E - smoke...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μέχρι στιγμής ακούω τις προτάσεις του Μιχάλη και τις ακολουθώ και μόνο χαμένος δεν έχω βγει.
Ατμοποιητές εργαλεία κλπ όλα ήταν δικές του προτάσεις και ήταν παραπάνω απο ικανοποιητικές.

Με τον gus μου κάνει τον δύσκολο αλλά θα τον τουμπάρω που θα μου πάει . :grinning-smiley-043

Ηταν χιουμοριστικοπειρακτικο το παραπανω μου, δεν ειδες το spoiler (?) :-)

Έχω κλάψει άπειρες φορές με το χιούμορ σου δεν τίθεται θέμα.

Απλά ήθελα να βγάλω το καπέλο στον Μιχάλη γιατί μας ξελασπώνει καθημερινά.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Οκ, καποιος μπορει να μην βρισκει ή να μην τον νοιαζει αν υπαρχουν διαφορες τιμης. ή να αγορασει 1-2 μοντακια εφαπαξ απο Ελλαδα και να τελειωνει.
Ομως εγω που χρησιμοποιω εργοστασιακες κεφαλες που οχι μονο εχουν σχεδον διπλασια τιμη στην ελλαδα , αλλα και ΔΕΝ τις βρισκω (1 μηνα εψαχνα) δεν περιμενα να μου χρεωσουν και την πληρωμη με paypal. Ετσι κι αλλιως με τις τιμες τους, μια χαρα εμπορικο κερδος εχουν. Ασε που τωρα με την απαγορευση οι πωλησεις τους και ο τζιρος θα εχουν εκτοξευθει. Δεν παραπονιεμαι για τις τιμες, τις γνωριζω ομως...
Το να χρεωνουν και το paypal προσωπικα το θεωρω γυφτια.

Έλα βρε Γιάννη με τα λαμόγια τώρα...είδαν φως και μπήκαν. Άει σιχτίρ πια...

Το να χρεωνουν και το paypal προσωπικα το θεωρω γυφτια.

Καλά, αυτό είναι όντως γυφτιά. :p

Με τον gus μου κάνει τον δύσκολο αλλά θα τον τουμπάρω που θα μου πάει . :grinning-smiley-043

Εσύ (και εγώ) περιμένεις τον XR. Αφού τον δοκιμάσω, αν αγοράσω θα πάρω 2.

Και... ο vapecraft έκανε παρουσίαση του mille feuille στο κανάλι του.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τόσα αρώματα έχεις στην άκρη και κάθονται...
Ελπίζω να έχεις και ξηρούς καρπούς γιατί δουλεύω μπακλαβά τώρα :flipout:

Μιχαλη δεν το ξέρω το παλικάρι στο βίντεο αλλά δεν το'χει με την κάμερα.
Κάνει η αλήθεια είναι φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν.
Θυμαμαι όταν έκανε review το γκούφι πόσο κουραστικό ήταν, χαλάει στην κυριολεξία την προσπάθεια των "μαγείρων".

Ούτε εγώ τον ξέρω τον άνθρωπο.
Ότι έχουμε μιλήσει από τους vape alchemists.
Απλά κάποια στιγμή με ρώτησε λεπτομέρειες για τη συνταγή και αν θα είχα πρόβλημα να την παρουσιάσει στο κανάλι του.

Πάει και η Fasttech δε στέλνει στην τριτοκοσμικη Ελλαδιτσα μας...
Και ήθελα μόνο αντιστάσεις για Melo Iii...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Προσπάθησα πριν κανένα μισάωρο και λέει ότι η χώρα σας δεν εισάγει προϊόντα esmoke

Α, εννοείς μόνο για e-cigarette... Κοίτα, αν είναι να τα παραγγέλνουμε, να τα πληρώνουμε και να μας τα δεσμεύει το τελωνείο, τότε καλά κάνει η Fasttech - μας προστατεύει έτσι.

Kαι μια και το αναφέραμε, σε σχέση με τα όσα ξέρουμε για αυτά που απαγορεύει το τελωνείο...

ΣΤΑΘΗΚΑ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ... ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ... LOL

Μέχρι χθες τα είχα ξεγραμένα... Αλλά δείτε...

