E - smoke...

Κυνηγανε φαινεται... (http://www.newmoney.gr/palmos-oikon...po-reisto,-xriso-kai-narkotika-os-ix-kai-giot)

Κατάσχεση υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου

Η Κινητή Ομάδα Ελέγχου (ΚΟΕ) του Τελωνείου Λάρισας, σε έλεγχους που πραγματοποίησε σε εταιρεία εμπορίας υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων στην πόλη της Λάρισας, εντόπισε και κατάσχεσε, ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, 4.810 τεμάχια (συσκευασίες) του ανωτέρω υγρού. Οι διαφυγόντες φόροι ανέρχονται στο ποσό των 32.500 ευρώ.

Στα σοβαρά τώρα Μιχαλιό μου, το συζήταγα και με τον Νίκο (tegonik), ότι αν ο Αλέξανδρος έχει φτιάξει δικά του υγρά ακόμα καλύτερα ή το ακόμα πιο τρελό, πολύ καλύτερα από τη συγκεκριμένη λεμονόταρτα, με βλέπω να ατμίζω στο τέλος αποκλειστικά δικά του υγρά. Άιντε και κανένα δύο δικά σου! :eviltongue:
Δεν μπορείς να φανταστείς... :p

Αλλά μου αρέσει που λες ότι τα έτοιμα αρώματα τα βγάζουν έντονα κτλ. Πλάκα μου κάνεις έτσι; Η λεμονοτάρτα του Αλέξανδρου που έχω στο βάζο, με μόλις 15-16% δυναμοποίηση ήταν πολύ πιο έντονη σαν μυρωδιά από το Lemon Strawberyy της After-8 απευθείας από το μπουκαλάκι του αρώματος, εντελώς ψόφιο σαν μυρωδιά, φαντάσου τώρα το τελικό αποτέλεσμα από το υγρό που έφτιαξα με μόλις 11% δυναμοποίηση... :flipout:

Παίζει ρόλο και το πιο άρωμα είναι.
Μπορώ να σου στήσω υγρό με άρωμα στο 1-1.5% που θα παίζουν τα αυτιά σου κλακέτες όταν θα το ατμίζεις.

Παναγιώτη το lemon strawberry έχει ως βάση την φράουλα και δόσεις λεμονιού, δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα άρωμα που σαν βάση έχει το λεμόνι, καμία σχέση.

Ασχετο, ρε παιδιά!και εγώ πίνω τσίπουρο, αλήθεια λέω! :flipout:

Τα λεμόνια σε αυτή τη συνταγή είναι μόλις στο 2.5%. :)
Για να βγάλεις φράουλα, ειδικά αν παίξεις με συνδιασμό για να βγάλεις μία καλή, παίζεις κάπου στο 6%.
Είναι καθαρά θέμα επιλογής αρωμάτων.
Για το αν πίνεις τσίπουρο, θα πρέπει να το ελέγξουμε.
Μην είσαι μόνο στα λόγια! :P

Το Banoffee είναι.
Εμ, δεν είχα μεγαλύτερα μπουκαλάκια και θυμήθηκα να σου το βάλω όταν μου έμεινε το πιτσιρίκι.
Δεν πειράζει. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια. :flipout:

Εμ ναι...

Λέω να έρθω απο εκεί μια βόλτα αύριο το γιόμα...

Με αυτά παρέα....

51THURj-PuL._SX355_.jpg

ΑΔΕΙΑ BEBAIA !!!!!! και να φύγω ΦΟΥΛ

Εμ ναι...

Λέω να έρθω απο εκεί μια βόλτα αύριο το γιόμα...

Με αυτά παρέα....

51THURj-PuL._SX355_.jpg

ΑΔΕΙΑ BEBAIA !!!!!! και να φύγω ΦΟΥΛ

Πρόεδρε, ότι θέλεις πάρε, αλλά το καλό που σου θέλω, μείνε μακριά από τη λεμονόταρτα του Αλέξανδου που έχει ωριμάσει για δύο ολόκληρους μήνες, αυτή γράφει το δικό μου όνομα πάνω της... :flipout:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Πρόεδρε, ότι θέλεις πάρε, αλλά το καλό που σου θέλω, μείνε μακριά από τη λεμονόταρτα του Αλέξανδου που έχει ωριμάσει για δύο ολόκληρους μήνες, αυτή γράφει το δικό μου όνομα πάνω της... :flipout:

