E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Εδώ και ενάμιση μήνα έχω κόψει κάτι Gearbest,Fasttech,Banggood κτλ.
Ότι έπαιρνα από δαύτους το βρίσκω στην ίδια ή πολύ λίγο ακριβότερη τιμή από Aliexpress και το παραλαμβάνω το πολύ σε 15 ημερολογιακές ημέρες.
Το πιό κουφό δε απ´όλα είναι ότι 1-2 ώρες αφού μου φέρει ο ταχυδρόμος το πακέτο,μου έρχεται email από Αliexpress να επιβεβαιώσω την παραλαβή του!!!

H αληθεια ειναι οτι διστάζω να ψωνισω απο εκει κυριως γιατι δεν έχει Paypal. Eπισης με την απλή μεθοδο αποστολης γραφει για παραλαβη ως 43 μέρες! οπότε το 15 μερες δεν ισχύει τουλαχιστον για απλη παραδοση.
Για να πεσεις στις 15 μερες πρεπει να πας σε dhl, fedex, ups, tnt αλλά εκεί πρέπει να πληρωσεις και 52$ χώρια ότι πας καρφι για τελωνειο!!! Συμφωνα με αυτά που διαβαζω παντα στις χρεώσεις αποστολών. Και στα υπολοιπα κινεζομαγαζα αμα πληρωσεις 50$ θα το έχεις σφαίρα!!! οποτε δεν βλέπω καποια διαφορα.

Το σιγουρο ειναι ότι το ali εχει τρομερη ποικιλια που δεν την βρίσκεις αλλου. Αλλά οι τιμές είναι στα επίπεδα του gear ισως και λιγο πιο πανω και δεν εχει paypal ενω και μπορεις να πιασεις τις 43 μερες για απλη παραδοση συμφωνα με τους ιδιους.

Απο gear , banggood χωρις $ έξτρα χρεωση δεν έχω περάσει ποτε τις 22-23 μερες. Συνύθως είμαι μεταξυ 15-20 ημερών ημερολογιακών.

Fasttech και... ξερό ψωμί.

Στο Gearbest είναι κλεφταράδες, όπως και πολλοί πωλητές στο Alibaba.

Είμαι και VIP customer στο fasttech, τρομάρα μου, χωρίς να το έχω συνειδητοποιήσει. :flipout:

Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να αγοράσω gift coupons, με τα οποία μετά μπορώ να αγοράσω προιόντα όπως π.χ. της Aspire, που πωλούνται μόνο με bitcoins (σιγά μη μπλέξω με δαύτα) ή με gift coupons. :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

H αληθεια ειναι οτι διστάζω να ψωνισω απο εκει κυριως γιατι δεν έχει Paypal. Eπισης με την απλή μεθοδο αποστολης γραφει για παραλαβη ως 43 μέρες! οπότε το 15 μερες δεν ισχύει τουλαχιστον για απλη παραδοση.
Για να πεσεις στις 15 μερες πρεπει να πας σε dhl, fedex, ups, tnt αλλά εκεί πρέπει να πληρωσεις και 52$ χώρια ότι πας καρφι για τελωνειο!!! Συμφωνα με αυτά που διαβαζω παντα στις χρεώσεις αποστολών. Και στα υπολοιπα κινεζομαγαζα αμα πληρωσεις 50$ θα το έχεις σφαίρα!!! οποτε δεν βλέπω καποια διαφορα.

Το σιγουρο ειναι ότι το ali εχει τρομερη ποικιλια που δεν την βρίσκεις αλλου. Αλλά οι τιμές είναι στα επίπεδα του gear ισως και λιγο πιο πανω και δεν εχει paypal ενω και μπορεις να πιασεις τις 43 μερες για απλη παραδοση συμφωνα με τους ιδιους.

Απο gear , banggood χωρις $ έξτρα χρεωση δεν έχω περάσει ποτε τις 22-23 μερες. Συνύθως είμαι μεταξυ 15-20 ημερών ημερολογιακών.