Capture0.JPG

Kαι αφορά τα παρακάτω προιόντα - δείτε βέβαια και της ημερομηνίες στο tracking list

Capture2.JPGCapture1.JPG

Eκκρεμούν άλλες 2 παραγγελίες μου στην fasttech που έγιναν τις ίδιες μέρες, αλλά η μία έρχεται με Singapore και η άλλη με China... Θα ενημερώσω και γι'αυτές...

Να δω και αν με χρεώσουν τίποτα επιπλέον τα Ελτα, ή μόνο το 3ευρο...

H fasttech έχει φάει τόσα dispute από τους Έλληνες που παρήγγειλαν και δεν τα πήραν που πλέον δεν θέλει να χάνει λεφτά.
Δεν μας προστατεύει δηλαδή.
Τις παραγγελίες της προστατεύει. :smile:

Μια ερωτηση....με αφορμη το καινουργιο μου πραπρα...

Διαπιστωνω οτι ατμιζω πολυ περισσοτερο...

Ποσα ML Ατμιζετε ? (σε 24ωρη βαση πχ)

Αυτό περίπου σκεφτόμουν σήμερα το πρωί.
Αν είναι προτιμότερο να ατμίζεις περισσότερα ml με λίγη νικοτίνη ή λιγότερα ml με περισσότερη νικοτίνη.

Προσωπικά με 12mg νικοτίνης είμαι στα 5-7ml την ημέρα.

Ξεκινησα το Σαββατο αργα το βραδυ ενα μπουκαλι που ειχε μεσα 60ml, και ειναι σημερα Τεταρτη (3μιση μερες αργοτερα) λιγο κατω απο την μεση :-/

Καπου στα 10ml την μερα. 3mg Νικοτινη. Μου φαινονται παρα πολλα

Πριν με εναν παραδοσιακο ατμοποιητη (ατμιζοντας λαδια οτι ναναι ημουν στα μισα περιπου...)

Master ?

Μια χαρά είσαι.
Που να δεις με τους drippers τι κατανάλωση έχεις.

Νομίζω το έχω ξαναπεί ότι με τους επισκευάσιμους ανεβάζεις αυτόματα και την κατανάλωση σε υγρά.
Αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το πριν με το μετά.
Νομίζω; :smile:

Για το πόση νικοτίνη παίρνετε, να αγχώνεστε όπως και πριν που μετρούσατε τη νικοτίνη στα τσιγάρα. :eviltongue:

Ας δούμε λοιπόν μερικές πράξεις...
Χονδρικά, κάθε τσιγάρο περιέχει κάπου στα 10mg νικοτίνη.
Από αυτά, με την καύση, θα πάρουμε περίπου το 1 - 1.5mg
Το υπόλοιπο (και άλλη τόση πίσσα) είναι αυτή η μπίχλα που μένει στο τασάκι αν ρίξουμε νερό.

Στο άτμισμα τώρα...
Έχουμε ένα υγρό στα 3mg π.χ.
Έτσι, αν κάνουμε 1ml θα αντιστοιχεί περίπου σε 3 τσιγάρα;
Στα 10ml, είμαστε στα 30 τσιγάρα;
Αμ δε...
Πέφτουμε στο τρυπάκι να μετράμε για τα τσιγάρα την νικοτίνη που αφομοιώνουμε και στα υγρά τη νικοτίνη που περιέχουν.
Αν ήταν έτσι απλό, κάποιος που έκοψε το κάπνισμα σήμερα θα μπορούσε να ατμίσει 3mg νικοτίνης και να τον καλύψει.
Κάτι που δεν γίνεται ποτέ.
Το ποσοστό που θα αφομοιώσει ο οργανισμός είναι κατά πολύ μικρότερο.
Μεγαλύτερο μεν από του τσιγάρου, μικρότερο δε από την αρχική περιεκτικότητα εκτός αν πίνουμε τα υγρά (δύσκολο) ή δεν εκπνέουμε ποτέ (ακόμη δυσκολότερο).
Για αυτό λοιπόν υπάρχει σαν αρχή η 18άρα η νικοτίνη, όπου με 5ml την ημέρα θα μπορέσει να καλύψει τη νικοτίνη που χρειάζεται ένας νέος ατμιστής.