E - smoke...

δεν κατάλαβα σε τι τους χαλάει να κάνει το δέμα να φτάσει σε εσένα ακόμη και έναν χρόνο?

Θα πάψει να είναι λειτουργική η υπηρεσία. Δεν θα την χρησιμοποιεί κανείς. Θα βρει άλλο τρόπο να καλύπτει ο κόσμος τις ανάγκες του - τις αγορές του δηλαδή, γιατί η αλληλογραφία έχει χαθεί με τo email. Το ίδιο και οι εταιρίες που θέλουν να πουλήσουν ή να αγοράσουν - ήδη φτιάχνουν ευρωπαικές αποθήκες. Θα έρθει μετά ο Κούλης ή ο επόμενος μετά απο αυτόν και θα τους κλείσει όπως την ΕΡΤ και θα έχουμε πάλι νεκρούς και μνημεία στο προαύλιο του χώρου υποδοχής των ελτα στο αεροδρόμιο, κλπ, κλπ... :)

Θα κάνουν 1000 προσλήψεις για να ανταπεξελθουν. Ξέρουν αυτοί.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Το τελωνείο βέβαια, είναι άλλη υπόθεση - εκεί είιναι το κράτος το ίδιο. Αλλά τα Γ.Ε.Τ.Α που ανέφερα σε 2-3 ποστς πιο πριν, δουλεύουν υποτίθεται σαν "αντιπρόσωποι" του κόσμου να "εκτελωνίσουν" τα δέματα εξωτερικού. Ποιός θέλει να χρησιμοποιεί μια υπηρεσία που τον εξυπηρετεί με 6 μήνες καθυστέρηση ?
Και υπάρχει πάντα το μέτρο της αναπόφευκτης σύγκρισης με τις ανάλογες υπηρεσίες άλλων χωρών.
Δες το διαφορετικά... η αλληλογραφία έγινε emai, οι λογαριασμοί ήδη βγαίνουν ηλεκτρονικά στο κινητό, οι συντάξεις μπαίνουν κατευθείαν σε τραπεζικό λογαριασμό - τι απέμεινε ? μόνο τα δέματα εσωτερικού κι εξωτερικού. Τα δέματα εσωτερικού τα καλύπτουν άνετα οι ιδιωτικές εταιρίες. Απομένει να βρεθεί λύση στα δέματα εξωτερικού...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Θα κάνουν 1000 προσλήψεις για να ανταπεξελθουν. Ξέρουν αυτοί.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Κι αυτό σχετικό είναι... τι κέρδος αφήνει στο κράτος ένας υπάλληλος που ψάχνει στην βάρδιά του 500 σακουλάκια με κουμπάκια, συρματάκια, χαρτάκια, διακοσμητκά κλπ, που δεν φορολογούνται παρα μόνο προσθέτουν όγκο στον φόρτο εργασίας ?
Ας μην κοιτάμε μόνο το παρόν - αύριο μπορεί να έρθει μια κυβέρνηση με άλλη οικονομική οπτική (καλώς ή κακώς)...

Επι τη ευκαιρία, να πω ότι το ταχυδρομείο που είχε το χωριό μου, έκλεισε. Με συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό στο χωριό, το ταχυδρομείο που υπήρχε απο δεκαετίες και με αρκετή κίνηση, έκλεισε πέρισυ. Και το ίδιο έγινε και στα γύρω χωριά - όσα είχαν ταχυδρομική υπηρεσία (τα χωριά εδώ είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο). Την υπηρεσία στο χωριό την ανέλαβε ντόπιος ιδιώτης ο οποίος έχει παντοπωλείο και μαζί με τις ντομάτες δίνει και γράμματα. Κάθε μέρα (?) πηγαίνει στον κοντινότερο κεντρικό κόμβο των Ελτα - στην Γενησέα και παραλαμβάνει την (όποια) αλληλογραφία και τα δέματα τα οποία διανέμει με έδρα το κατάστημά του. Δεν ξέρω τι ευθύνες έχει ή με τι τρόπο και κριτήρια πληρώνεται. Σε κάθε περίπτωση, φαντάζομαι οτι το ίδιο γίνεται πανελλαδικά και δείχνει οτι προφανώς τα Ελτα - πέρα απο τα πολιτικοοικονομικά που ακούμε στις ειδήσεις - έχουν υπαρξιακό πρόβλημα...

Τι γίνεται σε άλλες χώρες, στην Ελβετία π. χ για να μην περάσει από έλεγχο δέμα, πρέπει να βάλεις την απόδειξη αγοράς σε εμφανές σημείο με αξία κάτω από 28 , και να ελπίζεις να το δεχτεί ο υπάλληλος (πιθανότητες 50%). Ας μην είμαστε λοιπόν περίεργοι, άλλο πράγμα ο τραγικός νόμος που περάσανε και άλλο η σωστή εφαρμογή των νόμων.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας μην είμαστε λοιπόν περίεργοι, άλλο πράγμα ο τραγικός νόμος που περάσανε και άλλο η σωστή εφαρμογή των νόμων.

Αααακριβώς!
Το πρόβλημα εδώ είναι ο νόμος και όχι το ότι εφαρμόζεται!
Δηλαδή το σωστό θα είναι να περνάει οτιδήποτε από τα ΕΛΤΑ χωρίς έλεγχο για να μπορούμε εμείς να φέρνουμε ατμιστικά προϊόντα από την Κίνα;

Εβαλα σήμερα nichrome για δοκιμή μιας και διάβασα θετικά σχόλια.
Ξενέρωσα, μου δίνει περίεργη γεύση.

Κάτι δεν κάνεις καλά, το νικελοχρώμιο είναι μια χαρά, δώσε του μια ευκαιρία ακόμα....

Απάντηση: Re: E - smoke...

Κάτι δεν κάνεις καλά, το νικελοχρώμιο είναι μια χαρά, δώσε του μια ευκαιρία ακόμα....

Το πιο πιθανό είναι αυτό που λες Στέλιο.
6 σπείρες έχω στα 0.58ω αλλά πάνω από 17 watt δεν πάω γιατί -δεδομένου οτι έχω δυνατό τράβηγμα στην τζουρα κι επίσης συχνό chain vaping - μου βγάζει καμμενο.

Το Ni80 ανάβει πολύ πιο εύκολα από το kanthal, άρα θέλει άλλο χειρισμό στο στήσιμο.

Ναι το κατάλαβα αυτό με τον άσχημο τρόπο.
Πάντως μου αρέσει η ιδέα, μικρή αντίσταση-λίγα watt.

Εμείς οι παλιότεροι ξεκινήσαμε με νικελοχρώμιο, σιγά σιγά και σε μεγαλύτερες διατομές έβρισκες μόνο kanthal, τώρα ξαναγυρναει η μόδα. Πάντως για τα μηχανικά το ΝΙ80 είναι υπέροχο.....

Ωραίοι είστε εσείς βρε.. μηχανικό ο ένας, μηχανικό ο άλλος.

Εμάς μας ρωτήσατε αν ξέρουμε τι εστί μηχανικό? :nounder:

Ωραίοι είστε εσείς βρε.. μηχανικό ο ένας, μηχανικό ο άλλος.

Εμάς μας ρωτήσατε αν ξέρουμε τι εστί μηχανικό? :nounder:

Τα μηχανικά είναι τα απλά mods που δεν έχουν τσιπ ελέγχου ούτε για μπαταρία ούτε για την θερμοκρασία και τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του mod. Eνας απλός διακόπτης on-on, επαφής είναι, που έχει χώρο για την μπαταρία και στηρίζει στην κορυφή του τον ατμοποιητή...
MD194-2.jpg