E - smoke...

Δηλαδή μέχρι τώρα πως άτμιζες ? Με μαγουλάτες το προσπαθούσες ? :)
H κούραση που αισθάνεσαι είναι προσωρινή. Μερικές μέρες μέχρι να συνηθίσεις. Μέχρι τώρα τα πνευμόνια σου δεν χρειάστηκε να καταβάλουν δύναμη ωστε να εισπνεύσουν.

Αν δεν σου κάνει κόπο, βάλε και την συνταγή που είπες παραπάνω - και PM δεχόμαστε.

Δεν τις κατέβαζα κατευθείαν!!

Την συνταγή δεν την ξέρω εγώ :)

Το νέο απόκτημα του Νίκου (Tegonik), ευγενική χορηγία του Χασοδίκη! :flipout:

Εγώ ανέλαβα το οργανωτικό τμήμα του όλου εγχειρήματος, τις παραγγελίες από το εξωτερικό, τη προετοιμασία στα δύο ξύλινα-κουτιά θήκες για τα δώρα, καθώς και το μοίρασμα των αρμοδιοτήτων για να τελειοποιηθεί το μοντάκι.

Το κουτί είναι το μοντέλο Caguama του Ιταλού Floris Delfino. Απλά υπέροχο, και με απίστευτη λεπτομέρεια και ακρίβεια στις τρύπες, στα ανοίγματα, όπως και στις πατούρες για την υποδοχή των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Η πλακέτα είναι φυσικά η DNA200, τι άλλο θα μπορούσε να είναι άλλωστε, και το setup είναι με δύο 18650 μπαταρίες.

Το βερνίκωμα και λουστράρισμα στο μοντάκι καθώς και στο κουτί-θήκη ανέλαβε η φίλτατη Αγάπη (karmen1983), κάνοντας για μία ακόμη φορά εξαιρετική δουλειά, ο σεβασμός και η απέραντη εκτίμηση για τη φιλενάδα μου είναι παντοτινά. :grinning-smiley-043

Τη τελική συναρμολόγηση στο μοντάκι ανέλαβε ο πρωτομάστορας SEB, τα σέβη μου και σε σένα φίλε. :grinning-smiley-043

Μερικές φωτό. Πρώτα, όπως ήρθε το Caguama από την Ιταλία.

Box_mod_2_zpsgtbhrp6l.jpg

Η παραγγελία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από το modmaker.uk.

modmaker_parts_1_zps2lyvm5ki.jpg

Πρόχειρη τοποθέτηση του low profile Fat Daddy κονέκτορα 510 και του housing των μπαταριών.

Box_mod_3_zpsef7ss8v0.jpg

Box_mod_5_zpstugeggg7.jpg

Το ξύλινο κουτί-θήκη στο οποίο τοποθετήθηκε το μοντάκι, για να δοθεί ως δώρο. Δείτε τη φοβερή ακρίβεια με την οποία κόλλησε η Αγάπη τα ξύλινα γράμματα στο κουτί. Δεν υπάρχεις, φίλτατη! :worshippy:

Box_with_letters_2_zpsljk9jqhp.jpg

Εδώ το μοντάκι τελειωμένο και συναρμολογημένο άψογα από τον πρωτομάστορα SEB. Χωρίς σχόλια από τη μεριά μου, το μοντάκι θυμίζει έργο τέχνης. :worshippy:

Box_mod_15_zpsjs8dev17.jpg

Έκανα όλα τα απαιτητικά, σκληρά test drive πριν δώσουμε το μοντάκι στον Νίκο. Εδώ με τη θηριώδη TF-T4 κεφαλή στον μεγάλο TFV4 στα 120W. Εννοείται ότι το Caguama με τη DNA200 πυροβολάει ασύστολα και δεν παίρνει χαμπάρι. :music-smiley-005:

Στο setup με τις δύο 18650 μπαταρίες, η DNA200 περιορίζεται στα 133W μάξιμουμ και 6V στην έξοδό της.

Box_mod_17_zps5avylyki.jpg

Και τέλος το Caguama τοποθετημένο στο κουτί-θήκη. Απλά υπέροχο στα μάτια μου, καλοάτμιστο και να το χαρείς όσο γίνεται περισσότερο Νίκο...

Box_with_letters_4_zps5uvdm9hw.jpg

Την αναλυτική παρουσίαση που έκανα στο μοντάκι, μπορείτε να τη δείτε εδώ, αλλά πρέπει να είστε εγεγγραμμένο μέλος.

αυτή η σχισμή στο κάτω μέρος πάνω από το ξύλο τι είναι σταθερή ή βηματική ίριδα ???? :grinning-smiley-043

Απόψε έσβησε ένας σπουδαίος Έλληνας κατασκευαστής, ο Γιώργος Λεωνιδοπουλος, γνωστότερος ως Leo , καλό του ταξίδι.....

Στάλθηκε από το K920 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, επειδή είναι προθάλαμος για το κάπνισμα, σύμφωνα με τον Α. Ξανθό, θα αντιμετωπιστεί ως μέσο προσομοίωσης της καπνιστικής συμπεριφοράς και θα απαγορεύεται η χρήση του όπου και των προϊόντων καπνού."

Αυτη ηταν η εξηγηση του υπουργου υγειας, για ποιο λογο απαγορευεται πλεον το Η.Τ. σε δημοσιους χωρους.

Απαγορευεται η...προσομοιωση λοιπον γιατι ειναι πυλη εισοδου στην νικοτινη και αρα στην εξαρτηση καπνιστικης συμπεριφορας.
Ας τους πει καποιος οτι δεν ειναι πυλη εισοδου, αλλα εξοδου. Οτι η πλειοψηφια αρχισε το Η.Τ. για να σταματησει το κανονικο.
Ολα στραβα πανε σε αυτο τον τοπο. Τζιμισκε, φτιαξε μου μια νταμιτζανα βανιλια μαδαγασκαρης να πνιξω τον καημο μου. :drool1:

Για την ίδια φιλοσοφία δεν απαγόρευσαν τις τσίχλες "τσιγάρα";
Ψάχνεις να βρεις λογική σε στόκους;
Αν οι τσίχλες "τσιγάρα" έκαναν τα παιδιά να θέλουν να καπνίσουν, οι πιπίλες σε τι τα οδηγούν;

Απάντηση: Re: E - smoke...

Για την ίδια φιλοσοφία δεν απαγόρευσαν τις τσίχλες "τσιγάρα";
Ψάχνεις να βρεις λογική σε στόκους;
Αν οι τσίχλες "τσιγάρα" έκαναν τα παιδιά να θέλουν να καπνίσουν, οι πιπίλες σε τι τα οδηγούν;

εισαι προστυχος.:Banane0:

εχω ενα kangertech subtank mini, και μια μπαταρια Eleaf istick 30W, η οποια μαλλον τα εφτυσε.

Μπορειτε να μου υποδειξετε καποια να αγορασω?
Ευχαριστω

Σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη χρήση, πχ TC ή κατι ανάλογο;

Γενικα μια value for money επιλογή κατ εμέ είναι τα evic. Από κει και πέρα ανάλογα το ποσό που θα ξοδέψεις, θα πάρεις και την ανάλογη ποιότητα (όχι σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια).

Ευχαριστω.
Δεν ξερω τι ειναι το TC.

Θα ηθελα αν ειναι ευκολο καποιο (συγκεκριμενο) λινκ. Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις. Να λειτουργει σωστα

Ευχαριστω πολυ.

Βασιλη, καποιας αλλης "κατηγοριας"?
Λιγο μαθηματακι αν ειναι ευκολο :-)