E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Πολύ πράγμα βρε παιδί μου... :flipout:
Πάντως όσο διάβασα είναι υποθέσεις που καταρρίπτονται αληθινές μελέτες.
Το να "φοβάσαι" ότι κάποια παιδιά θα ξεκινήσουν το άτμισμα χωρίς να είναι πιο πριν καπνιστές είναι σεβαστό.
Αλλά μία μελέτη που έγινε και δείχνει ότι μόνο το 0.2% των ατμιστών δεν ήταν καπνιστές πριν γίνουν ατμιστές είναι νομίζω πιο σεβαστή.
Σε άλλες εποχές, αυτό το 0.2% απλά θα γινόταν καπνιστές.

Επίσης, εγώ λόγω διαβήτη κάνω μία σειρά εξετάσεων κάθε χρόνο, οι οποίες από τότε που άρχισα το άτμισμα είναι όλο και καλύτερες.
Πλέον, μετά από 6 χρόνια άτμισμα, πνευμονολογικές και καρδιολογικές συγκρίνονται με μη καπνιστές.

Βέβαια, είμαι από τους "συντηρητικούς" ατμιστές που δεν κάνουν πνευμονικές με τρελά watt, έχω ρίξει τη νικοτίνη μου κάτω από τα 3mg και γενικά δεν έχω πάει στο άλλο άκρο.

Ευχαριστω

Να σου πω εντυπωσεις, αλλα καθοτι ο πρωτος μου δεν εχω συγκριτικο με τιποτα....

Πηρα σημερα μπαμπακια συρματα και ενα τετοιο ..

80W-Joyetech-eVic-Primo-Mini-TC-MOD-W_O-Battery_06_fc238d.jpg

& γαια πυρι μειχθητω

Τελικά την έκανες την κίνηση... :D
Άντε να κάνεις και τις δικές σου συνταγές να γουστάρεις.
Διαφορά στην κατανάλωση θα δεις σίγουρα, αλλά αυτό πάει αγκαλιά με διαφορά στην απόλαυση.

μπορεί και παραπάνω...
κάθε μέρα πήγαινε όλο και πολύ προς κάλτσα μεριά..είναι το υγρό που με έκανε και έστησα ατμοποιητή 3 φορές σε μία μέρα γιατί νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος και έπαιρνα γεύση κάλτσας.. τελικά ήταν το υγρό:flipout:

Και δεν το έδινες κάπου βρε;
Εγώ πιστεύω πάντως ότι κάπου έκανες λάθος.

Ντίνο ποιο εργαλείο είναι αυτό που τσίμπησες? ωραίο φαίνεται.

Φίλος με istick pico το οποίο είναι λίγων μηνών και αγοράστηκε καινούργιο, έχει το εξής θέμα. Μια φορά τον μήνα πείπου χαλαρώνουν οι βίδες, χωρίς να του πέφτει κλπ, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει παρα μόνο αν τις σφίξει.
Υπάρχει περίπτωση να γίνεται αυτό επειδή δεν έχει εξωτερικό φορτιστή για τις μπαταρίες και τις φορτίζει στο pico?

Μιχαλη ελπιζω να μην μπλεξω με ζουμια, ας ειναι καλα ο ξεδελφος

Προτίμησα αυτό το mod αντί του pico, επειδή έμαθα πως έχει κάποια θεματάκια (γενικά) αξιοπιστίας, μου το επιβεβαίωσε με το παραπάνω που έγραψε ο Δημήτρης :-)

Πειτε μου τωρα ενα dripper να παω να παρω, μιας και ορεγομαι στην ιδεα να εχω κατι τετοιο για τις νυχτερινες ωρες χαλαρωσης στο σπιτι ;-)

Πολύ πιθανόν δάσκαλε, θα μου λυθούν οι απορίες αν ατμίσω από το υγρό φτιαγμένο από εσένα που ξέρω ότι θα είναι και το απόλυτο. Μήπως φταίει το γεγονός ότι ατμίζω πλέον σκέτη vg?

Απάντηση: Re: E - smoke...

Μιχαλη ελπιζω να μην μπλεξω με ζουμια, ας ειναι καλα ο ξεδελφος

Προτίμησα αυτό το mod αντί του pico, επειδή έμαθα πως έχει κάποια θεματάκια (γενικά) αξιοπιστίας, μου το επιβεβαίωσε με το παραπάνω που έγραψε ο Δημήτρης :-)

Πειτε μου τωρα ενα dripper να παω να παρω, μιας και ορεγομαι στην ιδεα να εχω κατι τετοιο για τις νυχτερινες ωρες χαλαρωσης στο σπιτι ;-)

Δεν είναι έτσι Ντίνο. Κι εγώ pico έχω και μάλιστα το είχα πάρει μεταχειρισμένο όταν ξεκίνησα με το ηλεκτρονικό γιατί δεν ήξερα αν θα μου κάτσει και μετά απο σχεδόν 2 χρόνια δεν έχει κάνει κιχ.
Μου έχει πέσει άπειρες φορές και συνεχίζει να είναι σκυλί.

Για dripper ενδιαφέρομαι κι εγώ, αν δεν κάνω λάθος ο Μιχάλης είχε πει για τον unfollow οτι βγαίνει και σε dripper?

Ω, ok, τον κακολογισα τοτε τον pico :-)

Ειναι πολυ ακριβοι, δεν θελω να δωσω ξανα πολλα (ισως :D )

Να κανουμε κανα power buy μπας και δουμε προκοπη ?

3 μεχρι στιγμης
Ποιος θα το αναλαβει που εχει εμπειρια και σχετικες επαφες?

Δεν εχω σκοπο να περιμενω για παρα πολυ ομως

Εμπειρία κι επαφές δεν έχω, αλλά φαντάζομαι οτι αρχικά πρέπει να συμφωνήσουμε τι θέλουμε, έξω υπάρχουν άπειρα dripper.
Όπως επίσης πρέπει να δούμε και την τιμή. Άλλος μπορεί να δώσει 20 κι άλλος 200 .

Το πρόβλημα είναι οτι εγώ κι εσυ Ντίνο είμαστε άσχετοι με τέτοια. (για τον tegonik δεν ξέρω)
Οπότε όπως είπες πρέπει ένας γνώστης να αναλάβει το εγχείρημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι βρε...ολα τα αποτυχημενα πειραματα του σε εμενα τα δινει.
Καλυτερα στον νεροχυτη μπας και βελτιωσω το προσδοκιμο ζωης μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Ναι βρε...ολα τα αποτυχημενα πειραματα του σε εμενα τα δινει.
Καλυτερα στον νεροχυτη μπας και βελτιωσω το προσδοκιμο ζωης μου.

:flipout:

ναι ναι..σε χάλασε η φράουλα κρέμα που σου έδωσα ρε αχάριστε!

Εμπειρία κι επαφές δεν έχω, αλλά φαντάζομαι οτι αρχικά πρέπει να συμφωνήσουμε τι θέλουμε, έξω υπάρχουν άπειρα dripper.
Όπως επίσης πρέπει να δούμε και την τιμή. Άλλος μπορεί να δώσει 20 κι άλλος 200 .

Το πρόβλημα είναι οτι εγώ κι εσυ Ντίνο είμαστε άσχετοι με τέτοια. (για τον tegonik δεν ξέρω)
Οπότε όπως είπες πρέπει ένας γνώστης να αναλάβει το εγχείρημα.

Και εδώ άσχετος... Μιχάληηηηηη :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

:flipout:

ναι ναι..σε χάλασε η φράουλα κρέμα που σου έδωσα ρε αχάριστε!

Aν σκεφτεις πως προοριζοταν για λεμονοταρτα, φθηνα τη γλυτωσα.
Ηδη εχεις αποκαλυφθει, εχεις αγορασει δεκαδες μπουκαλακια και ωριμαζουν αρκετο καιρο.
Απο δευτερα περιμενω να μου δωσεις τιποτε καλο.

νατα μας...θα σου δώσω ρε..έχω και ωριμάζει γουρνοπούλα με ξυνόμηλο στο στόμα, σου κάνει?

Παρόν! :flipout:
Για να πάρετε dripper πρέπει να βάλετε πολλούς παράγοντες στο παιχνίδι.
Υπάρχουν drippers με μονές αντιστάσεις, με διπλές αντιστάσεις και drippers που μοιάζουν με γριά με μπικουτί.
Drippers που επικεντρώνονται στη γεύση, drippers που επικεντρώνονται στο cloud chasing.
Από full αεράτοι μέχρι πολύ σφιχτοί.
Και φυσικά παίζει ρόλο και η τιμή!
Άλλο να δώσεις 30 , άλλο 130 .
Εγώ ας πούμε έχω τρεις και 1-2 ακόμη θα τους τσίμπαγα. :p

Για μένα, που κυνηγάω τη γεύση, σε σειρά τιμής που να αξίζουν και τα λεφτά τους θα πήγαιναν οι εξής:
30 ο Icon της Vandyvapes που παίζει πολύ όμορφα τις κρέμες και τα γλυκά. "Φτιασιδώνει" τα υγρά και κάτι ενοχλητικό θα το κουκουλώσει. Αυτό είναι καλό όταν απλά ατμίζεις, κακό όταν φτιάχνεις τα δικά σου υγρά.
100 ο Entheon της Psyclone. Αδελφάκι του Hadaly (που έχω) με βελτιώσεις στα σημεία για να μην έχεις διαρροές.
Κάπου πιο πάνω, ο Pheno Type του Gus, που είναι από τσιγαρίσιος μέχρι πνευμονικός και παίζει τα πάντα όλα όπως ένας τανκάτος σε πολύ πιο έντονη γεύση.

Ποιον θα τσιμπούσα εγώ;
Τον Entheon για το τρελό value for money (έχει απίστευτα ανταλλακτικά στη συσκευασία του) τη γεύση του και το ότι δεν έχει διαρροές.
Επίσης έρχεται με bf pin, κάτι που λόγω κατασκευής δεν έχει ο pheno type.

BTW, το ότι λέμε ότι είναι επικεντρωμένοι στη γεύση δεν σημαίνει ότι δεν βγάζουν ντουμάνια.
Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τους πιο ντουμανάτους με tank.
Μην νομίζετε δηλαδή ότι θα περνάτε απαρατήρητοι όταν θα ατμίζετε με dripper... :eviltongue:

Τώρα για διασυνδέσεις...
Μόνο τον Gus ξέρω και μπορώ να του μιλήσω.
Οπότε μάλλον πρέπει να βρεθεί άλλος για διαμεσολάβηση