Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Φίλε snapy13, το post σου διαγράφηκε λόγω αναφοράς σε παράνομη λειτουργία του δέκτη.
Θερμή παράκληση προς όλους, να μην ξαναεμφανιστεί κάτι τέτοιο.

Αυτά ΜΟΝΟ μέσω pm...

Φίλιππος

Ενταξει Φιλιππε , αν και εγω μια ερωτηση απλως εκανα ,γιατι πιστευω οτι και αλλοι θα ειχανε την ιδια απορια.
Δεν θα ξαναγινει παντως.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ευχαριστώ για την φωτό παραπάνω. Το ίδιο πρόβλημα με το "no signal" συμβαίνει και σε εμένα αν ρυθμίσω κάποιους δορυφόρους με 1.2 και άλλους σαν 1.0. Πρέπει αναγκαστικά να έχουν όλοι το ίδιο πρωτόκολο και επειδή το 1.1 δεν μου δουλεύει, αναγκαστικά τους έχω όλους σαν 1.2 και δεν υπάρχει πρόβλημα. Το παραπάνω θα δούλευε αν αντί για τον Spaun SUR 220 F είχες 0/12 διακόπτη, αλλά αυτό προυποθέτει και δεύτερο καλώδιο καθόδου.
φιλε μου καλημερα.επειδη εχω το ιδιο προβλημα με τους διακοπτες,εχω περασμενη την 1.1.3.4 αναβαθμιση δεν αναφερει πουθενα ομως στο diseqc για πρωτοκολο 1.1 η 1.2 αλλα τα βγαζει ως (1--2.1--4.1-------8.1---------------16.
πως τα εχεις ρυθμισει εσυ;ευχαριστω.

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Έχω κάνει 3-4 αναβαθμίσεις από USB με τα official firmwares στο παρελθόν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και προσπαθώ σήμερα να βάλω την 1.1.40 από το site τους και μου βγάζει ότι το αρχείο έχει πρόβλημα και ότι δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση. Από ότι είδα δεν είχε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα. Τι κάνω λάθος ρε γαμώτο???

Τον δέκτη τον χρησιμοποιώ μόνο για επίγεια(προς το παρόν) και έχω το εξής πρόβλημα:
Στην Πολίχνη Θεσ/νίκης που είμαι κατά το απόγευμα με βράδυ πολύ συχνά το σήμα κάνει διακοπές παντού. Σε άλλους δέκτες που έχω ή έχουν φίλοι μου το σήμα χάνεται αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. Στον συγκεκριμένο δέκτη παγώνει η εικόνα και πρέπει να αλλάξεις κανάλι για να επανέρθει.

θετικε αλλαγες που εχω δει μεχρι στιγμης στην 1134:

-γρηγορη αλλαγη καναλιων και μαλιστα χωρις ενδοιαμεσα να εμφανιζεται η ενδειξη "κλειδωμενο".(nova version kappa).στα ελευθερα επισης ταχυτατη αλλαγη.
-στις επιλογες "ρυθμισεις Pvr",προστεθηκε επιλογη για να χωριζεται σε chapter η εγγραφη.ξεκινα απο 10δευτ και καταληγει ανα 3λεπτο.
-μπορει να γινει εγγραφη και σε μορφη ps(mpeg),οποτε προφανως γινεται και η αναπαραγωγη του πιο ευκολη σε περισσοτερα μεσα αναπαραγωγης.
-αμετρητες επιλογες net,που τις περισσοτερες δεν τις ξερω.φανταζομαι κατι θα χρησιμευουν..

κατι αρνητικο δεν εχει δει,τουλαχιστον προς το παρον.

H 1.1.34 είναι η πιο πλήρης και πιο σταθερή μέχρι στιγμής..... :2thumb22sup:

H 1.1.34 είναι η πιο πλήρης και πιο σταθερή μέχρι στιγμής..... :2thumb22sup:

οντως-ο δεκτης dreambox...ιζει πια.......:Banane0:
παρ`αυτα δεν εχει ανεβει ακομα στο επισημο/ανεπισημο γνωστο site...

