E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

αλλά τα 41 δολλάρια που ζητάει όταν η Fasttech το πουλάει 26,89$.
https://www.fasttech.com/product/4476100-authentic-eleaf-istick-pico-75w-tc-vw-apv-box-mod

..και 35 ευρω με ατμοποιητη.η τιμη του fasttech,ειναι χωρις ατμοποιητη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

..και 35 ευρω με ατμοποιητη.η τιμη του fasttech,ειναι χωρις ατμοποιητη.

σορι λαθος-εχει τον μελο 3

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

35 ευρω το πηρα Σωκρατη.
εχω στειλει μηνυμα στην eleaf,στο ebay και σε αυτον.
περιμενω απαντηση.
τι αλλο να κανω?
Τα 35 ευρώ είναι 40% παραπάνω από τα 25 της fasttech και δεν δικαιολογούνται για fake προιόν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Τα 35 ευρώ είναι 40% παραπάνω από τα 25 της fasttech και δεν δικαιολογούνται για fake προιόν.

δεν τον ειχα παρει χαμπαρι καθολου τον fasttech.
τωρα παρηγειλα και ενα ιδιο για καβα απο gearbest(χωρις ατμο στα 22 ευρω).
αυτον απο τον ebay βεβαια,δεν τον εχω αφησει.να δω που θα καταληξει..

Συγγνώμη, γιά την παρέμβαση σαν παλιός καπνιστής, αλλά, βρε παιδιά, είστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα "ηλεκτρονικά" υποκατάστατα του τσιγάρου προκαλούν μικρότερη βλάβη στην υγεία απ' ότι το ίδιο το τσιγάρο ή πούρο κλπ. ;
Δοκιμάσατε ποτέ το κόψιμο "μαχαίρι"; Γιά μένα, προσωπικά, η πρώτη εβδομάδα ήταν το κρίσιμο σημείο : λίγα νευράκια παραπάνω, κάτι τσιμπολογήματα και.... "αυτό ήταν" ! Ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα το κάπνισμα των άλλων άρχισε να μ' ενοχλεί. Πριν το "κόψιμο" κάπνιζα 30~35 την ημέρα, φίλτρο "Καρέλια" το πλακέ κουτί, αλήθεια τώρα υπάρχει;.......

Παίρνοντας αφορμή το παραπάνω post του φίλου που αναφέρεται στη διακοπή του καπνίσματος, αλλά και περιστατικά που αναφέρθηκαν με ¨παρατηρήσεις¨ συνανθρώπων μας ¨για το καλό μας¨, νομίζω ότι αξίζει να αναφέρω την περίπτωσή μου.

Πριν από περίπου 15 χρόνια, ανακάλυψα τυχαία σε ένα ετήσιο check-up που κάναμε στο Π.Ν., ότι έχω χοληστερόλη. Όχι σε πολύ υψηλά επίπεδα, λίγο πάνω από 200 ήταν, αλλά επειδή (σύμφωνα με τους γιατρούς) η ηλικία μου και η σωματική μου διάπλαση δεν δικαιολογούσαν με τίποτα αυτά τα επίπεδα, μου συνέστησαν για ένα διάστημα ειδική διατροφή και επανεξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν ένοχος ήταν η διατροφή μου. Η νέα εξέταση, αν και μετά από προσεγμένη διατροφή, έδειξε αποτελέσματα λίγο παραπάνω από την προηγούμενη. Κάθε χρόνο περνούσα από τους γιατρούς, με παραπλήσια επίπεδα χοληστερόλης, δεχόμενος από αυτούς ¨πλήση εγκεφάλου¨ και παρατηρήσεις του τύπου ¨δεν δικαιολογείται εσύ να έχεις χοληστερόλη¨. Μου έλεγαν ότι οφείλεται σε συντριπτικό ποσοστό στο κάπνισμα, αλλά εγώ δεν μπορούσα να πειστώ και δεν το μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Πριν από 6 χρόνια έχασα ξαφνικά τον αδερφό μου και λίγες εβδομάδες μετά θα ξαναπέρναγα ετήσιο check-up. Λόγω της στενοχώριας μου, αν και η διατροφή μου ήταν τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ προσεχτική, η χοληστερόλη ήταν -έστω και λίγο- ανεβασμένη σε σχέση με την τελευταία φορά. Τότε λοιπόν, ο εξαιρετικός καρδιολόγος που με παρακολουθούσε (και με παρακολουθεί) , μου είπε τα εξής: Τα επίπεδα χοληστερόλης αν και είναι πάνω από το όριο, δεν είναι τόσο υψηλά ώστε να απαιτούν χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, υπό κανονικές συνθήκες. Επειδή όμως συνέβη αυτό με τον αδερφό μου, θα πρέπει να είμαι πάρα πολύ προσεχτικός σε ότι μπορεί να έχει σχέση σε θέματα κληρονομικότητας. Για το λόγο αυτό, με δεδομένο ότι κάπνιζα, θα έπρεπε να ξεκινήσω φαρμακευτική αγωγή. Αν σταματούσα για ένα διάστημα το κάπνισμα, τότε θα μιλούσαμε διαφορετικά. Αυτό και μόνο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τα επίπεδα χοληστερόλης. Ξεκινώντας λοιπόν την αγωγή, η χοληστερόλη με σχετικά προσεγμένη διατροφή, είναι πλέον σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, κάθε χρόνο που την ελέγχω.

