E - smoke...

Μιχάλη, έχω πήξει στην ωριμότητα ο π@υστης
e7e9101819a140bb516681c2da74440e.jpg

Όχι Μιχάλη, όσο και να θέλω τα 160 που θέλει για τον iou είναι εξωφρενικά πολλά.. Βρήκα σε καλή τιμή τον Unfollow momentus και τον τσίμπησα
eb469e33479aff56d5643fa039910ebf.png

Καλοάτμιστος!
Και εγώ να σου πω την αλήθεια για momentous θα έψαχνα αυτή τη στιγμή και όχι για τον πίου.
Πες και δύο λόγια για τη γεύση και τον αέρα του όταν τον δοκιμάσεις. :smile:

Ευχαριστω Μιχάλη.
Για την ώρα θα τον μπανιάρω.
Κι αν βρω πως ρυθμίζεται ο αέρας του θα σου πω και γι αυτό.

τελικα ευτυχως παρελαβα χωρις καμια επιπλεον επιβαρυνση...

ωραιο μηχανακι,πολυ στιβαρο,πολλα γκαζια και λιγο βαρυτερο απο τα αλλα δυο μοντακια που εχω.
με την 18650 ειναι σε λογικα επιπεδα το βαρος του.εαν κουμπωσω 26650 δεν ξερω κατα ποσο θα φανει διαφορα στο βαρος.
γενικα πολυ καλο μοντακι,οτι πρεπει για σκληρη χρηση σε πολυ καλη τιμη.

μοδΡ.jpg

Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλοάτμιστος!
Και εγώ να σου πω την αλήθεια για momentous θα έψαχνα αυτή τη στιγμή και όχι για τον πίου.
Πες και δύο λόγια για τη γεύση και τον αέρα του όταν τον δοκιμάσεις. :smile:

Το λεπόν., μετά απο μια εβδομάδα χρήσης ήρθε η ώρα για το ριβιού. (Ο Θεός να το κάνει αλλά μιας και το ζήτησες)

Αέρας όχι τόσο ικανοποιητικός για τα γούστα μου. Ο πωλητής μου περιέγραψε τον αέρα εφάμιλο και ίσως λίγο περισσότερο απο hussar πράγμα που δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση.
Είναι πιο σφιχτός απο hussar εννοείται, αλλά σφιχτό όπως dodgy πχ δεν τον λες.

Γεύση. Έχω την εντύπωση οτι όσο πιο σφιχτή τζούρα έχει ένας ατμο τόσο πιο καλή-γεμάτη γεύση δίνει.
Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει. Είναι γεμάτη η τζούρα του, δίνει περισσότερη ένταση απο τον hussar αλλά με μικρές διαφορές.

Δεν είναι εύκολος στο στήσιμο σε καμία περίπτωση, απότι κατάλαβα το κομμάτι που πήρα είναι το v1 που δεν έχει αυτάκια στο ντεκ για να συγκρατούν το βαμβάκι όπως επίσης έχει το ίδιο ακριβώς ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΑΣΤΙΚΟ γέμισμα με τον dodgy.

Αυτά απο εμένα, μην τα παίρνεις βέβαια και πολύ τοις μετρητοίς γιατί δεν κάνω για ριβιούερ, δεν το χω.

υ.γ και μια ερώτηση.
Γιατί δεν έχω καταφέρει να πάρω απο τον gt3 την τζούρα που παίρνω απο τον hussar.
ίδιο υγρό ίδιο στήσιμο ίδια όλα, με τον hussar Καταλαβαίνω τζούρα ενώ στον gt3 Μου φαίνεται "άδεια", τζούφια.
Βγαίνει πιο πολύ ντουμάνι με ίδιο υγρό και ίδιο στήσιμο με τον hussar απότι με τον gt3 όσο κι αν παιδευτώ με τις ρυθμίσεις αέρα.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μήτσε UHU πίνεις ? :flipout:

ειπα να κανω διαφορετικο.
αφου εχει βγει μεχρι και γευση τζατζικι,γιατι να μην δοκιμασω και εγω λιγο UHU..

προχθες ηρθε μια κοπελα και μου λεει(σοβαροτατα ομως..)μου δινετε μια γιουχου..!!!??:BDGBGDB55:

Αέρας όχι τόσο ικανοποιητικός για τα γούστα μου. Ο πωλητής μου περιέγραψε τον αέρα εφάμιλο και ίσως λίγο περισσότερο απο hussar πράγμα που δεν είναι έτσι σε καμία περίπτωση.
Είναι πιο σφιχτός απο hussar εννοείται, αλλά σφιχτό όπως dodgy πχ δεν τον λες.

Hussar δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω.
Σε σχέση με τον GT;

Γεύση. Έχω την εντύπωση οτι όσο πιο σφιχτή τζούρα έχει ένας ατμο τόσο πιο καλή-γεμάτη γεύση δίνει.
Ε στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει. Είναι γεμάτη η τζούρα του, δίνει περισσότερη ένταση απο τον hussar αλλά με μικρές διαφορές.

