E - smoke...

Ωραίος Μιχάλη, ευχαριστώ ( άκου εκεί βαφή μαλλιών lol )

Μια ερώτηση, πιθανόν έχει απαντηθεί αλλά ξεχείλωσε το νήμα, mod αγοράζουμε απο εξωτερικό ή θα το φάει η μαρμάγκα στα τελωνεία κλπ;

Προς το παρόν το τρώει ο έλεγχος των ΕΛΤΑ.
Παίζει να χαλαρώσει αργότερα, αλλά δεν θα συμβούλευα τώρα κάποιος να παραγγείλει ατμιστικό προϊόν από Κίνα.
Από Ευρώπη είναι λίγο πιο σίγουρο αλλά και πάλι πρακτικά απαγορεύεται.
Εξάλλου η fasttech για παράδειγμα ήδη δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις παραγγελία με ατμιστικό προϊόν μέσα αν είσαι από Ελλάδα γιατί έχει φάει τρελό dispute στο paypal

Να ρωτήσω τα υγρά που περιέχουν νικοτίνη, είναι επικίνδυνα; Είχα διαβάσει ότι η νικοτίνη είναι πολύ ισχυρό δηλητήριο και ελάχιστη ποσότητα μπορεί να είναι θανατηφόρα.

Είναι πολύ ισχυρό δηλητήριο σε καθαρή μορφή όχι όταν είναι διαλυμένη στο υγρό. Η ποσότητα της νικοτίνης που μπαίνει στο υγρό είναι πολύ μικρή, 1-2% ή ακόμα και πιο κάτω.

Ενημέρωση,

Παρέλαβα μερικά χτύπα-ατμισε της flavors keys
Τρία στον αριθμό

-Okie Donkye
Το Okie Donkye είναι ένα χειροποίητο ανώτερο μείγμα από τρία διαφορετικές νόστιμες κρέμες με έντονη γεύση από γλυκό γάλα..

-Coco Bongo
Το Coco Bongo είναι ένα μείγμα μαύρης σοκολάτας , καραμελωμένο βούτυρο, γαλακτοκομική κρέμα με καπνιστές νότες και μια γλυκιά γεύση coco που «σκάει» στην εκπνοή.

-Baked Lemonpie
Το Baked Lemonpie είναι ένα φρεσκοψημένο κρεμώδες κέικ με γλυκιά γεύση λεμονιού.Η αίσθηση του ζεστού και αφράτου κέικ θα σας αφήσει «‛αφωνους» .

Ξεκινάμε
Okie Donkye
Οκ, αρκετά κοντά σε αυτό που λέει, άλλα οχι κάτι ιδιαίτερο. Σε καμία περίπτωση υγρό που θα τρελάνει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα το μετατρέψετε σε πιπίλα. Σε λάτρεις του γάλατος ίσως αρέσει πιο πολύ, εγώ δε...

Coco Bongo
Ναι καλά, στην φαντασία σας μπορεί και να έχει όλα αυτά μέσα...σκέτη χημεία...νεροχύτης κατευθείαν..

Baked Lemonpie
Για αρχή κάνω copy paste την περιγραφή από group στο facebook κάποιου μέλους που ήταν και η αφορμή να ψάξω και να ψωνίσω το συγκεκριμένο υγρό.

Από τα υγρά αποκάλυψη της έκθεσης...

Δοκίμασα στο περίπτερο της Osmo Tsimiski το Baked Lemonpie της σειράς #FlavorKeys και έπαθα ειλικρινά τη μεγαλύτερη ζημιά που έχω πάθει με υγρό! Όποιον ήξερα και δεν ήξερα μέσα στην έκθεση τον τραβούσα από το χέρι και τον πήγαινα να το δοκιμάσει!

Περιγραφή:
Ανοίγεις την πόρτα του φούρνου και βγάζεις από μέσα ένα αφράτο φρεσκοψημένο κέικ με ξύσμα λεμονιού. Το κόβεις και έτσι όπως είναι ζεστό, αναβλύζει από μέσα του λίγος ατμός και σου έρχεται στη μύτη, ξυπνώντας όλες σου τις αισθήσεις και προκαλώντας ανατριχίλα... Σε ταξιδεύει σαν άρωμα και γεύση στα παδικά σου χρόνια όταν η μαμά σου έφτιαχνε το Κυριακάτικο γλυκό και περίμενες δίπλα της με ανυπομονησία.

Δοκιμή:
- Εκεί στην έκθεση, σε τανκ, όπου χαμηλώνει αρκετά το λεμόνι και ανεβαίνει απίστευτα η μοναδική ζύμη του κέικ που όμοιά του δεν έχω ξαναδοκιμάσει ποτέ σε υγρό. Με δυο τρεις απανωτές τζούρες μπερδεύεσαι και αντί να εισπνέεις αρχίζεις να μασάς νομίζοντας ότι έχεις μια μπουκιά κέικ στο στόμα σου!
- Τα 10ml δειγματάκι που παρακάλεσα να μου δώσουν τα δοκίμασα σε dripper όπου βγαίνει πιο έντονα λίγο το λεμόνι αλλά δεν κουράζει καθόλου. Δυστυχώς το είχαν φτιάξει σε αραιή μορφή 50-50 ή 60-40 ενώ τα προτιμώ τα υγρά μου high VG και θέλω να το δοκιμάσω και σε 80/20.
-Το γυάλινο μπουκαλάκι που περιείχε το υγρό (σας το ορκίζομαι...) το έχω αδειάσει και το έχω δίπλα μου και το μυρίζω κάθε τόσο και κλαίω μέχρι να φτάσει αύριο η παραγγελία που έβαλα στο osmoshop.gr .