Πιστεύεις ότι έχω κανένα λόγο να γράψω παραμύθια για το Aliexpress?
Οταν έγραψα 15 ημερολογιακές ημέρες,δεν το έγραψα ούτε από λάθος,ούτε για να παραμυθιάσω κανέναν για να τον πείσω να ψωνίσει από εκεί.
Τόσο έκανα να παραλάβω το τελευταίο 2μηνο πάνω από 20 παραγγελίες σε μικροπράγματα,τόσο έγραψα.

δεν χρειαζεται να τα κανεις τεραστια και bold. Εσυ καταθετεις την εμπειρια σου , φυσικα αν θες πες μας αν οι 20 παραγγελιες ολες σε 15 μερες αφορουσαν απλη αποστολη χωρις επιπλεον χρεωση.

εσυ καταθετεις την εμπειρια σου και εγω γραφω τι λεει το σαιτ σχετικα με τις αποστολες. Δεν αμφισβητω αυτα που λες , απλα γραφω τι λενε αυτοι επισημα.

Απλά πράγματα, η fasttech είναι φτηνή στο Η.Τ. αλλά πανάκριβη στα κινητά, η gearbest το αντίθετο, το aliexpress είναι μια τεράστια ομπρέλα για χιλιάδες μικρομάγαζα.
Διαλέγεις μαγαζί ανάλογα με το τι θα ψωνίσεις :-?

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nέο ρεκόρ παραλαβής σήμερα.Παραγγελία 12/10 και παρέλαβα σήμερα το πρωί.14 ημέρες!!!
Εδώ και 3 ημέρες δίνω ευκαιρίες στον Joytech Cubis Pro για να μην θεωρήσω τα 27 ευρώ που τον αγόρασα-και μάλιστα από την Joytech.gr-τα πιό πεταμένα λεφτά σε είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Το τι υγρό φτάνει στην γλώσσα μου ατμίζοντας αμέσως μετά από κάθε γέμισμα με υγρό,ούτε στην πιό φτηνή Κινέζικη ρέπλικα ατμοποιητή.
Έχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα που βρήκα στο νετ για να το αποφύγω,αλλά τίποτα.
Ο λόγος;
Δείτε τον:
https://www.youtube.com/watch?v=55KS2FCMG14

Απάντηση: Re: E - smoke...

Απλά πράγματα, η fasttech είναι φτηνή στο Η.Τ. αλλά πανάκριβη στα κινητά, η gearbest το αντίθετο...

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορεί, αλλά τουλάχιστον με το fasttech είναι απολύτως σίγουρο ότι αυτό που πλήρωσες θα το παραλάβεις και θα είναι αυτό για το οποίο πλήρωσες και καινούριο, και όχι πιθανώς μεταχειρισμένο, ελαττωματικό, άλλο μοντέλο από αυτό που πλήρωσες κτλ. :flipout:

Επίσης, ο Νίκος Βασιλάκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων χρηστών Ίντερνετ, πριν από 2-3 μήνες ανέφερε ορθά κοφτά στην ΕΡΤ, ότι σε δύο περιπτώσεις Ελλήνων που αγόρασαν πανάκριβα κινητά από το Gearbest, όχι μόνο τα κινητά τους δεν ήρθαν ποτέ, αλλά και ότι το paypal αρνήθηκε να τους αποζημιώσει! :flipout:

Και δεν νομίζω ότι ο Βασιλάκος έχει κάποιο λόγο να πει δημόσια ψέμματα για να θάψει το Gearbest, έτσι δεν είναι;

Nέο ρεκόρ παραλαβής σήμερα.Παραγγελία 12/10 και παρέλαβα σήμερα το πρωί.14 ημέρες!!!
Εδώ και 3 ημέρες δίνω ευκαιρίες στον Joytech Cubis Pro για να μην θεωρήσω τα 27 ευρώ που τον αγόρασα-και μάλιστα από την Joytech.gr-τα πιό πεταμένα λεφτά σε είδη ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Το τι υγρό φτάνει στην γλώσσα μου ατμίζοντας αμέσως μετά από κάθε γέμισμα με υγρό,ούτε στην πιό φτηνή Κινέζικη ρέπλικα ατμοποιητή.
Έχω δοκιμάσει όλα τα κόλπα που βρήκα στο νετ για να το αποφύγω,αλλά τίποτα.
Ο λόγος;
Δείτε τον:
https://www.youtube.com/watch?v=55KS2FCMG14

