E - smoke...

τεγκονικε, χτυπα μια κυδωνι.
Αμυγδαλακι μονο σε γλυκο του κουταλιου, στη μαρμελαδα οχι.

Τωρα αν μπορεις μαρμελαδα κυδωνι, μαζι με βουτυρο-ψωμι-γαλα 4 σε 1 ακομα καλυτερα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα. :smash:

Re: Απάντηση: E - smoke...

Τωρα αν μπορεις μαρμελαδα κυδωνι, μαζι με βουτυρο-ψωμι-γαλα 4 σε 1 ακομα καλυτερα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα. :smash:

Piece of cake...

Quince TPA 1.5%
Liquid amber FA 0.5%
Super Sweet CAP 1%
Golden butter CAP 0.6%
Dairy Milk TPA 2%
Malted Milk TPA 1%
Joy FA 0.7%
Bread crust FA 0.1% (αν θέλεις και την κόρα)

(το σπασικλάκι της γειτονιάς σας :flipout: )

Ειστε εντελως τρελλοι. :D
Να σας παρει χαμπαρι η κυβερνηση και να κανει απαγορευση εισοδου στη χωρα αρωματα και φορο στα εδω καταστηματα 1000%. Θα βγαλει τον προυπολογισμο απο εσας.

Piece of cake...

Quince TPA 1.5%
Liquid amber FA 0.5%
Super Sweet CAP 1%
Golden butter CAP 0.6%
Dairy Milk TPA 2%
Malted Milk TPA 1%
Joy FA 0.7%
Bread crust FA 0.1% (αν θέλεις και την κόρα)

(το σπασικλάκι της γειτονιάς σας :flipout: )

σταμάτααααααα θα με πεθάνεις! :flipout::flipout::flipout:

Κύριοι δεν υπάρχει γιατρειά σας λέω...

To γραφείο μου βρίσκεται σε αυτή την άθλια κατάσταση..

IMG_20171122_215344.jpg

Υπάρχουν γύρω στα 300ml 6 διαφορετικά υγρά που ωριμάζουν και άλλα 180 περίπου (6 ακόμα) που ατμίζω αυτή τη στιγμή.. (εχω καταργήσει ενα ράφι στην ντουλάπα και έχει ΜΟΝΟ υγρά που ωριμάζουν ή ατμίζω, δηλαδή έλεος..:twoguns:)

και κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα περίμενε να μαζέψω αυτό το χάλι και να οργανωθώ λιγάκι

αμ δε..

Παρήγγειλα σήμερα μερικά έτοιμα υγράκια να τα δοκιμάσω... :flipout::flipout:

hgkjbn.png

σταμάτααααααα θα με πεθάνεις! :flipout::flipout::flipout:

Guava TPA 0.5%
Honey TPA 1%
Nut Mix FA 1.2%
Buttered pop corn OOO 2%

Shake, vape και θα φανεί σαν ατύχημα.

Μία σωστή περιγραφή θα ήταν η εξής...
Ώριμη κατουρημένη guava που την έχει ξεράσει γάτα και έχει μείνει να ωριμάσει σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι.

Κύριοι δεν υπάρχει γιατρειά σας λέω...

Υπάρχουν γύρω στα 300ml 6 διαφορετικά υγρά που ωριμάζουν και άλλα 180 περίπου (6 ακόμα) που ατμίζω αυτή τη στιγμή.. (εχω καταργήσει ενα ράφι στην ντουλάπα και έχει ΜΟΝΟ υγρά που ωριμάζουν ή ατμίζω, δηλαδή έλεος..:twoguns:)

150ml έχω αυτή τη στιγμή μαζί μου στη δουλειά.
Fanta, Goofys, Castle long, εργολάβους και τρίγωνα.
Τι εννοείς;

Να κόψεις τις παρέες με το Βρικόλακα, το Βογ, και το δικηγόρο. :flipout:

Βρε ο Γιαννάκης είναι ήσυχο παιδί.
Κάθεται σε μια γωνιά, παθαίνει vaper's tongue στα μισά που του δίνω να δοκιμάσει και ατμίζει επί ένα μήνα λιγότερα από όσα έχω πρόχειρα σε ατμοποιητές ανά πάσα στιγμή!

