Απάντηση: Re: E - smoke...
Butter cream στο 5%??????????
Seriously?
Αυτό ρε φίλε το βάζεις max στο 0.5% για να τρως τις πιπερίλες...
Η Swirl βέβαια εκεί πάνω θα τα κάνει π%$τάνα όλα, αλλά σίγουρα θα έχει τόσα offnotes που δεν θα ατμίζεται.
Δεν έβαζες βρε παλικάρι μου την Custard της Cap στο 12% να τελειώνεις;
Αν θέλεις σκέτη κρεμούλα σου βγάζω και SnV που να ατμίζεται σε 3 ώρες.
Αυτή δεν πρέπει να παίζει πριν από τις 2 εβδομάδες... Να μην πω μήνα.
BTW ξέρεις ότι η PG λήγει σε 2 χρόνια περίπου, ε; :smile:
Καλά, όσον αφορά το 4 Banger Custard, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα!
Μιχαλιό, ρώτησα τον φαρμακοποιό μου, και μου τόνισε ξεκάθαρα ότι οι VG/PG δεν έχουν
πραγματική ημερομηνία λήξης. Η λήξη που αναφέρεται στα μπουκάλια είναι απλά ενδεικτική, και ότι ακόμα και μετά από πέντε ή και δέκα χρόνια, καταναλώνονται κανονικότατα. Εννοείται πάντα σε σωστές συνθήκες φύλαξης, δεν λέμε φυσικά να αφήνεις τα μπουκάλια να ψήνονται στον Αυγουστιάτικο ήλιο.
Παίδες, πάμε στα σοβαρά θέματα τώρα, αρκετά με τα καλαμπούρια.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις προτάσεις που κατέθεσε το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, αυτός ο απίστευτος τύπος, κύριος Δούκας δηλαδή.
Ζητάνε ξεκάθαρα την
πλήρη απαγόρευση όχι μόνο των SnV, και την επιβολή φόρου 0,03 ευρώ/ml στα shortfills, αλλά και την
πλήρη απαγόρευση πώλησης των αρωμάτων καθώς και της VG/PG στα καταστήματα η.τ. Επίσης ζητάνε τη δημιουργία ειδικού μητρώου για τον έλεγχο της διακίνησης όλων των υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή των υγρών αναπλήρωσης (βλ. δηλαδή την προσπάθεια πλήρης απαγόρευσης πώλησης και στην λιανική πώληση).
Έχω την αίσθηση ότι η καταιγίδα έρχεται...