Τους τελευταίους μήνες πέρασα δύσκολα και με έντονες στενοχώριες, με την διατροφή μου αναγκαστικά να είναι κακή. Πήγα την περασμένη εβδομάδα για τις ετήσιες μου εξετάσεις, έχοντας στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να έχουν ανέβει τα επίπεδα της χοληστερόλης. Εδώ και 7 μήνες, έχω σταματήσει εντελώς το κανονικό τσιγάρο και ατμίζω ηλεκτρονικό. Λοιπόν, δεν μου αρέσει το τρολλάρισμα, ούτε τα πανηγύρια, ενώ εκνευρίζομαι με όσους πρώτα μιλάνε και μετά σκέφτονται. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρω την έκπληξή μου από τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Μεγάλη άνοδος της καλής χοληστερόλης και τεράστια μείωση της κακής χοληστερόλης. Εκεί δηλαδή που φοβόμουν αύξηση και κατσάδιασμα από τον γιατρό, ήρθε η ευχάριστη έκπληξη. Και μάλιστα, ο γιατρός δεν μου είπε ότι τα επίπεδα -ιδιαίτερα της καλής χοληστερόλης-ωφείλονται στο ηλεκτρονικό αντί του κανονικού τσιγάρου, αλλά στην διακοπή του καπνίσματος!!! Ο οποίος μάλιστα είναι νέος σε ηλικία και φανατικός αντικαπνιστής. Και όμως, μου είπε ξεκάθαρα ότι έχω διακόψει το κάπνισμα. Και αυτά, μόνο σε 7 μήνες διακοπής του κανονικού τσιγάρου.

Άρα λοιπόν, όσοι επιμένουν να εξισώνουν το κανονικό τσιγάρο με το κανονικό, όσοι μας καλούν να μην μπλέκουμε με αυτούς τους ηλεκτρονικούς διαβόλους, καλό είναι πρώτα να σκέφτονται, να παρουσιάζουν κάτι χειροπιαστό και μετά να επιμένουν ότι έχουν δίκιο στην πλύση εγκεφάλου που μας υποβάλλουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια γιατρός, όταν είχα πάει να δώσω αίμα για την κόρη μου. Μόλις είδε το ¨modάκι¨ μου έπαθε υστερία. ¨Αυτό είναι χειρότερο από το κανονικό¨ μου είπε. Την ρώτησα ευγενικά αν μπορεί να μου το εξηγήσει και μου είπε ότι ο κύριος Μπεχράκης (!!!) έτσι λέει. Μου ήρθε αυθόρμητο γέλιο και την ρώτησα αν ξέρει κανέναν άλλο εκτός από τον κύριο Μπεχράκη. Ομολογώ ότι δεν περίμενα να την δω να μπλοκάρει, ενώ στη συνέχεια μου είπε ότι έτσι λένε και οι έρευνες. Την παρακάλεσα τότε να μου υποδείξει πού είναι αυτές οι έρευνες, καθώς τις ψάχνω, με ενδιαφέρουν και θέλω να τις διαβάσω. Ποια ήταν η αντίδρασή της στην ερώτησή μου? Θύμωσε και σηκώθηκε κι έφυγε. Τόσο πολύ πειστική δηλαδή!

