E - smoke...

Νεότερα για την παραγγελία απο Κύπρο.
Ξεφορτώθηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά απ'ότι βλέπω μέχρι τώρα, τελωνείο δεν φαίνεται να πέρασε...
Αύριο-μεθαύριο,λογικά θα παραλάβω. Σήμερα 7 το απόγευμα φορτώθηκε για το κέντρο διανομής κοντά στο χωριό μου.

2.JPG

Νεότερα για την παραγγελία απο Κύπρο.
Ξεφορτώθηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά απ'ότι βλέπω μέχρι τώρα, τελωνείο δεν φαίνεται να πέρασε...
Αύριο-μεθαύριο,λογικά θα παραλάβω. Σήμερα 7 το απόγευμα φορτώθηκε για το κέντρο διανομής κοντά στο χωριό μου.

View attachment 141270
Συγγνώμη,αλλά γιατί να περάσει τελωνείο δέμα από Κύπρο;

Η μόνη περίπτωση να περάσει δέμα από Κύπρο ή άλλη χώρα της Ε.Ε τελωνείο,είναι αν υπάρχει ένδειξη στο πακέτο ή υποψία από υπάλληλο ότι πρόκειται για αντικείμενο που απαγορεύεται η εισαγωγή του στην Ελλάδα.Δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής με νικοτινούχες βάσεις.
Πρέπει να είσαι Ο καντέμης για να συμβεί σε σένα.

Η μόνη περίπτωση να περάσει δέμα από Κύπρο ή άλλη χώρα της Ε.Ε τελωνείο,είναι αν υπάρχει ένδειξη στο πακέτο ή υποψία από υπάλληλο ότι πρόκειται για αντικείμενο που απαγορεύεται η εισαγωγή του στην Ελλάδα.Δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής με νικοτινούχες βάσεις.
Πρέπει να είσαι Ο καντέμης για να συμβεί σε σένα.
Mα κι εγώ γι´αυτό ρωτάω.
Βέβαια με τέτοιου είδους αγχωμένες αναρτήσεις -δεν εννοώ την δική σου lesarros-βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας.
Τα ίδια γίνονταν με τα κινητά από Κίνα στο myphone και τώρα για να μην περάσει κινητό από τελωνείο πρέπει να έχεις τύχη βουνό.

Last edited:
Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια άλλο κάτι από Κίνα και άλλο κάτι από Κύπρο.
Να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου,αλλά νομίζω όσο θα συνεχίζει να στέλνει ο κύπριος δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.

Δεν ξέρω αν και τι γράφει το δέμα επάνω ρε παιδιά... Μπορεί να γράφει, μπορεί να μην γράφει. Μην ξεχνάτε οτι όπως γράφω στο ποστ μου για την παραγγελία, είναι 10 μπουκαλάκια των 100ml το καθένα. Συνολικά 1.5 κιλά, που σίγουρα θα κουνιούνται μέσα. Με τον συγκεκριμένο προμηθευτή απο Κύπρο, αφ'ότου σταμάτησαν οι νικοτινούχες στην Ελλάδα, έχει γίνει πολύς ντόρος μεταξύ των ατμιστών, έχει στείλει πολλά πακέτα στην Ελλάδα και πολύ πιθανόν να έχει πέσει στην αντίληψη των αρχών. Απο εκεί και πέρα, λογικά αναγράφει αποστολέα την εταιρία Mixnmatchliquids που όποιος ξέρει αγγλικά θα πονηρευτεί.

Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια άλλο κάτι από Κίνα και άλλο κάτι από Κύπρο.
Να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου,αλλά νομίζω όσο θα συνεχίζει να στέλνει ο κύπριος δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.

Υποχρεωτικά όλη η ΕΕ απο τέλος Μαίου σταματάει τις μεγάλες νικοτινούχες ποσότητες. Αν κάποια χώρα ζητήσει παράταση και την πάρει, είναι άλλο πράγμα...
Οπως επίσης, είναι άλλο πράγμα, το να στέλνεις υγρό σαν τα 100μγ/μλ νικοτίνης και να μην αναγράφεις τίποτα στο πακέτο...:)

Last edited:
Δεν ξέρω αν και τι γράφει το δέμα επάνω ρε παιδιά... Μπορεί να γράφει, μπορεί να μην γράφει. Απο εκεί και πέρα, λογικά αναγράφει αποστολέα την εταιρία Mixnmatchliquids που όποιος ξέρει αγγλικά θα πονηρευτεί.

