E - smoke...

Έλα, νάτο, έφτασε.
Μόνο εκεί το πήρε το μάτι μου προς το παρόν.
Λογικά όμως θα υπάρχει και αλλού. :smile:

Δεν έχω καταλάβει, αυτό το υγρό είναι η λεμονοτάρτα που παρακαλάω τον Βόγιατζερ να μου στάξει κανα εμελ βδομάδες τώρα και το παίζει κινέζος?
Είναι συμπυκνωμένο ή έτοιμο 6αρι?βοηθάτε παιδιά...

Βασικά τα 2 lemon tart είναι ενός φίλου. Όχι δεν κάνω μεγάλες ποσότητες το πολύ 150ml. Βασικά δεν πρόκειται να μείνει παραπάνω από μήνα καθώς δίνω αρκετό και σε φίλους. Του άλεξ το υγρό πάντως σε σχέση με devine στην μυρωδιά είναι πολύ πιο γλυκό. Οπότε σε κανα 6-7 μέρες θα γίνει συγκριτικό αν και το devine το χω ξαναφτιάξει και μ' αρέσει. Με τη μυρωδιά του time bomb έπαθα πλάκα πάντως. Και το fantastic φέρνει πολύ σε φάντα

Δεν έχω καταλάβει, αυτό το υγρό είναι η λεμονοτάρτα που παρακαλάω τον Βόγιατζερ να μου στάξει κανα εμελ βδομάδες τώρα και το παίζει κινέζος?
Είναι συμπυκνωμένο ή έτοιμο 6αρι?βοηθάτε παιδιά...

Προσθέτεις βάση το αφήνεις 5 μέρες και είσαι έτοιμος. Τα έχει όλα σε ένα τα αρώματα μαζί

@Tegonik
ΟΟΟοοχι
Αυτή είναι άλλη.
Η λεμονόπιτα που παρακαλάς τον Βόγιατζερ να σου στάξει είναι αυτή που έχω στήσει και ψήνω 200ml αυτή τη στιγμή. :eviltongue:
Είναι του Αλέξανδρου, του δημιουργού του Lemon Bun, του μακρόστενου μπουκαλιού που πήρε ο Γιώργος.
Αυτά που βλέπεις είναι τα λεγόμενα one shot.
Δηλαδή, όλη η συνταγή σε άρωμα, σε ένα μπουκάλι, όπου το μόνο που θέλει είναι πλέον μόνο βάση και ωρίμανση.
Ή θα είναι σαν το Devine που σου δίνει π.χ. 10,20,30ml άρωμα στο ανάλογο μπουκάλι και σου λέει κάνε τόσο % αραίωση, ή είναι έτοιμο ένα μπουκάλι π.χ. 30ml (όπως το lemon bun) με 5ml άρωμα (τυχαίο νούμερο) και εσύ πρέπει απλά να γεμίσεις το μπουκάλι.

Του άλεξ το υγρό πάντως σε σχέση με devine στην μυρωδιά είναι πολύ πιο γλυκό. Οπότε σε κανα 6-7 μέρες θα γίνει συγκριτικό αν και το devine το χω ξαναφτιάξει και μ' αρέσει.

Του Αλέξανδρου δεν είναι λεμονόταρτα και δεν έχει καμία σχέση με το dinner lady. Ούτε το lemon pie του (ευτυχώς) :smile:
Είναι donut λεμονιού.
Το Devine είναι πρακτικά αυτή η συνταγή. Αναφέρει και το όνομα επάνω.
Της Dinner lady δεν έχει καμία σχέση. Πρακτικά δεν έχει καθόλου, ή έχει ελάχιστο λεμόνι μέσα.
Επειδή έχω φτάσει πολύ κοντά, αυτή η συνταγή πρέπει να είναι πιο κοντά από τις άλλες στο υγρό της Dinner Lady.

Με τη μυρωδιά του time bomb έπαθα πλάκα πάντως. Και το fantastic φέρνει πολύ σε φάντα

Από one shot δεν παίρνω πολλά, αλλά έχω ακούσει γενικά καλά σχόλια για αυτά. :smile:

@Tegonik
ΟΟΟοοχι
Αυτή είναι άλλη.
Η λεμονόπιτα που παρακαλάς τον Βόγιατζερ να σου στάξει είναι αυτή που έχω στήσει και ψήνω 200ml αυτή τη στιγμή. :eviltongue:
Είναι του Αλέξανδρου, του δημιουργού του Lemon Bun, του μακρόστενου μπουκαλιού που πήρε ο Γιώργος.
Αυτά που βλέπεις είναι τα λεγόμενα one shot.
Δηλαδή, όλη η συνταγή σε άρωμα, σε ένα μπουκάλι, όπου το μόνο που θέλει είναι πλέον μόνο βάση και ωρίμανση.
Ή θα είναι σαν το Devine που σου δίνει π.χ. 10,20,30ml άρωμα στο ανάλογο μπουκάλι και σου λέει κάνε τόσο % αραίωση, ή είναι έτοιμο ένα μπουκάλι π.χ. 30ml (όπως το lemon bun) με 5ml άρωμα (τυχαίο νούμερο) και εσύ πρέπει απλά να γεμίσεις το μπουκάλι.

