Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo
Χαιρετώ τα παιδιά του forum.
Μάγκες θέλω την βοήθεια σας.
Προχθές πήγα και αγόρασα κι εγώ το μηχανάκι της edision. Επειδή έχω και κάρτα nova, μου περάσανε από το κατάστημα και μία αναβάθμιση (την 1.3.93, από ich liebe λογικά...Δεν ξέρω όμως αν είναι sd ή hd ή και τα 2).
Πάω σπίτι, το συνδέω
μέσω scart και όλα οκ!
Κανά δίωρο μετά, ενώ προσπαθούσα να κάνω εγγραφή και είχα συνδέσει ένα στικάκι, σταμάτησε να μου εμφανίζει τις πληροφορίες των διαφόρων μενού στην τηλεόραση!!!! Τα κανάλια τα αλλάζει κανονικά, ήχο αυξομειώνει, τις επιλογές των μενού φαίνεται να τις κάνει (π.χ. λίστες αγαπημένων κλπ), αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα! Δοκίμασα kαι με component, τα ίδια...
Το περίεργο είναι ότι με το που άρχισε να τα κάνει αυτά, όταν τον ανοίγω στην αρχή δείχνει το σηματάκι της ich liebe, ενώ πριν έδειχνε της edision!!!
Καμιά ιδέα?
1.Μήπως η αναβάθμιση είναι για hd και με κάποιο τρόπο άργησε να "κάτσει" και θέλει σύνδεση hdmi?
2. Μήπως με την αναβάθμιση κάποιο κουμπί απενεργοποιεί την εμφάνιση πληροφοριών και το πάτησα?
3. Μήπως λέω βλακείες επιστημονικής φαντασίας?
4. Μήπως η αναβάθμιση έχει πρόβλημα και χρειάζεται reset το μηχανάκι? (το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων στα τυφλά, δεν το ξέρω το μενού...).
5. Μήπως να φύγει ο Τζίγκερ? :worshippy::SFGSFGSF

άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο!!!!)
HELP ΜΑΓΚΕΣ