E - smoke...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

:flipout:

εσύ παιδί μου είσαι ασύμφορος ως δοκιμαστής!

Ναι αλλα θα ξέρεις πως όταν θα ζητήσεις την άποψη μου για την μ@λ@κι@ που μου έδωσε θα ειναι πολύ ψαγμένη. :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλά ρε συ Μιχάλη γιατί τα έδωσες;
60 ml για δοκιμή;
Έλεος

Το "του τα έδωσα" δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς το τι έγινε...
Όσο δίνεις εσύ στη Ρακί τη σακούλα με τα παϊδάκια;
Μόνο που ο Βασίλης έχει μεγαλύτερο όγκο από τη Ρακί και δεν μασάει σε ξουτ. :flipout:

Άντε, έλα εσύ για καφέ και έχω και στο σπίτι.
Δεν έκανα μόνο 50-60ml

Εμ!
Σκέψου τη Ρακί σε εκτόπισμα Βασίλη με ένα μαχαίρι στο στόμα να ανοίγει τις σακούλες!
Εσύ καθισμένος και η Ρακί πάνω από το κεφάλι σου.
Κάνεις κιχ; :flipout:

2 βοηθειες κυριοι..
-σε 100Ml θα βαλω 2 αρωματα.ενα καπνικο και μια καραμελα.η καραμελα προτεινει 5% το καπνικο 10-15%.ποση βαση αφαιρω και ποσο αρωμα βαζω?
-πηρα αυτο https://shop.perfumersapprentice.com/p-7250-pecan-flavor.aspx και δεν βρσικω πουθενα ποσοστο που προτεινεται.
για παμε..

Τι νικοτίνη θα έχει το τελικό μείγμα σου;
Τι νικοτίνη έχουν οι βάσεις σου;

Τα πινακάκια υπολογισμού υγρών που σου έστειλα, τα τσέκαρες; :ears:

Τι νικοτίνη θα έχει το τελικό μείγμα σου;
Τι νικοτίνη έχουν οι βάσεις σου;

Τα πινακάκια υπολογισμού υγρών που σου έστειλα, τα τσέκαρες; :ears:

ετοιμη βαση ειναι με 6mg.calculator εχω βρει,αλλα με μπερδευει η διαφορετικη ποσοτητα που χρειαζεται για το καθενα.
πριν εβαζα μονο εναν αρωμα οποτε τωρα τα βρηκα λιγο μπαστουνια..:ADFAD2:

Γιατί μπερδεύεσαι βρε Δημήτρη? Βγάλε 20% βάση και είσαι εντάξει. Ή στην τελική, πρόσθεσέ τα στο 100άρι.

το eliquid που ειναι καραμελα,λεει 5%.
το t-juice που ειναι το καπνικο,λεει 10-15%.
αυτο με μπερδευει Γιαννη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

ενταξει Βασιλη-το`πιασα..:ears:

Απλά να ξερεις οτι έτσι (μπακαλιστικα) χαλάς αναλογίες. Για παραδειγμα αν η βαση που εχεις ειναι 50vg/50pg όταν βάλεις 20% άρωμα εκτός του οτι θα κατέβει η νικοτινη, θα σου γίνει και η αναλογία 70pg/30vg.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Απλά να ξερεις οτι έτσι (μπακαλιστικα) χαλάς αναλογίες. Για παραδειγμα αν η βαση που εχεις ειναι 50vg/50pg όταν βάλεις 20% άρωμα εκτός του οτι θα κατέβει η νικοτινη, θα σου γίνει και η αναλογία 70pg/30vg.

και τι να κανω?
εχω βαση με 50%-50% και εχω και βαση με 30PG-70VG.
πως αλλιως να παω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

και τι να κανω?
εχω βαση με 50%-50% και εχω και βαση με 30PG-70VG.
πως αλλιως να παω?

Αφου το κανεις πρόχειρα, χρησιμοποίησε την 30/70 για να σου βγει 50/50. Κανονικά πρεπει να παρεις σκέτη βαση pg και σκέτη βαση vg και να κανεις την μίξη βαση της αναλογίας που θες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αφου το κανεις πρόχειρα, χρησιμοποίησε την 30/70 για να σου βγει 50/50. Κανονικά πρεπει να παρεις σκέτη βαση pg και σκέτη βαση vg και να κανεις την μίξη βαση της αναλογίας που θες.

καταλαβα.θα παιξω με την 30/70.Thx

Αυτό είναι συνταγή ή απλά είπες να τα βάλεις σύμφωνα με τις αναλογίες που προτείνει η εταιρία;
Γιατί αν πας να κάνεις το δεύτερο μάλλον θα τα κλαις.

Επίσης, τι καπνικό είναι;
Το RY4 π.χ. έχει ήδη καραμέλα.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνεις μία συνταγή.
Ο ασφαλής είναι να φτιάξεις δύο batch των 100ml το καθένα, με την προτεινόμενη αναλογία και να αρχίσεις να τα αναμιγνύεις όταν θα είναι έτοιμα.
Μετά από κανένα μήνα δηλαδή, μιας και μιλάμε για καπνικό.
Η καραμέλα σου θα θέλει κάπου στις 20 ημέρες.

Ο άλλος τρόπος είναι να φτιάξεις μικρά batch των 30ml με διαφορετικές αναλογίες.
Μετά από ένα μήνα τουλάχιστον (μην ξεχνάμε το καπνικό), αρχίζεις και δοκιμάζεις.
Αυτό που θα πλησιάσει περισσότερο στη γεύση που θέλεις, το κρατάς και φέρνεις και τα άλλα στις αναλογίες του.