Χάρη, τουλάχιστον εδώ μέσα, κανείς δεν πίεσε τον οποιονδήποτε. Ένα μόνο θα σου πω, πριν λίγα χρόνια στην μαρμίτα (την συνήθη μάζωξή μας) όταν μαζευόμασταν περί τους 15, οι 9-10 κάπνιζαν...αυτή τη στιγμή ατμίζουν όλοι ή σχεδόν όλοι χωρίς να μιλήσει και να διαφημίσει ποτέ κανείς τίποτα. Προσωπικά, δεν έχω καμμία ανάγκη να πείσω ουδένα να κόψει το τσιγάρο, ούτε πήγα από την άλλη μεριά να λέω ότι για όλα τα δεινά αυτού του κόσμου φταίει το τσιγάρο (αυτά τα αφήνω για το γελοίο κράτος μας!! Προχθές έτυχε να δω ένα πακέτο τσιγάρα και γέλαγα μισή ώρα!! Έψαχνα να βρω τι χώρο άφησαν για να αναγραφεί η μάρκα...).

Ασφαλώς, δεν το συζητώ πως ποτέ δεν θα φτάσω στα γνωστά σημεία ''υστερίας'' των φανατικών αντικαπνιστών παρότι μετά από 13 μήνες το τσιγάρο μου μυρίζει κάπως. Εξετάσεις δεν έχω κάνει ακόμα, ωστόσο, βλέποντας και νιώθοντας την συνεχή βελτίωση καθημερινά, οι εξετάσεις θα επιβεβαιώσουν απλά αυτά τα αποτελέσματα.

Σε ότι αφορά την υστερία Γιάννη, είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου. Η γνώμη μου είναι ότι και η υστερία είναι αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου που προκαλεί άρνηση σκέψης, αδράνεια του μυαλού και σύνδρομο παράνοιας. Εμείς, επειδή έχουμε περάσει από το στάδιο του κανονικού καπνίσματος, είμαστε σε θέση να αντιστεκόμαστε στην πλύση εγκεφάλου και να βάζουμε το μυαλό μας σε λειτουργία, αναγνωρίζοντας ότι και αυτοί που καπνίζουν κανονικό τσιγάρο έχουν δικαιώματα, ώστε να τους αντιμετωπίζουμε σαν κανονικούς ανθρώπους.

αναζητηση ενος απλου ατμοποιητη για το 2ο μηχανακι.
μαξιμουμ 22mm,αεραγωγος στο επανω μερος(στενευουν λιγο τα πραγματα στο eleaf pico και για να γυρισει ευκολα,θελει ξεβιδωμα το καπακι της μπαταριας)
και για να ειμαστε και...νομιμοι 2ml.
μεχρι 20-30 ευρω,ειμαστε καλα.
Ααα..και οχι Mod και "φτιαξε μονος αντιστασεις.."
κανονικο ανταλλακτικο 0,5-0,8 αντισταση.

Για την περίπτωσή σου Δημήτρη, αυτόν θα σου πρότεινα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν παίρνεις τον κανονικό και θέλεις τον μίνι. Πάντως, πιο στεγανό ατμοποιητή και με φτηνότερες αντιστάσεις δεν θα βρεις.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Για την περίπτωσή σου Δημήτρη, αυτόν θα σου πρότεινα. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν παίρνεις τον κανονικό και θέλεις τον μίνι. Πάντως, πιο στεγανό ατμοποιητή και με φτηνότερες αντιστάσεις δεν θα βρεις.

για τα 2ml που ισχυουν με τον καινουργιο νομο.τωρα κατα ποσο θα ισχυει και τι ελεγχο θα μπορουν να μας κανουν δεν ξερω..
εαν δεν ηταν αυτο,θα πηγαινα ασυζητητι στο μεγαλο.
αρα-απο`οσο καταλαβαινω..
κουμπωνει απροβληματιστα στο eleaf pico,παιρνει ολες τις κανονικες(οχι βαμβακια και συρματα..) αντιστασεις(0.3-1.5ω).
αρα ειμαι οκ?

Ρε Δημήτρη, θα μας τρελάνεις? Θα έρθουν να σε ελέγξουν αν έχεις ατμοποιητή μεγαλύτερο από 2ml και θα σε συλλάβουν? Πήγαινε παιχταρά μου και πάρε τον μεγάλο να τον ευχαριστηθείς!