Εντωμεταξύ, παρέλαβα χθες τον dripper και τον aegis.
Ο aegis είναι γκουμούτσα και βαρύς πολύ, αλλά έχει τις προστασίες που θέλω, ip67 & shockproof οπότε μικρό το κακό.
Ο dripper από την άλλη, έφαγα κανα μισάωρο για να καταλάβω πως βγαίνει η καμπάνα (άμα είσαι χωρικός.. )

Ένα τρομερό μειονέκτημα έχει ο aegis όπως και η συσκευασία του, βρωμάει πλαστικίλα !

Υγ πως μου την σπάει όταν ανοίγω δέμα κι έχουν μέσα δώρο υγρά μανταλάκια.
Προϊόντα ατμίσματος αγόρασα, δεν θα πάω για "χοντρό" μου...

Κάτσε βρε κουτό και έχω στο μυαλό μου να βγάλω μπακλαβά μετά το "Κόκκινη πλατεία" που δουλεύω! :p

Εντωμεταξύ, παρέλαβα χθες τον dripper και τον aegis.
Ο aegis είναι γκουμούτσα και βαρύς πολύ, αλλά έχει τις προστασίες που θέλω, ip67 & shockproof οπότε μικρό το κακό.

Καλοάτμιστα!
Περιμένουμε εντυπώσεις!
Πήρες και 26650 για το aegis ή θα το δουλέψεις με 18650;

Ο dripper από την άλλη, έφαγα κανα μισάωρο για να καταλάβω πως βγαίνει η καμπάνα (άμα είσαι χωρικός.. )

Ποια καμπάνα; :chinscratch:
Δεν έχει καμπάνα ο dripper.

Υγ πως μου την σπάει όταν ανοίγω δέμα κι έχουν μέσα δώρο υγρά μανταλάκια.
Προϊόντα ατμίσματος αγόρασα, δεν θα πάω για "χοντρό" μου...

Xsmokers!
Εγώ την πρώτη φορά νόμιζα ότι μου στείλανε βαμβάκι να δοκιμάσω. :flipout:

Μιχάλη για την ώρα το δοκιμάζω με τις 18650 που έχω για να κάνω και σύγκριση με το pico.
Έχω την εντύπωση οτι, χωρίς όμως να είμαι σίγουος ή να μπορώ να το τεκμηριώσω, οτι το aegis 'βγάζει' καλύτερη τζούρα.

Ο dripper φυσικά κι έχει καμπάνα. Δεν γίνεται να βιδώσεις αντίσταση και να βάλεις βαμβάκια βγάζοντας μόνο το επιστόμιο. (μάλλον άλλο πράγμα εννοείς εσύ καμπάνα κι άλλο εγω? )

Τα μαντηλάκια τα έχω δει κι απο άλλους δεν είναι μόνο αυτοί που το κάνουν..

Μιχάλη για την ώρα το δοκιμάζω με τις 18650 που έχω για να κάνω και σύγκριση με το pico.
Έχω την εντύπωση οτι, χωρίς όμως να είμαι σίγουος ή να μπορώ να το τεκμηριώσω, οτι το aegis 'βγάζει' καλύτερη τζούρα.

Λογικό ακούγεται. To Pico, αν δεν του έχεις κάνει αναβάθμιση με το arctic fox παίζει να μην διαβάζει καν την αντίσταση σωστά. :smile:

Ο dripper φυσικά κι έχει καμπάνα. Δεν γίνεται να βιδώσεις αντίσταση και να βάλεις βαμβάκια βγάζοντας μόνο το επιστόμιο. (μάλλον άλλο πράγμα εννοείς εσύ καμπάνα κι άλλο εγω? )

Τα μαντηλάκια τα έχω δει κι απο άλλους δεν είναι μόνο αυτοί που το κάνουν..

Α... Το sleeve εννοείς. :smile:

Μόνο το xsmokers μου έχει στείλει μαντηλάκια.
Οι περισσότεροι στέλνουν drip tips, bands κλπ...
Ή και τίποτα. :p

Αναβαθμίσεις έχω κάνει, το arctic fox που λες δεν έχω ιδέα τι είναι και στο google βγάζει χρώμα μαλλιών ??
Να φανταστείς το pico διαβάζει 0.48 Και το aegis 0.51.
Αλλά γιατί σου φαίνεταια λογικό να έχει καλύτερη τζούρα το aegis?

Arctic fox firmware :smile:
Ακόμη και ένας χρόνος είναι πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας για τα chipsets.
Λογικό να χειρίζεται καλύτερα το ρεύμα της μπαταρίας