E - smoke...

Σε άλλα νέα...
Νέα μελέτη για το άτμισμα.

Έγινε σύγκριση μεταξύ νεαρών ενήλικων ατμιστών που ατμίζουν καθημερινά και που δεν είχαν καπνίσει ποτέ και αντίστοιχης ηλικίας ατόμων που ούτε κάπνισαν ούτε άτμισαν ποτέ.
Οι μικρές αυτές ομάδες παρακολουθούνταν επί 3,5 χρόνια.

Στην ομάδα των ατμιστών:
1) Δεν βρέθηκε κανένα δείγμα πως αναπτύσσουν κάποια αναπνευστικά συμπτώματα,
2) Στην σπιρομέτρηση τα πήγαν το ίδιο καλά με αυτούς που δεν έχουν ποτέ καπνίσει και ούτε ατμίσει,
3) Δεν ανέβηκαν οι δείκτες φλεγμονής στην εκπνοή,
4) Δεν βρέθηκε καμία πρόωρη ζημιά στους πνεύμονες στις αξονικές τομογραφίες υψηλής αναλύσεως που έγιναν

Διαβάστε την, αξίζει.
Πείτε με προκατειλημμένο, αλλά κάπως έτσι βλέπω εγώ τις σοβαρές έρευνες που δεν είναι γεμάτες με "σε κάποιο πανεπιστήμιο" "κάποια έρευνα" "ένας καθηγητής" και λοιπές μπούρδες.

στημένη έρευνα για να πλήξει το τσιγάρο και τις καπνοβιομηχανίες μου μοιάζει.. :Banane0:
Ρε παιδιά χρειάζεται αλήθεια έρευνα για να μας πει αυτό ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΆΡΟ νιώσαμε από τις πρώτες μέρες?Οτι το ηλεκτρονικό είναι ΑΠΕΙΡΩΣ ελαφρύτερο για τους πνεύμονες μας?

Εντωμεταξύ μετά από άπειρα στησίματα για δοκιμές μεμονωμένων αρωμάτων για να βγάλω άκρη με έχει πιάσει μια σπαρίλα (αντιστησιματική κατάθλιψη λέγεται επιστημονικά) και έχω βρεθεί να ατμίζω με στουπωμένες μαύρες και άραχνες αντιστάσεις που έχουν ισοπεδώσει κάθε ευχαρίστηση ατμίσματος... :flipout:
(Σαν συμπέρασμα αρωμάτων πάντως, atmos lab και ξερό ψωμί..ούτε που την πλησιάζουν οι άλλες εταιρίες στα πάντα...οτι λέει, αυτό ατμίζει, οι υπόλοιπες είναι για μέχρι και μηνύσεις...)

δοκιμασα ενα Charlie's Chalk Dust - Mr Meringue και νομιζω πως μου αρεσει πολυ

μ@λακι@ εκανα? :flipout:

Εν παση περιπτωση πηγα και ψωνισα ενα Charlie's Chalk Dust - Mr Meringue "Mix and Vape" μαζι και με 100ml PG, 100ml VG και mia μερίδα νικοτίνη , και ερχομαι τωρα φουριοζος να ρωτησω τον Μιχαλη:

Πρεπει να προσθεσω (στο μπουκαλακι που εχει μεσα την "βαση") ιση ποσοτητα VG & PG, ή θα μπορουσα να βαλω (πχ) 70% VG - 30% PG.
Φοβαμαι μηπως βγει το μιγμα GTPK :D

Ντίνο ας απαντήσουν τα παιδιά καλύτερα γιατί εγώ είμαι πολύ νέος στο άθλημα κι οι πόρτες που ψώνισα αποτι έχω καταλάβει έχουν κλείσει με τις ηλίθιες νομοθεσίες..

Απάντηση: Re: E - smoke...

Εν παση περιπτωση πηγα και ψωνισα ενα Charlie's Chalk Dust - Mr Meringue "Mix and Vape" μαζι και με 100ml PG, 100ml VG και mia μερίδα νικοτίνη , και ερχομαι τωρα φουριοζος να ρωτησω τον Μιχαλη:

Πρεπει να προσθεσω (στο μπουκαλακι που εχει μεσα την "βαση") ιση ποσοτητα VG & PG, ή θα μπορουσα να βαλω (πχ) 70% VG - 30% PG.