Ναι αγορίνα μου, όλες κουμπώνουν τέλεια. Από 0.6 ohm και πάνω είναι για τσιγαρίσιες τζούρες. Οι μικρότερες είναι για πνευμονικές. Στον μέσο όρο κατανάλωσης, χτυπήματος και γεύσης, οι καλύτερες είναι οι 1 ohm. Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Και έχουν και πολύ καλή διάρκεια σε σχέση με αντιστάσεις άλλων εταιριών. Να έχεις όμως υπόψη σου, ότι οι συγκεκριμένες αντιστάσεις έχουν μια ιδιομορφία. Όταν γεμίζεις με υγρό, μην πας απευθείας να ατμίσεις. Μερικά τινάγματα προς τα κάτω και δοκιμή ότι ατμίζεις πλέον εντάξει. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό, ο ατμοποιητής είναι super. Ωραίο στυλ, πάμφτηνες αντιστάσεις και με μεγάλη διάρκεια, σχετικά καλή γεύση για εργοστασιακός ατμοποιητής και εντελώς μηδενικές διαρροές.

Άντε, όλα στα 'πα!

19 μήνες χωρίς τσιγάρο. Οι περισσότεροι γνωστοί και φίλοι καπνίζουν. Ούτε μια φορά δεν ενοχλήθηκα - για την ακρίβεια, ούτε μια φορά δεν τράβηξε την προσοχή μου το κάπνισμα κάποιου κοντά μου, περισσότερο από όσο οταν κάπνιζα κι εγώ. Τώρα μπορώ να έχω άποψη απο πρώτο χέρι πιά - σαν μη καπνιστής - και θεωρώ οτι η περισσότερη γκρίνια είναι απο αντίδραση και για να "την πουν" στους καπνιστές. Αν δείτε πως έχουν αρχίσει να ενοχλούνται σιγά-σιγά τώρα, όλο και περισσότεροι, ΚΑΙ με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, θα δείτε οτι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα... Μήν γελιέστε... τα πράγματα θα χειροτερέψουν...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ρε Δημήτρη, θα μας τρελάνεις? Θα έρθουν να σε ελέγξουν αν έχεις ατμοποιητή μεγαλύτερο από 2ml και θα σε συλλάβουν? Πήγαινε παιχταρά μου και πάρε τον μεγάλο να τον ευχαριστηθείς!

Ναι αγορίνα μου, όλες κουμπώνουν τέλεια. Από 0.6 ohm και πάνω είναι για τσιγαρίσιες τζούρες. Οι μικρότερες είναι για πνευμονικές. Στον μέσο όρο κατανάλωσης, χτυπήματος και γεύσης, οι καλύτερες είναι οι 1 ohm. Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Και έχουν και πολύ καλή διάρκεια σε σχέση με αντιστάσεις άλλων εταιριών. Να έχεις όμως υπόψη σου, ότι οι συγκεκριμένες αντιστάσεις έχουν μια ιδιομορφία. Όταν γεμίζεις με υγρό, μην πας απευθείας να ατμίσεις. Μερικά τινάγματα προς τα κάτω και δοκιμή ότι ατμίζεις πλέον εντάξει. Αν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτό, ο ατμοποιητής είναι super. Ωραίο στυλ, πάμφτηνες αντιστάσεις και με μεγάλη διάρκεια, σχετικά καλή γεύση για εργοστασιακός ατμοποιητής και εντελώς μηδενικές διαρροές.

Άντε, όλα στα 'πα!

λεω ρε φιλε για τυπικο.ξερω`γω τι αλλο θα σκαρφιστουν για να εισπραξουν...!!
κατ`αλλα με υπερ-καλυψες..:2thumb22sup:

Εκανα αιφνιδιαστική επιθεώρηση στο ντουλάπι και εντοπίστηκαν ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Θα παραγγείλω λοιπόν στην fasttech - μπαταρίες ΔΕΝ χρειάζομαι.
Εχω αγοράσει πολλές φορές απο fasttech κι έχω παραλάβει απο διάφορους διανομείς - συνήθως αυτόν που μου προτείνει το σύστημα κατα την συμπλήρωση της φόρμας.
Απο τις τελευταίες εμπειρίες σας - γιατι αυτά αλλάζουν συχνά - ποιός είναι ο ταχύτερος FREE τρόπος που έχετε υπ'όψιν σας για Ελλάδα τώρα τελευταία ?

btw, το σύστημα μου δίνει για το συγκεκριμένο πακέτο (και διεύθυνση παραλαβής) που παραγγέλνω, διαθέσιμα τα

Registered Air Mail FREE (6 to 20 days in transit typical)
EMS Speedpost Global Express +$15.42 (4 to 9 days in transit)
Registered Airmail via Singapore Post FREE (6 to 20 days in transit typical)
DHL Express +$27.67 (note possible surcharge for remote delivery areas)
Registered Airmail via China Post FREE (6 to 14 days in transit typical)

Registered Airmail via Hong Kong Post FREE (12 to 20 working days in transit typical)
Registered Airmail via PostNL +$0.90 (12 working days in transit typical)

...με προεπιλεγμένο το 1ο αυτής της λίστας.

