Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo
Επανέρχομαι μετά από πολύ καιρό για να ενημερώσω σχετικά με το πρόβλημα του δέκτη μου. Εν συντομία, γύρισα μια μέρα στο σπίτι και τον βρήκα "νεκρό", έδειχνε μόνο την ώρα (σε μικρότερο font) και δεν άναβε καν. Ούτε flash μπορούσε να κάνει, τίποτα απολύτως.
Τον πήγα λοιπόν στο κατάστημα από όπου τον αγόρασα. Σημειωτέον ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε 5-6 μήνες από την αγορά του, και με ελάχιστη (έως καθόλου χρήση του). Όμως έχω χάσει την απόδειξη.
Στο κατάστημα τον έλεγξαν παρουσία μου και επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Συμφωνήσαμε να τον αφήσω για τα "περαιτέρω". Μετά από 3 εβδομάδες, τους τηλεφωνώ να μάθω νεότερα. Μου λένε λοιπόν "περάστε να σας δώσουμε άλλο" !!!!!! Τους θυμίζω ότι ενώ είναι στην εγγύηση, δυστυχώς έχω χάσει την απόδειξη οπότε δεν είμαι καλυμμένος.
"Δεν πειράζει, περάστε να πάρετε άλλο"!!!!! Όντως λοιπόν πήρα καινούριο δέκτη, τον ανοίξαμε στο κατάστημα να επιβεβαιώσουμε ότι όλα είναι ΟΚ,
μου περάσανε και ένα τελευταίο fw (δυστυχώς δεν θυμάμαι ποιο αλλά βρίσκεται εύκολα νομίζω) και όλα ΟΚ. Σημειωτέον ότι δεν χρεώθηκα τίποτα απολύτως ούτε για τον έλεγχο, και μου έδωσαν και νέα εγγύηση για το νέο δέκτη, και μάλιστα 5ετή ενώ ο πρώτος είχε νομίζω 2 χρόνια.
Θεωρώ λοιπόν τουλάχιστον χρέος μου να πω και δημόσια ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους αυτούς που χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση (αφού δεν μπορούσα να αποδείξω ότι ο δέκτης είναι στην εγγύηση, ούτε καν ότι τον πήρα από αυτούς) με εξυπηρέτησαν με τρόπο ΜΟΝΑΔΙΚΟ και με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ, χωρίς καυγάδες και παράπονα από μέρους μου. :worshippy::SFGSFGSF:
Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται από τους κανόνες να αναφέρω το κατάστημα (παρακαλώ κάποιος mod να μου πει), αλλιώς ευχαρίστως να σας πω με ΠΜ.
Αφού λοιπόν τελείωσα με τα απαραίτητα, να κάνω και μια τεχνική ερώτηση. Στην εγκατάστασή μου (Τ90, 4 LNBs, 4 SPAUN 4x1 DiSEqC για 4 δέκτες) θέλω να προσθέσω 1-2 LNBs ακόμα (έχω extra καθόδους). Σε συνδυασμό με το πρόβλημα του δέκτη, έμαθα εδώ ότι ο Edision έχει ένα "θεματάκι" με τα SPAUN και μου είχατε προτείνει Johansson. Περίμενα να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα, και τώρα που λύθηκε ήρθε η ώρα για τις αλλαγές. Δεδομένου όμως ότι θέλω να αυξήσω τους δορυφόρους, θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο DiSEqC 1x8 που να μην έχω τα ίδια προβλήματα (AN υποθέσουμε ότι ο πρώτος δέκτης χάλασε λόγω SPAUN).
Να σημειώσω ότι έχω άλλους δύο δέκτες IPBOX 910HD.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντόνι :smile: