E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ξέρετε κανένα μάστορα στην Αθήνα που να επισκευάζει σπειρώματα σε mod ? To σπείρωμα του Hcigar VT75 στις 3 αλλαγές μπαρταρίας, παρέδωσε το πνεύμα...

H provape έχει κλείσει.
Οπότε, έχεις ένα collector's item στα χέρια σου που όχι μόνο δεν θα χάσει την αξία του, πιο πιθανό το βλέπω να το πουλάς ακριβότερα από ότι το πήρες. :p
Μην ορκιζεσαι, έχω στην κατοχή μου collector's items που δεν πουλιούνται πια.......
Κομμάτια που κάποτε γίνονταν πόλεμος για να αποκτηθούν....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μην ορκιζεσαι, έχω στην κατοχή μου collector's items που δεν πουλιούνται πια.......
Κομμάτια που κάποτε γίνονταν πόλεμος για να αποκτηθούν....

Αν είναι πολύ χαμηλά watt, είναι για συγκεκριμένο κοινό.
Έχω ένα μαύρο Radius με μαύρο τζαμάκι και τζουρτζουλί κουμπί που όποιος το βλέπει με ρωτάει αν το πουλάω. :p

Αν είναι πολύ χαμηλά watt, είναι για συγκεκριμένο κοινό.
Έχω ένα μαύρο Radius με μαύρο τζαμάκι και τζουρτζουλί κουμπί που όποιος το βλέπει με ρωτάει αν το πουλάω. :p

Άλλα εσύ τους απαντάς ότι το έχω υποσχεθεί στον φίλο μου tegonik σώστα?:grinning-smiley-043

Εσύ πήρες. Δεν έχει άλλο. Μονοφαγά! :flipout:
Βρέθηκα σε μια στιγμή αδυναμίας να σου πω την αλήθεια με έναν τύπο που μου κουνούσε 250 ζεστά μπροστά μου αλλά αντιστάθηκα.

Μάλλον χαζή και "μπακαλίστικη" ερώτηση αλλά θα την κάνω.

Είναι το driptip μια ένδειξη στους ατμοποιητές για το αν είναι mtl, ενδιάμεσοι ή πνευμονικοί?

Ψάχνοντας για ατμοποιητή κατέληξα -ίσως λανθασμένα?- οτι υπάρχουν 3 ειδών drip tips.
Στενά, όπως στον doggy πχ, μεσαία όπως στον ammit και μπουριά όπως ο zeus

Ισχύει κάτι τέτοιο ή έχει να κάνει μόνο με τον αέρα και τίποτε άλλο?

Doggy και ammit έχουν 510 drip tip.
Αυτό σημαίνει, ότι άσχετα με το πάνω μέρος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το drip tip του ενός στον άλλον.
Εδώ είναι θέμα τι σε βολεύει εσένα.
Συμπεράσματα για τον αέρα του δεν μπορείς να βγάλεις, αφού πρακτικά το bottleneck είναι κάτω, εκεί που μπαίνει στον ατμοποιητή και όχι πάνω, εκεί που τον βάζεις στο στόμα σου.

Ο Zeus έχει 810 driptip.
Πρακτικά δείχνει ότι είναι αεράτος by default.

Γενικά, συμπεράσματα για τον αέρα τους, μπορείς να βγάλεις από τα air flows τους και όχι από τα drip tips :smile:

Μιας και το παρόν ανέχεται συμμετοχή άσχετων, :p θα (την) πετάξω μια, αναφορικά με το τι έχω καταλάβει για τα drip tips

Μακρυ και στενο, κατευθυνση του ατμου κατευθειαν στον λαιμο
Κοντό και φαρδύ, "ανοίγει" (ο ατμός) σου γεμίζει το στόμα, με το που βγαίνει από το drip tip

Τώρα αν κατάλαβε κανείς τι εννοώ, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο :flipout:

Πρακτικά, τα στενά drip tip είναι για τσιγαρίσιους/ημιτσιγαρίσιους, τα φαρδιά για πνευμονικούς.
Με τα κοντά το στόμα σου είναι πιο κοντά στην αντίσταση, οπότε πιο ζεστός ατμός και πιο δυνατή γεύση, με τα μακριά, πιο κρύος ατμός με περισσότερη ανάλυση στη γεύση.