Εχω ακούσει οτι η China Post έχει πυκνώσει αρκετά (ίσως και λόγω του Πειραιά...)

Last edited:
για αυτον http://www.joyetech.com/product/cubis-pro-mini-atomizer/
προτεινονται οι αντιστασεις που εχει στο τελος της σελιδας.
εγω θελω την 0.6 η οποια στην φωτο φαινεται να λεει MTL
εδω https://www.fasttech.com/products/0/10013375/4499000-authentic-joyetech-ego-aio-316-stainless-steel
ειναι 0.6 και BF που φοραει,αλλα δεν αναφερει MTL.
κανουν?

επισης πες τε μου λιγο τον σωστο τροπο αλλαγης αντιστασης στα μοντακια.
πηρα το απογευμα μια 0.75.την εβρεξα και στις πλαγιες τρυπες και της εριξα και καμια 10ρια σταγονες απο την τρυπα.
μετα απο 8-10 τζουρες,βγαζει μια καψιλα.
την ξεβιδωσα,την ξαναβιδωσα πιο ελαφρυα,αλλα παλι αρχιζει να βγαζει την ιδια γευση.
τι να κανω?

Εκανα αιφνιδιαστική επιθεώρηση στο ντουλάπι και εντοπίστηκαν ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Θα παραγγείλω λοιπόν στην fasttech - μπαταρίες ΔΕΝ χρειάζομαι.
Εχω αγοράσει πολλές φορές απο fasttech κι έχω παραλάβει απο διάφορους διανομείς - συνήθως αυτόν που μου προτείνει το σύστημα κατα την συμπλήρωση της φόρμας.
Απο τις τελευταίες εμπειρίες σας - γιατι αυτά αλλάζουν συχνά - ποιός είναι ο ταχύτερος FREE τρόπος που έχετε υπ'όψιν σας για Ελλάδα τώρα τελευταία ?

btw, το σύστημα μου δίνει για το συγκεκριμένο πακέτο (και διεύθυνση παραλαβής) που παραγγέλνω, διαθέσιμα τα

Registered Air Mail FREE (6 to 20 days in transit typical)
EMS Speedpost Global Express +$15.42 (4 to 9 days in transit)
Registered Airmail via Singapore Post FREE (6 to 20 days in transit typical)
DHL Express +$27.67 (note possible surcharge for remote delivery areas)
Registered Airmail via China Post FREE (6 to 14 days in transit typical)

Registered Airmail via Hong Kong Post FREE (12 to 20 working days in transit typical)
Registered Airmail via PostNL +$0.90 (12 working days in transit typical)

...με προεπιλεγμένο το 1ο αυτής της λίστας.

Εχω ακούσει οτι η China Post έχει πυκνώσει αρκετά (ίσως και λόγω του Πειραιά...)
Εδώ και ενάμιση μήνα έχω κόψει κάτι Gearbest,Fasttech,Banggood κτλ.
Ότι έπαιρνα από δαύτους το βρίσκω στην ίδια ή πολύ λίγο ακριβότερη τιμή από Aliexpress και το παραλαμβάνω το πολύ σε 15 ημερολογιακές ημέρες.
Το πιό κουφό δε απ´όλα είναι ότι 1-2 ώρες αφού μου φέρει ο ταχυδρόμος το πακέτο,μου έρχεται email από Αliexpress να επιβεβαιώσω την παραλαβή του!!!

επισης πες τε μου λιγο τον σωστο τροπο αλλαγης αντιστασης στα μοντακια.
πηρα το απογευμα μια 0.75.την εβρεξα και στις πλαγιες τρυπες και της εριξα και καμια 10ρια σταγονες απο την τρυπα.
μετα απο 8-10 τζουρες,βγαζει μια καψιλα.
την ξεβιδωσα,την ξαναβιδωσα πιο ελαφρυα,αλλα παλι αρχιζει να βγαζει την ιδια γευση.
τι να κανω?

Τις αφήνεις καθόλου να ποτίσουν ή τις ατμίζεις αμέσως;
Ή πρέπει να τις αφήσεις 10-15 λεπτά να ποτίσουν ή, αν βιάζεσαι, θα πρέπει να τραβήξεις αρκετές τζούρες χωρίς να πατήσεις το κουμπί.
Όταν θα νοιώσεις να κάνει γαργάρες ξεκίνα.