Μπράβο ρε φίλε που μου το θύμισες!
Και μόλις πέταξα το Colonel Custard της Ejuice και δεν ήξερα τι να βάλω!
Σαν ιδρωμένη μασχάλη φυματικής γριάς είναι αυτό το πράγμα!
Και σου κάνει την αντίσταση σαν να ατμίζεις μηχανόλαδο ένα πράγμα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μα δεν το δοκίμασες αυτό το πράγμα που το δίνουν και για custard;
Μου θύμισε το Mercedes της Hyprtonic.
Όχι ότι δεν έχω κάνει και χειρότερα βέβαια

Πάντως παιδιά ωραία η τάρτα και το κις, άλλα το μπανοφ είναι πιπίλα, απλά εξαιρετικό, καιρό έχω να ερωτευθώ έτσι υγρό... :a0210:

Tzimisce επαρχία στέλνεις να δοκιμάσουμε και μεις; :p Πάντως επειδή ανέφερες πριν ότι δεν ασχολούνται πολλοί με diy υγρά, εμένα τα πρώτα μου θα είναι της ping mule τα one shots το milky way και μια custard - βανίλια της γιαγιάς και κανα 2 καπνικά....

Μου τέλειωσαν οι κεφαλές για τις Ατλαντίδες μου στο 1Ω, οπότε πήγα φυσικά στο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ του πλανήτη για ψώνια. Μου γυάλισαν οι κεφαλές EVO της Aspire, δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ. Όπως όλα τα γνήσια προϊόντα της Aspire, δεν μπορείς να τα αγοράσεις με κάρτα ή paypal στο fasttech, πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσεις bitcoins ή gift code. Με bitcoins φυσικά δεν θέλω να μπλέξω ούτε για αστείο, οπότε, σαν VIP customer που είμαι, :flipout: πήγα να αγοράσω gift code. Τα 10 δολάρια δεν έφταναν, οπότε αγόρασα 20 και πλήρωσα 18,5 ευρώ.

Βάζω τις κεφαλές στο καλάθι, και για να εξαντλήσω το ποσό έβαλα και 10 30μελα μπουκαλάκια με βελόνα, καθώς και ένα back up kit για τον TFV4 mini, μια και ήθελα να δοκιμάσω τη κεφαλή του 1,8Ω για τη σφιχτή, τσιγαρίσια τζούρα. Αυτή η κεφαλή πρέπει να κάθεται ταμάμ για να ατμίζω όταν βλέπουμε ταινίες στους προβολείς στο σαλόνι και τη κρεβατοκάμαρα, που θέλω να αποφεύγω τα τρελά ντουμάνια. Κεφαλή στα 1,8Ω και ανεβαίνει μέχρι και 30W, αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Μέχρι τώρα, αναγκάζομαι να ατμίζω με τους Καϊφούν, που μου σπάνε τα νεύρα στο ρούφα ρούφα, λες και είμαι σαξοφωνίστας! :slapface:

Έσκασα συνολικά 18,5 ευρώ, και για να τα πάρω αυτά από Ελλάδα ήθελα σχεδόν 45-50 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά. Συν το ότι θα έπρεπε να κάθομαι σπίτι να περιμένω τα κούριερ ή να πάω στα καταστήματα για να τα πάρω μόνος μου.

http://www.v4b.gr/aspire-atlantis-evo-replacement-coil-piece-spr1tn-aspire

https://www.otherstuff.gr/e-cig/smok-tfv4-mini-backup-kit.html

http://www.queen-ecigs.gr/accessories/diafora/needle-bottle-detail

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μου τέλειωσαν οι κεφαλές για τις Ατλαντίδες μου στο 1Ω, οπότε πήγα φυσικά στο μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ του πλανήτη για ψώνια. Μου γυάλισαν οι κεφαλές EVO της Aspire, δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ. Όπως όλα τα γνήσια προϊόντα της Aspire, δεν μπορείς να τα αγοράσεις με κάρτα ή paypal στο fasttech, πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσεις bitcoins ή gift code. Με bitcoins φυσικά δεν θέλω να μπλέξω ούτε για αστείο, οπότε, σαν VIP customer που είμαι, :flipout: πήγα να αγοράσω gift code. Τα 10 δολάρια δεν έφταναν, οπότε αγόρασα 20 και πλήρωσα 18,5 ευρώ.

