Κατάφερα και τσίμπησα τον iou μεταχειρισμένο.
![]()
Ένα -μικρό- κλικ πιο αεράτος από τον unfollow momentous, η ίδια κορυφαία γεύση.
Πολύ καλός.
Κατάφερα και τσίμπησα τον iou μεταχειρισμένο.
![]()
Ένα -μικρό- κλικ πιο αεράτος από τον unfollow momentous, η ίδια κορυφαία γεύση.
Πολύ καλός.
Επειδή τελευταία κάνω Α-Β συγκρίσεις, με το ίδιο υγρό φυσικά, ανάμεσα στους ατμοποιητές που χρησιμοποιώ περισσότερο(doggy, siren, hussar, gt3), μπορώ να πω με σιγουριά οτι οι gus είναι μακράν αυτοί με την καλύτερη γεύση.
Ο μόνος που δεν μπήκε ακόμα στο συγκριτικό ακόμα είναι ο rose..
θα μπει και θα επανέλθω.
Μήτσε θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο πίστεψε με.
Ήταν ένας από τους ατμοποιητές που μου πρότειναν τα παιδιά εδώ όταν ψαχνόμουν για κάτι καλό.
Γιάννη αφού ίου![]()
Να θυμάσαι τα βαμβάκια να μην ακουμπάνε κάτω στο ντεκ.
Άφησε τα να κρέμονται στον αέρα σαν κοτσίδες lol
Για μαϊμούδα μου κάνει.
Εκτός αν έχει αλλάξει τόσο πολύ η συσκευασία από πίσω και η ποιότητα του βαμβακιού γενικά :smile:
Αλλά με 5 που έχει το Original περνάς κάπου ένα χρόνο. Γιατί να το πάρεις από τον Αλή;
Για orings μάλλον ο bykrie θα ξέρει![]()
βρε ναι.αλλα αλλο 3 πακετα στην τιμη που εδω περνεις σχεδον ενα...
για τα orings ο Παρεδρος?
Ε, τότε απλά βάζεις πολύ βαμβάκι.
Έχεις δοκιμάσει να το στήσεις στη φιλοσοφία του Scottish roll;
Αλλιώς, κανόνισε να βρεθούμε για καφεδάκι να κάνουμε πειράματα![]()
αυτα ειναι γνησια ή μουφα?
Μιχάλης μάναμ.
Εσύ ρώτησες αν είναι γνήσιο ή μούφα.
Όχι αν είναι καλό/φτηνό ή όχι.
Και αυτό έχει μισό ευρώ τα 70 γραμμάρια. Θα το κάνεις Scottish roll επειδή είναι φτηνό;
![]()
Εγώ λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο γιατί με 5 ευρώ θα πάρεις τόσο βαμβάκι που στο τέλος θα το βαρεθείς και θα το πετάξεις για να δοκιμάσεις άλλο.
παιδιά επειδή μεταξύ μας πρέπει να μοιραζόμαστε τυχόν διαμαντάκια που ανακαλύπτουμε, ατμοποιητής τσιγαρίσιος μέχρι ημιπνευμονικός+ για στησίματα 10-20 βατάκια ο manta mtl. Tον πήρα στην τύχη και απλά τα σπάει, τρομερή γεύση (10/10), normal κατανάλωση, γελοίο στήσιμο, μηδέν διαρροές, ποιότητα κατασκευής εξαιρετική. Τον πήρα σε χρυσό στα 40 ευρώ. Επειδή κυκλοφορεί ΠΟΛΥ φόλα στους ατμοποιητές γιαυτό και το ποστ μου![]()
δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που ψαχνουν να κερδισουν 5λεπτα και δεκαλεπτα..ευτυχως..:ears:
Μια χαρά.
Εγώ έχω ένα θέμα με τον GTII, οπότε πάω για άλλον, ανάλογο.
Να δούμε αν αξίζει το hype, γιατί πρέπει να είμαστε πάνω στα πληκτρολόγια για να παραγγείλουμε από τη μαμά εταιρία.
Ναι βρε Κώστα μου, αλλά δεν νομίζω ότι θα δοκίμαζα ποτέ ένα προϊόν αγνώστου προελεύσεως. Πόσο μάλλον αν είναι τόσο φτηνό το αυθεντικό.
Δεν θυμάμαι καν ποια χρονιά αγόρασα το δικό μου και έχει φύγει περίπου το μισό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.