E - smoke...

Επισκευάσιμο δεν εχω πιάσει ακομα στα χέρια μου αλλά δεν θα με χαλούσε η ιδέα.
Το μόνο μου θέμα ειναι οτι θέλω κάτι ανάμεσα σε πνευμονικό και τσιγαρισιο.
Ο nautilus 1 ειναι πολύ σφιχτός για τα γούστα μου.
Στον 2 που χρησιμοποιώ εχω βάλει το επιστόμιο απο τον melo για πιο αεράτη τζούρα αλλά κι αυτος καποιες στιγμες μου φαίνεται λίγος.
Απο την άλλη πάλι, δεν βολεύομαι καθόλου με τον melo που ειναι καθαρά πνευμονικος τον οποίο χρησιμοποιώ μόνο για κανα five pawns κλπ

Πρότεινε αν μπορείς και επισκευασιμο και εργοστασιακό και βλέπουμε.

Δημήτρη ξεκίνα σιγά σιγά να πας σε επισκευάσιμο.
Δεν είναι κάτι το τραγικό, θέλει λίγο υπομονή στην αρχή.
Η διαφορά όμως είναι τέτοια, που δεν θα θέλεις να ξανά ατμίσεις από εργοστασιακή κεφαλή.
Άσε που θα πεις "τι έχανα τόσο καιρό" ... :a0210:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Πρότεινε αν μπορείς και επισκευασιμο και εργοστασιακό και βλέπουμε.

Κοίτα...
Τους τελευταίους 2-3 μήνες τους έφαγα ψάχνοντας κάτι που:
- Να μπορεί να παίξει από 8-9W μέχρι όσο γουστάρω
- Να μου δίνει ανάλυση στη γεύση αλλά και το τι παίρνει σαν τελικό αποτέλεσμα ο ατμιστής.
- Να είναι από πολύ σφιχτό τσιγαρίσιο μέχρι πνευμονικό
- Σε χαμηλά watt να έχει από πολύ δυνατή γεύση μέχρι χαλαρή για να πιάνω τα offnotes αλλά και τα accents/low και high flavors.
- Nα παίζει σαν dripper αλλά και σαν τανκάτος (από 0 - 5ml).
- Να στήνεται εύκολα στο πόδι. Αν π.χ. σου ρίξει καψούλι, να αλλάζεις βαμβάκι όρθιος στο ένα πόδι.
- Να επιλέγεις αν θέλεις να έχεις αέρα από κάτω, από πάνω, από το πλάι, ή έναν συνδιασμό αυτών.

Εγώ τα βρήκα αλλά όλα αυτά πληρώνονται. :P

Εσύ που θέλεις να παίξεις σε τιμή, να σου πω; :smile:

Pheno Type by GUS
Πρακτικά παίρνεις και μία βάση για phenomenon, οπότε με μία καμπάνα και ένα tank έχεις και τον phenomenon.

Μπορείς βέβαια να πάρεις έναν Lite plus π.χ. και να πάρεις και το kit, οπότε έχεις έναν phenomenon και έναν dripper.
Από όλα έχει ο μπαχτσές που λένε! :p

Αλλά δεν νομίζω ο Δημήτρης να θέλει να πάει εκεί.
Και ο phenomenon σαν RTA δεν είναι και αυτός που θα πρότεινα σε κάποιον αρχάριο με τους επισκευάσιμους.
Ρίχνεις πολλά καντήλια πριν τον ερωτευτείς. :smile:

Το συγκεκριμένο Λ ή γενικά τα Λ; :P
Το συγκεκριμένο δεν ξέρω πότε θα φτάσει στο κάθε μαγαζί, υποθέτω ότι παίζει ρόλο και πότε θα κάνει παραγγελία το κάθε μαγαζί. :smile:
Το ότι θα κυκλοφορήσει τώρα είναι κάτι σαν inside info. ;)
Τα Λ γενικά, νομίζω παίζουν σε atmosfaira, atmistique κλπ...
Η Λ έχει μία σειρά Alchemy, Community, κάτι τέτοιο και το κυκλοφορεί σε αυτή τη σειρά.

Η VnV θα βγει από Σεπτέμβρη.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Pheno Type by GUS
Πρακτικά παίρνεις και μία βάση για phenomenon, οπότε με μία καμπάνα και ένα tank έχεις και τον phenomenon.

