Προσωπικά πιστεύω ότι η υψηλή πιστότητα συνολικά (από την εγγραφή του μουσικού γεγονότος ως την αναπαραγωγή του από το σύστημά μας) σαφέστατα και έχει μέλλον. Απλούστατα, επειδή η τεχνολογία αναπτύσσεται συνεχώς.
Και εγω πιστευω,οτι παροτι η υψηλη πιστοτητα στον ηχο δεν ειναι κατι που ασχολειται πολυ ο κοσμος σημερα,στο μελλον θα δουμε πραματα που ουτε καν εχουμε φανταστει πιθανα,και πιστευω απο εταιριες οπως η sony κτλ.Επειδη οπως ειπε και ο φιλος analyze it,η τεχνολογια προχωραει.
Τωρα πιστευω η τεχνολογια στον ηχο περναει μια περιοδο οπου ενω ειναι εφικτα πολλα πραματα για ποιοτικη αναπαραγωγη,για καποιους λογους δεν εχει γινει στοχος για τους πολλους ανθρωπους.(κυριως ειναι η νοοτροπια του κοσμου γενικα σημερα,το μαρκετινκ των εταιριων που δυστυχως ευθυνεται για πολλα κατ'εμε,κτλ)
Εγω πιστευω πως θα ερθουν τεχνολογικες εξελιξεις ευχαριστες στο μελλον,ωστε η πραγματικα υψηλη ποιοτητα στον ηχο και στην εικονα να μην ειναι κατι πολυ ακριβο και ψαγμενο.Υπαρχουν βεβαια και αλλα πραματα,οπως τι μουσικη θα ακουει ο κοσμος και πως θα ειναι ηχογραφημενη,και αλλα πολλα.
Εγω αυτο που φοβαμαι,και που ανεφερα και σε προηγουμενο post,ειναι οτι ο κοσμος σημερα,ενω υπαρχει ποιοτητα σε ολα τα πραματα σημερα,ελαχιστοι ειναι αυτοι πιστευω που τους απασχολει ιδιαιτερα(οχι μονο για το audio/video).Βλεπω δυστυχως οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν ενδιαφερεται πολυ για την ποιοτητα,τοσο στα τεχνολογικα θεματα,οσο και γενικα στην καθημερινη ζωη(ποιοτητα στην καθημερινη ζωη ειναι και το πως φερεσαι,αν κανεις σωστα τη δουλεια σου,ο σεβασμος στο περιβαλλον κτλ).Και αυτο πιστευω ειναι κατι που το βλεπουν και οι εταιριες καταναλωτικων προιοντων και αναλογα πρατουν.Βεβαια κατα τη γνωμη μου φταινε και αυτες σε μεγαλο βαθμο,διοτι με το μαρκετινκ που κανουν δεν δειχνουν στον κοσμο πια ειναι τα πραγματικα χαρακτηριστικα που θα πρεπει να προσεξει οταν αγοραζει κατι,αλλα διαφημιζουν μπασα,watt,megapixel και ιστοριες.Ετσι δεν προαγεται η ποιοτητα.Προφανως οι εταιριες εχουν βρει το δικο τους τροπο να εχουν κερδη απο την πλειοψηφια του κοσμου που ελαχιστα ψαχνεται.Μακαρι αυτα τα κερδη τους να βγουν σε καλο(τεχνολογικες εξελιξεις)
Ας ελπισουμε οι ιδιες οι εταιριες να κανουν κατι ωστε να αλλαξουν οι ιδιες το τοπιο.Οπως ειπα και πριν,πιστευω οτι θα ερθουν πραματα που δε τα φανταζομαστε στο μελλον.Το θεμα ειναι να αλλαξει νοοτροπια και ο κοσμος απεναντι στα τεχνολογικα αγαθα,αλλα και στη σταση του απεναντι στη ζωη,και τα ψυχικα χαρισματα που εχει μεσα του.Θελω πολυ να δω τον κοσμο στο μελλον να κανει μια στροφη απο τη ματαιοδοξια,τον εντυπωσιασμο και την υπερβολη,στην λογικη,στο "παν μετρον αριστον",και στα πραγματικα ομορφα,σωστα και συγκινητικα για την ψυχη πραματα.
Να καταλαβει ο ιδιος οτι του αξιζει μια καλητερη ζωη.