Βάζω τις κεφαλές στο καλάθι, και για να εξαντλήσω το ποσό έβαλα και 10 30μελα μπουκαλάκια με βελόνα, καθώς και ένα back up kit για τον TFV4 mini, μια και ήθελα να δοκιμάσω τη κεφαλή του 1,8Ω για τη σφιχτή, τσιγαρίσια τζούρα. Αυτή η κεφαλή πρέπει να κάθεται ταμάμ για να ατμίζω όταν βλέπουμε ταινίες στους προβολείς στο σαλόνι και τη κρεβατοκάμαρα, που θέλω να αποφεύγω τα τρελά ντουμάνια. Κεφαλή στα 1,8Ω και ανεβαίνει μέχρι και 30W, αν είναι ποτέ δυνατόν!!! Μέχρι τώρα, αναγκάζομαι να ατμίζω με τους Καϊφούν, που μου σπάνε τα νεύρα στο ρούφα ρούφα, λες και είμαι σαξοφωνίστας! :slapface:

Έσκασα συνολικά 18,5 ευρώ, και για να τα πάρω αυτά από Ελλάδα ήθελα σχεδόν 45-50 ευρώ, μαζί με τα μεταφορικά. Συν το ότι θα έπρεπε να κάθομαι σπίτι να περιμένω τα κούριερ ή να πάω στα καταστήματα για να τα πάρω μόνος μου.

http://www.v4b.gr/aspire-atlantis-evo-replacement-coil-piece-spr1tn-aspire

https://www.otherstuff.gr/e-cig/smok-tfv4-mini-backup-kit.html

http://www.queen-ecigs.gr/accessories/diafora/needle-bottle-detail

εύγε Παναγιώτη!!πολύ καλά έκανες!Να τους κλείσουμε τους αλήτες όλους εδώ στην Ελλάδα!ζήτω το amazon!Kανένα ελληνικό μαγαζί ανοιχτό!μαζί σου! :SFGSFGSF:

Πάντως παιδιά ωραία η τάρτα και το κις, άλλα το μπανοφ είναι πιπίλα, απλά εξαιρετικό, καιρό έχω να ερωτευθώ έτσι υγρό... :a0210:

Και εσύ μπισκοτάκιας είσαι ε; :p

Tzimisce επαρχία στέλνεις να δοκιμάσουμε και μεις; :p Πάντως επειδή ανέφερες πριν ότι δεν ασχολούνται πολλοί με diy υγρά, εμένα τα πρώτα μου θα είναι της ping mule τα one shots το milky way και μια custard - βανίλια της γιαγιάς και κανα 2 καπνικά....

Να ξεκινήσω one shots; :flipout:
Της Pink Mule είναι πολύ τίμια.
Δεν έχουν διαφορά από τα κανονικά τους υγρά.
Και τα κυκλοφορούσαν σε εποχή που άλλες εταιρίες δεν κυκλοφορούσαν one shots των υγρών τους.
Όχι τώρα που έσφιξαν λόγω του νόμου και κατέληξαν όλες εκεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

εύγε Παναγιώτη!!πολύ καλά έκανες!Να τους κλείσουμε τους αλήτες όλους εδώ στην Ελλάδα!ζήτω το amazon!Kανένα ελληνικό μαγαζί ανοιχτό!μαζί σου! :SFGSFGSF:

Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται Νίκο. Μπορεί να προσφέρεσαι για να σου "θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα, δικαίωμά σου.

Και να μην ξεχάσεις φυσικά, να ξαναψηφίσεις τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να σου πάνε τον ΕΦΚ στα υγρά στο ένα ευρώ ανά ml, τα μοντάκια να ξεκινάνε από το 150άρι, οι ατμοποιητές από τα 70-80 ευρώ κτλ., οι αντιστάσεις να φτάνουν ακόμα και στο δεκάρικο η μία!!! :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται Νίκο. Μπορεί να προσφέρεσαι για να σου "θωπεύουν τον ποπό" τα ελληνικά καταστήματα, δικαίωμά σου.

Και να μην ξεχάσεις φυσικά, να ξαναψηφίσεις τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να σου πάνε τον ΕΦΚ στα υγρά στο ένα ευρώ ανά ml, τα μοντάκια να ξεκινάνε από το 150άρι, οι ατμοποιητές από τα 70-80 ευρώ κτλ., οι αντιστάσεις να φτάνουν ακόμα και στο δεκάρικο η μία!!! :flipout:

Ευτυχως υπάρχουν και τα κινεζομαγαζα που αγοράζουμε ολο τον εξοπλισμό στην μιση το πολυ τιμη. Ατμοποιητες και μοντακια απο ελλαδα εχω να παρω πανω απο 1,5 χρονο.