Οπότε ή συνεχίζω και παρακαλώ Βόγατζερ ή απλά έρχομαι από εσένα και σε απαλλάσσω αααβασάνιστα και αααβαδιστα από 30 εμελάκια άψητης λεμονοτάρτας. Κατάλαβα καλά? :grinning-smiley-043

αυτό το one shot (https://www.atmosfaira.com/lemon-bunz-30ml-mix-shot-by-alex.html) λέει τίποτα σε σχέση με την λεμονοτάρτα που "ψήνεις" και που εχω δοκιμάσει και πάθει πλάκα?

Η σχέση αυτού του One shot με τη λεμονόπιτα είναι ότι τα έχει φτιάξει και τα δύο ο ίδιος chef.
Αυτό δεν μπορεί να είναι το ίδιο γιατί ότι θα βγάλει σε one shot θα είναι κατά βάση shake and vape, ενώ η λεμονόπιτα θέλει χρόνο για να ωριμάσει.
Τον Σεπτέμβρη δηλαδή που θα κυκλοφορήσουν τα VnV θα είναι και αυτά shake and vape. :smile:

Κατά τα άλλα, όλο λόγια είσαι καημένε.
Εγώ δεν τρέχω τα μπουκαλάκια μου σε ταξίδι.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει έρχεται. :P

Απάντηση: Re: E - smoke...

Η σχέση αυτού του One shot με τη λεμονόπιτα είναι ότι τα έχει φτιάξει και τα δύο ο ίδιος chef.
Αυτό δεν μπορεί να είναι το ίδιο γιατί ότι θα βγάλει σε one shot θα είναι κατά βάση shake and vape, ενώ η λεμονόπιτα θέλει χρόνο για να ωριμάσει.
Τον Σεπτέμβρη δηλαδή που θα κυκλοφορήσουν τα VnV θα είναι και αυτά shake and vape. :smile:

Έχει και κούριερ Μιχάλη :P

Δεν είμαι όλο λόγια κακέ άνθρωπε!Πέρασα και σε πράξεις!Για τσέκαρε τα μηνύματα σου.. :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Έχει και κούριερ Μιχάλη :P

Αυτός είναι στην Αθήνα... Δεν έχει δικαιολογία. :P
Για άλλους μπορεί.
Αλλά το courier κοστίζει περισσότερο από τα αρώματα. :flipout:

Μαγείρεψα και εγώ κάτι ψιλά εχθές... έτσι για να έχω κάτι έτοιμο για τις διακοπές μου.
Έχω ξεμείνει με κάπου 1 λίτρο σε υγρά τελικά.

#fucktpd ρε! :flipout

20170727_225048.jpg

Έλα αύριο το πρωί βρε παραπονιάρικο...
Θα σου στάξω λίγο bust a nut.
Έχω φτιάξει ένα κατοστάρι και από αυτό. :eviltongue:

Πάντως ο Νίκος έχει να δοκιμάσει καμιά 15αριά υγρά αύριο...
Τώρα, αν μας καταδέχεσαι, εγώ φραπεδάκι κερνάω κατά τις 11. :eviltongue:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αυτός είναι στην Αθήνα... Δεν έχει δικαιολογία. :P
Για άλλους μπορεί.
Αλλά το courier κοστίζει περισσότερο από τα αρώματα. :flipout:

Σαφώς, αλλά άλλο πράγμα το κόστος και άλλο η αξία ενός πράγματος.
Στην προκειμένη περίπτωση, φαντάζομαι-πιστεύω οτι το κόστος είναι μικρότερο της αξίας του πράγματος.
Δεν μπορεί τυχαία να σε παρακαλάει ένα φόρουμ για υγρά ;)

εντιτ : Πιθανότατα χαζή ερώτηση αλλά, κάθε φορά που δοκιμάζετε υγρά αλλάζετε βαμβάκια κλπ κλπ ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Δεν ξέρεις τι κάνει ο μπαγάσας... :drool1:

Μιχάλη στείλε στο Μήτσο με το ΚΤΕΛ ενα κουτάκι μικρό κάπου στα 10 ευρώ θα πάει. :idea:

ε, αλάνια?κοντά τα χέρια σας από τον τιτανοτεράστιο και τιτανομέγιστο συμφορουμίτη και εξαιρετικό παιδί και φίλο Tzimisce!

Δεν είμαι μοναχοφάης, θα είναι διαθέσιμος ξανά για το "κοινό" από Κυριακή...με φανερά λιγότερες ποσότητες ζουμιών φυσικά.. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Το πίνουμε και παραλιακά :grandpa:

Καμιά 25αριά μπουκάλια και μπουκαλάκια μέσα στον ήλιο... χμμμμόχι;

Τα μπουκαλάκια μου παίζουν μόνο εντός έδρας. :eviltongue:

Σαφώς, αλλά άλλο πράγμα το κόστος και άλλο η αξία ενός πράγματος.
Στην προκειμένη περίπτωση, φαντάζομαι-πιστεύω οτι το κόστος είναι μικρότερο της αξίας του πράγματος.

Να κανονίσουμε bulk mail... :flipout:

εντιτ : Πιθανότατα χαζή ερώτηση αλλά, κάθε φορά που δοκιμάζετε υγρά αλλάζετε βαμβάκια κλπ κλπ ?

Στον dripper δεν είναι ανάγκη.
Στεγνώνεις το βαμβάκι και βάζεις το επόμενο. :smile:
Ε, κάποια στιγμή φυσικά θα χρειαστεί να αλλάξεις και βαμβάκι, αλλά σίγουρα όχι σε κάθε αλλαγή υγρού.