Δεν ισχύει πάντα.
Βλέπε τη μούφα που έβριζα και όλοι προσκηνούσαν!

Δεν είναι εύκολος στο στήσιμο σε καμία περίπτωση, απότι κατάλαβα το κομμάτι που πήρα είναι το v1 που δεν έχει αυτάκια στο ντεκ για να συγκρατούν το βαμβάκι όπως επίσης έχει το ίδιο ακριβώς ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΑΣΤΙΚΟ γέμισμα με τον dodgy.

Πήρες παλιό deck.
Σε αυτό ξαπλώνεις το βαμβάκι πάνω στη βάση, είτε σαν βεντάλια (το ανοίγεις στην άκρη) είτε σαν S.

υ.γ και μια ερώτηση.
Γιατί δεν έχω καταφέρει να πάρω απο τον gt3 την τζούρα που παίρνω απο τον hussar.
ίδιο υγρό ίδιο στήσιμο ίδια όλα, με τον hussar Καταλαβαίνω τζούρα ενώ στον gt3 Μου φαίνεται "άδεια", τζούφια.
Βγαίνει πιο πολύ ντουμάνι με ίδιο υγρό και ίδιο στήσιμο με τον hussar απότι με τον gt3 όσο κι αν παιδευτώ με τις ρυθμίσεις αέρα.

Τι εννοείς "τζούρα";
Κατ' αρχάς κακώς κάνεις το ίδιο στήσιμο στον GT3.
Ψάξε για το manual και δες τα στησίματα που προτείνει η εταιρία. :smile:

χμμμ..αρκετα βαρυτερο..
Τόση διαφορά στο βάρος της μπαταρίας.
Όχι 44%+ στο modάκι.

O gt3 Μιχάλη και ο hussar για μένα έχουν τον ίδιο αέρα. Είναι αρκετά αεράτοι και οι δυο με τον hussar ίσως ένα κλικ πιο αεράτος αλλά λίγο.

Για το στήσιμο. Ένα στήσιμο ξέρω να κάνω Μιχάλη μου κι είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει στο εγχειρίδιο του gt3. Δεν ξέρω να κάνω άλλο. Κι αυτό κάνω σε όλους μου τους ατμοποιητές.

Όσο για το θέμα τζούρα, εννοώ οτι με το ίδιο στήσιμο στο ίδιο υγρό το ντουμάνι που βγάζω απο τον Hussar είναι πιο πυκνό ενώ στον gt3 το νιώθω πιο αραιό ασχέτως του πως θα ρυθμίσω τον αέρα.
Πάντα στον hussar έχω πιο γεμάτη-ντουμανάτη τζούρα.
Και μου κάνει εντύπωση που δεν τον έχεις δοκιμάσει.
Μάλλον είσαι της σφιχτής τζούρας.

Απάντηση: Re: E - smoke...

αααα..οκ-να παρω μια 26650?
αξιζει η αγορα απο την στιγμη που παιζω 12-15watt max..?

Κατα την γνώμη μου, αξίζει. Και στο συνολικό βάρος της κατασκευής, η διαφορά του βάρους της μπαταρίας περνάει απαρατήρητη. Εγώ πλέον χρησιμοποιώ μόνο 26650 - η διαφορά σε αυτονομία απο την 18650 για ίδιας ποιότητας μπαταρίες, είναι εμφανής. Εφ'όσον η συσκευή παίρνει 26650, δεν έχει νόημα να μην το εκμεταλλευτείς.

Σημ. 2 απο τις 26650 μου είναι MNKE imr και τις έχω απο το 2014 σε καθημερινή χρήση. Τις έχω κακομεταχειριστεί (ήταν οι πρώτες μου), έχουν μπει σε ότι μηχανικό ή όχι mod έχει περάσει απο τα χέρια μου κι εχουν φάει καμμιά ντουζίνα πεσίματα .
Τους έχω αλλάξει πουκάμισο και συνεχίζουν ακάθεκτες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Κατα την γνώμη μου, αξίζει. Και στο συνολικό βάρος της κατασκευής, η διαφορά του βάρους της μπαταρίας περνάει απαρατήρητη. Εγώ πλέον χρησιμοποιώ μόνο 26650 - η διαφορά σε αυτονομία απο την 18650 για ίδιας ποιότητας μπαταρίες, είναι εμφανής. Εφ'όσον η συσκευή παίρνει 26650, δεν έχει νόημα να μην το εκμεταλλευτείς.

Σημ. 2 απο τις 26650 μου είναι MNKE imr και τις έχω απο το 2014. Τις έχω κακομεταχειριστεί (ήταν οι πρώτες μου), έχουν μπει σε ότι μηχανικό ή όχι mod έχει περάσει απο τα χέρια μου κι εχουν φάει καμμιά ντουζίνα πεσίματα .
Τους έχω αλλάξει πουκάμισο και συνεχίζουν ακάθεκτες...

θα την κανω την κινηση.ευχαριστω