη φιλενάδα μου είναι παντοτινά.
Τη τελική συναρμολόγηση στο μοντάκι ανέλαβε ο πρωτομάστορας SEB, τα σέβη μου και σε σένα φίλε.
Μερικές φωτό. Πρώτα, όπως ήρθε το Caguama από την Ιταλία.
Η παραγγελία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από το modmaker.uk.
Πρόχειρη τοποθέτηση του low profile Fat Daddy κονέκτορα 510 και του housing των μπαταριών.
Το ξύλινο κουτί-θήκη στο οποίο τοποθετήθηκε το μοντάκι, για να δοθεί ως δώρο. Δείτε τη φοβερή ακρίβεια με την οποία κόλλησε η Αγάπη τα ξύλινα γράμματα στο κουτί. Δεν υπάρχεις, φίλτατη! :worshippy:
Εδώ το μοντάκι τελειωμένο και συναρμολογημένο άψογα από τον πρωτομάστορα SEB. Χωρίς σχόλια από τη μεριά μου, το μοντάκι θυμίζει έργο τέχνης. :worshippy:
Έκανα όλα τα απαιτητικά, σκληρά test drive πριν δώσουμε το μοντάκι στον Νίκο. Εδώ με τη θηριώδη TF-T4 κεφαλή στον μεγάλο TFV4 στα 120W. Εννοείται ότι το Caguama με τη DNA200 πυροβολάει ασύστολα και δεν παίρνει χαμπάρι. :music-smiley-005:
Στο setup με τις δύο 18650 μπαταρίες, η DNA200 περιορίζεται στα
133W μάξιμουμ και
6V στην έξοδό της.
Και τέλος το Caguama τοποθετημένο στο κουτί-θήκη. Απλά υπέροχο στα μάτια μου, καλοάτμιστο και να το χαρείς όσο γίνεται περισσότερο Νίκο...
Την αναλυτική παρουσίαση που έκανα στο μοντάκι,
μπορείτε να τη δείτε εδώ, αλλά πρέπει να είστε εγεγγραμμένο μέλος.