Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Larry said:
απο τα FAQ της εταιρειας ΑΜΟΙ

What's the difference between "Supporting 1080p" and "FULL HD"?

"Supporting 1080p" means the LCD TV can display a signal with 1920*1080 resolution, while the LCD TV itself does not necessarily have a resolution of 1920*1080. In fact, after processing the 1920*1080 to its own resolution, these LCD TVs finally display the image with a physical resolution of itself (like 1366x768). Most of Amoi LCD TV support 1080p.
"FULL HD" means the LCD TV can fully display a signal of 1920*1080, or we can say physical resolution of this LCD TV is 1920*1080, like Amoi 37" LCD TV of Advent series.

Γεια σου βρε Larry.....:grinning-smiley-043

Ρε συ Μιχάλη αφου την χαίρεσαι και την γουστάρεις την τηλεόραση σου τι κάθεσαι και σκας?
Στην τελική είτε έχει 1920*1080 ή 101*33(δεν υπάρχει, έτσι το'βαλα για να δώσω αντίθεση) εφόσον είσαι ικανοποιημένος και η εικόνα σου είναι γάργαρο νεράκι τότε δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι αδερφέ..

φιλε Δημητρη

να σαι σιγουρος οτι ο Μιχαλης Κ (αν και το παλικαρι δεν το εχω γνωρισει απο κοντα αλλα συντομα λογω της προσκλησεως του να παραβρεθουμε μαζι με 2-3 μελη για θεαση της ΑΜΟΙ) ετσι και ανακαλυπτε ή εβλεπε οτι η ΑΜΟΙ του πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες ,παντα για την αναλυση του Πανελ μιλαω ,τοτε Πρωτος θα τους εκραζε στεγνα και ξερεις γιατι?

Διοτι την πληρωσε με ευρουλακια και οχι ανοιγοντας ενα Tread

Λοιπόν .........Διαβάζω επί τόσες μέρες αυτό το thread και ανάθεμα αν εχω καταλάβει γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουν τέτοια αντίδραση κατά των Amoi (ή και υπέρ αυτών). Σαν κάτοχος μιας 37'' Αdvent , είμαι απόλυτα ικανοποιημέμος όσον αφορά στην εικόνα.Όσο για την ανάλυση της , σε σύνδεση με το htpc μου που φοράει για κάρτα γραφικών την ATI X1800XT μου υποστηρίζει πλήρως 1080p. Μετά και το χθεσινό update που έκανα στο xbox360 και σε αυτο μου εμφανίζει 1080p. Δεν νομίζω να με κοροιδεύουν και τα δύο μηχανάκια. Τι να πω? Δεν νομίζω επίσης ότι ο οποιοσδήποτε σοβαρός κατασκευαστής θα χρησιμοποιούσε κάποιο τρικ για να μου πλασάρει το 1080p δεξιά επάνω στην οθόνη εάν αυτο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.Δεν ξέρω άν είμαι τόσο αγαθός αλλά κάποια στιγμή και κάπου , κάποιος στον κόσμο θα τον έπιανε. Γίνονται καθημερινά τόσα και τόσα tests ανά τον κόσμο...........Αυτά τα ολίγα ............

george1973gr said:
Λοιπόν .........Διαβάζω επί τόσες μέρες αυτό το thread και ανάθεμα αν εχω καταλάβει γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουν τέτοια αντίδραση κατά των Amoi (ή και υπέρ αυτών). Σαν κάτοχος μιας 37'' Αdvent , είμαι απόλυτα ικανοποιημέμος όσον αφορά στην εικόνα.Όσο για την ανάλυση της , σε σύνδεση με το htpc μου που φοράει για κάρτα γραφικών την ATI X1800XT μου υποστηρίζει πλήρως 1080p. Μετά και το χθεσινό update που έκανα στο xbox360 και σε αυτο μου εμφανίζει 1080p. Δεν νομίζω να με κοροιδεύουν και τα δύο μηχανάκια. Τι να πω? Δεν νομίζω επίσης ότι ο οποιοσδήποτε σοβαρός κατασκευαστής θα χρησιμοποιούσε κάποιο τρικ για να μου πλασάρει το 1080p δεξιά επάνω στην οθόνη εάν αυτο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.Δεν ξέρω άν είμαι τόσο αγαθός αλλά κάποια στιγμή και κάπου , κάποιος στον κόσμο θα τον έπιανε. Γίνονται καθημερινά τόσα και τόσα tests ανά τον κόσμο...........Αυτά τα ολίγα ............[/QUOTE

Μετά από αυτό ίσως να μην υπάρχουν αμφιβολίες δεν νομίζετε?

Eki_65 said:
george1973gr said:
Λοιπόν .........Διαβάζω επί τόσες μέρες αυτό το thread και ανάθεμα αν εχω καταλάβει γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουν τέτοια αντίδραση κατά των Amoi (ή και υπέρ αυτών). Σαν κάτοχος μιας 37'' Αdvent , είμαι απόλυτα ικανοποιημέμος όσον αφορά στην εικόνα.Όσο για την ανάλυση της , σε σύνδεση με το htpc μου που φοράει για κάρτα γραφικών την ATI X1800XT μου υποστηρίζει πλήρως 1080p. Μετά και το χθεσινό update που έκανα στο xbox360 και σε αυτο μου εμφανίζει 1080p. Δεν νομίζω να με κοροιδεύουν και τα δύο μηχανάκια. Τι να πω? Δεν νομίζω επίσης ότι ο οποιοσδήποτε σοβαρός κατασκευαστής θα χρησιμοποιούσε κάποιο τρικ για να μου πλασάρει το 1080p δεξιά επάνω στην οθόνη εάν αυτο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.Δεν ξέρω άν είμαι τόσο αγαθός αλλά κάποια στιγμή και κάπου , κάποιος στον κόσμο θα τον έπιανε. Γίνονται καθημερινά τόσα και τόσα tests ανά τον κόσμο...........Αυτά τα ολίγα ............

Μετά από αυτό ίσως να μην υπάρχουν αμφιβολίες δεν νομίζετε?
Ναι αλλά γιατί στο site τους έχουν το σήμα wxga ?????????
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ:slapface::music-smiley-005::grinning-smiley-043:flipout::bang::firstprize:-bye-

χωρις να θελω να θιξω κανεναν δεχομαι την αποψη των παιδιων που εχουν την συγκεκριμενη tv χωρις να τους ξερω προσωπικα -bye- το θεμα εχει παρει λαθος τροπη, ομως για εμενα δεν εχει σημασια αν η αναλυση της οθονη μου ειναι 1920χ1080 πραγματικα διαπιστωμενο φυσικα και η εταιρια γραφει οτι ειναι ακομα και 800χ600 θα με πειραζε ομως αν θα ηταν το ανοποδο και εδω οπως ειδαμε συμβαινει το πρωτο :grinning-smiley-043

Βρε δεν το κλείνουμε τώρα αυτό το thread και να ανοίξουμε ένα σχετικά με το που στο δια...λο θα βρούμε καμμιά ταινία HD?Εκτός αυτών που μπορείς να βρεις στο ίντερνετ με ......διάφορους τρόπους. Μιχάλη , σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τις οποίες δεν μπορώ φυσικά να αποκαλύψω (γιατί μετά θα πρέπει να με σκοτώσουν) το πάνελ του μέλλοντος θα είναι το WUXGA GTI 16V TURBO QUATTRO. Έλεος φτάνει πια.....αν μη τι άλλο αυτό το thread έχει σταματήσει προ πολλού να είναι δημιουργικό, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν πάντα....

παρακαλω το tread να το κλεισει ο Μιχαλης Κ και ο Αλεξης με της αναλογες προγραμματικες δηλωσεις

δικαιωμα δευτερολογιας κανεις!!!!!!!!

Larry said:
φιλε Δημητρη

να σαι σιγουρος οτι ο Μιχαλης Κ (αν και το παλικαρι δεν το εχω γνωρισει απο κοντα αλλα συντομα λογω της προσκλησεως του να παραβρεθουμε μαζι με 2-3 μελη για θεαση της ΑΜΟΙ) ετσι και ανακαλυπτε ή εβλεπε οτι η ΑΜΟΙ του πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες ,παντα για την αναλυση του Πανελ μιλαω ,τοτε Πρωτος θα τους εκραζε στεγνα και ξερεις γιατι?

Διοτι την πληρωσε με ευρουλακια και οχι ανοιγοντας ενα Tread

Larry καλησπέρα,

Αν και είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω στο thread που εγώ άνοιξα, διαβάζοντας όλα αυτά μένω άναυδος.

Καταρχήν χε%$&$#κα εάν η ΑΜΟΙ ή PHILIPS ή SONY ή οποιδήποτε εταιρεία ή οποιδήποτε μοντέλο είναι ή δεν είναι κάτι.
Απλά με τον υπαινιγμό "Διοτι την πληρωσε με ευρουλακια και οχι ανοιγοντας ενα Tread" το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να γράφουμε μόνο ότι θετικό βρίσκουμε για ένα προιον για να μην κακοκαρδίσουμε κανέναν.

Καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα γιατί και ένας άσχετος να διαβάσει το thread θα δεί ότι αυτοί που υποστηρίζουν την δική μου άποψη στο τέλος βγαίνουν και φταίχτες.

Εάν κάνω λάθος σε κάτι από αυτά σε παρακαλώ διόρθωσέ με.

Αλέξης said:
Larry καλησπέρα,

Αν και είχα πει ότι δεν θα ξαναγράψω στο thread που εγώ άνοιξα, διαβάζοντας όλα αυτά μένω άναυδος.

Καταρχήν χε%$&$#κα εάν η ΑΜΟΙ ή PHILIPS ή SONY ή οποιδήποτε εταιρεία ή οποιδήποτε μοντέλο είναι ή δεν είναι κάτι.
Απλά με τον υπαινιγμό "Διοτι την πληρωσε με ευρουλακια και οχι ανοιγοντας ενα Tread" το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι από εδώ και πέρα θα πρέπει να γράφουμε μόνο ότι θετικό βρίσκουμε για ένα προιον για να μην κακοκαρδίσουμε κανέναν.

Καταλήγω σε αυτό το συμπέρασμα γιατί και ένας άσχετος να διαβάσει το thread θα δεί ότι αυτοί που υποστηρίζουν την δική μου άποψη στο τέλος βγαίνουν και φταίχτες.

Εάν κάνω λάθος σε κάτι από αυτά σε παρακαλώ διόρθωσέ με.

δεν κανεις καθολου λαθος φιλε Αλεξη
αλλα δεν υπονοουσα κατι για σενα που το ανοιξες
τουναντιον τετοια θεματα βοηθουν να αποσαφηνισθει το τοπιο και να βοηθησει οσους διαβαζουν να εχουν μια ξεκαθαρη εικονα

απλως θελησα να τονισω οτι ο Μιχαλης θα ηταν πολυ σκληροτερος απεναντι στην ΑΜΟΙ εαν οντως τελικα ηταν μουφα

αλλα αληθεια ποιο συμπερασμα εβγαλες εσυ ειλικρινα

αν ανακεφαλαιωναμε

1.μεγα λαθος της ΑΜΟΙ στα θεμα των SPEC
2. η παραπανω τηλεοραση ειναι 1920Χ 1080ρ

Ρε παιδιά η ιστορία είναι οτι όλες μα όλες οι εταιρίες στον κόσμο ελέγχονται απο ανεξάρτητους φορείς για τα προϊόντα που βγάζουν στην αγορά αν και κατα πόσον οι προδιαγραφές που δίνουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα..

Larry όσον αφορά το σχόλιο που έκανα και έλεγα στον Μιχάλη να μην σκάει αυτό εννοούσα, οτι δηλαδή εφόσον είναι σίγουρος για το μηχάνημα του και εφόσον το συγκεκριμένο μηχάνημα του βγάζει τα γούστα του δεδομένου των χρημάτων που δαπάνησε..τότε ποιός ο λόγος να σκάει..

PEACE BROTHERS!!!!