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

οντως-ο δεκτης dreambox...ιζει πια.......:Banane0:
παρ`αυτα δεν εχει ανεβει ακομα στο επισημο/ανεπισημο γνωστο site...

Κι οι υπόλοιποι πού θα τη βρούμε ρε παιδιά;

Ή μήπως να κάνουμε κι άλλη υπομονή;

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Κι οι υπόλοιποι πού θα τη βρούμε ρε παιδιά;

Ή μήπως να κάνουμε κι άλλη υπομονή;

Εχει γραφτει , http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=51092&page=57

Δες ποστ 567

Να ρωτησω κι εγω κατι με την ευκαιρια
Εχει καποιος απο εσας ετοιμα settings ( channel list με favorites κ.λ.π.) για Hotbird - Astra ?
Κι επισης εγω που εχω περασμενη την ανεπισημη 1.1.34 ,θα μπορεσω να περασω ΜΟΝΟ τα καναλια χωρις να πειραχτει το λογισμικο ?
Το ρωταω αυτο γιατι χτες βρηκα καποια settings σ ενα Ιταλικο φορουμ , αλλα περνωντας το , μου αλλαξε το λογισμικο σε ενα παλαιοτερο .
Ξερει καποιος τι ακριβως γινεται ?

Δες ποστ 567

Να ρωτησω κι εγω κατι με την ευκαιρια
Εχει καποιος απο εσας ετοιμα settings ( channel list με favorites κ.λ.π.) για Hotbird - Astra ?Κι επισης εγω που εχω περασμενη την ανεπισημη 1.1.34 ,θα μπορεσω να περασω ΜΟΝΟ τα καναλια χωρις να πειραχτει το λογισμικο ?Το ρωταω αυτο γιατι χτες βρηκα καποια settings σ ενα Ιταλικο φορουμ , αλλα περνωντας το , μου αλλαξε το λογισμικο σε ενα παλαιοτερο .
Ξερει καποιος τι ακριβως γινεται ?

μολις ανεβει η τελευταια οληκληρωμενη,θα εχω ενα "πακετακι" καναλιων και δορυφορων.προς το παρον ειναι ψιλο-χυμα,λογω προσωρινης εγκαταστασης.

εαν εχεις παρει backup με την 1134,δεν θα εχεις προβλημα.
εαν εχεις backup με παλαιοτερη που εχει τοn παλιο bootloader,θα πρεπει να τα κανεις απο την αρχη.

μολις ανεβει η τελευταια οληκληρωμενη,θα εχω ενα "πακετακι" καναλιων και δορυφορων.προς το παρον ειναι ψιλο-χυμα,λογω προσωρινης εγκαταστασης.

εαν εχεις παρει backup με την 1134,δεν θα εχεις προβλημα.
εαν εχεις backup με παλαιοτερη που εχει τοn παλιο bootloader,θα πρεπει να τα κανεις απο την αρχη.

Ενταξει Δημητρη, ευχαριστω

εεεεε... υπερβολές.....:shot:

πλακα πλακα,τα βασικα και απαραιτητα με πινελιες του
"κατι παραπανω απο τυπικες δυνατοτητες",το`χει ανετα.
τουλαχιστον για τα κολπα που ειναι-καταρχην-γνωστοι οι dream,τα κανει..
τωρα για image,plugins κι`αλλα παιχνιδακια,δεν τα`χει,αλλα εχει σαφως εχει πολυ καλυτερη τιμη,απο εναν αντιστοιχο δεκτη της dreambox.
πολλες φορες παρασυρομαστε απο τον οχλο και την πολυδιαφημιση και γινομαστε αθελα μας η συνεχεια της...
κατα την ταπεινη και προσωπικη μου αποψη,καλα τα ονειροκουτα,αλλα πανακριβα και υπερτιμημενα...

