Ρε παιδιά το παλικάρι από πάνω τι έκανε σε μόλις 3 πόστ και έφαγε μπαν??:chinscratch:
-Okie Donkye
Το Okie Donkye είναι ένα χειροποίητο ανώτερο μείγμα από τρία διαφορετικές νόστιμες κρέμες με έντονη γεύση από γλυκό γάλα..
-Coco Bongo
Το Coco Bongo είναι ένα μείγμα μαύρης σοκολάτας , καραμελωμένο βούτυρο, γαλακτοκομική κρέμα με καπνιστές νότες και μια γλυκιά γεύση coco που «σκάει» στην εκπνοή.
-Baked Lemonpie
Το Baked Lemonpie είναι ένα φρεσκοψημένο κρεμώδες κέικ με γλυκιά γεύση λεμονιού.Η αίσθηση του ζεστού και αφράτου κέικ θα σας αφήσει «‛αφωνους» .
Ενα θα σας πω, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
Οσες lemon tart έχετε δοκιμάσει ξεχάστε τες. Κουραφέξαλα, υγρά για να λές ότι κάτι ατμίζεις. Εδώ μιλάμε για ΜΑΚΡΑΝ την πιο πετυχημένη συνταγή ζύμης με λεμόνι. Μιλάμε ότι αν κλείσεις τα μάτια ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ οτι τρως φρέσκο ξεροψημένο αχνιστό σπιτικό κέικ (που μου θυμίζει ΟΝΤΩΣ τα παιδικά μου χρόνια και τα ξεροψημένα κέικ της μαμάς μου, έλεος!!!!) με ελαφρύ ξυσμα (όπως το ακούτε, ξύσμα, όχι λεμόνι, όχι κρέμα, όχι οτιδήποτε άλλο, ξύσμα!!!) λεμονιού, που κάνει την εμφάνιση του τόσο διακριτικά, που αν δοκίμαζα 1000 φορές να πετύχω την δοσολογία ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να πετύχαινα τόσο διακριτικό αποτέλεσμα. Ατμίζεται ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ μετά από μερικά δευτερόλεπτα που έχετε προσθέσει την βάση. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι μετά από μερικές μέρες ωρίμανση.
Ευτυχώς προνόησα και πήρα 2 30μελα γιατί το ένα βλέπω να φεύγει δια ριπής οφθαλμού...
Πραγματικά η ανάρτηση του τύπου από πάνω είναι οτι πιο πετυχημένο (πιο κοντά δηλαδή) έχω διαβάσει για περιγραφή υγρού όσο καιρό ατμίζω.
This flavor contains Diacetyl and/or related diketones. Not suitable for vaping. For further details see diacetyl page in Vape Heaven section
ωραίο το pandoro...
Θα ξαναεμπιστευτώ άποψη περί έτοιμων υγρών που αναρτά στο internet ο κάθε ανεπρόκοπος το 2027 πάλι..
Thanks δάσκαλε..
Όχι.
Το διακετύλιο βρίσκεται σε ότι βουτυρώδες της αγοράς.
Από το βούτυρο μέχρι τα pop corn με γεύση βουτύρου.
Κρουασάν, σοκολάτες κλπ κλπ...
Αυτό που βρήκαν και το αναφέρουν είναι ότι δύο εργάτες σε εργοστάσιο παρασκευής pop corn έπαθαν το λεγόμενο pop corn lung λόγω του διακετυλίου που ανέπνεαν.
Επί 10 χρόνια, κάθε μέρα, ποιος ξέρει πόσες ώρες την ημέρα, σε ένα περιβάλλον που εξατμιζόντουσαν τόνοι διακετυλίου κάθε μέρα.
1.01ohm 16wattsΠοσά Ω αντισταση έφτιαξες και σε πόσα watt την δουλεύεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.