Δική μου παράλειψη, νόμιζα, δηλαδή τι νόμιζα, ήμουν σίγουρος ότι το είχα γράψει κι εδώ αλλά τελικά το έγραψα μόνο στο vaping.gr. Το κουτί του Κύπριου όχι μόνο δεν γράφει το τι περιέχει, αλλά δεν γράφει καν την επωνυμία από το site, όπως λογικά φαντάστηκες... :cool:

Στο τσακ προλάβαμε τότε... Γιατί ο Κύπριος σύμφωνα με το παρακάτω είναι ήδη παράνομος... :)))

"Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης στους καταναλωτές. Τα κράτη μέλη συνεργάζονται για την πρόληψη των πωλήσεων αυτών. Τα καταστήματα λιανικής πώλησης που πραγματοποιούν διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης δεν προμηθεύουν τους καταναλωτές με αυτά τα προϊόντα στα κράτη μέλη όπου έχουν απαγορευθεί οι εν λόγω πωλήσεις"

Δηλαδή, ακόμα κι αν επιτρεπόταν (λέμε...) στην Kύπρο ή στην Γερμανία, κλπ. να πουλάει νικοτινούχες με το κυβικό (έστω και με μια χρονική παράταση), της απαγορεύεται να στείλει σε Ελλάδα όπου έχει ήδη απαγορευθεί η πώληση πάνω απο 20ml...

Last edited:
Ισως γι'αυτο σου ήρθε το πακέτο απο Kύπρο χωρίς περιγραφή, επωνυμία, μασκοφορεμένο και με κουκούλα... :)))

...το οποίο σημαίνει, οτι όποιος καταφέρει να πάρει τέτοιο δέμα, ακόμα και με τελωνειακούς δασμους 100 Ε - δηλαδή να πληρώσει 250 αντί 150 - πάλι ούτε του παπά να μην το πεί...

...το οποίο σημαίνει, οτι όποιος καταφέρει να πάρει τέτοιο δέμα, ακόμα και με τελωνειακούς δασμους 100 Ε - δηλαδή να πληρώσει 250 αντί 150 - πάλι ούτε του παπά να μην το πεί...

Ακριβώς. Σε κάποιον σαν και μένα, που ατμίζω συνήθως στα 6mg και κάπου στα 10ml την ημέρα, το πακέτο σου μου δίνει πλήρη αυτονομία για πάνω από πέντε χρόνια...

Τα 5 χρόνια,... σαν 2 μήνες θα περάσουν, μην νομίζεις...
Εγώ θα την δοκιμάσω τώρα που θα παραλάβω, κι αν μου κάνει, μπορεί να επικαλεστώ στους γνωστούς μου, "ταχυδρομικό κόλλημα"...

Θα δοκιμάσεις και θα μας πεις. Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να εντοπίσω καμία απολύτως διαφορά στη γεύση ανάμεσα στα δύο Pina Colada που έφτιαξα, ένα με τη βάση Κύπρος + σύνδεσμος και ένα με τη μωβ Pink Mule. Και τα δύο στα 6mg. Και η βάση από τη Κύπρο φαίνεται να τηρεί τη δυναμοποίηση στα 100mg, μια και δεν μπορώ να αντιληφθώ καμία διαφορά στο χτύπημα στο λαιμό. Έχω ατμίσει αυτή τη στιγμή κάπου στα 12ml από τα δύο υγρά στη μονή επισκευάσιμη κεφαλή του TFV4 στα 0.75Ω και στα 30 βατάκια.