Ενα θα σας πω, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
Οσες lemon tart έχετε δοκιμάσει ξεχάστε τες. Κουραφέξαλα, υγρά για να λές ότι κάτι ατμίζεις. Εδώ μιλάμε για ΜΑΚΡΑΝ την πιο πετυχημένη συνταγή ζύμης με λεμόνι. Μιλάμε ότι αν κλείσεις τα μάτια ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ οτι τρως φρέσκο ξεροψημένο αχνιστό σπιτικό κέικ (που μου θυμίζει ΟΝΤΩΣ τα παιδικά μου χρόνια και τα ξεροψημένα κέικ της μαμάς μου, έλεος!!!!) με ελαφρύ ξυσμα (όπως το ακούτε, ξύσμα, όχι λεμόνι, όχι κρέμα, όχι οτιδήποτε άλλο, ξύσμα!!!) λεμονιού, που κάνει την εμφάνιση του τόσο διακριτικά, που αν δοκίμαζα 1000 φορές να πετύχω την δοσολογία ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να πετύχαινα τόσο διακριτικό αποτέλεσμα. Ατμίζεται ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ μετά από μερικά δευτερόλεπτα που έχετε προσθέσει την βάση. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι μετά από μερικές μέρες ωρίμανση.
Ευτυχώς προνόησα και πήρα 2 30μελα γιατί το ένα βλέπω να φεύγει δια ριπής οφθαλμού...
Πραγματικά η ανάρτηση του τύπου από πάνω είναι οτι πιο πετυχημένο (πιο κοντά δηλαδή) έχω διαβάσει για περιγραφή υγρού όσο καιρό ατμίζω.

Για το Baked Lemonpie παιδιά abort abort abort!Λιώνει τους ατμοποιητές σαν οξύ!Μου έλιωσε 2 τζαμάκια μέχρι στιγμής. Στο πρώτο νόμισα ότι κάπου το ακούμπησα και έσπασε, το δεύτερο σχεδόν το εξάτμισε :twoguns:
Εφυγαν νεροχύτη και τα δυο μπουκαλάκια...και ήταν ωραίο το αναθεματισμένο :bigcry:

Σου τα χώνω αφού έχω διαβάσει και τα άλλα μηνύματά σου :flipout:

-Okie Donkye
Το Okie Donkye είναι ένα χειροποίητο ανώτερο μείγμα από τρία διαφορετικές νόστιμες κρέμες με έντονη γεύση από γλυκό γάλα..

Seriously?
Και πήγες και το πήρες; :flipout:
Πάνε βρε και πουλάνε κάτι που εμείς χρησιμοποιούμε σαν stone και βγάζουν και λεφτά...

-Coco Bongo
Το Coco Bongo είναι ένα μείγμα μαύρης σοκολάτας , καραμελωμένο βούτυρο, γαλακτοκομική κρέμα με καπνιστές νότες και μια γλυκιά γεύση coco που «σκάει» στην εκπνοή.

Αυτό παίζει να ήθελε και breathing για να φύγει η χημικίλα.
Επίσης, σίγουρα ήθελε steeping!
Άδικα το πέταξες.

-Baked Lemonpie
Το Baked Lemonpie είναι ένα φρεσκοψημένο κρεμώδες κέικ με γλυκιά γεύση λεμονιού.Η αίσθηση του ζεστού και αφράτου κέικ θα σας αφήσει «‛αφωνους» .

Ενα θα σας πω, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ.
Οσες lemon tart έχετε δοκιμάσει ξεχάστε τες. Κουραφέξαλα, υγρά για να λές ότι κάτι ατμίζεις. Εδώ μιλάμε για ΜΑΚΡΑΝ την πιο πετυχημένη συνταγή ζύμης με λεμόνι. Μιλάμε ότι αν κλείσεις τα μάτια ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ οτι τρως φρέσκο ξεροψημένο αχνιστό σπιτικό κέικ (που μου θυμίζει ΟΝΤΩΣ τα παιδικά μου χρόνια και τα ξεροψημένα κέικ της μαμάς μου, έλεος!!!!) με ελαφρύ ξυσμα (όπως το ακούτε, ξύσμα, όχι λεμόνι, όχι κρέμα, όχι οτιδήποτε άλλο, ξύσμα!!!) λεμονιού, που κάνει την εμφάνιση του τόσο διακριτικά, που αν δοκίμαζα 1000 φορές να πετύχω την δοσολογία ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να πετύχαινα τόσο διακριτικό αποτέλεσμα. Ατμίζεται ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ μετά από μερικά δευτερόλεπτα που έχετε προσθέσει την βάση. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι μετά από μερικές μέρες ωρίμανση.
Ευτυχώς προνόησα και πήρα 2 30μελα γιατί το ένα βλέπω να φεύγει δια ριπής οφθαλμού...
Πραγματικά η ανάρτηση του τύπου από πάνω είναι οτι πιο πετυχημένο (πιο κοντά δηλαδή) έχω διαβάσει για περιγραφή υγρού όσο καιρό ατμίζω.