Larry said:
αν ανακεφαλαιωναμε

1.μεγα λαθος της ΑΜΟΙ στα θεμα των SPEC
2. η παραπανω τηλεοραση ειναι 1920Χ 1080ρ

Όχι αν ανακεφαλαιώναμε :bang:

Καλύτερα : Αν καταλήγαμε :grandpa:

μα Δημητρη μου ο Μιχαλης Κ την πηρε γαι 1080ρ οχι για μαιμου 1080ρ αλλα δεν βαριεσαι παιζει καλα την κραταω........

Larry,

για μην κουράζουμε όλο τον κόσμο στείλε μου pm με την γνώμη σου.
Ούτως ή άλλως ούδεις βλέπω να προβληματίζετε με ότι γράφτηκε.
Σχεδόν όλοι είχαν μία προσωπική άποψη εξ 'αρχής και δεν ήταν διατεθειμένοι να την αλλάξουν.

Ο καθένας είναι άρχοντας της τσέπης του και μπορεί να την προστατεύει με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι το forum με βοηθά να αποκτώ γνώσεις και να κάνω σωστές αγορές, σε συνδυασμό πάντα με την προσωπική μου αντίληψη και μελέτη.

Άλλοι πάλι προσπαθούν να ικανοποιήσουν το "εγώ" τους.

Σημείωση:Μην αρχίσει κανένας να μου λέει πάλι για υπονοούμενα.

Φιλικά προς όλους,

Αλέξης

ΤΕΛΟΣ THREAD

Larry said:
μα Δημητρη μου ο Μιχαλης Κ την πηρε γαι 1080ρ οχι για μαιμου 1080ρ αλλα δεν βαριεσαι παιζει καλα την κραταω........

Δεν είπα κάτι τέτοιο Larry...
Είπα "δεδομένου οτι είναι σίγουρος για την επιλογή του" ...
κι αυτό λέει πολλά..

Ε Μιχάλη?:ernaehrung004:

Αλέξης said:
Larry,

για μην κουράζουμε όλο τον κόσμο στείλε μου pm με την γνώμη σου.
Ούτως ή άλλως ούδεις βλέπω να προβληματίζετε με ότι γράφτηκε.
Σχεδόν όλοι είχαν μία προσωπική άποψη εξ 'αρχής και δεν ήταν διατεθειμένοι να την αλλάξουν.

Ο καθένας είναι άρχοντας της τσέπης του και μπορεί να την προστατεύει με όποιον τρόπο επιθυμεί.

Προσωπικά εγώ θεωρώ ότι το forum με βοηθά να αποκτώ γνώσεις και να κάνω σωστές αγορές, σε συνδυασμό πάντα με την προσωπική μου αντίληψη και μελέτη.

Άλλοι πάλι προσπαθούν να ικανοποιήσουν το "εγώ" τους.

Σημείωση:Μην αρχίσει κανένας να μου λέει πάλι για υπονοούμενα.

Φιλικά προς όλους,

Αλέξης

ΤΕΛΟΣ THREAD
Προφανώς δεν καλύφθηκες από ότι έχω γράψει συν όσα έχουν γράψει οι υπόλοιποι.
Δεν θέλω να προστατεύσω την τσέπη μου...Έπρεπε να σε είχα ρωτήσει τότε που την αγόρασα...
Δεν θέλω να μου λέει κανείς τίποτα, δεν ακούω κανέναν, ικανοποιώ το 'εγώ' μου...
Δεν πειράζει.....καλή καρδιά...-bye-

PETRAN said:
Δεν είπα κάτι τέτοιο Larry...
Είπα "δεδομένου οτι είναι σίγουρος για την επιλογή του" ...
κι αυτό λέει πολλά..

Ε Μιχάλη?:ernaehrung004:
PETRAN έχω απαντήσει ήδη κ με στοιχεία, δεν αερολογώ.
Έχεις απόλυτο δίκιο κ συμφωνούμε. Την αγόρασα κατόπιν διαβάσματος, ψαξίματος στο νετ, δοκιμάζοντας πάνω της συνδέσεις κ επιβεβαιώνοντας πάνω της τα πάντα όσον αφορά τις περγαμηνές της.
Την γνώμη μου την λέω δημόσια όχι με πμ.