Τα 810 φαίνονται κοντά λόγω πάχους, αλλά και αν ήταν αναλόγως μακριά θα ήταν άσχημα, σαν αναπνευστήρες. :p

Το ερώτημα είναι το εξής.

Η βάση του χ drip tip είναι συγκεκριμένη όπως επίσης και η άλλη άκρη που βάζουμε στο στόμα.

Υπάρχει το ψ drip tip με την ίδια διάσταση στην βάση με την χ για να κουμπώνει στον ίδιο ατμοποιητή αλλά με πιο πλατιά άκρη για το στόμα?

Θεωρητικά έτσι δεν θα γινόταν πιο αεράτο το άτμισμα?

Το ερώτημα είναι το εξής.

Η βάση του χ drip tip είναι συγκεκριμένη όπως επίσης και η άλλη άκρη που βάζουμε στο στόμα.

Υπάρχει το ψ drip tip με την ίδια διάσταση στην βάση με την χ για να κουμπώνει στον ίδιο ατμοποιητή αλλά με πιο πλατιά άκρη για το στόμα?

Θεωρητικά έτσι δεν θα γινόταν πιο αεράτο το άτμισμα?

Υπάρχουν. Μπορείς έτσι να κουμπώσεις μέσα στο 1ο, ένα 2ο, (και 3ο και 4ο κλπ). Πχ. αν θέλεις μεταλλική βάση με πλαστικό ακροστόμιο...
Επειδή το βασικότερο είναι οι τρύπες αερισμού του τανκ και (ο αναγκαστικά κοινός για όλα τα drip tips) σωλήνας εξόδου του ατμού μέσα στο τανκ, δεν έχω ξεχωρίσει πιο αεράτα ή πιο τσιγαρίσια tips. EKTOΣ, αν το προβλέπει η κατασκευή του tip.Εχω πχ. ένα tip που είναι 7cm αλλά (αν δεν είναι κατασκευαστικό λάθος) ο σωλήνας εντός της διαδρομής του είναι πολύ κλειστός με αποτέλεσμα η τζούρα να είναι αυστηρά τσιγαρίσια άσχετα με τα χαρακτηριστικά της υπόλοιπης διαδρομής του ατμού.

Άρα οπως λέτε παιδιά, οτι και να είναι το drip tip, κυρίως παίζει ρόλο ο ατμοποιητης.
Ευχαριστώ.

Ντίνο δεν παλευεσαι ρε φίλε

Εγώ δεν έχω πρόστυχο μυαλό. :p
@petran, όσο πλατιά και να είναι η άκρη του drip tip, πάλι από το ίδιο άνοιγμα θα περάσει, του 510.
Σκέψου έναν σωλήνα νερού.
Και να συνδέσεις ένα πιο χοντρό στην άκρη του, περισσότερο νερό δεν πρόκειται να πάρεις. :)

Άρα οπως λέτε παιδιά, οτι και να είναι το drip tip, κυρίως παίζει ρόλο ο ατμοποιητης.
Ευχαριστώ.

Ντίνο δεν παλευεσαι ρε φίλε
Το drip tip παίζει ρόλο, αλλά αν ο ατμοποιητής είναι μάπα, δεν.γίνεται τίποτα.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε άμα είσαι πρόεδρος τσιμπάς και τα δωράκια σου. Καλοάτμιστο Νικόλα.

Taifun gt3 κλώνο που θα βρούμε ρε παιδιά? Δεν βρίσκω πουθενά.