Τωρα αν μπορεις μαρμελαδα κυδωνι, μαζι με βουτυρο-ψωμι-γαλα 4 σε 1 ακομα καλυτερα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα. :smash:
Piece of cake...
Quince TPA 1.5%
Liquid amber FA 0.5%
Super Sweet CAP 1%
Golden butter CAP 0.6%
Dairy Milk TPA 2%
Malted Milk TPA 1%
Joy FA 0.7%
Bread crust FA 0.1% (αν θέλεις και την κόρα)
(το σπασικλάκι της γειτονιάς σας)
Τι γελάς βρε και κάθομαι και βλέπω αν τόνισα σωστά το "υποθέτω";
σταμάτααααααα θα με πεθάνεις!![]()
Κύριοι δεν υπάρχει γιατρειά σας λέω...
Υπάρχουν γύρω στα 300ml 6 διαφορετικά υγρά που ωριμάζουν και άλλα 180 περίπου (6 ακόμα) που ατμίζω αυτή τη στιγμή.. (εχω καταργήσει ενα ράφι στην ντουλάπα και έχει ΜΟΝΟ υγρά που ωριμάζουν ή ατμίζω, δηλαδή έλεος..:twoguns![]()
Να κόψεις τις παρέες με το Βρικόλακα, το Βογ, και το δικηγόρο.![]()
Τον φλερτάρω αλλά δεν μου κάθεται.
Βρε Petran είναι γλύκα είναι μέλι!
Λέω να απέχω απο το νήμα για λίγο καιρό ... :blink::speechless-smiley-0:vroam:
Εντωμεταξύ, παρέλαβα χθες τον dripper και τον aegis.
Ο aegis είναι γκουμούτσα και βαρύς πολύ, αλλά έχει τις προστασίες που θέλω, ip67 & shockproof οπότε μικρό το κακό.
Ο dripper από την άλλη, έφαγα κανα μισάωρο για να καταλάβω πως βγαίνει η καμπάνα (άμα είσαι χωρικός.. )
Υγ πως μου την σπάει όταν ανοίγω δέμα κι έχουν μέσα δώρο υγρά μανταλάκια.
Προϊόντα ατμίσματος αγόρασα, δεν θα πάω για "χοντρό" μου...
Μιχάλη για την ώρα το δοκιμάζω με τις 18650 που έχω για να κάνω και σύγκριση με το pico.
Έχω την εντύπωση οτι, χωρίς όμως να είμαι σίγουος ή να μπορώ να το τεκμηριώσω, οτι το aegis 'βγάζει' καλύτερη τζούρα.
Ο dripper φυσικά κι έχει καμπάνα. Δεν γίνεται να βιδώσεις αντίσταση και να βάλεις βαμβάκια βγάζοντας μόνο το επιστόμιο. (μάλλον άλλο πράγμα εννοείς εσύ καμπάνα κι άλλο εγω? )
Τα μαντηλάκια τα έχω δει κι απο άλλους δεν είναι μόνο αυτοί που το κάνουν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.