Πεθαίνουν ''τέρατα'' σαν τον Gary Moore και τον Les Paul και μας μένει ο McCartney. That is unfair.:violent-smiley-030:
Βαλε και μενα μεσα......να ξαναβγαζαν ας πουμε κατι σεΚαλα θα δουμε, αλλα κραταω μικρο καλαθι.
Ακομα και στο peak τους ηταν μαστορες στο "στρογγύλεμα" στρυφνων μουσικών ιδιωματων, τις εκαναν πιο ευπεπτες.
Μπορει να ειμαι μειοψηφια αλλα θα ηθελα να εκαναν ποπ, οπως στην αρχη
Εμπειρικά απαντάει κανείς Δημήτρη! Πχ εμένα μετά το Kid A σε γενικές γραμμές δεν μου έλεγαν κάτι. Δεν είναι κάπως λογικό να θεωρώ πως δεν θα μου "μιλήσει" και το καινούργιο? Εκπλήξεις πάντα υπάρχουν σαφώς…Το 2010 έβγαλε στα 61 πολύ καλό δίσκο ο Gil Scott-Heron!
Ολα μπορούν να συμβούν.Το θέμα είναι τι είναι πιο πιθανό να συμβεί...
Don't follow Leaders[/I]. Trust the parking meters. :grandpa:
όχι: δεν το είπε δικός σου.
Δικός μας το είπε.
Αλλά ...έχεις το ελεύθερο να το χρησιμοποιήσεις όπως μπορείς :a0210:
είμαστε large εμείς.
Απογοήτευση...τα δυο κομμάτια που άκουσα στο youtube κινούνται σε επίπεδα κάτω του μετρίου..Και δεν μιλάμε για μια μπάντα του συρμού,αλλά για ένα συγκρότημα με τεράστιο παρελθόν... επίπεδες ηλεκτρονικές συνθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν μαγνητίζουν τον λαβύρινθο του αυτιού.....
Δεν έχω ακούσει όλο το album αλλά πολύ φοβάμαι πως ,,,,,Radiohead R.I.P.
Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν....
Θα το ακούσω στα σίγουρα Αιμίλιε αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν θα το αγοράσω...Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα εκεί έξω από τα δυο δείγματα που άκουσα..
Είναι και η κρίση![]()
Για να τον αγοράσεις όχι...(αν και 6ευρω είναι το mp3, κάτι ήξεραν).
Όχι ευχαριστώ...το mp3 το κατεβάσω και τζάμπα...άσε που δεν έχω και ipod:ridinghorse:
Απογοήτευση...τα δυο κομμάτια που άκουσα στο youtube κινούνται σε επίπεδα κάτω του μετρίου..Και δεν μιλάμε για μια μπάντα του συρμού,αλλά για ένα συγκρότημα με τεράστιο παρελθόν... επίπεδες ηλεκτρονικές συνθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν μαγνητίζουν τον λαβύρινθο του αυτιού.....
Δεν έχω ακούσει όλο το album αλλά πολύ φοβάμαι πως ,,,,,Radiohead R.I.P.
Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν....
Χωρίς να θέλω να πω οτι ο νέους τους δίσκους είναι καλός ή κακός μιας και δεν τον έχω ακούσει, εκτιμώ ότι αυτό που άκουσες στο youtube είναι το 1/3 της σύνθεσης.
Εγώ το έκανα preorder και περιμένω για να το ακούσω με την ησυχία μου.
Όμως Σπύρο άκουσε τον, έχει καταπληκτικές "πλάτες"......θα μπορούσε δηλαδή να γίνει top, αλλά ο Tom κάπου το κούρασε.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.