εχει το ιδιο ο αδερφος μου πανω σε ενα Joytech Evic και δεν του παρουσιαζει τετοια θεματα.
μαλιστα αντιθετως ειναι πολυ ευχαριστημενος.
μηπως φταιει το μοντακι σου ή η αντισταση?(λεω γω τωρα..)

Απάντηση: Re: E - smoke...

....Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων χρηστών Ίντερνετ.....

Καλα, βρηκες κι εσυ το ατομο τωρα με οπου θα επρεπε να παρουμε τις δηλωσεις του με ιδιαιτερη βαρυνουσα σημασια.
Που δεν ειναι τιποτε αλλο απο...προεδρος μιας μκο που την βαφτισε ενωση ελληνων χρηστων και βγαινει στα καναλια και συνεχεια λεει: εμεις κι "εμεις" χωρις να αποσαφηνιζει ποιοι ειναι οι εμεις.
Και ο κοσμος νομιζει οτι ειμαστε εμεις...ΟΛΟΙ οι ελληνες χρηστες ιντερνετ που τον χρισαμε προεδρο μας.
Ας μην βγαινω αλλο offtopic με τον λεγαμενο.

Καλυτερα να εμενες στην δικη σου καταθεση αποψεων παναγιωτη.
Περισσοτερη σημασια εχει ο δικος σου λογος που εχεις πληρωσει και αρκετες εκατονταδες στο fasttech, παρα ο λογος ενος προεδρου ελληνων χρηστων ιντερνετ που που εννοει...αυτον και την ομαδουλα του της ΜΚΟ.

Βρε, δεκτές οι ενστάσεις σου περί νομιμοποίησης της Ένωσης και ποιους εκπροσωπεί κτλ.

Από την άλλη μεριά όμως παραμένει το γεγονός ότι δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο ο Βασιλάκος να θάψει δημόσια το Gearbest. Εκτός αν έχει στοιχεία κάποιος ότι π.χ., "λαδώνεται" από το fasttech, οπότε πάω πάσο.

Τις δικές μου εμπειρίες από το Gearbest τις έχω γράψει επανειλημμένα, και με ακλόνητα θεωρώ επιχειρήματα. Για μένα είναι απλώς κλεφταράδες...

ΥΓ: Ψώνισα σήμερα λυκάνθρωπε από το fasttech με gift coupon κεφαλές της Aspire αλλά και για τον Subtank και η πιστωτική της Πειραιώς πέρασε κανονικά... :worshippy:

Last edited:
Βρε, δεκτές οι ενστάσεις σου περί νομιμοποίησης της Ένωσης και ποιους εκπροσωπεί κτλ.

Από την άλλη μεριά όμως παραμένει το γεγονός ότι δεν έχει κανένα ιδιαίτερο λόγο ο Βασιλάκος να θάψει δημόσια το Gearbest. Εκτός αν έχει στοιχεία κάποιος ότι π.χ., "λαδώνεται" από το fasttech, οπότε πάω πάσο.

Τις δικές μου εμπειρίες από το Gearbest τις έχω γράψει επανειλημμένα, και με ακλόνητα θεωρώ επιχειρήματα. Για μένα είναι απλώς κλεφταράδες...

Δεν μενω στο αν εχει ή οχι καποιον ιδιαιτερο λογο, δεν γνωριζω επ'αυτου. Εννοω πως η γνωμη του για εμενα μετρα οσο θα μετρουσε ενος απλου χρηστη ιντερνετ και ΔΕΝ τον γνωριζω που πραγματοποιησε 1-2 αγορες και εβγαλε καποιο συμπερασμα. Μιας ομως και προσωπικα δεν τον ξερω....
Η δικη του γνωμη για ΕΜΕΝΑ δεν εχει περισσοτερη βαρυτητα απο τη δικη σου, και των υπολοιπων παιδιων που γραφουν εδω μεσα βαση των εμπειριων αγορων τους.

