E - smoke...

Ήρθε ο gt3 σήμερα στα χέρια μου.
Φαινομενικά, είναι "ανώτερο" εργαλείο απο τους υπόλοιπους που έχω και προφανώς γι αυτό είναι και πανάκριβος.
Ανυπομονώ να τον μπανιάρω και να τον στήσω..

Original;
Μπήκες στα βαθιά πουλάκι μου;
Ε ναι... δεν νομίζω να πιάσεις κάποιον άλλον ατμοποιητή πλέον στα χέρια σου.

Γνήσιος αλλά δεύτερο χέρι Μιχάλη. Ας ελπίσουμε οτι θα είναι αντάξιος των προσδοκιών κι εγώ απο μεριάς μου όχι τόσο άχρηστος στο στήσιμο αντίστασης.

σχετικό άσχετο: αξίζει η αγορά ενός "πλυντηρίου" για τους ατμοποιητές?

Βρες το manual και στήνε. :P
Αν έχεις πολλούς ατμοποιητές, αξίζει.
Άμα είναι να πλένεις έναν και δύο ατμοποιητές τι να το κάνεις;

Ήρθε ο gt3 σήμερα στα χέρια μου.

Είδες για να έχεις κολλητό Πρόεδρο !!!!

Το τσίμπησες το Δωράκι, !!!!! Συνδυασμός και με νίκη σήμερα, και έδεσε το γλυκό !!!

Καλοάτμιστο αδερφέ, κρατάς στα χέρια σου οτι καλύτερο υπάρχει στο άτμισμα !!!!!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: E - smoke...

Βρες το manual και στήνε. :P
Αν έχεις πολλούς ατμοποιητές, αξίζει.
Άμα είναι να πλένεις έναν και δύο ατμοποιητές τι να το κάνεις;

2 hussar, 1 rosev3, 2 siren v2, 1 doggy και τώρα τον gt3.

τους οποίους φυσικά ατμοποιητές δεν τους αγόρασα αγάπη μου, μου τους δανείζουν κάτι φίλοι απο την Αθήνα που ασχολούνται με το ηλ.τσιγάρο για να τους δοκιμάσω, όταν καταλήξω θα τους στείλω πίσω. :BDGBGDB55: :flipout::grinning-smiley-043

το μάνουαλ το είχα διαβάσει Μιχάλη πριν καν έρθει στα χέρια μου.

Πρόεδρα, αμα νικήσουμε σήμερα κερνάω.

Δεν τον έστησα ακόμα..
Για έναν περίεργο και άκρως ηλίθιο λόγο, περιμένω να ωριμάσει "λίγο" goofy που έφτιαξα προχθές για να το δοκιμάσω εκεί..IMG_7580.jpg

Μμμ... μέχρι να το ατμίσεις θα έχει γίνει καραμελωμένοι ξηροί καρποί με κρέμα.
Βασικά έτσι αρέσει σε εμένα και για αυτό το αφήνω πάνω από ένα μήνα.
Πάντως αξίζει να ξεκινήσεις να το ατμίζεις από νωρίς για να δεις τη συμπεριφορά του RY4D σε βάθος χρόνου. :smile:

Όταν λες από νωρίς Μιχάλη;
Έλεγα να μην το αγγίξω πριν περάσουν τουλάχιστον δυο εβδομάδες αλλά με βάζεις σε σκάψεις.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι χρησιμοποίησα ry4 από pink mule κι όχι αυτήν που προτείνει ο Βλαδίμηρος..

Μπα...
Μη σε προβληματίζει.

Goofy δεν θα είναι. Σίγουρα. :flipout:

Γιατί βρε καλό μου έκανες τέτοια αλλαγή σε τόσο μεγάλη ποσότητα;
Το RY4D της TPA δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κανένα άλλο Ry4 της αγοράς!
Ακόμη και το RY4 Asian της ίδιας εταιρίας είναι η μέρα με τη νύχτα.
Το ένα ελαφρύ καπνικό που παίζει και στο 10% με νότες καραμέλας και βανίλιας που το προφίλ του αλλάζει τελείως ανάλογα με το ποσοστό και το steeping, το άλλο βαρύ καπνικό που παίζει μέχρι το 1% και έχει νότες παστουρμά που τσίμπησες μέσα από τασάκι με αποτσίγαρα.

Ελπίζω τουλάχιστον να ατμίζεται. :smile:

Ε νταξ δεν χάλασε ο κόσμος. Έχω πολύ υλικό ακόμα για φτιάξιμο ακόμα κι αν αυτό είναι για πέταμα.
Κάθε μέρα που το βγάζω για φραπέδιασμα πάντως και το μυρίζω μου βγάζει έντονη μπισκοτίλα.

Παιδιά έχω θέμα..
Τρέχει ο ατμοποιητής όταν αφήνω το μοντάκι πλάγια και αναγκάζομαι να στρώνω χαρτιά από κάτω κάθε φορά για να μην λερώνω το τραπέζι, τι να κάνω??

:grinning-smiley-043 :flipout:

20180221_210833.jpg

Last edited:
Ε νταξ δεν χάλασε ο κόσμος. Έχω πολύ υλικό ακόμα για φτιάξιμο ακόμα κι αν αυτό είναι για πέταμα.
Κάθε μέρα που το βγάζω για φραπέδιασμα πάντως και το μυρίζω μου βγάζει έντονη μπισκοτίλα.

Αφού δεν σου βγάζει παστουρμαδίλα παίζει να είσαι τυχερός. :D
Ρίξε ντε καμιά σταγόνα να δεις προς τα που πάει.
Δεν έχω δοκιμάσει το RY4 της ELF για να σου πω τι παίζει.
Και δεν χρειάζεται να τα ανακατεύεις κάθε μέρα. Έχει ανακατευτεί ήδη.

Παιδιά έχω θέμα..
Τρέχει ο ατμοποιητής όταν αφήνω το μοντάκι πλάγια και αναγκάζομαι να στρώνω χαρτιά από κάτω κάθε φορά για να μην λερώνω το τραπέζι, τι να κάνω??

Αυτά δεν είναι αρκετά αποροφητικά.
Να μου τα φέρεις να τα δω και να σου δώσω εγώ ένα πολύ καλό χαρτί κουζίνας να βάζεις από κάτω!

Πάντως απότι έχω καταλάβει δεν είναι να τα βιάζεσαι τα υγρά.
Το saltybacco πχ όταν το πρωτοδοκίμασα στις 3 μέρες με χάλασε πολύ.
Πλέον μου βγάζει πολύ ωραία αρώματα.
Ίσως να έπρεπε να "ωριμάσει" και στο μυαλό μου η γεύση του μιας και δεν ξεκολάω απο το ry4 και είναι το μόνιμο υγρό που χρησιμοποιώ και κάθετι άλλο μου φαίνεται κάπως.