Μπορείς να παίξεις και 70-30 αν θέλεις. Δεν υπάρχει στάνταρντ σε αυτό.

100/0 αποκλείεται εκτός και αν κάνεις σκέτη vg. Oπότε όσο είναι το ποσοστό αρώματος που βάζεις τόσο είναι και το ποσοστό της pg σου. Πλέον όλα τα αρώματα είναι σε βάση pg

Εντωμεταξύ μετά από άπειρα στησίματα για δοκιμές μεμονωμένων αρωμάτων για να βγάλω άκρη με έχει πιάσει μια σπαρίλα (αντιστησιματική κατάθλιψη λέγεται επιστημονικά) και έχω βρεθεί να ατμίζω με στουπωμένες μαύρες και άραχνες αντιστάσεις που έχουν ισοπεδώσει κάθε ευχαρίστηση ατμίσματος... :flipout:

Έτσι εξηγείται ότι σου αρέσει η Atmos... :flipout:

Αυτα τα http://shop.perfumersapprentice.com & της Flavor West (οπως επισης και εκεινα τα PG, VG & νικοτινη) απο που τα ψωνιζουμε ?

Την βλεπω την μπανανοφλουδα και τρεχω καταπανω της...

Αυτά είναι αρώματα για να φτιάχνεις συνταγές.
Αν θέλεις να ασχοληθείς με τέτοια, την έκατσες τη βάρκα :flipout:
Ετοίμασε κανένα 500άρι για εξοπλισμό και αρώματα αν θέλεις να στήσεις δικές σου συνταγές.
Αλλιώς πας κατευθυνόμενα για συγκεκριμένες συνταγές και σου βγαίνει πιο φτηνά και το ίδιο το άτμισμα.

Εσύ με το booster νικοτίνης που πήρες μπορείς να το πας μέχρι τα 7mg.
Το συγκεκριμένο είναι 50/50, δηλαδή έχει 5ml PG και 5ml VG.
Το Mr Meringue έχει 20ml άρωμα μέσα ήδη, αλλά δεν ξέρω αν είναι όλο άρωμα (PG) ή αν έχει και γλυκερίνη.
Αν υποθέσουμε ότι είναι όλο άρωμα (PG), ήδη από τα 60ml, τα 25 είναι PG πριν ακόμη προσθέσεις βάση.
Άρα 70/30 δεν γίνεται ούτως ή άλλως :)
Απλά βάζεις μέσα μόνο VG πλέον και είσαι κοντά στο 40PG /60VG (41,666/58,333 :p).

Γενικά μην αγχώνεσαι με αυτές τις αναλογίες όσο είσαι σε λογικά ποσοστά.

Θα ψωνίζω αυτόν μην πληρώσω πολλά πάνω στην βλακεία μου :p

Όχι βρε τον Tsunami.
Καλύτερα τον Icon ή και τον Drop. Αν και δεν τον ξέρω, φαίνεται καλύτερος από τον Tsunami.
Τον Tsunami τον έχω. Αν θέλεις βρισκόμαστε να τον δοκιμάσεις.

Τσίμπησα τον entheon μαζί κι ένα aegis για να βρίσκεται.

Μιχάλης, καλό παιδί δεν λέω αλλά μας τρύπησε τις τσέπες :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ευχαριστω Μιχαλη....

Ουτε για ηχεια να ψαχνομουν :p

Στα ηχεία είναι εύκολα τα πράγματα.
Τσιμπάς το ATC που αντέχει η τσέπη σου :flipout:

Εσένα είναι που σε κρατάω ακόμη να μην πάρεις Phenomenon γιατί περιμένω να δω τον XR και πας και αγοράζεις dripper!
Άντε, θέλουμε εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Καλωσόρισες στο club των οικονομικά καταστρεμένων λόγω Μιχάλη :flipout: