Είμαι αρματωμένος για γκούφυ. :ADFADF1:
Εν παση περιπτωση πηγα και ψωνισα ενα Charlie's Chalk Dust - Mr Meringue "Mix and Vape" μαζι και με 100ml PG, 100ml VG και mia μερίδα νικοτίνη , και ερχομαι τωρα φουριοζος να ρωτησω τον Μιχαλη:
Πρεπει να προσθεσω (στο μπουκαλακι που εχει μεσα την "βαση") ιση ποσοτητα VG & PG, ή θα μπορουσα να βαλω (πχ) 70% VG - 30% PG.
Φοβαμαι μηπως βγει το μιγμα GTPK![]()
Εντωμεταξύ μετά από άπειρα στησίματα για δοκιμές μεμονωμένων αρωμάτων για να βγάλω άκρη με έχει πιάσει μια σπαρίλα (αντιστησιματική κατάθλιψη λέγεται επιστημονικά) και έχω βρεθεί να ατμίζω με στουπωμένες μαύρες και άραχνες αντιστάσεις που έχουν ισοπεδώσει κάθε ευχαρίστηση ατμίσματος...![]()
Αυτα τα http://shop.perfumersapprentice.com & της Flavor West (οπως επισης και εκεινα τα PG, VG & νικοτινη) απο που τα ψωνιζουμε ?
Την βλεπω την μπανανοφλουδα και τρεχω καταπανω της...
Εν παση περιπτωση πηγα και ψωνισα ενα Charlie's Chalk Dust - Mr Meringue "Mix and Vape" μαζι και με 100ml PG, 100ml VG και mia μερίδα νικοτίνη , και ερχομαι τωρα φουριοζος να ρωτησω τον Μιχαλη:
Πρεπει να προσθεσω (στο μπουκαλακι που εχει μεσα την "βαση") ιση ποσοτητα VG & PG, ή θα μπορουσα να βαλω (πχ) 70% VG - 30% PG.
Φοβαμαι μηπως βγει το μιγμα GTPK![]()
Θα ψωνίζω αυτόν μην πληρώσω πολλά πάνω στην βλακεία μου![]()
Ευχαριστω Μιχαλη....
Ουτε για ηχεια να ψαχνομουν![]()
Τσίμπησα τον entheon μαζί κι ένα aegis για να βρίσκεται.
Μιχάλης, καλό παιδί δεν λέω αλλά μας τρύπησε τις τσέπες
Τσίμπησα τον entheon μαζί κι ένα aegis για να βρίσκεται.
Μιχάλης, καλό παιδί δεν λέω αλλά μας τρύπησε τις τσέπες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.