Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

θελω να ρωτισω κατι σχετικα με τις αναωαθμισεις του mini ip εχω την 1.1.28 και δουλευουν ολα αψογα.βαζω την 1.1.34 πληρης και loader γιατι αλλιωσ δεν την κανει και στισ ρηθμισεις για το net conf δεν υπαρχει.εχει μεχρι εκει που λεει ftp.παρακατω τιποτα.τι γινεται?ξερει κανεις?το εχει παθει?

Η 27 και η 28 που έχεις είναι σίγουρα του [FONT=arial, helvetice]Kunibert. Μήπως η άλλη είναι της edision?
Αλλιώς θα έπρεπε να είχε τις ρυθμίσεις που θέλεις.
[/FONT]

Σιγουρα ειχες περασει του ichliebe?
γιατι αυτοι εχουν φτιαξει μεχρι 1.34 και οχι 1.40
1.40 ειναι της εταιριας και δεν εχει net εφαρμογες
ΝΑΙ την 1.1.40 την ειχα κατεβασει απο edision.de. αλλα μολις τωρα κοιταξα και εχει ακομη την 1.1.27.στο site ths echliebe.tv.

Η 27 και η 28 που έχεις είναι σίγουρα του [FONT=arial, helvetice]Kunibert. Μήπως η άλλη είναι της edision?[/FONT]
[FONT=arial, helvetice]Αλλιώς θα έπρεπε να είχε τις ρυθμίσεις που θέλεις.[/FONT]
την 1.1.27 την εχω απο το echliebe.tv την οποια την εχει ακομη και τωρα που μιλαμε ωσ την τελευταια αναβαθμιση του δεκτη.τις αλλες τις εχω απο την edision.

την 1.1.27 την εχω απο το echliebe.tv την οποια την εχει ακομη και τωρα που μιλαμε ωσ την τελευταια αναβαθμιση του δεκτη.τις αλλες τις εχω απο την edision.

Από edision μην περιμένεις κάτι άλλο από αυτά που βλέπεις. Για τα υπόλοιπα περιμένουμε τον [FONT=arial, helvetice]Kunibert[/FONT]

μωβ ή μπλε μοντουλα?

κατι τετοια κολληματα εκανε και σ`εμενα.εβγαλα μοντουλα και καρτα απο τον δεκτη,περασα πρωτα την τελευταια επισημη και μετα την τελευταια ανεπισημη.
απο τοτε δεν μου εχει ξανακολλησει.
εαν εχεις μοντουλα μωβ και δεν σ`ενδιαφερει να παιξεις την καρτα απο το reader,περασε το τελευταιο επισημο και παιξε με την μοντουλα.

ποιο firmware φορας?

Έχω την μωβ μοντουλα. Δοκίμασα με την επίσημη από το ελληνικό site της edision και έκανε τα ίδια.

Last edited:

τοτε πηγαινε στην μπλε λυση...

Έβαλα την τελευταία από το γερμανικό site και εν συνεχεία την ανεπίσημη 1.1.34. Όλα οκ αλλά το novacinema summer είχε άθλια εικόνα με πιξελιάσματα κλπ. όπως το πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος snapy13 σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του. Μετά απ´αυτό ξαναπέρασα την επίσημη από το ελληνικό site και στη συνέχεια την ανεπίσημη 1.1.34. Το πρόβλημα με το novacinema summer διορθώθηκε. Μένει τώρα να δούμε εάν θα έχουμε κολλήματα με το novacinema 3. Οψόμεθα.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Γίνεται να επικοινωνήσουν τα xp με το δέκτη?
να βλέπει δηλαδή το pc μου το usb η' τα άλλα τυχόν αρχεία?

oxi den mporei na syndethei me ftp genikos....toulaxiston oxi akoma....

Θα σε παρακαλέσω πολύ να σεβαστείς τον κανονισμό του forum και να γράφεις στα Ελληνικά....

απο πληροφοριες μου ετοιμαζεται νεο unofficial frimware το οποιο θα ειναι το ποιο σταθερο απο ολα και θα συνεργαζεται αψογα ακομα πιο αψογα δλδ με cccam!Γενικα η εταιρια αλλαζει πολιτικη στο χωρο!

Ο δέκτης τυγχάνει φοβερής υποστήριξης... μονίμως βγαίνουν καινούρια soft...

εχτες δεν μπορεσα να γραψω απο τον argus τα καναλια της digea σε mpeg αλλα σε dvr γιατι της ερτ τα γραφει σε mpeg

εχτες δεν μπορεσα να γραψω απο τον argus τα καναλια της digea σε mpeg αλλα σε dvr γιατι της ερτ τα γραφει σε mpeg

...οπως και τα hd δορυφορικα...
προφανως το mpeg4,το γραφει μονο σε dvr,λογω μεγεθους.

Καλησπερα!
αγορασα προχτες τον δεκτη τον αντωνιου σε πολυ καλη τιμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
αλλα δεν ξερω εαν παιζει ταινιες απο ιντερνετ.ξερει κανεις τι αρχεια υποστηριζει το usb που συνδεω?

Θα σε παρακαλέσω πολύ να σεβαστείς τον κανονισμό του forum και να γράφεις στα Ελληνικά....

Χιλια συγνωμμη απο κεκτημενη ταχυτητα επειδη στα περισσοτερα φορουμ που γραφω λογω χρηστων εξωτερικου γραφουμε greeklish......:fahne90:

Καλησπερα!
αγορασα προχτες τον δεκτη τον αντωνιου σε πολυ καλη τιμη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
αλλα δεν ξερω εαν παιζει ταινιες απο ιντερνετ.ξερει κανεις τι αρχεια υποστηριζει το usb που συνδεω?

Ετσι οπως ειναι υποστιριζει σιγουρα mp3 και φωτογραφιες......
Δεν εχω δοκιμασει αν μετατρεποντας avi σε dvr που βλεπει ο δεκτης αν θα παιξει......