E - smoke...

εγω προχθες ξεχασα να φερω στην δουλεια το μηχανακι(πρωτη φορα..).
λεω δεν γ@μι@ταΙ θα παρω ενα στριφτο απο διπλα να κανω και ενα τεστ.
το εστριψα και αφου τραβηξα 2 τζουρες ηθελα να ξερασω.αναρωτηθηκα για αλλα μια φορα τι ρουφαγα 30 χρονια...
τελικα-και επειδη οι ωρες ηταν πολλες-το καταφερα μεσα στο 9ωρο να το καπνισω ολο.δεν ειχα και αλλες επιλογες..
Εγώ οπότε έχει τύχει να καπνίσω, μια χαρά τα κατάφερα πάντως! Όλως περιεργως όμως, το πρόβλημα που έχω είναι ότι μου προκαλεί πονοκέφαλο πλέον.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Εγώ οπότε έχει τύχει να καπνίσω, μια χαρά τα κατάφερα πάντως! Όλως περιεργως όμως, το πρόβλημα που έχω είναι ότι μου προκαλεί πονοκέφαλο πλέον.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

απαπα..!!πικριλα...!!δεν ξερω τι μπορει να γινει αργοτερα(μην λεω μεγαλες κουβεντες)αλλα αυτην την στιγμη που μιλαμε,ουτε να το βλεπω..

Εγώ δεν έχω καπνίσει, απο την στιγμή (ένα απόγευμα) που παρέλαβα στο σπίτι το πρώτο μοντάκι. Μετά απο λίγο καιρό, 1 κιλό καπνός ΑΑΑ που περίμενε στην καβάντζα, πήγε στα σκουπίδια. Θα τον χάριζα, αλλά δεν τον είχα προσέξει στο μεσοδιάστημα και χάλασε. Τώρα, μετά απο 2 χρόνια ατμίσματος αναρωτιέμαι πως θα μου φαινόταν ένα στριφτό, αλλά δεν πέφτω στην παγίδα να δοκιμάσω. Είχα ξαναπέσει στο παρελθόν - όλη την βδομάδα το έκοβα και το Σάββατο έπεφτα στην παγίδα...:))

Σωπα μωρε.. Τι θα παθουμε με 1 τσιγαρακι που και που? Εγω ακομα δεν εχω κοψει το πρωινο για καθαρα..."φυσικους" λογους (μαζι με τον καφε, δεν περπαταμε, τρεχουμε).
Βεβαια η αληθεια ειναι πως με το ατμισμα δεν το χρειαζομαι πια, και ατμιζω πλεον καμια 5ετια

Τι μου θυμίσατε. Ακόμα έχω κι εγώ, στη βιβλιοθήκη πίσω μου, τον τελευταίο κίτρινο Old Holborn που αγόρασα, πριν τρία χρόνια και βάλε. Μόλις τον άνοιξα και τον μύρισα, και η μυρωδιά του ατόφια, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα! Λες και προσπαθούσε να με "σαγηνεύσει", για να ξαναρχίσω το κάπνισμα.

Βρε ουστ από κει. Ποτέ ξανά...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ευκαιρία να τον πετάξεις Δημήτρη.
Να μην υπάρχει καθόλου.

ψυχολογικο ειναι..

Και νιώθεις ασφαλής; :blink:
Εγώ έχω αυτά τα αρώματα που χονδρικά με το καθένα φτιάχνεις 100ml και ψάχνομαι τι να αγοράσω. :flipout:

εχω βαλει στοχο σιγα σιγα να το πεταξω και αυτο.γι`αυτο και δεν κραταω πολυ καβα..

Τι μου θυμίσατε. Ακόμα έχω κι εγώ, στη βιβλιοθήκη πίσω μου, τον τελευταίο κίτρινο Old Holborn που αγόρασα, πριν τρία χρόνια και βάλε. Μόλις τον άνοιξα και τον μύρισα, και η μυρωδιά του ατόφια, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα! Λες και προσπαθούσε να με "σαγηνεύσει", για να ξαναρχίσω το κάπνισμα.

Βρε ουστ από κει. Ποτέ ξανά...

οντως ειναι πειρασμος.εαν κανεις ομως αποπειρα να αναψεις,μετα την 2η,3η τσουρα-λογικα-θα το σιχαθεις.
παραυτα βγαλτο απο το μυαλο σου..:afro:

Μετά από ένα ΤΡΑΓΙΚΟ 2ήμερο απίστευτα έντονων εμβοών,σταμάτησα το ηλεκτρονικό μπας και σταματήσουν.
Και σταμάτησαν!!!
Το είχα κάνει πιπίλα με 12άρα νικοτίνη και γύρω στα 10 με 12ml την ημέρα.
Σήμερα βέβαια το ξανάρχισα αλλά από το πρωί με το ζόρι έχω κάνει 2 ml.

Last edited:
Μιλάς δηλαδή για βουητό στα αυτιά Σωκράτη; Εγώ έχω ένα μόνιμο στο αριστερό αυτί, εδώ και δεκαετίες, έχω μάθει πλέον να ζω με αυτό.

Αλλά αν άτμιζες όντως 120-140mg νικοτίνη μέσα σε μια μέρα, είναι υπερβολή και πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο για να τη μειώσεις...

Παναγιώτη κι εγώ έχω εμβοές τα τελευταία 5 χρόνια και είχα μάθει να ζω με αυτές,όμως φίλε αυτό που έζησα για 2 ημέρες,ούτε στον χειρότερο εχθρό μου!!!
Ξύπνησα την Δευτέρα στις 4 τα ξημερώματα από τις εμβοές και δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που ζούσα!!!
Στην κυριολεξία κατάσταση τρέλλας.

Χαλαρώστε βρε λίγο τη νικοτίνη.
Εγώ στήνω τη βάση μου στα 3mg και με τα αρώματα πέφτω στα 2.5.
Και πιπίλα να το κάνω και να ατμίσω 10ml, μιλάμε για 25mg νικοτίνη την ημέρα.
Περίπου τόση έπαιρνα με τον πρώτο πρωινό καφέ όταν κάπνιζα. :eviltongue:

Πώς ατμιζετε 10-12ml την ημέρα ρε παλληκάρια? Εγώ σε κατάσταση πιπίλας δεν έχω φτάσει ποτέ τα 5-6 ...αλλά πιπίλα!

Οι επισκευάσιμοι καταναλώνουν πολύ Σάκη.
Εγώ π.χ. παίζω κάπου στο 1Ω και τα 15W.
Παρ' όλα αυτά, είμαι στάνταρ πάνω από τα 5ml κάθε μέρα

Πάντως εγώ ένα-δυο στριφτά το σκ μου τα επιτρέπω. και μάλιστα τα γουστάρω. Αλλά όχι παραπάνω γιατί ξέρω οτι είναι πανεύκολο να ξαναπέσω στην λούμπα.
Κακά τα ψέματα την ικανοποίηση που σου δίνουν αυτά τα 1-2 τσιγάρα δεν στην δίνει κανένα ηλεκτρονικό.
Αυτά απο την μικρή μου πείρα.

υ.γ έχω ένα θέμα.
η 12άρα νικοτίνη με βαράει άσχημα στον λαιμό. βάζω 6άρα και σχεδόν διπλασιάζω τα ml που ρουφάω. πως λύνεται αυτό το θέμα?

Θα πρέπει να βρεις την δική σου "ισορροπία" στην νικοτίνη που ατμίζεις. Δοκίμασε στα 9mg για να δεις πώς σου κάθεται.

Και δεν έχουν όλα τα υγρά φυσικά το ίδιο χτύπημα στο λαιμό. Το Druiden που είναι ένα γλυκό καπνικό υγρό έχει κυριολεκτικά αβυσσαλέο χτύπημα στο λαιμό μου ακόμα και στα 6mg, ενώ το HoneyBrew ή το Creme Royale του Danlucas στα 9mg, δεν τα ένιωθα σχεδόν καθόλου...

Μπράβο βρε Παναγιώτη δεν το ήξερα αυτό. Νόμισα οτι παίζει ρόλο μόνο το ποσοστό vg και της νικοτίνης στο χτύπημα στο λαιμό. ευχαριστώ.

Μπράβο βρε Παναγιώτη

Μήτσο κανόνισε ρε κάνα ΣΚ να έρθεις προς τα κάτω.
Δε σε βγάζει ο δρόμος;
Θα γίνει ατμοσύναξη, με συνοδεία τσιπουρακια και όλα τα προβλεπόμενα..

Χατζ Βογιατζάκης tuxx, Δημήτρης Π, Tzimisce, sfortis, Werewolf κλπ παιδιά μαζεύονται μ ένα σφύριγμα..