Βέβαια οι δικοί μου γευστικοί κάλυκες είναι αρκετά "αναισθητοποιημένοι", μια και γουστάρω τα υγρά τίγκα στο άρωμα και να κάνουν έκρηξη γεύσης, ενώ εσύ ατμίζεις με ελάχιστο άρωμα στο υγρό, όπως ο Λυκάνθρωπος. Πιστεύω ότι αν δεν καταλάβεις καμία διαφορά ούτε εσύ, οι βάσεις του Κύπριου είναι απλά τζιτζί, κι άσε τους υπόλοιπους εδώ να... χαϊεντίζουν... :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Βέβαια οι δικοί μου γευστικοί κάλυκες είναι αρκετά "αναισθητοποιημένοι"

Οι ποιοι;
Εσύ ψηλέ για να καταλάβεις διαφορά στο άρωμα της νικοτίνης θα πρέπει να την έχει παρασκευάσει κοπρολάγνος! :flipout:

Βογιατζακη για να καταλαβεις μικρες διαφορες αναμεσα σε βασεις, θα πρεπει ιδανικα να τις δοκιμαζεις σκετες, χωρις καποιο αρωμα να σκεπαζει τη γευση τους.
Εχω δοκιμασει την ιδια σκετη βαση απο 2 μπουκαλια και η μια εβγαζε π.χ. χορταριλα.

Αν στο γεγονος προσθεσουμε πως χρησιμοποιεις δυνατη αναλογια αρωματων, αυτα ειναι δυναται να σκεπασουν και μυρωδια...ασβου.

Επισης, ενα αλλο πραγμα που σκεπαζει ενα αρωμα, ειναι η γευση του "καμμενου" της αντιστασης λογω φθορας/μακας.
Με σκετη βαση το καταλαβαινεις πανευκολα.
Με 45 μπανανες και φραουλες μεσα, οχι.

Σημερα πηρα βασεις vg pg ξεχωριστα μιας και η μιξαριστες δεν υπαρχουν.
Δεδομενου πως με καθε ειδους προσμιξη φορολογουνται παραπανω, η vg δεν εχει πλεον νερο μεσα της. Παλαιοτερα αναγραφοταν η λεξη νερο, ενω τωρα οχι.
Θα χρειαστει να προσθεσω ή αρκει οτι θα αραιωσει κατα 50% με pg. ?
Με trial and error θα το παω. ?

edit:

Eνω εβαλα σε ενα μπουκαλι την μιξη των vg/pg χωρις νερο ΚΑΙ προσθεσα σε αυτα τα 200ml και καμια 20αρια ετοιμη μιξαρισμενη που ειχα οπου περιειχε και νερο φυσιολογικα.... ρε παιδια μεγαλη διαφορα, σε σημειο που να αναρωτιεμαι αν οι μιξαρισμενες μου ετοιμες στο παρελθον ειχαν (μονο) 10% νερο.

Ειναι λες και ειχαν...30% ενα πραγμα.
Αν και ουδεποτε μεχρι τωρα ειχα προσθεσει μονος μου 10% νερο σε vg για να γνωριζω τι επιδραση εχει στην ρευστοτητα.
Μονο 10% νερο εκανε την τοσο μεγαλη διαφορα, σε σχεση με αυτη που μιξαρησα σημερα χωρις νερο. ?
(κι ας προσθεσα και 20ml απο την παλια οπου ειχε και λιγο νερακι μεσα προφανως)

τωρα για το ατμισμα στην ατλαντιδα2... στα 50w που την λειτουργω μου φαινεται σαν να την φτανω στα ορια της, οσον αφορα τον γρηγορο και καλο εμποτισμο του βαμβακιου, ή απλα ειναι η ιδεα μου, Θα δειξει.
Ισως η αραιωση με 50% PG δεν φτανει για καλη ρευστοτητα υγρου. Ειδικα στο επομενο μιξαρισμα που δεν θα εχω να συμπληρωσω και λιγο απο το παλιο νερωμενο υγρο στην ολη μιξη, μου δινει την αισθηση οτι μαλλον θα πρεπει να προσθεσω λιγο νερακι.

Για τι είδους διαφορά μιλάς ? Στην γεύση, στην ροή, στον λαιμό ?

Οταν την φτιάχνεις 50/50 ή και 70/30, πιθανόν να μην χρειαστείς νερό. Η PG, κάνει την VG πιό "νερουλή". Θέμα γούστου είναι και εξαρτάται κι απο το πως την χειρίζεται ο ατμοποιητής. Για να καταλάβεις τι γίνεται, κάποια μέρα που θα καθαρίζεις τα εξαρτήματα, γέμισε τον ατμοποιητή με νερό σαν να ήταν ατμιστικό υγρό. Αν τον κουνάς όπως όταν ατμίζεις, δεν θα μείνει σταγόνα...