Καλοάτμιστος!
Και εγώ να σου πω την αλήθεια για momentous θα έψαχνα αυτή τη στιγμή και όχι για τον πίου.
Πες και δύο λόγια για τη γεύση και τον αέρα του όταν τον δοκιμάσεις. :smile:
Σκέψου 8 χιλιοστά πιο χοντρή μπαταρία.
Περίπου 44% πιο βαριά από μία 18650. :smile:
Μήτσε UHU πίνεις ?![]()
Αέρας όχι τόσο ικανοποιητικός για τα γούστα μου. Ο πωλητής μου περιέγραψε τον αέρα εφάμιλο και ίσως λίγο περισσότερο απο hussar πράγμα που δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση.
Είναι πιο σφιχτός απο hussar εννοείται, αλλά σφιχτό όπως dodgy πχ δεν τον λες.
Γεύση. Έχω την εντύπωση οτι όσο πιο σφιχτή τζούρα έχει ένας ατμο τόσο πιο καλή-γεμάτη γεύση δίνει.
Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει. Είναι γεμάτη η τζούρα του, δίνει περισσότερη ένταση απο τον hussar αλλά με μικρές διαφορές.
Δεν είναι εύκολος στο στήσιμο σε καμία περίπτωση, απότι κατάλαβα το κομμάτι που πήρα είναι το v1 που δεν έχει αυτάκια στο ντεκ για να συγκρατούν το βαμβάκι όπως επίσης έχει το ίδιο ακριβώς ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΑΣΤΙΚΟ γέμισμα με τον dodgy.
υ.γ και μια ερώτηση.
Γιατί δεν έχω καταφέρει να πάρω απο τον gt3 την τζούρα που παίρνω απο τον hussar.
ίδιο υγρό ίδιο στήσιμο ίδια όλα, με τον hussar Καταλαβαίνω τζούρα ενώ στον gt3 Μου φαίνεται "άδεια", τζούφια.
Βγαίνει πιο πολύ ντουμάνι με ίδιο υγρό και ίδιο στήσιμο με τον hussar απότι με τον gt3 όσο κι αν παιδευτώ με τις ρυθμίσεις αέρα.
Τόση διαφορά στο βάρος της μπαταρίας.χμμμ..αρκετα βαρυτερο..
Τόση διαφορά στο βάρος της μπαταρίας.
Όχι 44%+ στο modάκι.
αααα..οκ-να παρω μια 26650?
αξιζει η αγορα απο την στιγμη που παιζω 12-15watt max..?
Κατα την γνώμη μου, αξίζει. Και στο συνολικό βάρος της κατασκευής, η διαφορά του βάρους της μπαταρίας περνάει απαρατήρητη. Εγώ πλέον χρησιμοποιώ μόνο 26650 - η διαφορά σε αυτονομία απο την 18650 για ίδιας ποιότητας μπαταρίες, είναι εμφανής. Εφ'όσον η συσκευή παίρνει 26650, δεν έχει νόημα να μην το εκμεταλλευτείς.
Σημ. 2 απο τις 26650 μου είναι MNKE imr και τις έχω απο το 2014. Τις έχω κακομεταχειριστεί (ήταν οι πρώτες μου), έχουν μπει σε ότι μηχανικό ή όχι mod έχει περάσει απο τα χέρια μου κι εχουν φάει καμμιά ντουζίνα πεσίματα .
Τους έχω αλλάξει πουκάμισο και συνεχίζουν ακάθεκτες...
αυτη φανταζομαι μας κανει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.