E - smoke...

Άψογος!

Ο Κώστας είναι θεούλης. Το ξέρεις ότι ούτε ατμίζει ούτε καπνίζει ε; :flipout:

Σε 2mm πυρήνα το έστησες;
Βασικά θα πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου τώρα σε πυρήνες, σπείρες και πάχος σύρματος για να βρεις τη νιρβάνα σου...
Για αυτό μην αγοράσεις πολλά μέτρα από ένα πάχος.

Τσίμπα το ψαλιδάκι της γυναίκας σου που έχει για τα νύχια ή κανένα κινέζικο UD. :P
Σαν ποσότητα, παίζει ρόλο το βαμβάκι.
Άλλα φουσκώνουν ελάχιστα, άλλα φουσκώνουν ΠΑΡΑ πολύ (όπως το demon killer muscle που έχουν όλοι για θεό και εμένα μου σπάει τα νεύρα).
Σαν το cotton bacon δεν έχω βρει. Αλλά αυτά είναι γούστα.
Αλλά αφού βρήκες τον βηματισμό σου από τώρα, δεν σε φοβάμαι.

Thank you Master:worshippy:

2mm ο πυρηνας λοιπον ;-)

Βαμβακι ναι, αυτο πηρα και εγω
kotobacon.jpg

Μολις εξεικειωθω με το στησιμο (μηπως ηταν και η τυχη του πρωταρη δλδ), ισως πειραματιστω και με αλλα συρματα :-)

Καναν ευκολον στο στησιμο dripper εχουμε ?

Δεν ατμιζει ?? LOOOOL

Ειχε τοσο μπουχο εκει μεσα την μερα που πηγα (ηταν 4-5 ατομα), ενα 10 λεπτα να δω τα προσωπά τους, οπότε και δεν του λείπει μαλλον :D

Μιας και τον αναφέραμε, μου ειπε πως προς τις γιορτες θα βγαλει καινουργιο unfollow (για την περιπτωση που ενδιαφερει καποιους) προς το παρον ειναι out of stock, και δεν θα ξαναβγαλει τον "παλιο"

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μιχάλη έτσι ανοιχτές πρέπει να είναι οι σπείρες? Γιατί εγώ ότι βίντεο έχω δει είναι σφιχτές όσο δεν πάει..

Λες ?

Ετουτο εδω παντως δουλευει βουτυρο.... :p

Ειναι να μην μπλεξεις με τα coils.. μιλαω εκ πειρας.... Αλλα οταν βρεις το σωστο ...:music-smiley-005:

Attachments

• IMG_20171028_171705 (1).jpg
    IMG_20171028_171705 (1).jpg
    236.1 KB · Views: 101
Μιχάλη έτσι ανοιχτές πρέπει να είναι οι σπείρες? Γιατί εγώ ότι βίντεο έχω δει είναι σφιχτές όσο δεν πάει..

Αυτό που λες είναι το microcoil και είναι για χτύπημα και ντουμάνι.
Ήταν μία μόδα που πέρασε.
Πλέον γύρισαν όλοι στο κανονικό στήσιμο, αυτό που βλέπεις. :smile:

Μολις εξεικειωθω με το στησιμο (μηπως ηταν και η τυχη του πρωταρη δλδ), ισως πειραματιστω και με αλλα συρματα :-)

Για μένα έχεις πάρει το καλύτερο βαμβάκι της αγοράς.
Σε σύρματα, απλά μην πας να πάρεις 10 μέτρα ενός διαμετρήματος γιατί δεν θα έχεις μετά να πειραματιστείς.

Καναν ευκολον στο στησιμο dripper εχουμε ?

Αφού στήνεις τανκάτο βρε, οι drippers θα σου φανούν παιχνιδάκι!

Δεν ατμιζει ?? LOOOOL

Ειχε τοσο μπουχο εκει μεσα την μερα που πηγα (ηταν 4-5 ατομα), ενα 10 λεπτα να δω τα προσωπά τους, οπότε και δεν του λείπει μαλλον :D

Μιας και τον αναφέραμε, μου ειπε πως προς τις γιορτες θα βγαλει καινουργιο unfollow (για την περιπτωση που ενδιαφερει καποιους) προς το παρον ειναι out of stock, και δεν θα ξαναβγαλει τον "παλιο"

Ξέρω... Για αυτό και έχω κρατήσει και τον Δημήτρη (που μου τα χώνει) on hold. :flipout:

Από ότι κατάλαβα θα τον ονομάσει Phenomenon XR αλλά δεν έχω δει ακόμη το prototype γιατί δουλεύει το κουστούμι του.

Είναι και ανάλογα το σύρμα για το αν θα κάνεις κλειστές ή ανοιχτές σπείρες. Σε κάποια χοντρά σύρματα χρειάζονται να ναι κλειστές αλλιώς με 2-3 σπείρες καλύπτεις όλο το διαθέσιμο μήκος

Βασικά το να παίζεις με πολλές σπείρες σε χοντρά σύρματα το βλέπω λίγο χαζό.
Και όσες φορές έπαιξα έτσι δεν με ενθουσίασε.
Όσο πιο χοντρό το σύρμα, τόσο πιο πολύ ώρα θέλει για να έρθει στη θερμοκρασία που θέλεις.
Και ειδικά σε μηχανικά, αν δεν παίξεις με Ni80, παίρνεις τζούφιες τζούρες στην αρχή.

IMG_6792.jpg
Δηλαδή αυτό στην φωτογραφία είναι microcoil και κανονικά πρέπει να στήνουμε όπως το έχει κάνει ο Ντίνας;

Υγ btw, πως γίνεται αυτό το στήσιμο να μου βγάζει 0.5Ω;
6 σπείρες με 2.5 πυρήνα συνήθως 0.7-1Ω δεν βγάζει;
Και δεν ακουμπάει πουθενά για να πεις οτι κάνει βραχυκύκλωμα.