Μπορείς βέβαια να πάρεις έναν Lite plus π.χ. και να πάρεις και το kit, οπότε έχεις έναν phenomenon και έναν dripper.
Από όλα έχει ο μπαχτσές που λένε! :p

Αλλά δεν νομίζω ο Δημήτρης να θέλει να πάει εκεί.
Και ο phenomenon σαν RTA δεν είναι και αυτός που θα πρότεινα σε κάποιον αρχάριο με τους επισκευάσιμους.
Ρίχνεις πολλά καντήλια πριν τον ερωτευτείς. :smile:

Όλα αυτά που ψάχνεις τον τελευταίο καιρό είναι όσα μου λείπουν από το ηλ. τσιγάρο.
Αλλά μου κόβεις τα πόδια μ´ αυτό που λες για τους αρχάριους γιατί είμαι αρχάριος.
Δεν με προβληματίζει το κόστος αγοράς, θα ξενερώσω όμως αν τον πάρω και τον παρατήσω γιατί είναι μπελαλίδικος απότι κατάλαβα από αυτά που γράφεις.
Όπως και νά´χει σ´ευχαριστώ Μιχάλη.

Κοίτα πως έχει...
Αν σου δείξω πως στήνεται και σου μάθω και ένα στήσιμο, το dual parallel spaced, το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι ότι οποιοσδήποτε άλλος ατμοποιητής θα σου φαίνεται άγευστος.
Και 10 λεπτά να κάνεις για να τον στήσεις, μπροστά σε αυτό που θα πάρεις και το ότι θα γλυτώσεις και 3-4 από την αντίσταση, νομίζω ότι αξίζει τη μανούρα και τα καντήλια. :smile:

Μπορείς να ξεκινήσεις από έναν απλό Phenomenon, αυτόν που σου κάνει σαν τζούρα (ή να σου τον φτιάξει ο Κώστας να σου κάνει σαν τζούρα) και μετά να πας για το dripper kit και να έχεις και το αεράτο της υπόθεσης.
Όπως και να έχει, ένα ταξιδάκι θα πρέπει να το κάνουμε από τον Gus για να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου.

Η χλίδα βέβαια είναι ότι αν ας πούμε αλλάξεις γνώμη και θέλεις τον ατμοποιητή σου πιο αεράτο από ότι τον αγόρασες, πας πάλι στον GUS και σου τον φτιάχνει όπως θέλεις.

Αποφάσισε εσύ να βρεθούμε να τον δοκιμάσεις και όλα τα άλλα φτιάχνονται.

Τώρα παίζει άνετα να με βρίσεις και το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο, αλλά ποιος είναι ο Gus ? :BDBDG54:

Και γω θα το χω αύριο. Ντάξει άμα έχεις συνηθίσει να αγοράζεις απ' έξω και ξαναγυρνάς στην εγχώρια αγορά με τους εξωφρενικούς φόρους :behead: είναι κάπως... Ελπίζω να είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο από το αντίστοιχο devine shots το οποίο είναι πολύ καλό

Του Alex είναι άλλη φιλοσοφία από το dinner lady.
Αυτό είναι donut με κρέμα λεμονιού ;)
Από το lemon pie του έχω κάνει ήδη 200ml και περιμένω να ωριμάσουν άλλα 200!
Οπότε, περιμένω κάτι πολύ καλό.
Αυτό στις 5 ημέρες από ότι λέει ο ίδιος είναι jet.
Για να δούμε...
Το ντουλάπι μου πάλι μοιάζει με εργαστήριο χημείας! :flipout:
Cheesecake φράουλας, μηλόπιτες, sabajon σοκολάτας, λεμονόπιτες, φράουλες με κρέμα και bourbon...
Και το kiss που σκαρφάλωσε στη θέση 51 :eviltongue:

Btw ένα approach δικό μου στο dinner lady είναι ότι πιο κοντινό έχω δοκιμάσει σε κλώνο και δεν έχει μέσα λεμόνια :p

Ώρα για μαγείρεμα.... :p

Attachments

• 0-02-05-e1ae9691e522039d7c4a0583e29a5b8ebd6e172f364e85b2bfa49bad54d5ead8_full.jpg
    0-02-05-e1ae9691e522039d7c4a0583e29a5b8ebd6e172f364e85b2bfa49bad54d5ead8_full.jpg
    97 KB · Views: 70
Αυτά είναι! :music-smiley-005:
Για το μπουκάλι που πήρες δεν έχω ακούσει πάντως τα καλύτερα όσον αφορά την ευχρηστία του.
Όταν ξεκινήσεις να το δουλεύεις δώσε feedback αν θέλεις. :P
IMHO μην κάνεις μεγάλες ποσότητες από το lemon tart γιατί μετά τους δύο μήνες χαλάει.