Εχουμε θεμα...

Πεθαίνουν ''τέρατα'' σαν τον Gary Moore και τον Les Paul και μας μένει ο McCartney. That is unfair.:violent-smiley-030:

εεε.
κόψε κάτι

ούτε ό ένας ούτε ο άλλος...
ακόμα κι ο άλλος
innovator ναι, γκατζετάς της εποχής πριν βγεί ο όρος ναι, αλλά ...
κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Καλα θα δουμε, αλλα κραταω μικρο καλαθι.
Ακομα και στο peak τους ηταν μαστορες στο "στρογγύλεμα" στρυφνων μουσικών ιδιωματων, τις εκαναν πιο ευπεπτες.
Μπορει να ειμαι μειοψηφια αλλα θα ηθελα να εκαναν ποπ, οπως στην αρχη

Καλα θα δουμε, αλλα κραταω μικρο καλαθι.
Ακομα και στο peak τους ηταν μαστορες στο "στρογγύλεμα" στρυφνων μουσικών ιδιωματων, τις εκαναν πιο ευπεπτες.
Μπορει να ειμαι μειοψηφια αλλα θα ηθελα να εκαναν ποπ, οπως στην αρχη
Βαλε και μενα μεσα......να ξαναβγαζαν ας πουμε κατι σε
http://www.youtube.com/watch?v=Zt-2rJ7MGw0&feature=related

:firstprize::grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εχουμε θεμα...

Εμπειρικά απαντάει κανείς Δημήτρη! Πχ εμένα μετά το Kid A σε γενικές γραμμές δεν μου έλεγαν κάτι. Δεν είναι κάπως λογικό να θεωρώ πως δεν θα μου "μιλήσει" και το καινούργιο? Εκπλήξεις πάντα υπάρχουν σαφώς…Το 2010 έβγαλε στα 61 πολύ καλό δίσκο ο Gil Scott-Heron!
Ολα μπορούν να συμβούν.Το θέμα είναι τι είναι πιο πιθανό να συμβεί...

Καλά, έτσι είναι ο κανόνας.
Εγώ γουστάρω πάντα τις εξαιρέσεις.
Ο δίσκος των Accept είναι μια γαμάτη εξαίρεση.

@Νίκο back door.
Όλοι οι πραγματικά μεγάλοι φεύγουν νωρίς. Οι άλλοι που μένουν, τα τρώνε στους γιατρούς.

Πάντως δε με χαλάει καθόλου που σε μεγάλη ηλικία συνεχίζουν να γράφουν μουσική οι "δεινόσαυροι". Κάθε άλλο, το θεωρώ πέρα για πέρα λογικό.
Απλά, αισθάνομαι ότι δε με αφορά καθόλου.

Re: Απάντηση: Εχουμε θεμα...

Don't follow Leaders[/I]. Trust the parking meters. :grandpa:

όχι: δεν το είπε δικός σου.
Δικός μας το είπε.
Αλλά ...έχεις το ελεύθερο να το χρησιμοποιήσεις όπως μπορείς :a0210:

είμαστε large εμείς.

Καλά,αυτό το είχαν πει και οι Public Enemy με το don't believe the hype,,αλλά εκ των υστέρων,, το hype που κυνηγούσαν τους κατασπάραξε....
Βγήκαν οι "μοντερνιες" και δεν έμεινε τίποτα όρθιο...
Δεν εχω καταλάβει ακόμα γιατί κολλάμε να υποστηρίξουμε τις μουσικές κατευθύνσεις ενός σαρανταπενταρη...
Και ο Θανάσης Παπακωνσταντινου στα τριανταπεντε του έβγαζε έντεχνες φαλτσογωνιες....μετά πήρε φόρα...
Εκτός αν δεν μας (σας) άρεσαν ποτέ οι Radiohead (και κάθε Radiohead)..Εκεί αλλάζει το πράγμα και πάω πάσο...
Προσωπικά (το έχω πει και στο παρελθόν) θεωρώ το Amnesiac τον καλύτερό τους δίσκο...Ο λόγος? Δεν υπάρχει λόγος...μου άρεσε περισσότερο..μου μίλησε μέσα μου...Και το Amnesiac δεν είναι ροκ...Οπότε αυτομάτως ο όρος rock stars δεν ταιριάζει στην περίπτωσή τους.... Ο σωστός όρος θα ήταν το Biggest Band On Planet Earth:flipout:

Απογοήτευση...τα δυο κομμάτια που άκουσα στο youtube κινούνται σε επίπεδα κάτω του μετρίου..Και δεν μιλάμε για μια μπάντα του συρμού,αλλά για ένα συγκρότημα με τεράστιο παρελθόν... επίπεδες ηλεκτρονικές συνθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν μαγνητίζουν τον λαβύρινθο του αυτιού.....
Δεν έχω ακούσει όλο το album αλλά πολύ φοβάμαι πως ,,,,,Radiohead R.I.P.

Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν....

Απογοήτευση...τα δυο κομμάτια που άκουσα στο youtube κινούνται σε επίπεδα κάτω του μετρίου..Και δεν μιλάμε για μια μπάντα του συρμού,αλλά για ένα συγκρότημα με τεράστιο παρελθόν... επίπεδες ηλεκτρονικές συνθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν μαγνητίζουν τον λαβύρινθο του αυτιού.....

Σπύρο μετά απο 3-4 ακροάσεις σε άσχετες στιγμές.....ο δίσκος είναι μέτριος για τέτοια μπάντα, με 1-2 κομμάτια πολύ καλά και συνέχεια του In Rainbows.

Δεν είναι για πέταμα, αλλά δεν είναι δισκάρα....

Όμως Σπύρο άκουσε τον, έχει καταπληκτικές "πλάτες"......θα μπορούσε δηλαδή να γίνει top, αλλά ο Tom κάπου το κούρασε.....

Θα το ακούσω στα σίγουρα Αιμίλιε αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν θα το αγοράσω...Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα εκεί έξω από τα δυο δείγματα που άκουσα..

Είναι και η κρίση;)

Θα το ακούσω στα σίγουρα Αιμίλιε αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το αν θα το αγοράσω...Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα εκεί έξω από τα δυο δείγματα που άκουσα..

Είναι και η κρίση;)

Για να τον αγοράσεις όχι...(αν και 6ευρω είναι το mp3, κάτι ήξεραν:flipout:).

Δεν ήμουν/είμαι fan των Radiohead...ούτε τώρα ούτε παλιότερα.
Άκουσα όλον το δίσκο 3-4 φορές...
Πάνε να εδραιώσουν ένα νέο ύφος, ίσως να το καταφέρνουν σε κάποιο βαθμό, αλλά δε σημαίνει ότι καταφέρνουν και κάτι σπουδαίο.
Υπάρχουν πράγματα σε αυτό το είδος που αξίζουν πολύ περισσότερο (εδώ και χρόνια) π.χ. Warp...

Χωρίς να θέλω να πω οτι ο νέους τους δίσκους είναι καλός ή κακός μιας και δεν τον έχω ακούσει, εκτιμώ ότι αυτό που άκουσες στο youtube είναι το 1/3 της σύνθεσης.

Εγώ το έκανα preorder και περιμένω για να το ακούσω με την ησυχία μου.

Χωρίς να θέλω να πω οτι ο νέους τους δίσκους είναι καλός ή κακός μιας και δεν τον έχω ακούσει, εκτιμώ ότι αυτό που άκουσες στο youtube είναι το 1/3 της σύνθεσης.

Εγώ το έκανα preorder και περιμένω για να το ακούσω με την ησυχία μου.

Όμως Σπύρο άκουσε τον, έχει καταπληκτικές "πλάτες"......θα μπορούσε δηλαδή να γίνει top, αλλά ο Tom κάπου το κούρασε.....

Πολύ σωστά Κώστα και αυτό άφησα να εννοηθεί όταν μίλησα για πλάτες....που πραγματικά στο youtube "χάνονται".....

Θέλει ακροάσεις....