υγ2 Ντίνο μην ανεβάζεις φώτο με ποδήλατα σε παρακαλώ, πονάει . :bigcry:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Δηλαδή αυτό στην φωτογραφία είναι microcoil και κανονικά πρέπει να στήνουμε όπως το έχει κάνει ο Ντίνας;

Ναι, αλλά δεν υπάρχει "κανονικά".
Ο καθένας στήνει όπως του αρέσει.
Εκτός αν μιλάμε για έλεγχο θερμοκρασίας, όπου χρησιμοποιούνται άλλα σύρματα, που αν τα στήσεις έτσι θα βραχυκυκλώσουν.

Υγ btw, πως γίνεται αυτό το στήσιμο να μου βγάζει 0.5Ω;
6 σπείρες με 2.5 πυρήνα συνήθως 0.7-1Ω δεν βγάζει;
Και δεν ακουμπάει πουθενά για να πεις οτι κάνει βραχυκύκλωμα.

Έχεις χρησιμοποιήσει πιο χοντρό σύρμα από αυτό που έστησε ο Ντίνος. :smile:

Παρόν! :flipout:
Για να πάρετε dripper πρέπει να βάλετε πολλούς παράγοντες στο παιχνίδι.
Υπάρχουν drippers με μονές αντιστάσεις, με διπλές αντιστάσεις και drippers που μοιάζουν με γριά με μπικουτί.
Drippers που επικεντρώνονται στη γεύση, drippers που επικεντρώνονται στο cloud chasing.
Από full αεράτοι μέχρι πολύ σφιχτοί.
Και φυσικά παίζει ρόλο και η τιμή!
Άλλο να δώσεις 30 , άλλο 130 .
Εγώ ας πούμε έχω τρεις και 1-2 ακόμη θα τους τσίμπαγα. :p

Για μένα, που κυνηγάω τη γεύση, σε σειρά τιμής που να αξίζουν και τα λεφτά τους θα πήγαιναν οι εξής:
30 ο Icon της Vandyvapes που παίζει πολύ όμορφα τις κρέμες και τα γλυκά. "Φτιασιδώνει" τα υγρά και κάτι ενοχλητικό θα το κουκουλώσει. Αυτό είναι καλό όταν απλά ατμίζεις, κακό όταν φτιάχνεις τα δικά σου υγρά.
100 ο Entheon της Psyclone. Αδελφάκι του Hadaly (που έχω) με βελτιώσεις στα σημεία για να μην έχεις διαρροές.
Κάπου πιο πάνω, ο Pheno Type του Gus, που είναι από τσιγαρίσιος μέχρι πνευμονικός και παίζει τα πάντα όλα όπως ένας τανκάτος σε πολύ πιο έντονη γεύση.

Ποιον θα τσιμπούσα εγώ;
Τον Entheon για το τρελό value for money (έχει απίστευτα ανταλλακτικά στη συσκευασία του) τη γεύση του και το ότι δεν έχει διαρροές.
Επίσης έρχεται με bf pin, κάτι που λόγω κατασκευής δεν έχει ο pheno type.

BTW, το ότι λέμε ότι είναι επικεντρωμένοι στη γεύση δεν σημαίνει ότι δεν βγάζουν ντουμάνια.
Δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τους πιο ντουμανάτους με tank.
Μην νομίζετε δηλαδή ότι θα περνάτε απαρατήρητοι όταν θα ατμίζετε με dripper... :eviltongue:

Τώρα για διασυνδέσεις...
Μόνο τον Gus ξέρω και μπορώ να του μιλήσω.
Οπότε μάλλον πρέπει να βρεθεί άλλος για διαμεσολάβηση

Αυτος ο etheron, Ειναι ευκολος στο στησιμο ?

Edit, ευκολο δειχνει

https://www.youtube.com/watch?v=rQWXWUXx--Q

Μας γ@μησες, παει αλλο ενα κατοσταρικο

Last edited:
Εσύ τι θα πρότεινες ανεξαρτήτου τιμής?

(πριν μπει ο άλλος και προτείνει κάποιο των 500 )

Από αυτούς που ξέρω, Entheon εύκολα.
Βέβαια είναι ασχημούλης...

Αυτος ο etheron, Ειναι ευκολος στο στησιμο ?

Αν έκανες 10 λεπτά για τον phenomenon, σε αυτόν θα θέλεις 3-4 :smile:

universal δεν ειναι τα ρουξούνια?

(αλλα μηπως ταριαζει το μπουρι για το πως σου ερχεται στο στομα το ντουμανι?)

Μιχάλη η Εξευγενισμένη Γλυκερίνη της chemco Κάνει για μαγείρεμα?
Έχω δει να λέτε για την pg αλλά για την vg δεν θυμάμαι να έχετε γράψει.
Άντε μπας κι αρχίσουμε τα μαγειρέματα.

Οι περισσότεροι drippers παίρνουν και τα 510 drip tips με κάποιον αντάπτορα που έχουν στη συσκευασία τους.

Αλλά βολεύει περισσότερο το πιο χοντρό για να στάζεις χωρίς να τον ανοίγεις.

Βρε που μπλεψαμε...

(κοίτα που θα ανοίξουμε και συζήτηση για squonking σε λίγο :flipout: )

Μιχάλη η Εξευγενισμένη Γλυκερίνη της chemco Κάνει για μαγείρεμα?

Μια χαρά κάνει.
Καλά, εσύ τα αρώματα τι τα κάνεις; Κάθεσαι και τα κοιτάς και τα μυρίζεις; :p