Να μην τα παραλέμε αλλά για τα λεφτά του κανει πάρα πολλά πράγματα.

Ο δέκτης είναι φοβερό value for money γι'αυτά που κάνει...
Αν θέλεις ενα plug n play δέκτη που να κάνει σχεδόν τα πάντα και να είναι φθηνός... τότε δεν έχει ανταγωνιστή...
Ως εκεί....

Last edited:

Ο δέκτης είναι φοβερό value for money γι'αυτά που κάνει...
Αν θέλεις ενα plug n play δέκτη που να κάνει σχεδόν τα πάντα και να είναι φθηνός... τότε δεν έχει ανταγωνιστή...
Ως εκεί....

δεν διαφωνω αλλα επιμενω οτι ειναι υπερτιμημενα ολα τα προιοντα της "ονειρεμενης" εταιριας.
περι ορεξεως ομως...:fahne90:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δες ποστ 567

Ευχαριστώ πολύ φίλε snapy13!
Τελικά την κατέβασα από το rapide γιατί είχα κι εγώ πρόβλημα με το satgrekco.
Τώρα το θέμα είναι αν μου ταιριάζει μιας κι έχω τον απλό όχι τον ip, και επίσης έχω "επάνω" την 1.1.07 και κατά την άποψη μου δούλεψε πιο σταθερά από όσες εκδόσεις δοκίμασα.
Όπως διάβασα αλλάζουν πολλά μ'αυτήν την έκδοση και το χειρότερο πρέπει μετά να ξαναφτιάξω τις λίστες μου από 4 δορυφόρους,κ ιαυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το αποφύγω.

Γι αυτό ρε παιδιά για πείτε αξίζει τον κόπο ή τζάμπα θα παιδεύομαι μετά καμιά βδομάδα να τα φέρω όλα στα μέτρα μου;
Δεν υπάρχει και πολύς χρόνος όχι τιποτ'άλλο.

Ευχαριστώ πολύ....:ernaehrung004:

θελω να ρωτισω κατι σχετικα με τις αναωαθμισεις του mini ip εχω την 1.1.28 και δουλευουν ολα αψογα.βαζω την 1.1.34 πληρης και loader γιατι αλλιωσ δεν την κανει και στισ ρηθμισεις για το net conf δεν υπαρχει.εχει μεχρι εκει που λεει ftp.παρακατω τιποτα.τι γινεται?ξερει κανεις?το εχει παθει?

αποκλειεται σε μενα εχει
για κατεβα πιο κατς μς το τηλεκοντρολ γιατι δεν φαινονται κανονικα

Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Έχω κάνει 3-4 αναβαθμίσεις από USB με τα official firmwares στο παρελθόν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα και προσπαθώ σήμερα να βάλω την 1.1.40 από το site τους και μου βγάζει ότι το αρχείο έχει πρόβλημα και ότι δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση. Από ότι είδα δεν είχε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα. Τι κάνω λάθος ρε γαμώτο???

Τον δέκτη τον χρησιμοποιώ μόνο για επίγεια(προς το παρόν) και έχω το εξής πρόβλημα:
Στην Πολίχνη Θεσ/νίκης που είμαι κατά το απόγευμα με βράδυ πολύ συχνά το σήμα κάνει διακοπές παντού. Σε άλλους δέκτες που έχω ή έχουν φίλοι μου το σήμα χάνεται αλλά επανέρχεται μετά από λίγο. Στον συγκεκριμένο δέκτη παγώνει η εικόνα και πρέπει να αλλάξεις κανάλι για να επανέρθει.

Απλα επελεξε "πληρης και bootloader" και πατα ΝΑΙ παρολο που σε λεει οτι δε ταιριαζει και θα γινει κανονικα! (εχει διαφορετικο bootloader απο το 1140 προφανως γιαυτο δε το δεχεται....)