Μην ορκιζεσαι, έχω στην κατοχή μου collector's items που δεν πουλιούνται πια.......H provape έχει κλείσει.
Οπότε, έχεις ένα collector's item στα χέρια σου που όχι μόνο δεν θα χάσει την αξία του, πιο πιθανό το βλέπω να το πουλάς ακριβότερα από ότι το πήρες.![]()
... To σπείρωμα του Hcigar VT75 στις 3 αλλαγές μπαρταρίας, παρέδωσε το πνεύμα...
Μην ορκιζεσαι, έχω στην κατοχή μου collector's items που δεν πουλιούνται πια.......
Κομμάτια που κάποτε γίνονταν πόλεμος για να αποκτηθούν....
Αν είναι πολύ χαμηλά watt, είναι για συγκεκριμένο κοινό.
Έχω ένα μαύρο Radius με μαύρο τζαμάκι και τζουρτζουλί κουμπί που όποιος το βλέπει με ρωτάει αν το πουλάω.![]()
Το ερώτημα είναι το εξής.
Η βάση του χ drip tip είναι συγκεκριμένη όπως επίσης και η άλλη άκρη που βάζουμε στο στόμα.
Υπάρχει το ψ drip tip με την ίδια διάσταση στην βάση με την χ για να κουμπώνει στον ίδιο ατμοποιητή αλλά με πιο πλατιά άκρη για το στόμα?
Θεωρητικά έτσι δεν θα γινόταν πιο αεράτο το άτμισμα?
Το drip tip παίζει ρόλο, αλλά αν ο ατμοποιητής είναι μάπα, δεν.γίνεται τίποτα.Άρα οπως λέτε παιδιά, οτι και να είναι το drip tip, κυρίως παίζει ρόλο ο ατμοποιητης.
Ευχαριστώ.
Ντίνο δεν παλευεσαι ρε φίλε![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.