[email protected]
Γεια σας. Πριν 2 μέρες απέκτησα τον Argus 2in1 mini ip. Mπορείτε να μου προτείνετε πιο λογισμικό να εγκαταστήσω για να μπορώ να βλέπω τις επίσημες κάρτες nova(έχω συνδρομή εδώ και 3 χρόνια) και Al Jazeera. Ένας φίλος μου μόλις πήρε τον ίδιο δέκτη έκανε αναβάθμιση μέσω usb aπό το ich liebe kai ο δέκτης αφού έκανε restart έγραφε στο display 00:00 boot και είχε κολλήσει εκεί. Προσπαθήσαμε από Rs232 με null καλώδιο αλλά τίποτα, . Τον έστειλε για service και περιμένει εδώ και μια εβδομάδα.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς? ALI3602.06020200.globγια σας κ καλως σας βρηκα
εχω τον παραπανω δεκτη και του εχω περασει την τελευτια lemontree εκδοση 1.3.31 (πιστευω οτι εχει τα καλυτερα γραφικα)
Με αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς? ALI3602.06020200.globPTICUM.HD.X4.220
Αν ναι, υπάρχει και 1.3.32
Καλά όλα αυτά αλλά από που θα το κατεβάσουμε;για σας κ καλως σας βρηκα
εχω τον παραπανω δεκτη και του εχω περασει την τελευτια lemontree εκδοση 1.3.31 (πιστευω οτι εχει τα καλυτερα γραφικα)
η διαδικασια που περασα το firmware ειναι η εξης
πληρης+loader
αμεσως μετα κανω αναβαθμιση το λογισμικο
ολα αυτα χωρις να αλλαξω γλωσσα (στα γερμανικα)
απο τοτε δεν μου εχει ξαναχασει τις ρυθμισεις που περναω
(τη λυση τη διαβασα σε αλλο φορουμ κ επιασε σε εμνα)
Καλά όλα αυτά αλλά από που θα το κατεβάσουμε;
αν θελετε την αποψη μου,καταβαζετε λογισμικα μονο απο το satgrekco
Εδώ μπαίνουν όλες οι αναβαθμίσεις για τον mini IP , αλλά πρέπει να κάνεις εγγραφή και είναι μόνο στα Γερμανικά.
http://www.digital-eliteboard.com/edision-argus-mini-and-mini-ip-925/
Αυτό είναι σωστό και τα μόνα λογισμικά πού είναι αποκλειστικά για edision είναι από ichliebe και έχουν αναφερθεί βλάβες με άλλες εκδόσεις λογισμικού που είναι και για άλλους δέκτες.
Με αυτά τα χαρακτηριστικά περνάς? ALI3602.06020200.globPTICUM.HD.X4.220
Αν ναι, υπάρχει και 1.3.32
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει έστω και μια από τις καινούριες εκδόσεις που να διορθώνει τα 2 σημαντικότερα προβλήματα του δέκτη: τα συνεχή reboot στα καλά καθούμενα και την απώλεια των ρυθμίσεων μετά από το reboot;
Οι εκδόσεις που δέχεται ο Edision, αναφέρονται ως "Lemontree for Edision"?Δεν νομιζω οτι αυτο κανει για edision.. Εγω που το δοκιμασα δεν το δεχηκε. Οι τελευταιες ειναι οι 1.3.31 απο Lemontree και Αmsrar..
Για Lemontree και κλωνους γενικα (απο οσο εχω ψαξει) πρωτα βγαινουν στο www.digital-death.net. Πας εκει που λεει για EDISION --> edision Argus mini (IP) 2in1 (IP).. κι εκει λεει για παραδειγμα New Lemontree@Edision mini 1.3.31. Βαζει και απο satgrekco, ichliebe.tv, αλλα οπως ειναι λογικο με (μικρη) καθυστερηση.Οι εκδόσεις που δέχεται ο Edision, αναφέρονται ως "Lemontree for Edision"?