Α, εννοείς οτι υπάρχουν συνολικά 100gr νικοτίνης στο 1 λίτρο 100άρας. Ε, ναί έτσι είναι. Αλλά μην ξεχνάς οτι αν έχεις (λέμε τώρα) 10 λίτρα 10άρας, έχεις πάλι 100gr νικοτίνης...

Eχω διαβάσει στο ιντερνετ για περιπτώσεις ανθρώπων που ξεκίνησαν με 32άρα (κι ένας έλεγε με 48άρα αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω) γιατί δεν ένοιωθαν να τους "πιάνει" το άτμισμα αμέσως μόλις έκοψαν το τσιγάρο.
Αυτό ακριβώς εννοούσα, ότι το σύνολο της νικοτίνης στην παραγγελία σου είναι περίπου 100 γραμμάρια. Απλά μου φάνηκε πολύ μεγάλη η ποσότητα, έτσι όπως την φαντάστηκα, συγκεντρωμένη π.χ. σε ένα μπουκάλι των 100 ml. Μέχρι πριν μερικούς μήνες, δεν ήξερα καν ότι κυκλοφορούσαν νικοτινούχες βάσεις με τόση υψηλή συγκέντρωση νικοτίνης. Η πιο ισχυρή που ήξερα, ήταν στα 36mg, και πίστευα ότι αυτό ήταν το ταβάνι.
Για το δεύτερο που λες, το έχω πει κι εγώ σε άλλο παλαιότερο μήνυμά μου, ότι πασίγνωστος Έλληνας κατασκευαστής στον χώρο του η.τ. μου είπε πώς όταν ξεκίνησε το άτμισμα, άτμιζε
24ml την μέρα, στα
36mg νικοτίνη! :7SFGSFG:
Για τα δικά μου πλαίσια λογικής και την εμπειρία που έχω μέχρι στιγμής από το η.τ., αυτό είναι κάτι που μου ακούγεται
εντελώς παράλογο και εξωφρενικό, μιλάμε για ημερήσια πρόσληψη
864mg νικοτίνης!!!
Από την άλλη μεριά πάλι, στο μισάωρο που συζητούσαμε, πρόσεχα τις τζούρες του, και ήταν χαλαρά κάπου τρεις φορές περισσότερες σε συχνότητα από τις δικές μου. Ατμίζω σε μέσο όρο watt, κάπου ανάμεσα στα 40 έως 50. Αυτός ατμίζει αποκλειστικά με μηχανικά μοντάκια με έναν μέσο όρο βατ, κάπου στα 25. Εγώ είμαι χαλαρά στα 10ml κατανάλωση την ημέρα, μπορεί και να φτάνω και τα 12ml κάποιες άλλες. Άρα, αυτός πρέπει χαλαρά να φτάνει τα
25ml την ημέρα, που μου είπε ότι ατμίζει ακόμα και σήμερα, αλλά στα 3mg νικοτίνης πλέον.
Για το αν όντως άτμιζε στα 36mg νικοτίνη όταν πρωτοξεκίνησε, φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι, δεν τον γνώριζα τότε. Αλλά δεν είχε και κανένα λόγο να μου πει ψέμματα, και αυτό που εισέπραττα από το ύφος και τη γλώσσα του σώματος, είναι ότι μου έλεγε την αλήθεια...