Re: Απάντηση: E - smoke...
Πολύ πράγμα βρε παιδί μου...
Πάντως όσο διάβασα είναι υποθέσεις που καταρρίπτονται αληθινές μελέτες.
Το να "φοβάσαι" ότι κάποια παιδιά θα ξεκινήσουν το άτμισμα χωρίς να είναι πιο πριν καπνιστές είναι σεβαστό.
Αλλά μία μελέτη που έγινε και δείχνει ότι μόνο το 0.2% των ατμιστών δεν ήταν καπνιστές πριν γίνουν ατμιστές είναι νομίζω πιο σεβαστή.
Σε άλλες εποχές, αυτό το 0.2% απλά θα γινόταν καπνιστές.
Επίσης, εγώ λόγω διαβήτη κάνω μία σειρά εξετάσεων κάθε χρόνο, οι οποίες από τότε που άρχισα το άτμισμα είναι όλο και καλύτερες.
Πλέον, μετά από 6 χρόνια άτμισμα, πνευμονολογικές και καρδιολογικές συγκρίνονται με μη καπνιστές.
Βέβαια, είμαι από τους "συντηρητικούς" ατμιστές που δεν κάνουν πνευμονικές με τρελά watt, έχω ρίξει τη νικοτίνη μου κάτω από τα 3mg και γενικά δεν έχω πάει στο άλλο άκρο.
Τελικά την έκανες την κίνηση...
Άντε να κάνεις και τις δικές σου συνταγές να γουστάρεις.
Διαφορά στην κατανάλωση θα δεις σίγουρα, αλλά αυτό πάει αγκαλιά με διαφορά στην απόλαυση.
Και δεν το έδινες κάπου βρε;
Εγώ πιστεύω πάντως ότι κάπου έκανες λάθος.
Big Vape is copying Big Tobacco’s playbook
https://www.theverge.com/2017/11/16...g-health-risks-nicotine-big-tobacco-marketing
Wall of text...
Πολύ πράγμα βρε παιδί μου...
Πάντως όσο διάβασα είναι υποθέσεις που καταρρίπτονται αληθινές μελέτες.
Το να "φοβάσαι" ότι κάποια παιδιά θα ξεκινήσουν το άτμισμα χωρίς να είναι πιο πριν καπνιστές είναι σεβαστό.
Αλλά μία μελέτη που έγινε και δείχνει ότι μόνο το 0.2% των ατμιστών δεν ήταν καπνιστές πριν γίνουν ατμιστές είναι νομίζω πιο σεβαστή.
Σε άλλες εποχές, αυτό το 0.2% απλά θα γινόταν καπνιστές.
Επίσης, εγώ λόγω διαβήτη κάνω μία σειρά εξετάσεων κάθε χρόνο, οι οποίες από τότε που άρχισα το άτμισμα είναι όλο και καλύτερες.
Πλέον, μετά από 6 χρόνια άτμισμα, πνευμονολογικές και καρδιολογικές συγκρίνονται με μη καπνιστές.
Βέβαια, είμαι από τους "συντηρητικούς" ατμιστές που δεν κάνουν πνευμονικές με τρελά watt, έχω ρίξει τη νικοτίνη μου κάτω από τα 3mg και γενικά δεν έχω πάει στο άλλο άκρο.
Ευχαριστω
Να σου πω εντυπωσεις, αλλα καθοτι ο πρωτος μου δεν εχω συγκριτικο με τιποτα....
Πηρα σημερα μπαμπακια συρματα και ενα τετοιο ..
![]()
& γαια πυρι μειχθητω
Τελικά την έκανες την κίνηση...
Άντε να κάνεις και τις δικές σου συνταγές να γουστάρεις.
Διαφορά στην κατανάλωση θα δεις σίγουρα, αλλά αυτό πάει αγκαλιά με διαφορά στην απόλαυση.
μπορεί και παραπάνω...
κάθε μέρα πήγαινε όλο και πολύ προς κάλτσα μεριά..είναι το υγρό που με έκανε και έστησα ατμοποιητή 3 φορές σε μία μέρα γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος και έπαιρνα γεύση κάλτσας.. τελικά ήταν το υγρό![]()
Και δεν το έδινες κάπου βρε;
Εγώ πιστεύω πάντως ότι κάπου έκανες λάθος.