Συγγνώμη,αλλά γιατί να περάσει τελωνείο δέμα από Κύπρο;Νεότερα για την παραγγελία απο Κύπρο.
Ξεφορτώθηκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά απ'ότι βλέπω μέχρι τώρα, τελωνείο δεν φαίνεται να πέρασε...
Αύριο-μεθαύριο,λογικά θα παραλάβω. Σήμερα 7 το απόγευμα φορτώθηκε για το κέντρο διανομής κοντά στο χωριό μου.
View attachment 141270
Mα κι εγώ γι´αυτό ρωτάω.Η μόνη περίπτωση να περάσει δέμα από Κύπρο ή άλλη χώρα της Ε.Ε τελωνείο,είναι αν υπάρχει ένδειξη στο πακέτο ή υποψία από υπάλληλο ότι πρόκειται για αντικείμενο που απαγορεύεται η εισαγωγή του στην Ελλάδα.Δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής με νικοτινούχες βάσεις.
Πρέπει να είσαι Ο καντέμης για να συμβεί σε σένα.
Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα.
Βέβαια άλλο κάτι από Κίνα και άλλο κάτι από Κύπρο.
Να μην πάρω κανένα στο λαιμό μου,αλλά νομίζω όσο θα συνεχίζει να στέλνει ο κύπριος δεν θα υπάρχει κανένα θέμα.
Δεν ξέρω αν και τι γράφει το δέμα επάνω ρε παιδιά... Μπορεί να γράφει, μπορεί να μην γράφει. Απο εκεί και πέρα, λογικά αναγράφει αποστολέα την εταιρία Mixnmatchliquids που όποιος ξέρει αγγλικά θα πονηρευτεί.
Mα κι εγώ γι´αυτό ρωτάω...
...το οποίο σημαίνει, οτι όποιος καταφέρει να πάρει τέτοιο δέμα, ακόμα και με τελωνειακούς δασμους 100 Ε - δηλαδή να πληρώσει 250 αντί 150 - πάλι ούτε του παπά να μην το πεί...
Βέβαια οι δικοί μου γευστικοί κάλυκες είναι αρκετά "αναισθητοποιημένοι"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.