Εχω τον Argus Mini 2in1 εδω και 15 μερες και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω καποια προβληματακια στα HD καναλια...
Συγκεκριμενα, το Das Erste HD μου κανει συχνα σπασιματα/πιξελιασματα στην εικονα, ενω οι μπαρες σηματος & ποιοτητας ειναι στο 85%. Σε αλλα HD καναλια (οπως το Arte HD και το ServusTV) δεν εχω σπασιματα, παρ'οτι το σημα ειναι σε αρκετα χαμηλοτερα επιπεδα (70-75%).
Ακομα, στο ZDF HD εχω αρκετες φορες παραμορφωση του ηχου, ακουγεται ενα ενοχλητικο "τριξιμο" στα πριμα, οπως πχ οταν δεν πιανουμε καλα εναν σταθμο στα FM. Το παρατηρω συχνα στις μεταδοσεις των Χειμερινων Ολυμπιακων οταν γινεται εξωτερικη συνδεση, ενω δεν εμφανιζεται οταν μιλανε απο το στουντιο ή στις διαφημισεις.
Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοια προβληματα?
Συνδεση σε Sony LCD με εικονα 1080i και ηχο LPCM μεσω HDMI, firmware 02-02-2010 απο ichliebe.tv
νομιζω ειναι καλυτερο να εχει δικια του τροφοδοσιαΣήμερα δοκίμασα εγγραφή με ένα στικάκι 8gb το οποίο είχα διαμορφώσει πρώτα σε ntfs,και μπορώ να πω πως το μηχανάκι τα πήγε πολύ καλά.
Έκανα εγγραφή σε ένα hd γερμανικό ελεύθερο και παρόλο που στο μενού για την ταχύτητα του usb έλεγε πως δεν μπορεί να γράψει hd,και το έγραψε (δοκιμή περίπου 5 λεπτά) και το έπαιξε κανονικά χωρίς προβλήματα.Για sd φυσικά δεν είχα καμία αμφιβολία.
Η ποιότητα όπως και της πρωτότυπης μετάδοσης.
Τώρα για το μέλλον θέλω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό να τον έχω μόνιμα συνδεμένο γύρω στα 250 με 500gb.Και φυσικά να είναι γρήγορος ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ταχύτητας στα hd κανάλια.
Έχει κάποιος κάτοχος κάτι δοκιμασμένο να προτείνει ή μας κάνει οποιοσδήποτε μιας και το σύνηθες στους εξωτερικούς είναι τα 480mb/s;
Να έχει τροφοδοσία ή μόνο από τα usb;
Αυτά τα λίγα για σήμερα,αύριο βλέπουμε τι απορίες θα διμιουργηθούν.
Καλό βράδυ.....
Φίλε Amber21,
δυστυχώς δεν εμβαθύνουμε σε αυτού του είδους τις συζητήσεις..
Για ποια μυστικά μιλάς? Κάτι σου διαφεύγει.
Θα έπρεπε ήδη να έχεις καταλάβει ότι δεν επιτρέπονται οδηγίες για την μη νόμιμη θέαση συνδρομητικών υπηρεσιών.
Η ερώτηση σου εμπίπτει στον παραπάνω περιορισμό.
Φίλε Amber21, μάλλον έχει πρόβλημα ο δικός σου γι' αυτό και κάνει τα restart.
Εμένα σε αλλαγή καναλιού δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα ούτε έχει κολλήσει. Σε επεξεργασία της λίστας, εκεί ναι.
Υποστηρίζει άνετα HD εγγραφή και σε 2.5" και σε 3.5" και σε FAT32 και σε NTFS. :a0210:
Λοιπόν
Καινούριο firmware στο ""http://www.ichliebe.tv/files/dateiargus-mini.zip"". Είναι το 1.1.07
Άντε γιατί καιρό είχε να βγεί κάτι.
Σίμος
Λοιπόν
Καινούριο firmware στο ""http://www.ichliebe.tv/files/dateiargus-mini.zip"". Είναι το 1.1.07
Άντε γιατί καιρό είχε να βγεί κάτι.
Σίμος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.