Μα, και να υπάρξει Hi Rez pop μουσική, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για αυτή, τη στιγμή που το 99% του κοινού είναι καλυμμένο με την ποιότητα ήχου του youtube!
Μα, και να υπάρξει Hi Rez pop μουσική, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για αυτή, τη στιγμή που το 99% του κοινού είναι καλυμμένο με την ποιότητα ήχου του youtube!
Σωστό, έτσι έχασαν τη μάχη το sacd και το dvd-a, η μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών επέλεξε την ευκολία (Mp3) από την ποιότητα......
Μην ξεχνάς όμως αυτό που λέει ο Ge0rge ότι δηλ. είναι "τζάμπα" ενώ το sacd είχε τιμή 1,5 φορά αυτή του cd και ταυτόχρονα απαιτούσε καινούργιο Player για να παίξει.....
Όμως το SACD player δεν είναι πουλ-μουρ.. Είναι ίδιο με το απλό CD player..
Άντε να καταλάβει ο γείτονας πόσο στοιχίζει.. πως να "πιάσει"..
Ναι υπάρχει. ΑΛΛΑ σε τί παραγωγές? Τζάζ, όπερα κλπ. Πόσοι ακούν τέτοια μουσική;;
Γιατί δεν υπάρχει π.χ. υψηλής πιστότητας techno, house, heavy metal, έντεχνο, λαικό κλπ??
Πρέπει να υπάρξει μια ευρύτερη γκάμα παραγωγών.
Κάποτε αν θυμάμαι καλά είχαν γίνει κάποιες πλακίτσες με mp3 και οι συντριπτικά... περισσότεροι μια χαρά κατάπιαν το παραμύθι...
Ακούστε τις μουσικές σας όπως σας αρέσει.
Δεν είναι ντροπή και ας γράφουμε σε χαιεντάδικο φόρα.
Στο φινάλε το πισί έχει και EQ για τα άκρα.
Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι ξαφνικά και από το πουθενά έχω μια δισκοθήκη δίχως τέλος!
Τα παιδιά μας, μας δείχνουν τον δρόμο που χάσαμε μέσα από πυκνωτές και καλώδια!
Και τα παιδιά θέλουμε δεν θέλουμε είναι είναι το μέλλον.-
............. Αλλά και πάλι είναι άλλη η αίσθηση να ανίγεις το cd και να βάζεις το δισκάκι στο player, να ασχολείσαι με το booklet....
Δυστυχώς κι εμένα ο γιός μου,ενώ ακούει και καταλαβαίνει την μεγάλη διαφορά,δεν πρόκειται ποτέ να κάτσει απέναντι απο τα ηχεία ακούνητος να ακούει προσηλωμένος μουσική.
αχ βαχ. Εγω ξερω οτι σε εναν σκληρο που χωραει στην τσεπη μου, αποθηκευω σε flac γυρω στα 500 cd μαζι με τις πληροφοριες τους, σε χρονο ντε τε επιλεγω κ αλλαζω το κομματι που ακουω κ εχω ολα τα σι ντι μπροστα μου να επιλεξω χωρις να καθομαι να ψαχνω εχοντας ξεχασει την υπαρξη των περισοτερων απο αυτα. Να μην συζητησω για την αναζητηση των βυνιλιων που δεν ειχαν καν περιγραφη -τιτλο στλ πλαϊ. Συγνωμη, αλλα παρ´ ολο που δεν ανοικω στη λεγομενη ψηφιακη γενια, δεν γυριζω πισω με καμια δυναμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.