Προτιμω να ακουσω τις αποψεις της εδω παρεας, ατομων που γνωριζομαστε μεταξυ μας.
Προσωπικη αποψη περι gearbest δεν εχω μιας και δεν εχω ψωνισει απο εκει, παρα μονο απο το fasttech.
Το μονο που με χαλαει στο fasttech ειναι η πολιτικη της paypal που απαγορευει τις συναλλαγες προιοντων aspire, τα οποια και χρησιμοποιω.
Ειπες και πριν βεβαια πως καποιος VIP member μπορει να αγορασει gifts (κατι σαν paypal balance) ωστε να παρακαμψει υστερα τον περιορισμο. Αλλα για να αποκτησεις προσβαση ως vip πρεπει να εχεις σκασει καποια μεγαλα ποσα στο fasttech.
Για εσενα βεβαια απορω λιγο και νιωθω πως εισαι "ριγμενος".
Με τοσα που τους εχεις σκασει, οχι vip, μειοψηφικο πακετο μετοχων θα επρεπε να σου εχουν δωσει. :flipout:

Τωρα οσον αφορα την απαγορευση paypal για προιοντα aspire, βρηκα μια μεθοδο οπου μπορεις να το παρακαμψεις με εναν τροπο, αλλα φοβηθηκα να το δοκιμασω, μην κανω κανενα λαθος και χασω τα λεφτα μου.

Μεσα στο fasttech βρηκα μια συζητηση επ'αυτου και καποιος ανεφερε πως μπορεις να αγορασεις gifts χωρις να εισαι Vip, χρησιμοποιωντας τον παρακατω συνδεσμο.
Μπαινεις στην σελιδα παρακατω, επιλεγεις το ποσό gift που θες και υστερα πατας secure checkout και σε ανακατευθυνει στην paypal για να πληρωσεις.
Δεν το δοκιμασα ομως.

https://m.fasttech.com/Account/OrderGiftCertificates

Δημήτρη,τα mod's που τον δοκίμασα είναι τα Pico και Pico Mega..
.
.

Είναι γνωστό πάντως ότι η Fasttech πουλάει ΜΟΝΟ κλώνους ή πιο σωστά,μαιμούδες),πολλοί από τους οποίους έχουν προβλήματα.
Πχ,η αντίσταση του ατμοποιητή GS Air έχει στο επάνω μέρος μία( ροδέλα για την αποφυγή διαρροών.
Οι αντιστάσεις που έρχονται από την Fasttech έχουν ροδέλα διπλάσια για να μην πω τριπλάσια σε πάχος,με αποτέλεσμα το υγρό να τρέχει διαρκώς.
Ευτυχώς δεν είχα πετάξει την αυθεντική αντίσταση και κάθε φορά μεταφέρω την ροδέλα από την παλιά στη νέα αντίσταση.

Δημήτρη,τα mod's που τον δοκίμασα είναι τα Pico και Pico Mega..
.
.

Είναι γνωστό πάντως ότι η Fasttech πουλάει ΜΟΝΟ κλώνους ή πιο σωστά,μαιμούδες),πολλοί από τους οποίους έχουν προβλήματα.
Πχ,η αντίσταση του ατμοποιητή GS Air έχει στο επάνω μέρος μία( ροδέλα για την αποφυγή διαρροών.
Οι αντιστάσεις που έρχονται από την Fasttech έχουν ροδέλα διπλάσια για να μην πω τριπλάσια σε πάχος,με αποτέλεσμα το υγρό να τρέχει διαρκώς.
Ευτυχώς δεν είχα πετάξει την αυθεντική αντίσταση και κάθε φορά μεταφέρω την ροδέλα από την παλιά στη νέα αντίσταση.

δεν ξερω ρε φιλε.ο αδερφος μου παντως λεει τα καλυτερα.τι να πω?ειμαι πολυ νεος ατμιστης,οποτε δεν μπορω να πω κατι αλλο..

αληθεια τωρα στο Fasttech ειναι ολα μαιμουδια??
εχω παραγγειλει το δικο σου ατμοποιητη-αλλα τον μινι-και με προβληματισες.

...
....

Οχι μόνο κλώνους... Πουλάει και αυθεντικά.

Τα αυθεντικά τα περιγράφει στον τίτλο ως "Authentic" και μάλιστα αρχίζει την πρόταση με αυτήν την λέξη.
https://www.fasttech.com/category/0/-/-/p/4?sort=p1&keywords=authentic+subtank
https://www.fasttech.com/category/3039/mods-temperature-control

Τους κλώνους τους περιγράφει ως "Styled" στα μισά της περιγραφής.
https://www.fasttech.com/category/0/-/-/p/5?sort=p1&keywords=styled+subtank+mini

Εξαρτάται απο τις προτάσεις που κάνουν οι κατασκευαστές

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην Fasttech, ακριβώς επειδή είναι χωμένη στην μαιμουδιά, και πουλάει και απο τα δύο, όταν αγοράζεις authentic, είναι όντως authentic... Αυτό δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις για πολλούς... :))

Οχι μόνο κλώνους... Πουλάει και αυθεντικά.

Τα αυθεντικά τα περιγράφει στον τίτλο ως "Authentic" και μάλιστα αρχίζει την πρόταση με αυτήν την λέξη.
https://www.fasttech.com/category/0/-/-/p/4?sort=p1&keywords=authentic+subtank
https://www.fasttech.com/category/3039/mods-temperature-control

Τους κλώνους τους περιγράφει ως "Styled" στα μισά της περιγραφής.
https://www.fasttech.com/category/0/-/-/p/5?sort=p1&keywords=styled+subtank+mini

Εξαρτάται απο τις προτάσεις που κάνουν οι κατασκευαστές

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στην Fasttech, ακριβώς επειδή είναι χωμένη στην μαιμουδιά, και πουλάει και απο τα δύο, όταν αγοράζεις authentic, είναι όντως authentic... Αυτό δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις για πολλούς... :))

εγω οτι authentic ειχα πάρει, μονο authentic δεν ηταν! συγκεκριμένα GS tank και αντιστάσεις σαν δευτερα γιατι ειχα ηδη ενα σετ. Δεν ειχαν καμια σχεση με τα αυθεντικά. Ουτε ο ατμοποιητης ουτε οι αντιστάσεις (που τις πέταξα γιατι ειχαν μια απαίσια γευση στο ατμισμα). Ηταν η πρωτη και τελευταια μου παραγγελία.

εγω οτι authentic ειχα πάρει, μονο authentic δεν ηταν! συγκεκριμένα GS tank και αντιστάσεις σαν δευτερα γιατι ειχα ηδη ενα σετ. Δεν ειχαν καμια σχεση με τα αυθεντικά. Ουτε ο ατμοποιητης ουτε οι αντιστάσεις (που τις πέταξα γιατι ειχαν μια απαίσια γευση στο ατμισμα). Ηταν η πρωτη και τελευταια μου παραγγελία.

Ο διαχωρισμός "authentic" με "Styled" στην Fasttech μάλλον έχει να κάνει από το αν πρόλαβε ή αν συμφέρει να τυπώσει επάνω στην μαιμού το όνομα της εταιρείας.
Έχει πολλές πωλήσεις το προιόν;
Τυπώνω το όνομα.
Δεν έχει;
To ονομάζω Styled.
Απλά πράγματα.

Ε, τώρα μην με τρελλαίνετε!! Ο πρώτος μου subtank είναι καραυθεντικός και αγορασμένος από εκεί. Έχω ακόμα τα κουτιά της εταιρείας, τα χαρτάκια κ.λ.π. Και ήταν και με ένα τανκ 7 ml!!:Banane0:

Δεν μπορω να σε αμφισβητήσω. Σκέφτομαι μήπως έτυχε η παρτίδα με πρόβλημα. Εχω πάρει αρκετές Kanger και Εleaf συσκευές και ανταλλακτικά, αυθεντικά και κάποια (εν γνώσει μου) μαιμού. Ολα ήταν όπως έπρεπε να είναι. Εχω αναφέρει σε παλιότερο ποστ οτι ένας μαιμού subtank mini των 17Ε, μου βγήκε καλύτερος απο τόν original των 40Ε που αγόρασα απο σοβαρό μαγαζί στην Θεσ/κη. (σημειωτέον, μετα απο εξονυχιστικό ψάξιμο δεν βρήκα κάποια διαφορά - ούτε καν στην συσξευασία και στα συνοδευτικά. Πιθανότατα ήταν original με ταμπέλα clone).
Κυκλοφορεί ευρέως στο internet ότι προκειμένου να μην χάνουν πελάτες απο τις μαιμούδες, πολλοί κατασκευαστές (όπως η Kangertech), ρίχνουν στην αγορά γνήσια προιόντα που ζητούνται πολύ, με την ταμπέλα του κλώνου και με χαμηλότερη τιμή. Ούτως ή άλλως όποιος θέλει γνήσιο, θα πάρει γνήσιο. Τον πελάτη που θα αγοράσει την δήθεν μαιμού τους, τον είχαν ξεγραμμένο - θα αγόραζε μαιμού άλλου μαιμουδιάρη - αρα πάλι κέρδος θα έχουν.
Αυτήν την στιγμή που κοιτάζω στην fasttech, δεν συμφέρει για 1 ή 2 Ε στα 20, να αγοράσει κανείς μαιμού.
Εξακολουθεί όμως να είναι σεβαστή διαφορά πχ. τα 23Ε του original subtank mini με τα σχεδόν 40 σε ελληνικά μαγαζιά.

Last edited:
Πιστεύω ότι αναλωνόμαστε για μία ακόμη φορά σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Κάποιοι είχαν αρνητική εμπειρία από αγορές στο fasttech και θεωρούν ότι πουλάει αποκλειστικά μαϊμούδες, είναι δικαίωμά τους να το πιστεύουν. Όπως φυσικά είναι δικαίωμά μου να πιστεύω ότι στο Gearbest είναι κλεφταράδες. Ελεύθερα πουλιά είμαστε όλοι μας σαν καταναλωτές, και ψωνίζουμε από όπου μας κάνει κέφι.

Θα συμπληρώσω μόνο ότι σε κάποιες περιπτώσεις σε αναλώσιμα του η.τ. οι διαφορές τιμής είναι τόσο μεγάλες, που όσο και να θέλει να αγιάσει κάποιος, δηλαδή να στηρίξει την εγχώρια αγορά, είναι σχεδόν αδύνατον να το κάνει εκτός κι αν του περισσεύουν πολλά χρήματα. Π.χ., η τελευταία μου αγορά από το fasttech: 2 πεντάδες κεφαλές, μία για τις Ατλαντίδες και μία για τους Subtank. Όπως βλέπετε, το σύνολο είναι στα 17 ευρώ.

https://www.fasttech.com/products/2289300

https://www.fasttech.com/products/2010102

Κι εδώ βλέπετε τις αντίστοιχες τιμές από Ελλάδα. Στα 4,5 ευρώ η μία, τόσο για τις κεφαλές της Aspire όσο και για αυτές της Kangertech. Δηλαδή στα 45 ευρώ οι δέκα κεφαλές. Βάλτε και μεταφορικά άλλα 2-3 ευρώ μίνιμουμ, συν άλλα τόσα για την αντικαταβολή, ξεπεράσαμε το πενηντάρικο! :flipout:

http://www.vaporsolutions.gr/subohm-clearomisers/654-aspire-atlantis-coils.html

http://www.vaporsolutions.gr/subohm-clearomisers/988-ssocc-toptank-kanger-subohm-coils-subtank.html