Λοιπόν... σημείωνε δοσολογίες...
Pandoro FA 2%

Τι; Θέλεις και άλλο; :flipout:

Αυτό παίζει να είναι το 50-60% της συνταγής.
Αν δεν το πέταγες, βγάζαμε το προφίλ χωρίς να σου σπάει τα tankάκια.

BTW πολύ περίεργος έχεις γίνει από τότε που γνώρισες το DIY... :p

This flavor contains Diacetyl and/or related diketones. Not suitable for vaping. For further details see diacetyl page in Vape Heaven section

ωραίο το pandoro...
Θα ξαναεμπιστευτώ άποψη περί έτοιμων υγρών που αναρτά στο internet ο κάθε ανεπρόκοπος το 2027 πάλι..
Thanks δάσκαλε..

Τώρα μου δημιουργήθηκε νέα απορία, τα γλυκά αρώματα των γνωστών εταιριών TPA, capela, κ.τ.λ, είμαστε βέβαιοι ότι δεν περιέχουν διακετύλιο?

This flavor contains Diacetyl and/or related diketones. Not suitable for vaping. For further details see diacetyl page in Vape Heaven section

ωραίο το pandoro...
Θα ξαναεμπιστευτώ άποψη περί έτοιμων υγρών που αναρτά στο internet ο κάθε ανεπρόκοπος το 2027 πάλι..
Thanks δάσκαλε..

Βρε εγώ σου είπα για να το δοκιμάσεις. Το pandoro από μόνο του έχει το προφίλ που περιγράφεις.
Αυτό που πήρες θα ήταν ευχής έργο να είχε το pandoro μόνο. Δεν θα σου τσάκιζε έτσι τα τανκάκια.

Και μια χαρά είναι το διακετύλιο. Χωρις διακετύλιο τα αρώματα είναι για πέταμα! :flipout:
Εγώ προσωπικά παίρνω πάντα τις V1 και ποτέ τις V2.
Οι V2 και τα DX είναι χωρίς διακετύλιο.

Όχι.
Το διακετύλιο βρίσκεται σε ότι βουτυρώδες της αγοράς.
Από το βούτυρο μέχρι τα pop corn με γεύση βουτύρου.
Κρουασάν, σοκολάτες κλπ κλπ...

Αυτό που βρήκαν και το αναφέρουν είναι ότι δύο εργάτες σε εργοστάσιο παρασκευής pop corn έπαθαν το λεγόμενο pop corn lung λόγω του διακετυλίου που ανέπνεαν.
Επί 10 χρόνια, κάθε μέρα, ποιος ξέρει πόσες ώρες την ημέρα, σε ένα περιβάλλον που εξατμιζόντουσαν τόνοι διακετυλίου κάθε μέρα.

Όχι.
Το διακετύλιο βρίσκεται σε ότι βουτυρώδες της αγοράς.
Από το βούτυρο μέχρι τα pop corn με γεύση βουτύρου.
Κρουασάν, σοκολάτες κλπ κλπ...

Αυτό που βρήκαν και το αναφέρουν είναι ότι δύο εργάτες σε εργοστάσιο παρασκευής pop corn έπαθαν το λεγόμενο pop corn lung λόγω του διακετυλίου που ανέπνεαν.
Επί 10 χρόνια, κάθε μέρα, ποιος ξέρει πόσες ώρες την ημέρα, σε ένα περιβάλλον που εξατμιζόντουσαν τόνοι διακετυλίου κάθε μέρα.

Και γιατί η FA αναφέρει ότι δεν κάνει για άτμισμα??

Ερωτηση,,, μου μυριζει λιγο "καμμενο", αλλαξα βαμβακι την Παρασκευη το βραδυ..

- Εβαλα λιγοτερη ποσοτητα βαμβακι ?
- Ατμισα πολυ πραμα ?
(δεν τραβουσα μεγαααααλης διαρκειας, δεν αφησα το τανκι να στεγωσει)

Τις μπορει να πταιει ?

Last edited:
Δεν άργησα νομίζω (αλλά δεν βγήκε και τόσο ωραίο)
0.98ohm λέει

Master??
17f4f3f236739924961bfec22d72ef18.jpg
120d8a83996d83e15bea959f58f64110.jpg
f917059b07e6325edf1cdaa8dde6bb1a.jpg
15ad1e242b42e9611717e6a77ea85c19.jpg
8a157845374b104aa46e2b661091265d.jpg
eaa1361b70b0c623029472859998283f.jpg
fbbc0da35781b8847237137fe56d93cb.jpg
c42fa9b01fb3e983f2e5d174a625eafd.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk